با سلام به همه ی مهندسی گرامی.این مبحث کمک میکنه که چه درسی رو چقدر وقت بذارین کجاهارو بیشتر بخونین. به امید قبولی همه ی شما در کنکور کارشناسی ارشد 92-93
ریاضی 30 سوال :مشتق 38٪ انتگرال 21 تابع 14 حد 6 دنباله و سری 5 ماتریس 5 مجانب 3 بردار 3 مختصات قطبی و اعداد مختلط 3 مجموعه 1 اعداد 1 (همگی علامت ٪ دارند)
زبان 30 سول :reading 56٪ vocaburly 26 grammer 10 c.test 10
اصول مهندسی و طراحی 25 سوال:مهندسی/ مکانیک 40٪ حرارت 40 ابعاد و احاد 10 رطوبت 10 اواپراتور 2 موزنه جرم 2 مباحث متفرقه 3
طراحی/اصول طراحی 28٪ نکات فنی 25 دیگ 8 نقاله ها 11 هزینه ها 5 خوردگی 5 متفرقه 4
شیمی مواد 25 سوال:کربوهیدرات 28٪ پروتئین 22 لیپید 21 رنگ 7 آب 6 قهوه ای شدن 4 آنزیم4 ویتامین و مواد معدنی و طعم ها 4
میکرو مواد 25 سوال:میکرو ارگانیسم مواد غذایی 28٪ فساد 27 روش نگهداری 19 روش شناسایس 11 بیماری های باکتریایی 11 عوامل موثر بر رشد باکتری 5 ویروس 2
تکنوتوژی مواد 45 سوال/ اصول نگهداری 7سوال:نگهداری مواد با گرما 25٪ با سرما 23٪ با خشک کردن 17با ترکیب شیمیایی 9 با اشعه 7 فیزیولوژی میوه سبزی پس از برداشت 14 فساد 4 تکنولوژی جدید 2
کنسرو 6سوال:محصولات کنسروی 25٪ فرایند حرارتی 19 فساد 17 فراوری 11 لاک 10 اتوکلاو و مبدل حرارتی 10 مواد اولیه 7
روغن 8 سوال:مراحل فرایند 55٪ انواع روغن 25 ویژگی روغن 15 شیمی روغن 5
قند 6-8سوال :تصفیه 34٪دیفوزیون 25 ترکیبات 15 کریستالیزاسیون 10 قند گیری از ملاس 6 صافی 4 دستگاه 2 کوئین 2
غلات 7 سوال:ارزیابی آرد از خمیر 25٪ خواص و ترکیبات گندم 15تکنولوژی آرد گندم نرم 15 تکنولوژی نانوایی 13 اسیاب 14 سایر غلات 10 تکنولوژی دروم 3 نشاسته و گلوتن 5
لینیات 10 سوال : شیر 35٪ پنیر 25٪ کره 10 دستگاهها 9 پروسه ی غشایی 8 شیر تغلیظ شده و خشک 7 ماست 5 خامه 3 اب پنیر 3 میتوانید نسبت درصد به به تعداد سوالات پی ببرید. مثلا شیر 35٪ یعنی 35 درصد 10(تعداد سوال) میشود 3.5. یعنی از 10 سوال لبنیات 3تا4 سوال از شیر می اید . باتشکر
ریاضی 30 سوال :مشتق 38٪ انتگرال 21 تابع 14 حد 6 دنباله و سری 5 ماتریس 5 مجانب 3 بردار 3 مختصات قطبی و اعداد مختلط 3 مجموعه 1 اعداد 1 (همگی علامت ٪ دارند)
زبان 30 سول :reading 56٪ vocaburly 26 grammer 10 c.test 10
اصول مهندسی و طراحی 25 سوال:مهندسی/ مکانیک 40٪ حرارت 40 ابعاد و احاد 10 رطوبت 10 اواپراتور 2 موزنه جرم 2 مباحث متفرقه 3
طراحی/اصول طراحی 28٪ نکات فنی 25 دیگ 8 نقاله ها 11 هزینه ها 5 خوردگی 5 متفرقه 4
شیمی مواد 25 سوال:کربوهیدرات 28٪ پروتئین 22 لیپید 21 رنگ 7 آب 6 قهوه ای شدن 4 آنزیم4 ویتامین و مواد معدنی و طعم ها 4
میکرو مواد 25 سوال:میکرو ارگانیسم مواد غذایی 28٪ فساد 27 روش نگهداری 19 روش شناسایس 11 بیماری های باکتریایی 11 عوامل موثر بر رشد باکتری 5 ویروس 2
تکنوتوژی مواد 45 سوال/ اصول نگهداری 7سوال:نگهداری مواد با گرما 25٪ با سرما 23٪ با خشک کردن 17با ترکیب شیمیایی 9 با اشعه 7 فیزیولوژی میوه سبزی پس از برداشت 14 فساد 4 تکنولوژی جدید 2
کنسرو 6سوال:محصولات کنسروی 25٪ فرایند حرارتی 19 فساد 17 فراوری 11 لاک 10 اتوکلاو و مبدل حرارتی 10 مواد اولیه 7
روغن 8 سوال:مراحل فرایند 55٪ انواع روغن 25 ویژگی روغن 15 شیمی روغن 5
قند 6-8سوال :تصفیه 34٪دیفوزیون 25 ترکیبات 15 کریستالیزاسیون 10 قند گیری از ملاس 6 صافی 4 دستگاه 2 کوئین 2
غلات 7 سوال:ارزیابی آرد از خمیر 25٪ خواص و ترکیبات گندم 15تکنولوژی آرد گندم نرم 15 تکنولوژی نانوایی 13 اسیاب 14 سایر غلات 10 تکنولوژی دروم 3 نشاسته و گلوتن 5
لینیات 10 سوال : شیر 35٪ پنیر 25٪ کره 10 دستگاهها 9 پروسه ی غشایی 8 شیر تغلیظ شده و خشک 7 ماست 5 خامه 3 اب پنیر 3 میتوانید نسبت درصد به به تعداد سوالات پی ببرید. مثلا شیر 35٪ یعنی 35 درصد 10(تعداد سوال) میشود 3.5. یعنی از 10 سوال لبنیات 3تا4 سوال از شیر می اید . باتشکر