بایدها و نبایدهای غذایی بر اساس گروه خونی....

mahdieh1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1] بایدها و نبایدهای تغذیه ای بر اساس گروه خونی
[/h]


در سال 1996 دکتر آدامو این مساله را مطرح کرد که اگر افراد بر اساس نوع گروه خونی
خود، برنامه غذایی داشته باشند می-توانند سالم تر زندگی کنند. وی کتابی در این زمینه منتشر
کرد که برنده جایزه 10 کتاب برتر در زمینه سلامت شد.
دکتر آدامو برای هر کدام از 4 گروه خونی یک رژیم غذایی خاص را پیشنهاد کرد. بر اساس
تحقیقات او 3 نفر از هر 4 نفر مشکلات سلامتی دارند. در تحقیقات مذکور به 6500 نفر ، بر
اساس گروه خونی شان، رژیم غذایی به مدت حداقل یک ماه داده شد. بیشتر افراد شرکت کننده در
این برنامه در میزان سلامت خود بهبودی چشمگیری را گزارش دادند. به عنوان مثال کاهش
وزن، کاهش استرس، انرژی بیشتر و ذهن فعال تر در اکثر این افراد دیده شد.
افرادی که گروه خونی A دارند بهتر است که رژیم غذایی کم چربی و بر پایه مصرف میوه ها
و سبزیجات داشته باشند زیرا این افراد اکثرا خون غلیظ تر و سیستم ایمنی حساستر داشته و
بیشتر مستعد ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و دیابت هستند.
برای افرادی که گروه خونی B دارند یک رژیم غذایی همه چیز خوری که بین مصرف گیاهان
و گوشت ها تعادل دارند، توصیه می شود زیرا این افراد کمتر به بیماری های خاص مبتلا می
شوند
گروه خونی AB باید از یک رژیم غذایی کاملا گیاهخواری پیروی کنند.
گروه خونی O که بیشترین گروه خونی در دنیا می باشد، باید میزان بالای پروتئین، گوشت ها و
سبزیجات استفاده کنند. اما باید درصد کمتری کربوهیدرات مانند ماکارونی و نان مصرف کنند.
این افراد باید تا حد امکان از مصرف گندم، لبنیات و مغزها پرهیز کنند. این افراد اکثرا مستعد
ابتلا به کم کاری تیروئید و زخم های معده می باشند.

البته این شرایط را نمی توان با قطعیت در تمام جامعه تعمیم داد و احتیاج به تحقیق بیشتری در
این زمینه وجود دارد.
 

Similar threads

بالا