باربیكیو ایرانی رو ببینید آخر ابتكاره

شادی_1

عضو جدید
باربیكیو ایرانی رو ببینید آخر ابتكاره ...







































 

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود

من رو یاد یه ابتکار خودمون انداخت

خیلی ممنون
 

mmr1414m

عضو جدید
مرغو اگه با پر بپزي يا فويل پيچي كني تو زغال بپزي خيلي خوشمزه ميشه امتحان كن
 

mohamad razavi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا تشکر اینم جالب بود
بعدش من خودم یه چاله نیم متری کندم بعد توش پر زغال کردم بعد مرغ رو تو زر ورق پیچوندم گذاشتم تو چاله دوباره روش زغال ریختم اونم چیز خفنی شد جاتون خالی خیلی برشته شده بود ......
 

شادی_1

عضو جدید
اولا تشکر اینم جالب بود
بعدش من خودم یه چاله نیم متری کندم بعد توش پر زغال کردم بعد مرغ رو تو زر ورق پیچوندم گذاشتم تو چاله دوباره روش زغال ریختم اونم چیز خفنی شد جاتون خالی خیلی برشته شده بود ......
مرسی عزیزم یه چندتا عکس ازشون میگرفتی ما هم ببینیم
 

sonichka

عضو جدید
این مدلو حتما باید امتحان کنم خیلی باحال بود
مرسی استارتر
 

Sarp

مدیر بازنشسته
همون اسپید کانوکشنه
یا همون فر

از هر طرف که گرما بزنه به غذا نتیجه ش این میشه

اینو فکر کنم از 8 سال پیش انجام میدیم ما

ماهی هم تو زر ورق و تو زغال ملایم عالی میشه
 

شادی_1

عضو جدید
همون اسپید کانوکشنه
یا همون فر

از هر طرف که گرما بزنه به غذا نتیجه ش این میشه

اینو فکر کنم از 8 سال پیش انجام میدیم ما

ماهی هم تو زر ورق و تو زغال ملایم عالی میشه

اورین اورین تایید شد چه عجب شما قدم رنجه کردین یه سری به تاپیک ما زدین...دی
 

Similar threads

بالا