1- تخم مرغ از چند قسمت تشکیل شده است؟ تخم مرغ از سه قسمت پوسته، سفیده و زرده تشکیل شده است.
2- پوسته تخم مرغ از چه قسمت هایی تشکیل شده است؟ پوسته تخم مرغ از کربنات کلسیم و یک لایه پوششی تشکیل شده است. لایه پوششی پوسته، در حفظ تازگی و سلامت تخم مرغ نقش مؤثری دارد.
3- سفیده و زرده تخم مرغ چگونه از هم جدا می شوند؟ سفیده و زرده تخم مرغ هر کدام از سه قسمت تشکیل شده اند که به وسیله لایه های نازکی از هم جدا می شوند.
4- چربی موجود در تخم مرغ مربوط به کدام قسمت است؟ چربی موجود، مربوط به قسمت زرده است.
5- تفاوت زرده و سفیده تخم مرغ چیست؟ بیشتر وزن تخم مرغ را سفیده تشکیل می دهد. سفیده فاقد چربی است و اسیدهای آمینه سفیده با زرده متفاوت است. مقدار آب موجود در سفیده خیلی بیشتر از زرده می باشد.
6- جسم رویان در چه قسمتی از زرده قرار دارد؟ جسم رویان که قسمت تشکیل نطفه است در بالای زرده و به غشای آن چسبیده است.
7- از چه راهی می توان تازگی و کهنگی تخم مرغ را تشخیص داد؟زرده آمیخته ای از لایه های زرده روشن و زرده تیره رنگ است که با چشم غیر مسلح به راحتی قابل تشخیص از یکدیگر نیستند. دو رشته سفید طنابی شکل که زرده را به دو سر تخم مرغ وصل کرده است ، آن را در مرکز سفیده نگه می دارد. در سر پهن تخم مرغ محفظه پر از هوایی وجود دارد که میزان فضای آن تازگی و کهنگی تخم مرغ را نشان می دهد.
سلام
اصولا تخم مرغ هایی که به مصرف خوراکی می رسند رو تخم مرغ رو میزی می گویند که فاقد جنین هستند
جنین در تخم های مخصوص جوجه کشی وجود داره اون جسم سفید بسیار کوچکی که روی زرده است تخم است