بدویید بیایید که تولد بهترین خواهر و دوست عزیزم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تولد ساراس؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعن؟؟؟؟؟
ینی سارا آبانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تولدت مبارک عزیزم.انشالا قبولیت واسه ارشدو بعداز جشن عروسیت جشن بگیریم:دی
 

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمارجونم نمیخوای شام بدی؟

چرا عزیزم اینم شام شما
 

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تولد ساراس؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعن؟؟؟؟؟
ینی سارا آبانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تولدت مبارک عزیزم.انشالا قبولیت واسه ارشدو بعداز جشن عروسیت جشن بگیریم:دی
ممنون عزیزم -خیلی خوشحالم اینجایی عشقم-تشکر از ارزوهای خوبت-بله ابانی ام -ممنون که اومدی :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::heart:
 

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوووووووووووووووووووووووورا:)
چی به چیه این راستی؟:confused:

مـاهی پـلاو

مواد لازم (چهار نفر)

• چهار پیمانه برنج

• 400 گرم فیله ماهی آزاد

• دو عدد زرده تخم‌مرغ

• دو قاشق غذاخوری زعفـران غلیظ دم شده

• نصف پیمانه آرد

• نصف قاشق چایخوری نمك

• ادویه شامل (فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیـمو امانی) روی هم: دو قاشق چایخوری

• روغن



طرز تهیه

1. برنج را آبكش کنید و كنار بگذارید. وقتی از حرارت افتاد پلو را به ادویه آغشته کنید. ماهی را ‌تكه كرده و در دستمال آشپزی بپیچید تا خشك شود.

2. زرده‌ها را هم بزنید و با زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با نمك مخلوط کنید و كنار بگذارید، حالا روغن را داغ کنید. تكه‌های ماهی را در زرده بغلتانید و با چرخاندن در آرد كامل آرد پوشانی کنید، سپس در روغن سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن برود.

3. ته قابلمه را ته‌دیگ دلخواه بگذارید، لایه‌لایه پلو و ماهی را بریزید و در آن را بگذارد تا با حرارت زیاد دم بكشد. سپس 1/4 لیوان آب داغ و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید و روی پلو بریزید، بعد دم‌كنی بگذارید و یك ساعت با حرارت ملایم برنج را دم کنید.
 

Elina.S

عضو جدید
مـاهی پـلاو

مواد لازم (چهار نفر)

• چهار پیمانه برنج

• 400 گرم فیله ماهی آزاد

• دو عدد زرده تخم‌مرغ

• دو قاشق غذاخوری زعفـران غلیظ دم شده

• نصف پیمانه آرد

• نصف قاشق چایخوری نمك

• ادویه شامل (فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیـمو امانی) روی هم: دو قاشق چایخوری

• روغن



طرز تهیه

1. برنج را آبكش کنید و كنار بگذارید. وقتی از حرارت افتاد پلو را به ادویه آغشته کنید. ماهی را ‌تكه كرده و در دستمال آشپزی بپیچید تا خشك شود.

2. زرده‌ها را هم بزنید و با زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با نمك مخلوط کنید و كنار بگذارید، حالا روغن را داغ کنید. تكه‌های ماهی را در زرده بغلتانید و با چرخاندن در آرد كامل آرد پوشانی کنید، سپس در روغن سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن برود.

3. ته قابلمه را ته‌دیگ دلخواه بگذارید، لایه‌لایه پلو و ماهی را بریزید و در آن را بگذارد تا با حرارت زیاد دم بكشد. سپس 1/4 لیوان آب داغ و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید و روی پلو بریزید، بعد دم‌كنی بگذارید و یك ساعت با حرارت ملایم برنج را دم کنید.

:biggrin:
غذای دیگه ندارین:redface:ماهی دوس نمیدارم خو:redface:
 

pepper

کاربر فعال
شام چی میدن؟

دوتا کوچه پایین تر نظری میدن

بمونم.................... نمونم >>>>؟:que:
 

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به میبینم ک معمار جونم شامم دعوتمون کرده
منم شام میخوام:D
 
بالا