کرونا [Corona]

AzZin

عضو
کرونا رندِرِر یه موتورِ جدید رِندرینگِه که از سال 2009 فعالیتش رو آغاز کرده .
جالبه بدونید که این موتور رندر هنوز در مرحله ی نسخه بِتاست ولی کیفیت و قُدرتِ قابل توجهی داره ..
Corona Renderer فعلا برای نرم افزارهای 3D Max و Cinama4D ارائه می شه و به صورت کامل امکانات و قابلیت های این نرم افزار ها رو پُشتیبانی میکُنه .
تا اِمروز و همین لحظه نُسخه ی 1.5 آخرین نُسخه ی موجودِ اون هست ..
.
.
.

logo-3eb084a147.png به زودی حرف های جالبی در موردِ این موتور رندرِ خارق العاده خواهیم زد !
 

AzZin

عضو
کمی از کرونا [Corona] ..

کمی از کرونا [Corona] ..

  • کرونا رندر یک موتور تمام‌عیار از نوع Biased و UnBiased رندر می باشد. با توجه به ساختار رندرینگ این موتور، میتوان انتظار کیفیت بسیار بالایی را از آن انتظار داشت .کیفیت رندرینگ نهایی واقعاً واقع‌گرایانه است و در صورتی که به آن مسلط شوید چیزی از Vray و امثال آن کم نخواهد آورد. با توجه به اینکه در این موتور از الگوریتم های توسعه یافته‌ای مانند BDPT/VCM استفاده شده است، نتیجه Render نهایی بسیار مطلوب و realistic خواهد بود. در نتیجه با اطمینان به شما میگویم که کرونا رندر به هیچ عنوان شما را نا امید نخواهد کرد.
    از همه مُه‌متر اینکه برای اجرای corona نیاز به سخت‌افزار خاصی هم نخواهید داشت زیرا این موتور رندرینگ تنها از CPU برای محاسبات خود استفاده می‌کند.
    توسعه دهندگان Corona Renderer معتقد هستند که استفاده از روش GPU Based Rendering مانند Octane render و Arion Render و Lux Render و … به دلیل اعمال هزینه‌های جانبی برای کاربران به منظور خرید کارت گرافیک مناسب، محدودیت‌های رندرینگ در مبحث GPU Rendering و مشکلات و خطاهای این روش، مشکلات نویزها ، گرمای تولید شده توسط کارت گرافیک و … باعث شده است که Corona Renderer را بروی روی CPU Based توسعه دهند. از این رو شما میتوانید با هر سیستمی از این موتور استفاده نمایید. البته شاید به نظر خیلی از کاربران مخصوصاً کسانی که از Octane render استفاده میکنند این حرف کمی دور از منطق به نظر بیاید اما این دلایل باعث شده است که Corona Renderer فقط از CPU برای کار و پردازش تصویر استفاده نماید.البته در فروم این شرکت ذکر شده است که ممکن است نسخه GPU یا هر نسخه جدید تری از موتور Corona Renderer در آینده عرضه شود و توسعه دهندگان این شرکت همیشه به دنبال راه کارهای بهتر و سریع‌تر خواهند بود.از آنجایی که در موتورهای رندرینگ CPU Based از توانایی‌های پردازنده های جدید شرکت اینتل استفاده میکنند، Corona Renderer هم از قابلیت هسته Intel Embree در پردازش Ray Tracing استفاده میکند. این قابلیت قبلاً توسط موتور Vray در نسخه ۲ به صورت آزمایشی و سپس در نسخه ۳ به صورت اجرایی، معرفی شده بود و کاربرانی که از پردازنده های سری جدید Intel استفاده میکردند، میتوانستند با استفاده از این قابلیت سرعت رندرینگ خود را در صحنه‌هایی که با الگوریتم های ray traced پردازش میشد بالا ببرند. البته توجه داشته باشید که استفاده از این روش در همه صحنه‌ها سرعت را افزایش نمی‌دهد و در برخی شرایط ممکن است که سرعت رندر را بسیار کند تر کند. از این رو بهتر است که به راهنمای شرکت Vray و Corona مراجعه کرده و شرایط استفاده از این هسته پردازشی را بررسی نمایید. در صورتی که نمیدانید شرایط استفاده از این قابلیت را در صحنه خود دارید یا خیر؟، بهتر است که با یک تست رندر در اندازه کوچک آن را مورد آزمایش قرار دهید.استفاده از Embree بسته به نوع صحنه شما ممکن است از ۵ تا ۳۵% باعث افزایش سرعت رندر شما شود. Embree یک هسته پردازشی بهینه شده برای الگوریتم Ray-Tracing می باشد. این هسته به منظور افزایش سرعت و کیفیت رندرینگ تصاویر توسط CPU های شرکت Intel توسعه داده شده و در اختیار برنامه نویسان قرار گرفته است. Corona Renderer نیز به منظور افزایش سرعت و کیفیت تصاویر رندرینگ خود به مانند Vray از این هسته استفاده می‌کند.


    پردازنده های اینتلی که دارای خصوصیات SSE , AVX, AVX۲ می‌باشند میتوانند توابع Embree را در اختیار موتورهای رندرینگ قرار دهند. از این رو میتوانید از کمک پردازنده قدرتمند شرکت اینتل به نام Intel Phi در هر دو موتور Corona Renderer و Vray استفاده نمایید. تمامی سیستم‌های شرکت مازستا این توابع را در اختیار کاربران قرار خواهند داد در نتیجه اگر از محصولات این شرکت استفاده میکنید میتوانید با خیالی آسوده از این توابع استفاده نمایید.صحبت در مورد Intel Embree را به یک مقاله کامل و جداگانه واگذار میکنم اما به منظور آشنایی بیشتر شما باید عرض کنم که این هسته پردازشی بسیاری از الگوریتم هایی را که در فرایند رندرینگ مورد استفاده قرار میگرند را آنالیز و پردازش میکند که از جمله آن‌ها میتوان به الگوریتم های Cat-mull Clark Subdivision surface ، Vector Displacement و … اشاره کرد.اما چیزی که برای کاربران موتورهای رندرینگ بسیار با اهمیت است مبحث سرعت است. باید عرض کنم که Corona Renderer به صورت وحشتناکی سریعتر از Vray تصاویر را رندر می‌کند. کرونا حقیقتاً سریع و سبک اجرا می‌شود و شما از سرعت آن لذت خواهید برد. خوب اجازه دهید تا اینجای کار این موتور را با Vray مقایسه کنم. دلیل انتخاب موتور Vray برای مقایسه این است که بیشترین تعداد کاربر را در ایران به خود اختصاص داده است و دلیل اصلی آن متریال های آماده و مدلها و صحنه‌های آماده موجود برای این موتور می‌باشد. اگر شما هم Vray را به این دلیل انتخاب کرده‌اید تا پایان مطلب با ما باشید تا برگ برنده Corona Renderer را برای شما رو کنم..
 

AzZin

عضو
مُقایسه "وی ری" و "کرونا" ..

مُقایسه "وی ری" و "کرونا" ..

  • وجود منابع و ریسورس ها:
با توجه به سابقه حضور بیشتر وی ری در این صنعت، برای آن هزاران ریسورس مختلف ،مدل های سه بعدی آماده،متریال ها وآموزش های گوناگون وجود دارد.
در نقطه مقابل کرونا قرار دارد که تجربه حضور کم‌تری را در این مارکت دارد و هنوز از نظر تعداد مدل های آماده و متریال مختلف و منابع آموزشی در مقابل وی ری حرف چندانی برای گفتن ندارد. اما امروزه شاهد این موضوع هستیم که کرونا سعی در کم کردن این اختلاف با وی ری می باشد به صورتی که شرکت اورموشن که به تولید مُدل های آماده برای وی ری مشغول بود اکنون از کرونا نیز پشتیبانی می‌کند و ابجکت های اختصاصی برای آن تولید می‌کند.




  • سی پی یو و جی پی یو رندر ساپورت:
میدانیم که موتور رندر وی ری یک موتور رندر سی پی یو /جی پی یو می باشد. وی ری توانایی محاسبه رندر را هم روی سی پی یو و هم روی جی پی یو و در نسخه هایبرید امکان رندر گرفتن هم‌زمان سی پی یو و جی پی یو را به صورت هم زمان دارا می باشد.
در سوی دیگر کرونا قرار دارد که یک موتور رندر سی پی یو بیس می باشد و برای رندر گرفتن از تواناهایی های سی پی یو استفاده می کند. اگرچه در آینده ممکن است این رندر انجین نیز سازگاری با جی پی یو را نیز داشته باشد.​



  • هزینه خرید لایسنس:
در این قسمت مقایسه ای داریم در باره مقدار هزینه ای که هر کاربر باید برای خرید لایسنس این دو موتور رندر بپردازد.بدون شک هر دوی این موتور رندر ها قدرتمند و ارزش خرید بالایی دارند و هر دو شرکت دارای نسخه های مختلف با سطح امکانات متفاوت و نحوه پرداخت به صورت ماهیانه و سالانه رادارن اما در نهایت اگر ما بخواهیم فقط از نظر بهای پرداختی مقایسه ای داشته باشیم .انتخاب کرونا برای کاربر هزینه کمتری خواهد داشت.




  • تعامل و پشتیبانی از نرم افزارها و پلاگین ها:
یکی دیگر از مواردی که می توانیم درباره این دو موتور رندر بحث کنیم تعامل و پشتیبانی از دیگر نرم افزارهای این صنعت می باشد.وی ری با داشتن سابقه ای طولانی تقریبا می توان گفت با اغلب نرم افزارهای پرکاربرد تعامل دارد و آنها را پشتیبانی میکند یعنی کسانی که وی ری را برای رندر انتخاب می کنند نگرانی چندانی بابت نرم افزار طراحی خود ندارند. ولی در مورد کرونا به دلیل نو پا بودن در این صنعت هوز این اتفاق نیُفتاده است ولی با توجه به استقبالی که از کرونا توسط کاربران به عمل آمده است به زودی شاهد پشتیبانی بیشتر نرم افزارها توسط کرونا خواهیم بود.



  • سرعت رندرینگ و اینترفیس:
سرعت رندرینگ یک موتور رندر از جمله مباحث تاثیرگزار در انتخاب موتور رندر توسط کاربران می باشد.



  • بررسی رندر گیری بایاس و آنبایاس این دو موتور رندر:
در ابتدا باید بدانیم که هردو موتور رندر با تکنولوژی امبری اینتل هماهنگ می باشند امبری باعث افزایش سرعت رندر در صحنه‌هایی که با الگوریتم های ray traced پردازش میشود خواهد شد.
وی ری دارای تنظیمات گسترده ای می باشد .این تنظیمات سبب می شودکسانی که تجربه بیشتری در رندرینگ و کار با وی ری دارند بتوانند زمان رندر را نسبت به کیفیت خروجی تصویر کاهش دهند. به نحوی که در حالت رندرینگ بایاس سرعت رندر بیشتری را نسبت به کرونا تجربه خواهید کرد. اما در رندر ینگ در حالت آنبایاس شاهد نتیجه ای کاملا بر عکس هستیم کرونا با داشتن اینترفیسی ساده تر و قابل درک تر برای عموم کاربران سرعت بیشتری را در این تست نسبت به وی ری از خود نشان داد. .هردو این موتور رندر ها دارای سرعت و عملکرد بسیار خوبی می باشند .
در نهایت در این بخش به سادگی نمی توان یکی از دو موتور رندر را برنده نهایی اعلام کرد و هردو موتور رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر دارند. وی ری در بایاس و کرونا در آنبایاس پیروز است.



  • نتیجه:
نتیجه گیری: وی ری را باید با داشتن هزاران مدل و متریال آماده و جود منابع و آموزش های مختلف ،پشتیبانی بیشتر از نرم افزار های سه بعدی طراحی در مقایسه با کرونا ،داشتن تنظیمات گسترده برای رندر گیری ،سرعت بالاتر رندر گیری در حالت بایاس پشتیبانی از سی پی یو و جی پی یو به شکل جداگانه و همزمان پادشاه قدیمی این صنعت دانست و از طرفی کرونا نیز با وجود تازه کار بودن نسبت به وی ری ،دارای سرعت رندرگیری بالاتر در حالت آنبایاس ،سادگی لذت بخش اینترفیس برای کاربران در حین انجام کار و هزینه کمتر در خریداری لایسنس را به ارمغان اورده است.
کرونا به سرعت در حال پیشرفت است و اخیرا نیز خبر از ادغام شرکت رندرلجیون و شرکت کی اس گروپ به گوش می رسد. و اصلا بعید نیست در آینده ای نزدیک با رفع کمبود های فعلی و پشتیبانی از جی پی یو بتواند برنده این رقابت باشدو تبدیل به پادشاه جدید این صنعت گردد.


در مقالات آینده سعی خواهم کرد با مقایسه تصویری رندر گیری این دو انجین مطالب ذکر شده را برای شما بیش از پیش روشن کنم..
 
بالا