اسكيس - مشاوره

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمونه سوالات اسکیس کارشناسی ارشد معماری - دانشگاه آزاد و سراسری

نمونه سوالات اسکیس کارشناسی ارشد معماری - دانشگاه آزاد و سراسری

download


منبع: www.jamerando.com
 

navid_golchin

عضو جدید
سلام دوست عزیز کی گفته از خط کش استفاده نکنیم؟یعنی چی شما مثل اینکه امتحان اسکیس شرکت نکردین.اونجا سر جلسه امتحان همه ابزارهای ترسیم آزاده و می تونی استفاده کنی اتفاقا با خط کش دقت کار بیشتر میشه ولی به خاطر وقت که داره 4 ساعت با خط کش جواب نمیده.

بنده هم اسکیس دادم و هم تدریس میکنم،با اجازتون هنرهای زیبا هم درس میخونم،کارگاه استاد شقاقی هم اسیستشم تشریف بیارید میبینمتون ... فقط بهش توصیه کردم دست آزاد بزنه که درصد بالاتری بیاره وگرنه همه چی جایزه سر جلسه ...
 

navid_golchin

عضو جدید
اگر میخواید از خط کش استفاده کنید که کار خوب و معقولیم هست باید قبلش دستتون به کار با خط کش خوابیده باشه و سریع کار کنید و سریع روشو دسن کنید

معقول نیست ولی درست میگی،باید به خطکش مسلط باشی تا خوب بشه ...
 

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بسته به طرز تفکر آزمون دهنده و آزمون گیرنده داره و معماری و مبانی نظریش
به من باشه که کلا دید پرنده رو قبول ندارم، همونطور که ماکت رو قبول ندارم، چون تو داری به کارت، کاری که هنوز ساخته نشده از زاویه ای نگاه میکنی که بعد از ساخت هیچکی جز خدا، پرنده و هلیکوپتر نمیبینتش
سانشید میخواد آزمون ارشد بده؟
نه، میخواد مسابقه شرکت کنه
توصیه منم برا مسابقه ایشون بود

من با سان شيد بودم
و اين نظر منه
شما شايد موافق نباشي
اصل شنيدن نظراته
 

eng.anita

عضو جدید
اخه من هر چقد سعی می کنم دانلود نمی شه می ره تو صفحه پرشین گیگ چی کار کنم دارم دیونه می شم :(
 

eng.anita

عضو جدید
اخه من هر چقد سعی می کنم دانلود نمی شه می ره تو صفحه پرشین گیگ چی کار کنم دارم دیونه می شم :(
 

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی‌ میدونه مقوای اشتنباخ چند شده جدیدا.... واقعا که.... فکر کردن ما رو گنج نشستیم....همه چی‌ چند برابر شده.... خدا به داد برسه..... خوب می‌میرن رو کاغذ بدن؟ من واسه تمرینم باید برم مقوای اشتنباخ بگیرم آخه.....یعنی‌ انقدر شیکیم؟....:D
زندگیا سخت شده:redface:

راستی‌ اسکیس منظر مگه رو ا۳ نیست؟
 
آخرین ویرایش:

shayesteh-namvar

عضو جدید
بچه ها کسی‌ میدونه مقوای اشتنباخ چند شده جدیدا.... واقعا که.... فکر کردن ما رو گنج نشستیم....همه چی‌ چند برابر شده.... خدا به داد برسه..... خوب می‌میرن رو کاغذ بدن؟ من واسه تمرینم باید برم مقوای اشتنباخ بگیرم آخه.....یعنی‌ انقدر شیکیم؟....:D
زندگیا سخت شده:redface:

راستی‌ اسکیس منظر مگه رو ا۳ نیست؟

سلام..
کلاس اسکیستون رو با کی گرفتین؟؟رتبه منظرتون چند شده؟
 

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ها واسه داخلی‌ چی‌ باید تمرین کنیم؟اگه تمرینی هست آدم بشینه روکشی کنه واقعا خوشحال میشم راهنمییم کنین.ممنون.یا اصول طراحی داخلی‌ ایرانی ... نمیدونم هر چیزی که لازمه.
من اصلا نمیدونم اینا چی‌ میخوان؟ پلان میخوان ؟ جزییات میخوان؟پرسپکتیو میخوان؟ مقطع میخوان؟
چی‌ میخوان واقعا واسه داخلی‌؟
مقیاسش چجوریه؟ من هیچی‌ نمیدونم به واقع.
 

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی اینجا هست که پارسال منظر شرکت کرده باشه و قبول شده باشه!؟ کسی چند نمونه شیت اسکیس منظر خوب داره که بذاره؟ معماری داخلی چی؟
 

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مصاحبه مهندس پژمان شقاقی پیرامون اسکیس طراحی شهری و معماری

مصاحبه مهندس پژمان شقاقی پیرامون اسکیس طراحی شهری و معماری





  • جناب آقای مهندس، به عنوان اولین سئوال می‌خواستیم بدانیم که از نگاه شما چه تفاوتی میان راندو، پرزانته، کروکی و اسکیس وجود دارد؟
یکی از سئوال‌هایی که همواره از سوی بسیاری از دانشجویان پرسیده می‌شود، تفاوتی است که این چهار واژه با یکدیگر دارند. بارها دیده شده که توسط افراد گوناگونی در داخل کشور، تعاریف مشابهی برای این چهار واژه ارائه شده و نکته جالب اینجاست که هریک از تعاریف، نام استادی را به خود می‌گیرند مثلاً تعریف مهندس فلان یا دکتر فلان. در حالیکه هر یک از این واژگان در دانش امروز معماری و شهرسازی غرب دارای تعاریف مشخصی است و ما نیز به ناچار از آنجاییکه وارد کننده این دانش هستیم باید تعاریف آنها را مورد استفاده قرار دهیم نه اینکه هر یک به دلخواه خود تعاریفی از این واژگان ارائه دهیم. بنابراین، تعاریف آورده شده در اینجا نه تعریف اینجانب بلکه تعریف استادان بزرگ معماری و شهرسازی غرب است که در کتاب‌های خود به آنها اشاره داشته‌اند.

راندو (Render)، به معنای تنظیم محصول نهایی یا فرآورده (Product)، به گونه‌ای است که بتواند با مخاطب ارتباط درستی برقرار نماید. قرار دادن فیگور انسانی و درخت در محل‌های مشخص برای نشان دادن مقیاس نما یا مقطع، ترسیم مبلمان معماری و یا شهری یا استفاده از نوشتار برای معرفی بخش‌های مختلف پلان، گذاشتن سایه در نما و مقطع برای نشان دادن پیش آمدگی‌ها و تو رفتگی‌های آن و ترسیم بافت مصالح در نما و مقطع از عمده‌ترین کارهایی است که در راندو معماری و طراحی شهری مطرح می‌شود و کتاب‌هایی نیز که در این زمینه از نویسندگان خارجی به چاپ رسیده است به روشنی وظیفه راندو در طراحی معماری و طراحی شهری را به نمایش می‌گذارد.

پرزانته (Presentation)، ویرایش‌های نهایی است که برای ارائه کاری چشم نواز به مخاطب بر روی آن انجام می‌شود. چگونگی رنگ آمیزی، چیدمان عناصر درون شیت و برقراری رابطه میان این عناصر از عمده‌ترین موضوعاتی است که در پرزانته کار معماری و شهری مورد توجه قرار می‌گیرد.

کروکی (Croquis)، به معنای ترسیم سریع و فی‌البداهه‌ای از یک مدل زنده است. این مدل خواه طبیعت باشد، خواه انسان و خواه یک بنای معماری باشد و یا یک فضای شهری. البته منظور از زنده این نیست که مدل حتماً جاندار و در حال حرکت باشد بلکه منظور آن است که مدل دارای نمود بیرونی باشد و تنها در ذهن طراح جا نداشته باشد. ویژگی مهم کروکی آن است که در زمان کمی زده می‌شود و بعدها در منزل یا کارگاه با فرصت کافی می‌توان جزئیات آن را تکمیل کرد. کروکی زدن با دو هدف عمده انجام می‌گیرد: هدف اول ذخیره کردن زمان و هدف دوم، تمرکز کردن بر عناصر اصلی و مهم موضوع است.

اسکیس‌ (Sketch)، به معنای بیان سریع ایده یا نگاهی است که یک طراح نسبت به موضوعی که به او ارجاع شده، دارد. هدف از ارائه اسکیس آن است که پیش از آنکه کار کامل و تمام شده از سوی طراح به کارفرما تحویل شود، پیش نویسی که پیشنهادات طراح در آن نشان داده شده ارائه گردد و در صورت موافقت کارفرما با آن، کار با همان مشخصات ادامه یافته و به وسیله طراح نهایی گردد.



  • کروکی تا چه اندازه در اسکیس معماری و طراحی شهری نقش دارد؟
همانگونه که در تعاریف آورده شده دیده می‌شود، تفاوت بین کروکی و اسکیس در آن است که در کروکی توانمندی‌های دست طراح مورد توجه قرار دارد و در اسکیس توانمندی‌های ذهن طراح. اما سئوالی که برای بسیاری از دانشجویان مطرح می‌شود آن است که در آزمون اسکیس کارشناسی ارشد کدام یک از توانمندی‌های بالا مورد نیاز است. در پاسخ به این سئوال باید گفت که آزمون اسکیس با هدف انتخاب توانمندترین دانشجویان، از میان دانشجویان شرکت کننده در آزمون، از سوی طراحان و مصححان کنکور برگزار می‌شود. بنابراین دانشجویان باید کوشش کنند تا در تمام زمینه‌ها، توانایی‌های خود را افزایش دهند به گونه‌ای که هم بتوانند ذهن خوبی برای تولید ایده‌های قوی داشته باشند و هم بتوانند ایده‌های خود را با ترسیمات مناسب به نمایش بگذارند و هم در پایان با پرداخت چشم نواز و زیبا، کار خود را به پایان برسانند.


  • ترکیب بندی شیت چه اهمیتی در اسکیس معماری و طراحی شهری دارد؟
تردیدی نیست که در ارائه یک محصول (Product)، چگونگی بسته بندی آن در میزان جلب نظر مخاطب نقش مهمی دارد اما این به معنای آن نیست که بسته بندی خوب، همه‌چیز یک محصول باشد. یک محصول همانگونه که باید ویژگی‌های دیگری نیز داشته باشد، با بسته بندی زیبا می‌تواند در میان رقیبان خود جایگاه ویژه‌ای پیدا کند اما اگر این محصول به لحاظ محتوایی دارای کیفیت چندانی نباشد و توقعات مخاطب را برآورده نکند ممکن است برای همیشه سبب شود که محصولات دیگر آن کارخانه نیز علی‌رغم کیفیت بالایشان مورد استقبال قرار نگیرند.
با توجه به اینکه تصحیح شیت‌های آزمون به صورت چند مرحله‌ای انجام می‌گیرد، شیت بندی و پرزانته خوب می‌تواند کمک خوبی باشد تا کار از مرحله اول قضاوت عبور کند اما اگر در مراحل بعدی، که با دقت بیشتری به بررسی محتوای شیت‌های آزمون پرداخته می‌شود، شیت ارائه شده نتواند از جنبه محتوایی و فرآیند مورد نظر مصححان پاسخ قانع کننده‌ای ارائه کند از راهیابی به مراحل بالاتر قضاوت باز می‌ماند. البته نباید فراموش کرد که طراحان و مصححان آزمون از استادان برجسته معماری و شهرسازی کشور هستند و به قدری در این زمینه تجربه دارند که با یک نگاه، کار با محتوا را از کار بی‌محتوا تشخیص می‌دهند. بنابراین گرچه ممکن است با رنگ و لعاب و شیت بندی خوب بتوان یک دانشجوی تازه وارد رشته معماری و شهرسازی را فریب داد، اما نمی‌توان این استادان را که هزاران شیت چشم نواز در طول کار حرفه‌ای خود دیده‌اند، فریب داد.


  • چگونه می‌توان به یک ترکیب بندی درست در شیت رسید؟
ترکیب بندی درست از یک ذهن منظم بر می‌آید و کسی که ذهن آشفته‌ای داشته باشد، نمی‌تواند به ترکیب بندی مناسبی در شیت دست پیدا کند. بنابراین شرط دستیابی به یک شیت بندی درست، در درجه اول رسیدن به ذهنی منظم و در درجه دوم تمرین زیاد است. در عالم واقعیت چیزی به نام قانون شیت بندی وجود ندارد و بخش زیادی از مطالبی که در این زمینه گفته می‌شود، بیشتر برای بازار گرمی و جلب مشتری است. یک شیت بندی زمانی زیبا است که از ذهن خود طراح و متناسب با آن طرح درآمده باشد و مانند سایر بخش‌های طرح، امضای او را در پس پرده خود داشته باشد. قواعدی که امروزه با نام قواعد شیت بندی ارائه می‌شود به همان اندازه بی‌بنیاد هستند که بگوییم بسته بندی یک محصول، دارای قواعد مشخصی است و هر کارخانه‌ای که آن محصول را تولید می‌کند باید حتماً از آن بسته بندی استاندارد استفده کند. این موضوع نیز که ما می‌بینیم مثلاً تمام پنیرهایی که در بازار وجود دارند در شکل، اندازه و حتی رنگ بسته بندی شبیه به هم هستند بیشتر ناشی از عدم اعتماد به نفس کارخانه‌دار در ارائه محصول خود، با بسته بندی مخصوص به خود و همچنین ناتوانی از ارائه یک بسته بندی جذاب می‌باشد. در چنین شرایطی است که آن کارخانه‌دار با نگاهی فرصت‌طلبانه به مارکی که در بازار معروف است می‌کوشد با شبیه سازی آن مارک، بخشی از این بازار را در اختیار خود بگیرد.


  • ابزار کار در کلاس‌های اسکیسی که شما برگزار می‌کنید چیست؟
با توجه به تعریفی که از اسکیس معماری و طراحی شهری داده شد و برنامه‌ای که برای کلاس اسکیس در راستای تقویت توانایی‌های ذهنی دانشجویان تنظیم شده، آنچه که در طول کلاس دارای اهمیت است توانمند کردن دانشجویان به برخورد فرآیندی با موضوع معماری و شهری می‌باشد. بنابراین توانایی‌های ترسیمی دانشجویان، به طور مستقیم موضوع بحث کلاس اسکیس نمی‌باشد و زمان محدود کلاس نیز اجازه آموزش مباحث ترسیمی مانند راندو و پرزانته را نمی‌دهد.
همچنین از آنجاییکه در حال حاضر استادان خوبی در بخش آموزش مباحث ترسیمی و راندو و پرزانته در حال فعالیت هستند، به دانشجویان عزیز توصیه می‌شود که ناتوانی‌های خود در مباحث ترسیمی را با شرکت کردن در کلاس‌های این استادان جبران نمایند و البته نیز نباید این نکته را از نظر دور داشت که با تخصصی شدن مباحث در جهان امروز، نمی‌توان از یک نفر انتظار داشت که بتواند حوزه‌های گوناگون را با کیفیت مناسب پوشش دهد و بخصوص زمانی که موضوع مورد بحث، موضوعی مانند کنکور کارشناسی ارشد باشد که می‌تواند نقش سرنوشت سازی برای دانشجو بازی کند.
بنابراین بهتر است در شرایطی که دانشجویان عزیز قرار است در رقابتی سخت با دانشجویانی از دانشگاه‌های برجسته کشور مانند دانشگاه تهران، شهید بهشتی، علم و صنعت و … رقابت نمایند، به جای اینکه به فکر آن باشند که با صرف هزینه اندک و بدون هیچگونه کار اضافه، تنها با شرکت در هشت جلسه کلاس جزو نفرات اول کنکور کارشناسی ارشد شوند، به دنبال آن باشند تا با شناسایی به موقع و درست نقاط ضعف خود، در فرصت باقی‌مانده به رفع آنها با تمام وسایل ممکن، از تهیه کتاب و مطالعه آنها گرفته تا شرکت در کلاس‌های مفید گوناگون، بپردازند و تردیدی نداشته باشند که هر کس به راستی در پی آن باشد در آزمون قبول شود و در این راه نیز کوشش کند، حتماً به این خواسته خود خواهد رسید.


  • با توجه به تغییراتی که در دو ـ سه سال اخیر در برگزاری آزمون روی داده است، چه تضمینی وجود دارد که در برگزاری آزمون امسال دوباره به شیوه چند سال پیش باز نگردند؟
در حالت کلی، در شرایطی که ما در آن به سر می‌بریم، هیچ تضمینی برای هیچ چیز وجود ندارد اما آشنایی با روندی که منجر به تغییر در شیوه برگزاری آزمون در دو ـ سه سال گذشته شده است به ما کمک می‌کند تا بتوانیم پیش بینی کنیم این روند در شرایط متعارف به کجا منتهی خواهد شد. تغییراتی که در دو ـ سه سال اخیر در روند برگزاری آزمون به عمل آمد ناشی از تغییراتی است که در دهه‌های اخیر در سطح جهانی در دانش معماری و شهرسازی روی داده است.
در جهان امروز دو نگرش نسبت به طراحی وجود دارد. نگرش اول که در ادامه نگاه دوران مدرن می‌باشد به طراحی به عنوان محصول و نتیجه کار می‌نگرد و این نتیجه نیز در معماری بر مبنای آنچه که لوکوربوزیه اعلام داشته است باید به ارائه ماشینی برای زندگی منجر شود. بنابراین، در این نگرش آنچه اهمیت دارد زیبایی ظاهری این ماشین است و در نتیجه ترسیماتی که از این ماشین ارائه می‌شود نیز حتماً باید ترسیماتی زیبا و دقیق باشد تا بتواند مخاطب و سفارش دهنده را به لحاظ ظاهری راضی نگاه دارد.
نگرش دوم که از چند دهه پیش آغاز شده است و تا اندازه‌ زیادی نیز تحت تأثیر نگرش پست مدرن است، به طراحی به عنوان یک فرآیند (Process) می‌نگرد. در این نگرش، بیش از آنکه نتیجه کار اهمیت داشته باشد، مسیری که طی می‌شود تا به آن نتیجه رسیده شود، مهم است. البته دلایل رسیدن به این نگرش موضوع بحث ما در اینجا نیست اما برای اینکه بحث روشن‌تر شود از یک مثال استفاده می‌کنم. بسیاری از دوستان به یاد می‌آورند که در درس‌های ریاضی‌ای که در طول تحصیل خود داشته‌اند، دو نوع نگرش در میان استادان وجود داشت. نگرش اول تنها به دنبال این بود که پاسخی که به مسئله داده شده درست باشد و اگر زمانی راه حل مسئله را درست رفته بودیم اما یک اشتباه کوچک در مسیر داشته‌ایم (مثلاً یک مثبت را منفی گذاشته بودیم) و در نتیجه به پاسخ غلط رسیده بودیم هیچ نمره‌ای از آن مسئله نمی‌گرفتیم. در نگرش دوم، راه حل رسیدن به پاسخ نیز به اندازه پاسخ مسئله و یا حتی بیشتر از آن، اهمیت داشت و اگر راه حل را درست نوشته بودیم اما به خاطر اشتباه کوچکی به پاسخ درست نرسیده بودیم، ممکن بود بخش اعظم نمره را بگیریم.
مشابه سازی این شرایط با آزمون اسکیس کارشناسی ارشد به اینگونه است که یک آزمون ریاضی نیز با دو روش انجام پذیر است: روش تستی و روش تشریحی. در روش تستی که عموماً در کلاس‌های کنکور ریاضی نیز آموزش داده می‌شود، در بخشی از سئوالات با امتحان کردن پاسخ‌های داده شده در صورت مسئله می‌شد جواب درست را از میان گزینه‌ها پیدا کرد. مشابه این وضعیت در کلاس‌های اسکیس کنکور معماری و شهرسازی نیز پی‌گیری می‌شد. به اینصورت که مدرسین محترم چند پاسخ آماده را در اختیار هنرجویان قرار می‌دادند تا در سر جلسه آزمون با تغییراتی اندک بتوانند این پاسخ‌های از پیش آماده شده را به جای پاسخ آزمون با گرافیکی زیبا ارائه نمایند. بدیهی است که همانگونه که در روش تستی نمی‌توان کسی را که امتیاز بالایی آورده است ریاضی‌دان خوبی دانست، در روش پیشین آزمون معماری و طراحی شهری نیز افرادی که در دانشگاه‌ها قبول می‌شدند، به لحاظ ذهنیت معماری و شهرسازی دارای توانمندی بالایی نبودند و تنها توانایی‌های ترسیم دست آزاد آنها خوب بود. مشکلاتی که این دسته از دانشجویان در کلاس‌های درس کارشناسی ارشد برای استادان فراهم کردند زمینه‌ای شد تا به دنبال تغییر در شیوه برگاری آزمون به گونه‌ای باشند تا توانایی‌های ذهنی دانشجویان نیز سنجیده شود. بنابراین روش کنونی که تقریباً شبیه به آزمون تشریحی در امتحان ریاضی است در پیش گرفته شد و در این روش، راه حل نیز هم اندازه و یا حتی بیشتر از پاسخ نهایی دارای اهمیت است. البته این روش نیز در حال تست شدن است و اگر از این روش نیز خواسته مطلوب استادان و طراحان آزمون برآورده نشود امکان تغییر دوباره آن وجود دارد اما چیزی که بعید به نظر می‌رسد بازگشتن به روش گذشته است.

http://www.kubehprc.com/
 

hastia89

عضو جدید
سلام
ببخشید، اونطرف پرسیدم کسی جواب نداد اومدم اینجا که فعال تره. کسی پکیج اموزش اسکیس سایت ناوک گرافیک رو گرفته؟ همون که الهه جون تو صفحه 7 لینکش رو برای دانلود کلیپ گذاشت. میخوام بدونم بنظرتون بدرد بخور هست ؟ یعنی میشه ازش اسکیس یاد گرفت؟
 

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
به نظر من اسکیس طراحی شهری و معماری داخلی یکی از آسونترین اسکیساست
طراحی شهری برای اینکه مطالب طراحی محدودی داره و میشه با دو سه تا کتاب اسکیسشو جمع کرد، یکی از اون کتابا مبانی طراحی شهری جلد 1 و 2 اه که کمیابه، دومی همون محیط های پاسخده اه، یه کتابم دانشگاه شهید بهشتی در مورد زراحی شهری داره، بقیه اشم مقرراتای سازمان های متولیه
معماری داخلیم برای اینکه تازه شروع شده و صد درصد اسکیسشو سخت نمیگیرن، فعلا هم رفرنس خاصی نداره، بیشتر رو جزئیات اجرایی و بحث روانشناسی رنگ و روی مصالح مانور بدید بهتره، برای طراحی هم بهتر ژورنالای معماری داخلی خارجی رو یه نگاهی بندازید و ایده بگیرید
 

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
kamelan va 100% mokhalefam ba nazaret,dakheli kamelan mmozoosh moshakhasse va dalili nadare asoon begiran,asan skise asoon mani nadare,khode man yejuraie mozoo ro midunam va tarrahe mozoo ro vase hamin motmaenam sakhte
دقیقا چون موضوعش مشخصه میگم آسونتره
چون موضوعش دو سه آیتم کلی داره که قبلا هم اشاره کردم، دیتیل احرایی، روانشناسی رنگ، مصالح شناسی
از اولم گفتم تو موضوع اسکیس حالا هر گرایشی دو قسمت عمده داریم، اوی و مهمترین چیز فکر طراحی و دوم دست و خط قوی و دسن و کلا اون چیزی که به اصطلاح میگن اسکیس
برای آزمون 90 درصد اسکیس قابل قبولی دارن و خودشون رو حالا با کلاس رفتن، یا بدون کلاس رفتن آماده کردن
اون چیزی که باعث میشه یکی نمره اش 70 شه و یکی 30 فقط و فقط تو بحث فکر معماریه که استاد خیلی کم میتونه توش تاثیر گذار باشه
سالی هزاران نفر فارغ التحصیل معماری داریم اما شاید انگشت شمار به معنای واقعی معمار باشن
هیچکی تو این مدت نیومد یه تعریف از معماری ارائه بده، تعریفی که اگر کسی ندونه و ندونه هدف چیه، ابزار چیه، نمیتونه فکر درستیم داشته باشه و اسکیس خوبیم بزنه
هی گفتم مبانی نظری بخونید، کی خوند؟ کی رفت دنبال حرفای اشخاصی مثل دکتر ندیمی که خودش مصحح اسکیسه و نظریه پرداز؟ کی فکر دکتر حجت رو خوند؟ کی کارای حسن فتحی رو تجزیه تحلیل کرد و تو کاراش استفاده کرد؟ کی کتابای شولتز و الکساندر و تیتوس بورکهارت خوند تا بدونه اصلا چطور باید فکر کنه و چطور طراحی کنه؟
همه رفتن روکشی از کارای کسایی که به هیچ عنوان مصححین باهاشون موافق نیستن و معماری وارداتی میدونن
من تو باشگاه زیاد دیدم، افرادی به عمد یا به سهو آدرس غلط میدن و باید متوجه شد
مثلا تو پرسپکتیو، به نظر من هر استادی بیاد بگه پرسپکتیو رو دستی و بدون خط کش بکشید آزمون ارشد رو به هیچ عنوان نشناخته و استاد خوبی نیست، براش دلیلم دارم اما ترجیح میدم در موردش صحبت نکنم، چون بعضی چیزا فوت کوزه گریه و باید برای خود آدم باقی بمونه
 
آخرین ویرایش:

mosii

عضو جدید
دوستان به نظرتون واس اسکیس منظر حتما باید کلاس رفت؟اگه آره پیش کی؟کسی استادخوب سراغ داره؟یکم درباره محتویات اسکیسش اگه میدونه کسی ممنون میشم بگه..
 

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
دوستان به نظرتون واس اسکیس منظر حتما باید کلاس رفت؟اگه آره پیش کی؟کسی استادخوب سراغ داره؟یکم درباره محتویات اسکیسش اگه میدونه کسی ممنون میشم بگه..
اگر زبانت خوبه و تو کشیدن درخت و مصالح و گل و بلبل مشکلی نداری این کتاب بیشتر نیازتو تو طراحی برطرف میکنه

http://www.memarchitect.com/blog/1390/10/23/کتاب-استاندارد-طراحی-محوطه/

اینم برا طراحی شهری

http://www.memarchitect.com/blog/1390/10/21/کتاب-استانداردهای-طراحی-شهری/

اینم برا طراحی داخلی

http://www.memarchitect.com/blog/1390/10/19/کتاب-استانداردهای-طراحی-داخلی/

این کتاب به فارسیم ترجمه شده که اون زمانی که من خریدم 35 تومن بود الان که کتاب گرون شده نمیدونم چقدر شده قیمتش؟
اسمش هست "استانداردهای جامع معماری داخلی و طراحی فضا"
اگر کسی خواست این کتاب رو بخره حواسش باشه ویرایش جدیدشو بگیره، جلد قدیمیه نقره ای و مشکیه که من خریدم، جدیدش رنگش فرق داره دقیقا یادم نیست چه رنگیه؟
فکرم نکنم چندان تغییر چشمگیری بین ویرایش قدیم و جدیدش رخ داده باشه
 
آخرین ویرایش:

mosii

عضو جدید
اگر زبانت خوبه و تو کشیدن درخت و مصالح و گل و بلبل مشکلی نداری این کتاب بیشتر نیازتو تو طراحی برطرف میکنه

http://www.memarchitect.com/blog/1390/10/23/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B7%D9%87/

اینم برا طراحی شهری

http://www.memarchitect.com/blog/1390/10/21/کتاب-استانداردهای-طراحی-شهری/

اینم برا طراحی داخلی

http://www.memarchitect.com/blog/1390/10/19/کتاب-استانداردهای-طراحی-داخلی/

این کتاب به فارسیم ترجمه شده که اون زمانی که من خریدم 35 تومن بود الان که کتاب گرون شده نمیدونم چقدر شده قیمتش؟
اسمش هست "استانداردهای جامع معماری داخلی و طراحی فضا"
اگر کسی خواست این کتاب رو بخره حواسش باشه ویرایش جدیدشو بگیره، جلد قدیمیه نقره ای و مشکیه که من خریدم، جدیدش رنگش فرق داره دقیقا یادم نیست چه رنگیه؟
فکرم نکنم چندان تغییر چشمگیری بین ویرایش قدیم و جدیدش رخ داده باشه

red_codeعزیز ممنون از راهنماییت.
 

shayesteh-namvar

عضو جدید
سلام دوست گلم...

سلام دوست گلم...

اگه دستت خوبه و تواصول اولیه مشکل نداری شکوهی خوبه ولی اگه ازاول میخوای یاد بگیری شقاقی رو بیشنهاد میکنم..

یعنی چی تو اصول اولیه مشکل ندارم .از نظر شما اصول اولیه چیه؟من فقط خودم تمرین کردم و جایی هم نرفتم واسه اسکیس مگه شکوهی چجوری آموزش میده؟ببینید شقاقی پرشده و دیگه نمیتونم برم اونجا میخوام حتما امسال قبول شم و دنبال یه جای تضمین شده میگردم.. میشه راهنماییم کنین؟
 

m_ a

عضو جدید
با سلام
این طور که من از دوستم که منظر بهشتی میخونه شنیدم اینه که در طراحی منظر به هیچ عنوان پرسکتیو با اصول یک نقطه ای، دو ، ... در طراحی کلی استفاده نمیشه تنها ایزومتریک باید زد و این که مقاطع با دیتایل ارائه بشه. در این حد ازش شنیدم بازم در مورد این گفته ها تحقیق کنید که خدایی ناکرده اشتباه نکنید
 
بالا