گياه جديد كينوا Quinoa

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
The main objective of the study was to investigate the market, technical, agronomic and economic feasibilities of producing Quinoa in Alberta and selling it in domestic and international markets. The production of Quinoa is feasible under Alberta conditions if we use appropriate early-maturing cultivars, and agronomic practices to control weed and diseases. Agronomic work (variety selection, weed ontrol, disease control, fertilzation requirement) to stabilize yields, enhance quality, and further nhance adaptation to Alberta conditions will be necessary. In the wake of this revitalization both Bolivia and Ecuador have been able to increase their production and to develop domestic and export markets for Quinoa. The quantities exported are not large, with combined exports of Bolivia and Ecuador only surpassing 3,000 mt in the year 2003. The major export destinations for Bolivian Quinoa are the U.S., France, the Netherlands and Germany. The biggest importers of Ecuadorian Quinoa are the U.S., distantly followed by the U.K. Even though South American Quinoa exports remain small, they have indeed doubled from 1998 to 2003. However, it is notable that while total export tonnage has increased more than 200 percent, the total export value for Quinoa exported measured in USD has only risen by 75% over the same time period. The retail system shows a variety of Quinoa prices, with two points emerging. First, the price quoted in North America for Ecuadorian Quinoa is lower than the price for U.S. Quinoa. Second, the prices posted in Germany are lower than the majority of prices posted in North America, even though the freight costs to Europe are higher. It was found that South American producers are able to produce and process Quinoa more competitively than North American producers, and that the North American retail market displays the highest value for Quinoa. The organic markets, the non-allergenic markets and non-GMO markets hold the most promise for Quinoa grain and Quinoa flour. A growing market is the specialty food sector catering towards people affected by celiac disease and those suffering from diabetes. Beyond the traditional markets for Quinoa, there are a number of potential uses for Quinoa fractions. Quinoa starch granules are very small, and there is increasing interest for their use in special products. Saponins are being studied as to their insecticidal, antibiotic, fungicidal and pharmacological properties. The oil content of Quinoa shows a calculated global mean of 5.8%, higher than that of normal maize. Also, the protein in the Quinoa oil press cake could be an important complementary protein for improving the nutritional quality of both human and animal foodstuffs. Thus, while the health food market will sustain a good niche-crop production, future opportunities are certainly contained in the component strengths of the crop. In terms of economic feasibility, Quinoa can likely compete within the present crop portfolio in Alberta. Furthermore, although Canadian Quinoa production is not as competitive internationally as that from South America, the high retail margins versus the cost of goods will allow Canada room to deliver into domestic and export markets. Also, the established container handling capacity and container routes in Alberta will render a handling advantage over non-mature shippers. Nevertheless, unless Alberta can harness special ties to the food industry to pursue the industrial uses of the crop, the market for Quinoa will remain a niche market. Overall, traditional Quinoa markets are indeed viable for Alberta (given some agronomic support), but they will remain small for the foreseeable future. New industrial uses are certainly promising, but not in place to date.

...​






ممنون. من ترجمشم میخوام، بی زحمت!
 

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
ترجمه:

هدف اصلی این مطالعه به بررسی بازار ، فنی ، امکانات زراعی و اقتصادی تولید Quinoa در آلبرتا و فروش آن در بازارهای داخلی و بین المللی بود. تولید از Quinoa ترجمش//// تحت شرایط آلبرتا امکان پذیر است اگر ما استفاده از اوایل بلوغ ارقام مناسب و شیوه های زراعی برای کنترل علف هرز و بیماری است. کار زراعی (انتخاب تنوع ، ontrol علف هرز ، کنترل بیماری ، مورد نیاز fertilzation) برای ایجاد ثبات در عملکرد ، افزایش کیفیت و بهبود عزت سازگاری بیشتر به شرایط آلبرتا لازم خواهد بود. در پس از این تجدید حیات هر دو بولیوی و اکوادور شده اند قادر به افزایش تولید خود و توسعه بازارهای داخلی و صادراتی برای Quinoa. مقدار صادر شده بزرگ نیست ، با صادرات ترکیب از بولیوی و اکوادور تنها بیش از 3000 تن در سال در سال 2003. مقصد صادرات عمده برای Quinoa بولیوی ، آمریکا ، فرانسه ، هلند و آلمان هستند. بزرگترین وارد Quinoa اکوادور ایالات متحده ، دورتر توسط انگلستان پس از آن اگرچه صادرات Quinoa آمریکایی جنوبی باقی می ماند کوچک ، آنها در واقع از سال 1998 تا 2003 دو برابر شده است. با این حال ، این نکته قابل توجهاست که در حالی که کل صادرات تناژ بیش از 200 درصد ، ارزش کل صادرات برای Quinoa صادر USD اندازه گیری افزایش یافته است ، تنها 75 درصد بیش از مدت زمان مشابه افزایش یافته است. سیستم خرده فروشی نشان می دهد که انواع قیمت های Quinoa ، با دو نقطه در حال ظهور است. در اول ، قیمت در شمال امریکا برای Quinoa اکوادور به نقل از پایین تر از قیمت Quinoa آمریکا است. دوم این که ، قیمت های نوشته شده در آلمان کمتر از اکثر قیمت نوشته شده در آمریکای شمالی هستند ، حتی اگر هزینه های حمل و نقل به اروپا بالاتر است. این است که تولید کنندگان آمریکایی جنوبی قادر به تولید و پردازش Quinoa بیشتر رقابت از تولید کنندگان آمریکایی شمالی پیدا شد ، و بازار آمریکای شمالی خرده فروشی به نمایش بالاترین ارزش برای Quinoa. بازارهای آلی ، بازارهای غیر حساسیت و بازارهای غیر GMO نگه وعده برای دانه Quinoa و آرد Quinoa. بازار رو به رشد بخش تخصص مواد غذایی غذا نسبت به افراد مبتلا به بیماری سلیاک و کسانی که از بیماری دیابت رنج می برند. فراتر از بازار های سنتی برای Quinoa ، تعدادی از کاربردهای بالقوه فراکسیون Quinoa وجود دارد. Quinoa گرانول های نشاسته بسیار کوچک هستند ، و علاقه روز افزون برای استفاده از آنها در محصولات خاص وجود دارد. ساپونین ، به عنوان حشره کشی آنها ، آنتی بیوتیک ، خواص قارچ و دارویی مورد مطالعه قرار گرفت. روغن از Quinoa متوسط ​​جهانی محاسبه شده از 5.8 ٪ و بالاتر از ذرت نرمال را نشان می دهد. همچنین ، پروتئین موجود در روغن Quinoa کیک مطبوعات می تواند پروتئین مکمل مهم برای بهبود کیفیت تغذیه ای مواد غذایی اعم از انسانی و حیوانی است. بنابراین ، در حالی که بازار مواد غذایی بهداشت محصول تولید طاقچه خوب حفظ ، فرصت های آینده قطعا در نقاط قوت جزء از محصول موجود است. از لحاظ امکان سنجی اقتصادی ، Quinoa به احتمال زیاد می تواند رقابت در داخل نمونه کارها محصول حاضر در آلبرتا. علاوه بر این ، اگر چه تولید Quinoa کانادا به رقابتی بین المللی که از آمریکای جنوبی ، حاشیه خرده فروشی بالا در مقابل هزینه کالا به شما این امکان را می دهد اتاق کانادا را به بازارهای داخلی و صادرات تحویل. همچنین ، تاسیس ظرف دست زدن به ظرفیت و مسیرهای ظرف در آلبرتا یک مزیت از دست زدن به بیش از شرکت های باربری غیر بالغ میشوند. با این وجود ، مگر اینکه آلبرتا می تواند روابط ویژه ای به صنعت مواد غذایی به دنبال استفاده صنعتی از محصول را مهار ، در بازار برای Quinoa باقی خواهد ماند بازار طاقچه. به طور کلی ، بازارهای سنتی Quinoa در واقع قابل دوام برای آلبرتا (با توجه به برخی از پشتیبانی زراعی) ، اما آنها باقی خواهد ماند کوچک برای آینده قابل پیش بینی است. مصارف صنعتی جدید قطعا امیدوار کننده هستند ، اما نه در محل تا به امروز است.
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک گیاه سنتی که قدمت 5000 ساله دارد و پرورش آن در امریکای جنوبی بوده دانه های کینوا از قبل از کریستف کلمب مثل دیگر مواد ضروری مردم آن زمان مثل سیب زمینی لوبیا و دانه های ذرت پایه و بنیاد مواد غذایی مردم کلمبیا بوده و گونه های مختلفی دارد کینوا بسیار خوش هضم بوده حتی سبکتر و خوش هضم تر از دانه های برنج میباشد منبع غنی از آهن پروتئین منیزیم فیبر و فسفر و ویتامین ب 2 می باشد رشد آن بیشتر روی کوههای بلند میباشد کشورهای پرو بولیوی و اکوادور از تو لید کننده های اصلی آن می باشند و در حال حاضر کینوا را میتوان در بعضی از فروشگاههای بیولوژیکی پیدا کرد
خوب این یک توضییح بسیار مختصر از دانه های کینوا بود
شاید در دفعات آینده در مورد این دانه ها بیشتر بنویسم
متاسفانه فکر نکنم که این دانه ها در ایران شناخته شده باشند ولی من فکر می کنم با توجه به رشته کوههایی که در ایران با توجه به شرایط مختلف آب و هوایی که داریم کاشت این گیاه شاید یک تحولی عظیمی بوجود بیاره در نوع مواد غذایی که ما ایرانیها مصرف می کنیم و آن خوردن کمتر برنج و استفاده بیشتر این دانه ها در سیستم مواد غذایی که هم بدون گلوتن میباشد و از طرفی هضم آن نسبت به برنج بسیار راحت تر است
خوب سالاد کینوا که من درست کردم و واقعا خوشمزه و خوب و راحت بود البته دوستانی که در اروپا زندگی می کنند حتما با این دانه ها آشنایی دارند و حتی اگر یک بار هم که شده این سالاد رو درست کنید امتحانش ضرری نداره

مواد لازم برای 4 نفر

کینوا 150 گرم
فلفل دلمه قرمز کمتر از یک عدد
فلفل دلمه زرد کمتر از یک عدد
خیار (چون خیار های اینجا بزرگ هستند 1 عدد کافی است ولی خیارهای ایران فکر کنم 5 عدد متوسط کافی باشه ) و
جعفری خرد شده به مقدار لازم
تره خرد شده
گشنیز خرد شده
دانه های تخم آفتابگردان به مقدار لازم فکر کنم به اندازه استکان
پوست لیموی زرد و یا سبز
و آب لیموی تازه البته نه لیموی خیلی اسیدی و ترش
برای سس

آب لیمو
روغن زیتون
روغن آفتابگردان
نمک و فلفل و کمی سس سویا

طرز تهیه
دانه های کینوا را در یک قابلمه آب سرد میگذاریم روی حرارت گاز به مدت 15 تا 20 دقیقه آرام بپزد و بعد از آن با آب سرد آبکشی می کنیم
تمام سبزیجاتی که در تهیه کینوا ذکر شده را بعد از تمیز کردن بصورت خیلی ریز خرد می کنید و درون ظرف سالاد خود با کینوایی که قبلا آبکشی کردید ترکیب کنید
همینطور سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و داخل سالاد بریزد
برای تهیه سس باز این بستگی به ذائقه شما دارد اینجا سسی که من درست کردم کمی تند میباشد من کمی ادویه دارش کردم حالا خودتان میدانید ترکیب روغن زیتون و نمک و فلفل و سس سویا و آبلیمو بچشید اگر دوست داشتید سالاد شما سس کمی شیرینتری داشته باشه به آن کمی عسل اضافه کنید اگر نه تند دوست دارید کمی فلفل تند به آن اضافه کنید و یا همینطور از سرکه استفاده کنید

من شخصا این سالاد رو خیلی دوست دارم مخصوصا برای روزهای گرم تابستان خیلی خوبه

در این سالاد کمی برگهای سبز سالاد برای خوش آب و رنگی آن میتوانید اضافه کنید


مخصوصا برای کسانیکه رژیم غذایی دارند و کسانی که لب به گوشت نمیزنند توصیه میشود



لازم به تذکر است شما متوانید به انواع و اقسام مختلف دیگری این سالاد رو درست کنید هر مدلی که دوست داشتید این به ابتکار شما بستگی داره میتوانید کشمش اضافه کنید و یا پرتغال بدون پوست و زیتون اضافه کنید و یا گوجه فرنگی در قسمتهای آینده طرز تهیه کینوا به روشهای مختلف رو مینویسم به عنوان غذایی ساده در کنار سبزیجات و یا گوشت

منبع
 

toorani

عضو جدید
سالم مهندسا
شرمنده يه مدت از ميادين دور بودم
اينايي كه شما درباره كينوا گفتين خوب بود ولي خيلي ابتدايي بود
ترجمه اي كه گفتم پايان نامه كارشناسيمه
براتون ميزارم ايشالا برين حالشو ببرين
 

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
You may now order at this site from our Wholesale Online Order page, only full case or bulk orders. You might also order most of our products at amazon.com.

We at Quinoa Corporation are very pleased and excited to introduce an amazing "new" food. It is called quinoa (pronounced keen-wa), and is a grain that comes from the Andes Mountains of South America. Quinoa's origins are truly ancient. It was one of the three staple foods, along with corn and potatoes, of the Inca civilization. Quinoa was known then, and still is known, with respect, as the mother grain. We call it the "Supergrain of the Future."

Quinoa contains more protein than any other grain; an average of 16.2 percent, compared with 7.5 percent for rice, 9.9 percent for millet, and 14 percent for wheat. Some varieties of quinoa are more than 20 percent protein.

Quinoa's protein is of an unusually high quality. It is a complete protein, with an essential amino acid balance close to the ideal ... similar to milk!

Quinoa's protein is high in lysine, methionine and cystine. This makes it an excellent food to combine with, and boost the protein value of, other grains (which are low in lysine), or soy (which is low in methionine and cystine).

Rich & Balanced Source of Nutrients
Besides its unique protein, quinoa also provides starch, sugars, oil (high in essential linoleic acid), fiber, minerals, and vitamins.

Easy on the Stomach
Quinoa is light, tasty, and easy to digest. It is not sticky or heavy like most other grains, and it has a delicious flavor all its own.

Quick and Simple to Prepare
A whole-grain dish of quinoa takes just 15 minutes.

Versatile
Quinoa can be substituted for almost any grain in almost any recipe. It looks and tastes great on its own, or in any dish from soup to salad.

Perfect for Summertime
Many people eat grains only during the colder months, but quinoa's lightness combined with its versatility in cold dishes like salads and desserts makes it an ideal source of good summertime nutrition.

Kids love it!
Quinoa is an excellent source of nutrition for infants and children.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
احتمالاً تا حالا اسمش هم به گوشتان نخورده است. بله دانه‌ی کینوا(Quinoa) را می‌گوییم. کینوا گیاهی است که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش معروف است. البته جزو غلات نیست اما خواصی مشابه و حتی بیشتر دارد.


کینوا در آمریکای جنوبی کشت می‌شود و خوشبختانه گفته می‌شود که کشت آن در ایران نیز شروع شده است. «اینکاها» به این دانه‌ها «مادر همه‌ی دانه‌های خوراکی» می‌گویند چون خواص فوق‌العاده‌ای دارد. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید، کلسترولتان بالاست یا می‌خواهید لاغر شوید می‌توانید به این دانه‌ها اعتماد کنید. روش پخت آن مانند برنج است و یکی از مواد غذایی سالم برای سلامتی است. با ما باشید تا بیشتر با این دانه‌ها آشنا شوید به امید اینکه خیلی زود در سوپرمارکت‌ها شاهد بسته‌های آن باشیم.
[h=2]
کینوا برای مقابله با مشکلات گوارشی
[/h] برای کبدهای آسیب‌دیده و شکم‌های نفخ کرده کینوا انتخاب فوق‌العاده‌ای است. این دانه‌ها در کشورهای آمریکای جنوبی به دانه‌ی طلایی و خاویار گیاهی معروف‌اند. کینوا حاوی فیبرهای غیر محلول در آب می‌باشد که آب را به خود جذب می‌کند. در نتیجه حجیم شده و باعث تحریک عملکرد روده‌ها می‌شود. باید بدانید که حدود یک لیوان از این دانه‌ها حاوی فیبری معادل یک برش نان کامل (سبوس‌دار) می‌باشد. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید بدانید که کینوا همان دانه‌ی مورد نیاز شماست.

[h=2]کینوا همیار لاغری[/h] لاغر شدن بدون گرسنگی کشیدن آرزوی قلبی خیلی از خانم‌ها و البته آقایان است. دانه‌های کینوا درست همین کار را می‌کنند. به خاطر اینکه حاوی میزان زیادی پروتئین هستند و به طور طبیعی سیری ایجاد می‌کنند. علاوه بر این‌ها کینوا خیلی زود معده را پر می‌کند و جلوی پرخوری را می‌گیرد. باید بدانید که این دانه‌ها کم‌چرب هستند و شاخص گلیسمی پایینی دارند. برای همین جایگزین مناسبی برای پاستاها، نان و برنج محسوب می‌شوند. توجه داشته باشید که 100 گرم کینوا حاوی حدود 300 کالری است.

[h=2]کینوا حافظ رگ‌های شما از گزند کلسترول[/h] وقتی صحبت از بیماری‌های قلبی عروقی است کینوا خواص خود را بیشتر آشکار می‌کند. این دانه‌های پرخاصیت نه تنها از رگ‌ها محافظت می‌کنند بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را نیز کاهش می‌دهند. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه سرشار از فیبر هستند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که فیبرهای محلول در آب ژلی تشکیل می‌دهند که اجازه نمی‌دهند کلسترول جذب روده شود. علاوه بر این زمانی که میزان کلسترول کاهش پیدا می‌کند رگ‌ها تمیزتر و بازتر می‌شوند و قلب در سلامت بالایی قرار می‌گیرد. محققان دانشگاه هاروارد معتقدند اگر روزانه 25 گرم غلات مصرف شود، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی به میزان 15 درصد کاهش می‌یابد.

[h=2]کینوا ضد پیری است[/h] کینوا حاوی مواد معدنی فوق‌العاده‌ای با خواص آنتی‌اکسیدانی است مانند منگنز و مس و غیره. علاوه بر این باید بدانید که این دانه‌ها باعث فعال کردن آنزیمی می‌شوند که به بدن کمک می‌کند تا با رادیکال‌های آزاد مقابله کند. رادیکال‌های آزاد به دلیل عواملی مانند استرس، آلودگی، غذاهای نامناسب و غیره وارد بدن شده و باعث پیری سلول‌ها می‌شوند. با مصرف کینوا شما صاحب صلاحی مطمئن در برابر پیری خواهید شد.

[h=2]کینوا برای مقابله با دیابت نوع 2[/h] جواب آزمایش خونتان نشان می‌دهد که قند خونتان بالاست؟ نتایج پژوهشی که در سال 2009 انجام شده است نشان می‌دهد که «کرستین» موجود در کینوا باعث کنترل میزان قند خون می‌شود. به همین دلیل محققان معتقدند که مصرف کینوا به همراه سبزیجات می‌تواند رژیم موثری برای مقابله با دیابت نوع 2 باشد.
برای کبدهای آسیب‌دیده و شکم‌های نفخ کرده کینوا انتخاب فوق‌العاده‌ای است. این دانه‌ها در کشورهای آمریکای جنوبی به دانه‌ی طلایی و خاویار گیاهی معروف‌اند

[h=2]کینوا برای تسکین دردهای میگرنی[/h] شما هم از میگرن رنج می‌برید؟ باید بدانید که هر چه زودتر باید کینوا را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. به خاطر اینکه سرشار از منیزیم است و به آرامش رگ‌های خونی کمک می‌کند. این دانه‌ها همچنین حاوی ریبوفلاوین هستند. نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که این ویتامین برای مقابله با میگرن موثر است. بعد از مصرف روزانه 400 میلی‌گرم ریبوفلاوین، مدت زمان دردهای میگرنی کاهش پیدا کرده است.

[h=2]آیا کینوا برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است؟[/h] افرادی که به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارند از مصرف نان، پاستاها، بیسکویت و غیره منع می‌شوند. افرادی که به این مشکل مبتلا هستند در انتخاب مواد غذایی با مشکل اساسی مواجه‌اند. معمولاً کینوا به عنوان یک ماده‌ی غذایی مجاز برای همه شناخته شده است. به خاطر اینکه فاقد گلوتن است. با این حال نتایج پژوهشی که در Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که این دانه‌ها حاوی «پرولامین» هستند. این پروتئین‌ها معمولاً در افرادی که به بیماری عدم تحمل گلوتن مبتلا هستند ایجاد حساسیت می‌کند. افرادی که دچار چنین مشکلی هستند باید در ابتدا مقدار اندکی از این دانه‌ها را مصرف کرده و منتظر واکنش باشند. اگر مشکلی به وجود نیامد می‌توانند با خیال راحت از آن استفاده کند.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی


مطمئنا کمتر کسی این گیاه را میشناسد اسم این گیاه کینوا است که طبخ آن همانند برنج می باشد عکس هایی از این گیاه را در ادامه مطلب میتوانید مشاهده کنید


کینوا در آمریکای جنوبی کشت می‌شود و خوشبختانه گفته می‌شود که کشت آن در ایران نیز شروع شده است. «اینکاها» به این دانه‌ها «مادر همه‌ی دانه‌های خوراکی» می‌گویند چون خواص فوق‌العاده‌ای دارد. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید، کلسترولتان بالاست یا می‌خواهید لاغر شوید می‌توانید به این دانه‌ها اعتماد کنید. روش پخت آن مانند برنج است و یکی از مواد غذایی سالم برای سلامتی است. با ما باشید تا بیشتر با این دانه‌ها آشنا شوید به امید اینکه خیلی زود در سوپرمارکت‌ها شاهد بسته‌های آن باشیم.

کینوا برای مقابله با مشکلات گوارشی
برای کبدهای آسیب‌دیده و شکم‌های نفخ کرده کینوا انتخاب فوق‌العاده‌ای است. این دانه‌ها در کشورهای آمریکای جنوبی به دانه‌ی طلایی و خاویار گیاهی معروف‌اند. کینوا حاوی فیبرهای غیر محلول در آب می‌باشد که آب را به خود جذب می‌کند. در نتیجه حجیم شده و باعث تحریک عملکرد روده‌ها می‌شود. باید بدانید که حدود یک لیوان از این دانه‌ها حاوی فیبری معادل یک برش نان کامل (سبوس‌دار) می‌باشد. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید بدانید که کینوا همان دانه‌ی مورد نیاز شماست.
کینوا همیار لاغری
لاغر شدن بدون گرسنگی کشیدن آرزوی قلبی خیلی از خانم‌ها و البته آقایان است. دانه‌های کینوا درست همین کار را می‌کنند. به خاطر اینکه حاوی میزان زیادی پروتئین هستند و به طور طبیعی سیری ایجاد می‌کنند. علاوه بر این‌ها کینوا خیلی زود معده را پر می‌کند و جلوی پرخوری را می‌گیرد. باید بدانید که این دانه‌ها کم‌چرب هستند و شاخص گلیسمی پایینی دارند. برای همین جایگزین مناسبی برای پاستاها، نان و برنج محسوب می‌شوند. توجه داشته باشید که 100 گرم کینوا حاوی حدود 300 کالری است.
کینوا حافظ رگ‌های شما از گزند کلسترول
وقتی صحبت از بیماری‌های قلبی عروقی است کینوا خواص خود را بیشتر آشکار می‌کند. این دانه‌های پرخاصیت نه تنها از رگ‌ها محافظت می‌کنند بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را نیز کاهش می‌دهند. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه سرشار از فیبر هستند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که فیبرهای محلول در آب ژلی تشکیل می‌دهند که اجازه نمی‌دهند کلسترول جذب روده شود. علاوه بر این زمانی که میزان کلسترول کاهش پیدا می‌کند رگ‌ها تمیزتر و بازتر می‌شوند و قلب در سلامت بالایی قرار می‌گیرد. محققان دانشگاه هاروارد معتقدند اگر روزانه 25 گرم غلات مصرف شود، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی به میزان 15 درصد کاهش می‌یابد.
کینوا ضد پیری است
کینوا حاوی مواد معدنی فوق‌العاده‌ای با خواص آنتی‌اکسیدانی است مانند منگنز و مس و غیره. علاوه بر این باید بدانید که این دانه‌ها باعث فعال کردن آنزیمی می‌شوند که به بدن کمک می‌کند تا با رادیکال‌های آزاد مقابله کند. رادیکال‌های آزاد به دلیل عواملی مانند استرس، آلودگی، غذاهای نامناسب و غیره وارد بدن شده و باعث پیری سلول‌ها می‌شوند. با مصرف کینوا شما صاحب صلاحی مطمئن در برابر پیری خواهید شد.
کینوا برای مقابله با دیابت نوع 2
جواب آزمایش خونتان نشان می‌دهد که قند خونتان بالاست؟ نتایج پژوهشی که در سال 2009 انجام شده است نشان می‌دهد که «کرستین» موجود در کینوا باعث کنترل میزان قند خون می‌شود. به همین دلیل محققان معتقدند که مصرف کینوا به همراه سبزیجات می‌تواند رژیم موثری برای مقابله با دیابت نوع 2 باشد.

کینوا برای تسکین دردهای میگرنی
شما هم از میگرن رنج می‌برید؟ باید بدانید که هر چه زودتر باید کینوا را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. به خاطر اینکه سرشار از منیزیم است و به آرامش رگ‌های خونی کمک می‌کند. این دانه‌ها همچنین حاوی ریبوفلاوین هستند. نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که این ویتامین برای مقابله با میگرن موثر است. بعد از مصرف روزانه 400 میلی‌گرم ریبوفلاوین، مدت زمان دردهای میگرنی کاهش پیدا کرده است.
آیا کینوا برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است؟
افرادی که به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارند از مصرف نان، پاستاها، بیسکویت و غیره منع می‌شوند. افرادی که به این مشکل مبتلا هستند در انتخاب مواد غذایی با مشکل اساسی مواجه‌اند. معمولاً کینوا به عنوان یک ماده‌ی غذایی مجاز برای همه شناخته شده است. به خاطر اینکه فاقد گلوتن است. با این حال نتایج پژوهشی که در Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که این دانه‌ها حاوی «پرولامین» هستند. این پروتئین‌ها معمولاً در افرادی که به بیماری عدم تحمل گلوتن مبتلا هستند ایجاد حساسیت می‌کند. افرادی که دچار چنین مشکلی هستند باید در ابتدا مقدار اندکی از این دانه‌ها را مصرف کرده و منتظر واکنش باشند. اگر مشکلی به وجود نیامد می‌توانند با خیال راحت از آن استفاده کند.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام توی کدوم شرایط میشه کاشتش؟

سلام دوست عزیز. این گیاه از نواحی هم سطح دریا تا ۴۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا کشت می گردد و دارای چندین مکانیزم مقاوم به خشکی می باشد و دارای کارایی مصرف آب بالایی می باشد. کینوا به طول روز کوتاه و درجه حرارت خنک برای رشد نیاز دارد. درجه حرارت خنک باعث رشد رویشی مطلوب آن می شود. در خاک های فقیر با زهکش پایین محصول قابل قبولی می دهد. این گیاه در پی اچ ۴٫۸تا ۸٫۵ رشد می نماید. آبیاری یکی از عملیات مهم مرحله داشت کینوا می باشد. این محصول به ۵ تا ۷ بار آبیاری در طی مرحله رشد نیاز دارد هرچند که استرس خشکی میزان محصول این گیاه را کاهش می دهد. معمولا در مرکز ایران به خوبی رشد می کنند.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
"Pejman" نقش عناصر در گياه زراعت 4
eng.saeedsgk كاشتن گياه سيب زميني زراعت 0

Similar threads

بالا