کشف جدید برای مقابله با سوء‌هاضمه و زخم معده

M o R i S

مدیر تالار حسابداری
مدیر تالار
کاربر ممتاز
محققان علوم پزشکی در دانشگاه ناتینگهام انگلیس اعلام کردند سلاح میکروب معروف معده، هلیکوباکتر را کشف کرده‌اند و بر این اساس، می‌توان به یافتن روش جدید درمانی این میکروب شایع، امیدوارتر شد.


•مفاهیم: سرطان معده چیست؟
هلیکوباکتر پیلوری که در سال 1982 کشف شد،‌ نوعی باکتری است که با وجود محیط کاملا اسیدی معده، در آن زندگی می کند.
برآورد می شود از هر دو نفر،‌ یک نفر این میکروب را دارد حتی اگر در طول عمرش، هیچ علامتی از وجود آن را نشان ندهد.
این میکروب، یکی از شایع ترین عفونت های میکروبی جهان را سبب می شود و علت اصلی سوء هاضمه،‌ زخم معده و روده دوازدهه و سرطان معده است.
این میکروب قادر است با سازگاری تکامل یافته‌ای، با مخفی شدن در لایه‌های درونی معده،‌ از اثرات ضد باکتریایی اسید معده فرار کند.



این میکروب در لایه‌های مخاطی معده با قند های طبیعی محل، ترکیب می‌شود. ترکیب یاد شده به قدری موثر است که میکروب را مقاوم می‌کند.
ولی اکنون محققان دانشگاه ناتینگهام و موسسه تحقیقاتی آسترازنکا سازوکاری مولکولی یافته اند که باکتری از آن طریق، به قندهای معدی می‌چسبد.


بر اساس تحقیقات دکتر نعیم هیگ و همکارانش در مقاله ای در شماره اخیر نشریه ساینس، اعلام کردند با استفاده از تصویر برداری به روش پرتوهای ایکس، دریافته اند میکروب هلیکوباکتر پیلوری، بر روی بخش پروتئینی خود که به بابا BabA موسوم است شیاری مخصوص دارد که از این طریق با مولکول های قند موجود در مخاط معده مرتبط می‌شود.

این ترکیب، نوعی ارتباط هیدروژنی است که مولکول های آب نیز از این طریق به یکدیگر می‌چسبند.

به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، دانشمندان معتقدند با کشف این منطقه از مولکول هلیکوباکتر پیلوری، می‌توان روش های درمانی جدیدی برای کنترل بیماری زخم معده،‌ سوء هاضمه و حتی سرطان معده، یافت.


 

MOHAMAD_ASEMOONI

کاربر بیش فعال
کارهای معجزه آسا برای سلامت دستگاه گوارش و بدن

کارهای معجزه آسا برای سلامت دستگاه گوارش و بدن

سلام
چه به میکروب هلیکوباکتر آلوده شده باشید چه نشده باشید , این چند کار رو انجام بدین , اثر معجزه آسا داره
1- هرگز بعد از غذا خوردن دراز نکشید . این کار بسیار بسیار اشتباه و خطرناک هست و باعث میشه دریچه بالایی معده کم کم زخم بشه با اسید معده و زمینه برای عفونت با میکروبها خصوصاً هلیوکوباکتر فراهم بشه . عفونتی که میتونه به سرطان هم منجر بشه
حتب اگر بعد ار غذا خوابتون میاد , تا 2 ساعت نشسته بخوابید روی مبل یا صندلی راحتی یا روی زمین و تکیه دادن به دیوار . میتونین زیر پاتون رختخواب پهن کنین و بالش تکیه بدین به دیوار . اگر چیزی هم بذارید پشتِ کمرتون تا کمرتون خم نباشه و به شکمتون فشار نیاد دیگه بهتر هست
2- هرگز , هرگز , هرگز سبزیجات ضدعفونی نشده نخورید
هلیوکوباکتر از کودِ حیوانی و انسانی منتقل میشه به سبزیجات و میوه ها خصوصاً اونهاییش که با خاک تماس مستقیم دارند مثل گوجه فرنگی و توت فرنگی و بادمجان و خیار و کاهو و سبزی خوردن و غیره
محلول ضد عفونی کننده ی سبزیجات در داروخانه ها فروخته میشه و استفاده ازش آسان هست . طبق دستورش میوه ها و سبزیجات رو باهاش ضدعفونی کنین

3- هله هوله خوری رو تعطیل کنین
پفپ , چیپس , پیتزا و همبرگر , کباب کوبیده مغازه ها و رشتورانها , سالادهای رستورانها , و غیره همگی بسیار ضرر داره


نوشابه یک سم خوشمزه هست . به خودتون و فرزندانتون رحم کنین و پرونده ی نوشابه رو ببندید
اگر پول خریدِ هله هوله و نوشابه رو دور بریزید خیلی کمتر ضرر میکنین چون لااقل سلامتیتون رو از دست نمیدید . فقط پولتون رو از دست میدید
4- با غذا آب نخورید . 45 دقیقه قبل از غذا یا 2 ساعت بعد از غذا آب بخورید .
اگر بزاقتون کمه و نمیتونین بدون مایعات غذا بخورید پس لااقل بسیار کم مایعات بخورید . اون هم مایعات مفید نه نوشابه
یعنی یک استکان کوچک شربت آبلیمو با شکر کم درست کنین و با هر لقمه فقط یک یا دو قاشق مرباخوری ازش بنوشید تا لقمه خیس بشه . فقط همین
5- پرخوری نکنید . هیچکسی از پرخوری و زیاد خوری به سلامتی نرسیده . بشقاب بزرگ یک مصیبت هست . در بشقاب کوچک غذا بخورید تا پرخوری نکنید . به جای 3 وعده پرخوری 5 وعده کم خوری کنید با فاصله ی زمان 4 یا 5 ساعته .
6- عصبانیت و پرخاش به شدت به معده صدمه میزنه .
7- الکل نابود کننده ی بدن هست خصوصاً مغز و معده و کلیه ها و کبد . ازش دوری کنید
8- سیگار و قلیان هم بلای جانسوز هست برای دهان و ریه و معده و مغز و غیره
9- از غذاهای مفید استفاده کنین مثل زردچوبه , زیره , هِل , دارچین , روغن زیتون با رنگِ شفاف و روشن (رنگ تیره خوب نیست), سبزیجاتِ ضدعفونی شده . ماهی سالم و تازه ,
10- غذاها رو خوب بجوید تا کاملاً ریز و خمیری و نرم بشه . معده دندان نداره . نجویده بودنِ غذا کلی ضرر داره . ضرر مالی هم داره چون بیشترش هضم نشده و دفع میشه

11- اگر دندان خراب دارید سریعاً تکلیفش رو معلوم کنین یعنی یا تعمیر بشه یا کشیده بشه . دندانِ خراب همه ی بدن و مغز رو به فساد میکشه
12- شستشوی دهان و حنجره با آب نمک بسیار بسیار مفید هست برای کنترل بوی دهان و تجمع نکردنِ باکتریها زیر لثه و لابلای دندانها و نرسیدن باکتریها به معده
بعد از شستشو با آب نمک تا نیم ساعت چیزی نخورید و نیاشامید . بعد از شستشو , لبهاتون رو آب بپشید تا آبنمک روش نمونه چون ممکنه باعث خشکی لبها بشه . غلظتش نباید زیاد باشه . نمک باید یک دهم آب باشه یعنی یک قاشق سرخالی نمک برای یک لیوان کوچک (ربع لیتر )
13- روی هم خوری نکنید . یعنی آبگوشت و شیرینی و چای و قهوه و اینها رو روی همدیگه نخورید و فاصله بذارید بینشون تا معده در هضم و جذب غذا قاطی نکنه
هضم آبگوشت یک مراحلی داره . هضم میوه یک فرایند دیگه , هضم شیرینی یک فرایند دیگه
14- نمکِ کمتر بخورید . خیلی از غذاها خودش نمک داره مثل پنیر و نان و برنج و حتی گوشتی که نمک نزدین بنش خودش نمک داره
16- شکر و قند کمتر بخورید . شکر لازم هست برای بدن چون سوخت سلولهاست و مقدار زیادی ازش توسط مغز مصرف میشه اما شکر زیاد بدن رو نابود میکنه

16- مسواک و نخ بزنین . ماندن خورده غذا در دهان و فاسد شدنش باعث جذب چیکروبها میشه و کلی مشکلات داره مثل بیماریهای مزمن , بوی بد , پوسیدگی دندان , بیمار شدن لثه و زود افتادنِ دندانها , از دست دادن اعتماد به نفس , دور شدن مردم از شما و غیره
17- پرونده ی سرخ کردنیها رو تا میتونین ببندین . فقط با روغن زیتون و با شعله ی کم و پوشاندنِ روی ماهیتابه و در حد طلایی شدن سرخشون کنین تا کمتر ضرر داشته باشه
روغن نباید خیلی جلز ولز کنه موقع سرخ کردن وگرنه شعله زیاده و باعث سرطانزا شدنِ روغن و غذا میشه . شعله رو کم کنین تا حد یک سانت , به جاش درب ماهیتابه رو بپوشونید با درب قابلمه تا حرارت حبس بشه و خوب پخته بشه . تکه های غذا کوچک باشه و بُرش دار تا زودتر سرخ بشه . مصرف گاز هم کم میشه
19- پرونده ی غذاهای فراوری شده که معلوم نیست از چی و چطوری درست شده رو ببندید مثل کالباس و سوسیس و مایونیز و زیتون پرورده و کباب کوبیده مغازه ها و رستورانها و غیره
در تلوزیون میگفت پستانِ گاو و گوسفند و طحال و روده و آشغال گوشت و اینها رو میکنند کالباس و سوسیس و مواد شیمیایی سرطانزا هم بهش میزنند برای خوشبو و خوشمزه شدنش
ادامه دارد ,,,
 
بالا