کنکور ارشد صنایع غذایی

pesarebaba2006

عضو جدید
با عرض سلام.
بنده امسال(88) برای بار دوم میخوام کنکور بدم.87 هم دادم.مهندسی صنایع غذایی دانشگاه خوراسگان رو هم آوردم.ولی به دلایلی نرفتم.به این رشته هم خیلی علاقه دارم.
در دفترچه شماره 1 دانشگاه سراسری میخونیم که :
زیر گروه 1 - علوم و صنایع غذایی
زیر گروه 5 - مهندسی کشاورزی (تمام گرایش ها)

حالا من ایشالا 6 ماه دیگه که باید انتخاب رشته کنم ، کدوم رو باید بزنم؟
دانشگاه صنعتی و همچنین علوم پزشکی اصفهان کدوم این رشته ها رو دارند؟
این رشته ها چه فرقی با هم دارند؟
مرسی از همگی.
 

بارانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان لطف میکنید یه 5 دقیقه هم برای من وقت بزارین ؟!؟!:mad:


سلام دوست خوبم...:gol:
من خودم اطلاعی ندارم ولی از بچه های تالار بازم سوال کن ..حتما کسی میدونه...
اینجا هم می تونی مطرح کنی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=48040&page=218
انشاءا...پاسختون رو میگیرین...

موفق باشی
 

pesarebaba2006

عضو جدید
من خودم صنعتی اصفهان صنایع غذایی می خونم...
اینجا باقی گرایش های کشاورزی رو هم داره،اونی که صنعتی داره زیر گروه کشاورزیه

یه کمی توضیح میدی ؟ ;)
با چه رتبه ای قبول شدی؟ (رتبه منطقه)
چه جوریاس ؟ رشته ی خوبی هست؟ بازار کار ؟
 

farzad-s

عضو جدید
با هزارو چهارصد،من که عاشقشم بازار کارش بد نبود اما جدیدا به لطف دانشگاه ازاد و بالا رفتن ظرفیت ها وضعیت شغلی واسه کارشناسیش زیاد جالب نیست،البته این مطلب اخیر متسفانه در حال حاضر دامن گیر تمامی رشته ها شده...
البته من داشگاه ازادی هایی رو هم میشناسم که خیلی خوب کار می کنن و صرفا از روی بد شانسی و عدم گزینش صحیح در دانشگاه دولتی نتونستن رشته ی مورد نظرشون قبول بشن...
خلاصه رشته ی خوبیه،همه چی به سعی و تلاش خودت وابستست...
 

pesarebaba2006

عضو جدید
وااااااااااااااااایییییییییییی
یعنی با 1400 کمتر ، نمیشه؟!
1400 منطقه ، چند کشوری ؟
 

1366723

عضو جدید
سلام من دانشجویی صنایع غذایی هستم رشته خیلی خوب وجذابیه مهم نیست کجا بخونی مهم اینه که خوب بخونی
 

pesarebaba2006

عضو جدید
سلام دوست من میشه بگی چرا دانشگاه خوراسگان نرفتی؟به خاطر مدرکش؟
والا میخواستم دلیلش رو نگم.ولی چون پرسیدین:
مثل اینکه قسمت بود ، ریاضی 2 پیش رو قبول نشدم.خرداد و تیر و شهریور.هیچکدوم قبول نشدم.آخه من ترم 2 سر کلاس ریاضی نرفتم و جالب اینکه خودم هم رغبت نمیکردم بخونم.
دی امسال 18 گرفتم.
گفتم، انگار قسمت بود یک سال دیگه بخونم انشاا... که صنعتی اصفهان بیارم.ولی امسال هم آزاد شرکت میکنم.همون صنایع غذایی خوراسگان زدم.
 

momo_lavish

عضو جدید
اگه صنعتی اووردی برو یه کم اذیتت می کنند اما بعد فارغ التحصیلی قدرشون رو می فهمی
 

كارنا

عضو جدید
زير گروه 1 گرايش كنترل كيفيه ولي زير گروه 5 كنترل كيفي و تبديل مواده. شما حتي با رتبه10000 كشوري هم ميتوني صنايع غذايي قبول بشي البته اگر فقط رشته برات مهم باشه!! من خودم دانشگاه كشاورزي درس ميخونم از اين رشته هم خيلي راضي هستم...
(همه چيز بستگي به تلاش خود آدم داره اينو فرامـوش نكن...)
 

مهدی شیخلو

عضو جدید
با عرض سلام.
بنده امسال(88) برای بار دوم میخوام کنکور بدم.87 هم دادم.مهندسی صنایع غذایی دانشگاه خوراسگان رو هم آوردم.ولی به دلایلی نرفتم.به این رشته هم خیلی علاقه دارم.
در دفترچه شماره 1 دانشگاه سراسری میخونیم که :
زیر گروه 1 - علوم و صنایع غذایی
زیر گروه 5 - مهندسی کشاورزی (تمام گرایش ها)

حالا من ایشالا 6 ماه دیگه که باید انتخاب رشته کنم ، کدوم رو باید بزنم؟
دانشگاه صنعتی و همچنین علوم پزشکی اصفهان کدوم این رشته ها رو دارند؟
این رشته ها چه فرقی با هم دارند؟
مرسی از همگی.
بنده دانشجوی مهندسی کشاورزی صنایع غذایم زیرگروه یک گرایش کنترل کیفی هستش از شاخه پزشکی وخیلی رشته خوبیه
 

dr_dodoo

عضو جدید
تا اونجایی که من اطلاع دارم صنایع غذایی گرایش کنترل مواد فقط در دانشگاه شهید بهشتی هست که هر سال 40 نفر می گیره 20 نفر ترم اول و 20 نفر ترم دوم . حدود رتبه برای منطقه 3 باید زیر 1000 باشه.
 

fames

عضو جدید
الوو سلام از علوم تفریحات مزاحم میشم کسی هست؟

الوو سلام از علوم تفریحات مزاحم میشم کسی هست؟

من دانشجوی صنایع غذایی دانشګاه علوم تحقیقات تهران(دانشکده علوم و صنایع غذایی)هستم از شما علوم تحقیقاتیا جدا افتادیم شنیدم دارن دانشکدهی ما رو اون بالا میسازن بیایم ‍بیشتون اره راسته؟:que::redface:
 

کتابدار

عضو جدید
با سلام
اگه میشه اطلاعاتی راجع به دروس و خود رشته صنایع غذایی به من بدید.تصمیم دارم برای کارشناسی ارشد اگه بشه تغییر رشته به صنایع غذایی بدم
 

بهار20

عضو جدید
با سلام
اگه میشه اطلاعاتی راجع به دروس و خود رشته صنایع غذایی به من بدید.تصمیم دارم برای کارشناسی ارشد اگه بشه تغییر رشته به صنایع غذایی بدم
اين چه كاريه برادر من تعداد متقاضي هاي ما همين الان هم سر به فلك كشيده بذار جاي ما تنگ تر نشه!!!:confused:
 

leili

عضو جدید
به کمکتون احتیاج دارم

به کمکتون احتیاج دارم

سلام من چنتا سوال از کنکورای سالای گذشته دارم لطفا اگه کسی بلد بود ممنونش میشم کمکم کنه. اخه هفته دیگه کنکور دارم:cry:
1.بریکس اولیه شربت مورد استفاده در تهیه کمبوت سیبی با درصد بری 50%و بریکس تعادل 26.5 درجه بر مبنای بریکس میوه ی سیب 13 کدام است؟؟؟؟
30
35
40
45



2.مقدار سرکه لازم برای تهیه 10لیتر آب نمک با اسیدیته 1.2% برای تهیه کنسرو خیار شور چقدر است؟؟؟(درجه خلوص سرکه تجاری 5% حجمی بر حسب اسید استیک فرض شود.)
1.4لیتر
2.4لیتر
24 میلی لیتر
240 میلی لیتر



3.با در نظر گرفتن اطلاعات زیر درصد بری قوطی کنسروچقدر است؟؟؟/
عمق دوخت : 0.1875
سر فضای واقعی : 0.43 اینچ net headspace
شماره قوطی 411*401
95
94.52
90.03
90.43
:gol::gol::gol:
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام من چنتا سوال از کنکورای سالای گذشته دارم لطفا اگه کسی بلد بود ممنونش میشم کمکم کنه. اخه هفته دیگه کنکور دارم:cry:
1.بریکس اولیه شربت مورد استفاده در تهیه کمبوت سیبی با درصد بری 50%و بریکس تعادل 26.5 درجه بر مبنای بریکس میوه ی سیب 13 کدام است؟؟؟؟
30
35
40
45



2.مقدار سرکه لازم برای تهیه 10لیتر آب نمک با اسیدیته 1.2% برای تهیه کنسرو خیار شور چقدر است؟؟؟(درجه خلوص سرکه تجاری 5% حجمی بر حسب اسید استیک فرض شود.)
1.4لیتر
2.4لیتر
24 میلی لیتر
240 میلی لیتر



3.با در نظر گرفتن اطلاعات زیر درصد بری قوطی کنسروچقدر است؟؟؟/
عمق دوخت : 0.1875
سر فضای واقعی : 0.43 اینچ net headspace
شماره قوطی 411*401
95
94.52
90.03
90.43
:gol::gol::gol:



سلام دوست عزیز
برای سوال 1 الان حضور ذهن ندارم
اما سوال 2 که به راحتی با روش مربع پیرسون حل میشه

سوال 3 هم که شما ابعاد قوطی را دارید و میتوانید با فرمول حجم استوانه حجم کل قوطی و حجم فضای خالی را به دست آورید سپس حجم فضا را بر کل تقسیم کنید و در 100 ضرب کنید آنگاه در صد فضای خالی به دست می آید که اگر از 100 کم کنید دصد پری را می دهد
 

abdiran

عضو جدید
سلام دوست عزیز
برای سوال 1 الان حضور ذهن ندارم
اما سوال 2 که به راحتی با روش مربع پیرسون حل میشه

سوال 3 هم که شما ابعاد قوطی را دارید و میتوانید با فرمول حجم استوانه حجم کل قوطی و حجم فضای خالی را به دست آورید سپس حجم فضا را بر کل تقسیم کنید و در 100 ضرب کنید آنگاه در صد فضای خالی به دست می آید که اگر از 100 کم کنید دصد پری را می دهد

به نظر من کتاب "19 سال کنکور ارشد صنایع غذایی" می تونه مفید باشه
من برای کنکور همین رو خوندم
این کتاب تست های آزاد رو هم داره با پاسخ تشریحی
من که واقعا لذت بردم از این کتاب
شما هم می تونید امتحان کنید
البته خدمات رایگان هم دارند از جمله کنکور آزمایشی رایگان
برای درس اصول طراحی هم طرح می دن
این هم میلشونه: irfood@yahoo.com
البته این کتاب تو فروشگاه های کتاب عرضه نمیشه و باید تلفنی تهیه کرد
از طریق سایت مولف کتاب هم می تونی تهیه کنی www.sajadabdi.com
این هم شماره مسئول پخش کتب هست: 09132270947
 

Food Science777

عضو جدید
سلام من چنتا سوال از کنکورای سالای گذشته دارم لطفا اگه کسی بلد بود ممنونش میشم کمکم کنه. اخه هفته دیگه کنکور دارم:cry:
1.بریکس اولیه شربت مورد استفاده در تهیه کمبوت سیبی با درصد بری 50%و بریکس تعادل 26.5 درجه بر مبنای بریکس میوه ی سیب 13 کدام است؟؟؟؟
30
35
40
45



2.مقدار سرکه لازم برای تهیه 10لیتر آب نمک با اسیدیته 1.2% برای تهیه کنسرو خیار شور چقدر است؟؟؟(درجه خلوص سرکه تجاری 5% حجمی بر حسب اسید استیک فرض شود.)
1.4لیتر
2.4لیتر
24 میلی لیتر
240 میلی لیتر



3.با در نظر گرفتن اطلاعات زیر درصد بری قوطی کنسروچقدر است؟؟؟/
عمق دوخت : 0.1875
سر فضای واقعی : 0.43 اینچ net headspace
شماره قوطی 411*401
95
94.52
90.03
90.43
:gol::gol::gol:

سلام دوست عزیز
جواب سوال 1 که پرسیده بودید 40 میشود. با استفاده از این فرمول بریکس اولیه= بریکس تعادل+ درصد پری+بریکس میوه x=26.5+0.5+13=40
 

بهار20

عضو جدید
دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد

سلام . دانشجوهای عزیز صنایع غذایی دانشگاه آزاد لطفا خودشون و دانشگاه محل تخصیلشون رو معرفی کنند ونظرشون رو در مورد دانشگاه آزاد بگن خصوصا اگه افرادی بودن که کارشناسی سراسری بودن و برای ارشد رفتن آزاد . شاید بهتر بتونیم برای رفتن به دانشگاه آزاد یا مجدد خوندن سراسری ارشد تصمیم بگیریم! لطفا کمک کنید...:gol::gol:
 

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام . دانشجوهای عزیز صنایع غذایی دانشگاه آزاد لطفا خودشون و دانشگاه محل تخصیلشون رو معرفی کنند ونظرشون رو در مورد دانشگاه آزاد بگن خصوصا اگه افرادی بودن که کارشناسی سراسری بودن و برای ارشد رفتن آزاد . شاید بهتر بتونیم برای رفتن به دانشگاه آزاد یا مجدد خوندن سراسری ارشد تصمیم بگیریم! لطفا کمک کنید...:gol::gol:

سلام دوست گلم من کارشناسی ازاد قزوین بودم عالی بود از هر نظر الان ارشد شهر قدسم :( اصلا فابل قیاس با اونجا نیست حتی یه سایت خوب نداره که بشه استفاده کرد...
به نظر من اگه واقعا ادم انگیزه داشته باشه باید بخونه واسه سراسری..
 

negin91

عضو جدید
دوستان ارشد صنایع غذایی خودتون رو معرفی کنید

دوستان ارشد صنایع غذایی خودتون رو معرفی کنید

سلام
دوستانی که ارشد صنایع غذایی هستن یا قبول شدن بیان اینجا اعلام کنن:gol::gol:
 
آخرین ویرایش:

negin91

عضو جدید
خودم اول بگم
ارشد صنایع غذایی یزد قبول شدم:smile:


شما هم بگین;)
 

Similar threads

بالا