تفکیک درصد های دروس کارشناسی ارشد صنایع غذایی با ازای ارزش هر مبحث

تفکیک درصد های دروس کارشناسی ارشد صنایع غذایی با ازای ارزش هر مبحث


  • مجموع رای دهندگان
    2

آقا بهنام

عضو جدید
با سلام به همه ی مهندسی گرامی.این مبحث کمک میکنه که چه درسی رو چقدر وقت بذارین کجاهارو بیشتر بخونین. به امید قبولی همه ی شما در کنکور کارشناسی ارشد 92-93
ریاضی 30 سوال :مشتق 38٪ انتگرال 21 تابع 14 حد 6 دنباله و سری 5 ماتریس 5 مجانب 3 بردار 3 مختصات قطبی و اعداد مختلط 3 مجموعه 1 اعداد 1 (همگی علامت ٪ دارند)
زبان 30 سول :reading 56٪ vocaburly 26 grammer 10 c.test 10
اصول مهندسی و طراحی 25 سوال:مهندسی/ مکانیک 40٪ حرارت 40 ابعاد و احاد 10 رطوبت 10 اواپراتور 2 موزنه جرم 2 مباحث متفرقه 3
طراحی/اصول طراحی 28٪ نکات فنی 25 دیگ 8 نقاله ها 11 هزینه ها 5 خوردگی 5 متفرقه 4
شیمی مواد 25 سوال:کربوهیدرات 28٪ پروتئین 22 لیپید 21 رنگ 7 آب 6 قهوه ای شدن 4 آنزیم4 ویتامین و مواد معدنی و طعم ها 4
میکرو مواد 25 سوال:میکرو ارگانیسم مواد غذایی 28٪ فساد 27 روش نگهداری 19 روش شناسایس 11 بیماری های باکتریایی 11 عوامل موثر بر رشد باکتری 5 ویروس 2
تکنوتوژی مواد 45 سوال/ اصول نگهداری 7سوال:نگهداری مواد با گرما 25٪ با سرما 23٪ با خشک کردن 17با ترکیب شیمیایی 9 با اشعه 7 فیزیولوژی میوه سبزی پس از برداشت 14 فساد 4 تکنولوژی جدید 2
کنسرو 6سوال:محصولات کنسروی 25٪ فرایند حرارتی 19 فساد 17 فراوری 11 لاک 10 اتوکلاو و مبدل حرارتی 10 مواد اولیه 7
روغن 8 سوال:مراحل فرایند 55٪ انواع روغن 25 ویژگی روغن 15 شیمی روغن 5
قند 6-8سوال :تصفیه 34٪دیفوزیون 25 ترکیبات 15 کریستالیزاسیون 10 قند گیری از ملاس 6 صافی 4 دستگاه 2 کوئین 2
غلات 7 سوال:ارزیابی آرد از خمیر 25٪ خواص و ترکیبات گندم 15تکنولوژی آرد گندم نرم 15 تکنولوژی نانوایی 13 اسیاب 14 سایر غلات 10 تکنولوژی دروم 3 نشاسته و گلوتن 5
لینیات 10 سوال : شیر 35٪ پنیر 25٪ کره 10 دستگاهها 9 پروسه ی غشایی 8 شیر تغلیظ شده و خشک 7 ماست 5 خامه 3 اب پنیر 3 میتوانید نسبت درصد به به تعداد سوالات پی ببرید. مثلا شیر 35٪ یعنی 35 درصد 10(تعداد سوال) میشود 3.5. یعنی از 10 سوال لبنیات 3تا4 سوال از شیر می اید . باتشکر
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. دوستان میشه باهاتون مشورتی بکنم؟ من ترم 5 کارشناسی هستم.میخوام واسه کنکور بخونم. تصمیم هم دارم تهران قبول شم. معدل و وضعیتمم بدک نیست.خلاصه و ساده بپرسم: 1- چطوری درس بخونم؟ 2- چندتا جزوه بخونم واسه هر درس(بغیر از جزوه استادم)؟ 3- چطوری خلاصه نویسی کنم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

درضمن پست اقا بهنام فوق العاده بود
 

آقا بهنام

عضو جدید
سلام. دوستان میشه باهاتون مشورتی بکنم؟ من ترم 5 کارشناسی هستم.میخوام واسه کنکور بخونم. تصمیم هم دارم تهران قبول شم. معدل و وضعیتمم بدک نیست.خلاصه و ساده بپرسم: 1- چطوری درس بخونم؟ 2- چندتا جزوه بخونم واسه هر درس(بغیر از جزوه استادم)؟ 3- چطوری خلاصه نویسی کنم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

درضمن پست اقا بهنام فوق العاده بود[/QU
سلام به همه دوستان گرامی.شرمنده مشغول کار بودم نتونستم زودتر بیام. مهندس گرامی میتونی منایع کنکور را تهیه بفرمایید با خوندن روزی 5 6 ساعت میتونین بهترین نتیجه بگیرین. از آزمون های آزمایشی هم استفاده کنید..من مدرسان شریف رو صلاح میدونم. تو پستی دیگر منایع و راهنماییهای لازم رو میکنم.اما تهران. تهران دانشگاهش رتبه ی نابی میخواد. تو پست دیگر همه رو شرح میدم. برنامه :هفته ای 2 روز خصوصا جمعه ها ریاضی بخون ایساک مارون ترجمه خلیل پاریاب.ریاضیات مهندسی صنایع غذایی فرهمند. هفته ای 2 روز شیمی مواد هر روز 2 ساعت 3 تا 4 صفحه. دکتر فاطمی. (تموم کردی دکتر قنبرزاده را بخون). میکرو مواد 2 روز. جی. لبنیات جزوه خسروشاهی ارومیه. اگر نداشتین من کپی میکنم پست میکنم. یا به اون دانشگاه دسترسی داشتین یا به دانشگاه شبستر اذربایجان میتونین تهیه کنین.بهترین منبع دیگر هم جزوه لبنیات دکتر حصاری و کتاب دکتر مرتضوی و آزمون های میکروبی گیتی کریم. غلات رجب زاده و پیغمبر دوست(تبریز) کنسرو رسول پایان و دکتر حصاری.نگهداری دکتر فاطمی.روغن فرشته مالک.قند اسماعیل زاده کناری و شیخ السلام.اشکال درسی دکتر ایاسه.(تبریز) اصول مهندسی جزوه دکتر شاهدی.کتاب پائول سینگ.زبان هم جزایری و 504 وازه. نظر بنده اینست که وقت دارین بخونین همه رو .بعد سال اخر مدرسان شرکت کنین کتاب جزوه و آزمون هایش خیلی خوب هستند.میتونه کمک کنه.سوالی بود در خدمتیم.نکات مهم هر درس رو بخونین نت برداری کنین.بهترین نکات وقتی بیرون بیاد که برین تست بزنین. تست های 20 سال کنکور رو بگیرین تست بزنین. اگر به 202 سال کنکور مسلط باشین میتونین بهترین رتبه رو بیاورین.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
M درصد های رتبه 1 سال 88 صنایع غذایی 35

Similar threads

بالا