يك پژوهش استراليايي نشان داده است كه انسانها داراي يك حس چشايي ششم هستند كه به وسيله آن ميتوانند چربي را تشخيص دهند.
به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان دانشگاه ديكين با انجام مجموعهاي از آزمايشها، تست چشايي دريافتهاند كه انسانها ميتوانند طعم چربي را به واسطه تركيب شيميايي آن به جاي بافت آن تشخيص دهند.
محققان ميگويند: اين آزمايشها نشان ميدهند، افرادي كه حس چشايي قويتري نسبت به چربي دارند، تمايل كمتري به مصرف آن خواهند داشت و در نتيجه به ميزان قابل توجهي شاخص توده بدني آنها كاهش پيدا ميكند.
پژوهشگران ميگويند: در آزمايشهاي بعدي بررسي خواهند كرد كه چرا بعضيها به طعم چربي حساس هستند، اما برخي ديگر اين حساسيت را ندارند.
به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان دانشگاه ديكين با انجام مجموعهاي از آزمايشها، تست چشايي دريافتهاند كه انسانها ميتوانند طعم چربي را به واسطه تركيب شيميايي آن به جاي بافت آن تشخيص دهند.
محققان ميگويند: اين آزمايشها نشان ميدهند، افرادي كه حس چشايي قويتري نسبت به چربي دارند، تمايل كمتري به مصرف آن خواهند داشت و در نتيجه به ميزان قابل توجهي شاخص توده بدني آنها كاهش پيدا ميكند.
پژوهشگران ميگويند: در آزمايشهاي بعدي بررسي خواهند كرد كه چرا بعضيها به طعم چربي حساس هستند، اما برخي ديگر اين حساسيت را ندارند.