Mohsen 89
پسندها
11,870

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • محسن جان يك دنيا ممنون عزيز....:gol:

    ...................................:gol::gol::gol:.............................
    [IMG]
    ...................................:gol::gol::gol:.............................
    [IMG]
    ...................................:gol::gol::gol:.............................
    [IMG]
    سلام محسن جان موضوع پايان نامه من در مورد سانتريفيوژ هستش من اطلاعاتي جمع كردم ولي الان تو قسمت طراحي پمپ هستم ببينم شما عكسي يا نقشه اي از قطعات داخلي پمپ سانتريفيوژ داريد؟
    سلام دوست عزیزم.ممنون خداروشکر جمع و جورکردیم. امروز شروع میشه تاسه شنبه:gol:
    لطف داري دوست مهربون ....:gol:
    پايان نامه را نشون استاد دادم تاييدش كرد الان دارم كارهاي طراحي را انجام ميدم انشالله به اميد خدا اواسط هفته ديگه تمومه شما چي دوست گلم چكار مي كني؟ چه خبرا؟
    بدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
    سلام دوست عزیز
    منظورت همون هیدروکسی اسیدها ست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه متاسفنه چیزی ندارم
    اما اگه پیدا کردم حتما برات می فرستم
    اگه شريني مي خواي بيا مشهد چشم در خدمتيم....:gol:
    حالا بفرما چايي .....:smile:
    دوست من روی سوالت فکر میکنم-خواب شما رو که امکان نداره نبینم-شایدم خواب سوالای شما رو- شایدم تو خواب به جواب رسیدم:biggrin::biggrin::biggrin: خبرت میکنم خوب بخوابی و تو خواب به سوال های تازه برسی؟؟یا نرسی؟؟ یا به جواب سوالای خودت برسی هم خوبه!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
    هيچي بابام گرفتار پروژه پايانيم ، ببخش اگه نتونستم سري بزنم
    از شما هم بينهايت ممنونم...:gol:
    سلام شب بخير ...:gol:
    قربون دوست خوبم بشم حالت چطوره؟ خوبي؟
    [/URL]
    در فیزیک کلاسیک، فضا، یک فضای اقلیدسی سه‌بعدی است که در آن هر موقعیتی را می‌توان با استفاده از سه مختصات توصیف کرد.فیزیک نسبیت از فضا زمان به جای فضا استفاده می‌کند، فضازمان بصورت یک خمینه چهاربعدی مدل می‌شود.
    مثلا زمين در فضاي چهار بعدي مسيري مستقيم را بطرف خورشيد طي مي‌كند درحاليكه درفضاي سه بعدي كه ما قادر به درك آن مي‌باشيم اين حركت در مسيري خميده صورت مي‌گيرد
    اگه قرار باشه شما همین جور ی ضرب سوال بپرسی فکر نمی کنم از پاینده بودن خبری باشه!!!ایضا از جواب!!:)))
    خواهش زحمت نبود ورزش فکری بود-اتفاقا موضوع جالب بود و به اطلاعاتم افزود-دوستی با شما دوست عزیز که به مسائل علمی علاقه ویژه ای داری باعث خوشحالی منه:) موفق باشی.
    سلام خوبی؟آخه سرم خیلی شلوغه اومدنی هم زیاد نمی تونم بمونم.مرسی که یادی کردی :)
    دوسته عزیز یه مطالبی گیر اوردم ممنون میشم ایمیلتو بدی واست ایمیل کنم
    در واقع منظور از عبارت خنثی آن است كه این نوترینوها دارای فوق بار ضعیف صفر هستند و بنابراین حتی در برهم كنش ضعیف هم شركت نمی كنند و تنها در برهم كنش گرانشی وارد می شوند). مطابق نظریه ریسمان، این دو ذره برخلاف سایر ذرات، ریسمان های حلقوی بسته هستند. از آنجایی كه این ریسمان های بسته عملاً هیچ انتهای مشخصی ندارند كه به پوسته جهان مقید باشند، بنابراین می توانند آزادانه از جهان ما خارج شده و به سایر ابعاد هستی سفر كنند.



    همین ویژگی گراویتون ها است كه به نظریه پردازان ریسمان كمك می كند تا ضعیف بودن نیروی گرانش را نسبت به سایر نیروهای بنیادی نظیر الكترومغناطیس تبیین كنند. بر این اساس، ضعیف بودن نیروی گرانش در واقع بدان علت است كه تعداد بسیاری از گراویتون های گسیل شده توسط ذره مبدأ پیش از آنكه فرصت رسیدن به ذره مقصد را پیدا كنند از جهان ما خارج خواهند شد و به ابعاد بالاتر درز می كنند.
    اما این ایده سفر در زمان نیازمند حل یك مشكل است و آن یافتن راهی است برای خروج از جهان ما و ورود به ابعاد بالاتر هستی. اما انجام چنین كاری چگونه میسر خواهد بود؟ خوشبختانه نظریه ریسمان ها راهی را برای این كار در پیش روی ما قرار می دهد. براساس این نظریه تقریباً تمامی ریسمان های نمایانگر ذرات بنیادی جهان ما ریسمان هایی باز هستند و دو انتهای این ریسمان ها همواره مقید به پوسته جهان ماست.



    به همین دلیل هم این ذرات هیچ گاه نخواهند توانست از جهان ما خارج شده و با ورود به بعد پنجم، مسیر میان بری را در فضا- زمان بپیمایند. اما در این میان دو استثنای مهم نیز وجود دارد: یكی ذره (ریسمان) حامل نیروی گرانش به نام گراویتون و دیگری نوع چهارمی از نوترینو كه در برابر سه نوع معمول آن اصطلاحاً نوترینوی خنثی نامیده می شود (منظور از نوترینوی خنثی، خنثی بودن آن به لحاظ الكتریكی نیست چراكه نوترینوهای معمولی نیز همگی فاقد بار الكتریكی بوده و هیچ یك در برهم كنش الكترومغناطیسی شركت نمی كنند.
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا