کبدی

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]صعود 4 تيم به مرحله نهايي ليگ برتر کبدي
[/h][h=2] تيم‌هاي شهرداري تبريز ، هيئت کبدي نقده ، هيئت کبدي گرگان و سيستان وبلوچستان با قرار گرفتن در مکان هاي اول و دوم گرو هاي الف و ب رقابت هاي مرحله دوم ليگ برتر کبدي استاندارد آقايان باشگاههاي کشور انتخابي تيم ملي جواز حضور در مرحله نهايي را بدست آوردند.[/h]

به گزارش روابط عمومي فدراسيون کبدي ، مرحله دوم هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر کبدي استاندارد باشگاههاي کشور انتخابي تيم ملي گراميداشت شهيد آيت ا... دکتر مفتح با حضور 9 تيم در دو گروه در شهرستان تويسرکان استان همدان برگزار شد. تيم ها مسابقات خود را در دو گروه بصورت دوره ايي برگزار کردند که در پايان اين مرحله تيم هاي شهرداري تبريز و هيئت کبدي نقده از گروه الف و دو تيم هيئت کبدي گرگان و سيستان و بلوچستان از گروه ب توانستند به مرحله نهايي هشتمين دوره ليگ برتر کبدي راه پيدا کنند.

دور رفت مرحله نهايي ليگ برتر 18 دي ماه به مدت 3 روز با حضور 4 تيم برتر برگزار خواهد شد.

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028394 زمان ارسال : شنبه 1392/09/30 10:40

[h=1]شهرداري تبريز قهرمان ليگ کبدي ساحلي شد[/h][h=2] دور برگشت مرحله نهايي ششمين دوره رقابت هاي ليگ برتر کبدي ساحلي انتخابي تيم ملي با قهرماني شهرداري تبريز به پايان رسيد.[/h]

به گزارش روابط عمومي فدراسيون کبدي ، دور برگشت مرحله نهايي ششمين دوره رقابت هاي ليگ برتر کبدي ساحلي باشگاههاي کشور انتخابي تيم ملي جهت شرکت در بازيهاي آسيايي تايلند در تهران برگزار شد و تيم شهرداري تبريز موفق شد همانند دور رفت مسابقات با پيروزي بر تمامي حريفان خود قهرمان بلامنازع اين رقابت ها شود.

هيئت کبدي مازندران به لطف تفاضل بهتر نسبت به هيئت کبدي سيستان و بلوچستان عنوان نايب قهرماني را از آن خود کرد تا ساحلي بازان سيستاني در جايگاه سوم مسابقات قرار بگيرند.

ششمين دوره مسابقات ليگ برتر کبدي ساحلي ايران که جنبه انتخابي تيم ملي داشت با حضور 18 تيم از سراسر کشور از مرداد ماه امسال طي 4 مرحله برگزار شد .

نفرات برتر اين دوره از رقابت ها پس از مشخص شدن کادر فني تيم ملي کبدي ساحلي ايران به منظور شرکت در چهارمين دوره بازيهاي ساحلي آسيا در پوکت تايلند به اردوي تيم ملي دعوت خواهند شد .

تيم ملي کبدي ساحلي ايران در سومين دوره رقابت هاي ساحلي آسيا که خرداد ماه سال گذشته در شهر هايانگ چين برگزار شد توانست با شکست تيم هاي نامدار اين رشته از جمله هندوستان و پاکستان به مدال طلا دست پيدا کند.

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کَبَدی یا زو


این بازی درگیلان شیرین دودو و درخراسان،گلستان و مازندران زو و در خوزستان اش تی تی و در سیستان و بلوچستان کبدی نامیده می شود.
کبدی علاوه براینكه یك ورزش پرتحرك وکم خرج و ساده است در داخل و بیرون سالن نیز برگزار و ترکیبی ازکشتی و راگبی است . برای گرفتن مهاجم یا فرار از دست حریف دراین بازی به مهارت ، انعطاف پذیری ، چابکی، استقامت، حضورذهن و جرأت نیاز است.



تشكیلات این رشته ورزشی درایران از سال 1375 با عنوان انجمن كبدی (تحت پوشش فدراسیون ورزشهای همگانی )شروع به فعالیت نمود و با توجه به كسب مدالهای ارزشمند در مسابقات قهرمانی آسیا و جهان در بعد قهرمانی باصلاحدید مسئولین محترم سازمان تربیت بدنی در تاریخ 8/4/84 ،با تشكیل مجمع عمومی وتحت عنوان فدراسیون كبدی جمهوری اسلامی ایران عملا" شروع به فعالیت نمود. این فدراسیون از بدو فعالیت تا كنون توانسته است 30 استان كشور را تحت پوشش رشته ورزشی كبدی قراردهد ودر رده های نونهالان ، نوجوانان، جوانان ، بزرگسالان در دو بخش آقایان و بانوان فعال بوده و این فدراسیون درسال 1375 (1996) به عضویت كنفدراسیون كبدی آسیا و در سال 1380 ( 2001) به عضویت فدراسیون جهانی درآمد وكرسیهای نایب رئیس فدراسیون جهانی ودبیرفدراسیون كبدی آسیا توسط مسئولین ورزش كشورمان كسب كه موجب مباهات ورزش كبدی كشوراست . از اهداف بلندمدت این فدراسیون توسعه وگسترش ورزش كبدی در اقصی نقاط كشور بویژه در روستاها ومراكز بخشها به منظور انتخاب استعدادهای بالقوه در این رشته ورزشی و آموزش آنها با علم ورزش براساس دانش روز به منظور كسب مقامهای قهرمانی برای كشورعزیزمان می باشد.


تاریخچه این بازی به 4000 سال قبل باز می گردد .كبدی یك ورزش بسیار محبوب در آسیای جنوبی است، ورزشی است كه بین دو تیم با حضور 12 بازیكن از هرتیم ( 7 نفر درزمین + 5 نفر رزرو) انجام می شود. بازی در بخش آقایان (رده بزرگسالان وجوانان) در دو نیمه20 دقیقه ای و در بخش بانوان در دو نیمه 15دقیقه ای انجام می شود. مهاجمان دو تیم درحالی كه مرتبا" كلمه كبدی كبدی را تكرار می كنند با انجام حركات حمله و دفاع و جابجایی سعی می كنند با لمس یا گرفتن یار تیم مقابل بتوانند به بالاترین امتیاز دست یابند.
ریشه كلمه كبدی ازواژه كائون بادا به معنی مبارزه با حریف مشتق می شود این بازی همزمان با بازیهای المپیك برلن در سال 1936 در شهر ماهاراشترا توسط هانومان ویابام به نمایش درآمد. بازی كبدی درسال 1938 دربازیهای المپیك هند در شهر كلكته معرفی و فدراسیون كبدی هند( kfi ) در سال 1950 تاسیس شد و قوانین و مقررات استاندارد بازی كبدی درهمین سال تصویب شد. و فدراسیون آماتور كبدی هند نیز در سال 1973 تأسیس شد .



فدراسیون آماتور كبدی آسیا در سال 1978 تشكیل شد وكبدی برای اولین بار به عنوان یكی از رشته های نمایشی بازیهای آسیایی در سال 1982 دهلی نو شركت و برای اولین بار نیز در بازیهای آسیای پكن در سال 1990 به عنوان یك رشته رسمی شركت داده شد. اولین مسابقات رسمی جهانی كبدی براساس قوانین ومقررات فدراسیون آماتور كبدی آسیا و اولین بار در سال 2004 در بمبئی هند برگزار شد وكشورهایی از آسیا- اروپا- آمریكا در این رویداد شركت نمودند. اولین دوره مسابقات قهرمانی كبدی در سال 1980 برگزار شد تا بخش زنان نیز در سطح بین المللی فعالیت لازم را داشته باشد . هدف اصلی فدراسیون كبدی جهانی گسترش ورزش در سراسر جهان وگنجاندن آن به سوی المپیكی شدن است و آقای جی سی گهلوت رئیس فدراسیون كبدی و همكاران ایشان در كلیه كشورها تمام تلاش خود را به كار می برند كه این رشته را در بازیهای المپیك بگنجانند.
مهاجمان دوتیم در حالی که به طور مرتب کلمه «کبدی کبدی» را تکرار می کنند با انجام حرکات حمله و دفاع و جابه جایی سعی می کنند با لمس یا گرفتن یار تیم مقابل بتوانند به بالاترین امتیاز دست یابند. تعویض در این بازی محدودیت ندارد. در صورت تساوی دو تیم در وقت قانونی، پنج حمله از سوی دو تیم انجام می شود و اگر باز هم مساوی شدند، حمله یک به یک پیگیری می شود.
در طول بازی باید کلمه کبدی با صدای بلند و واضح از سوی بازیکن مهاجم تکرار شود. بطوری که قطع کردن کلمه (کبدی کبدی) یا نفس گیری در بازی به معنی قطع کردن محسوب می شود و مهاجم باید تا زمان برگشت به زمین خود آن را بگوید. نحوه کسب امتیاز هم بدین صورت است که اگر مهاجم با حریف یا حریف با مهاجم تماس پیدا کند و مهاجم به زمین خود برگردد، امتیاز کسب می شود. ولی اگر حریفان مهاجم رانگه دارند و در زمین خود متوقف کنند و اجازه رسیدن مهاجم به زمین خودش را ندهند مهاجم یک امتیاز از دست می دهد.
بازی کبدی دارای خطوطی در زمین و قوانینی خاص است که در طول بازی باید رعایت شود. تیم ها به نوبت " مهاجم" را در طول خط مانع نیمه زمین ارسال نموده و تیمی که بیشترین امتیاز را در پایان بازی بدست آورده باشد برنده اعلام میشود. لازمه این ورزش واکنش سریع، ظرفیت ایده‌آل مربوط به جهاز تنقسی، هماهنگی عضلات و قابلیت بازتابی بازیکنان می باشد.


ورزش کبدی اصالتاً یک رشته هندی الاصل می‌باشد ودر بازیهای المپیک سال ۱۹۳۶ به عنوان یک رشته نمایشی در المپیک برلین به نمایش درآمد. همچنین رشته کبدی در بازیهای آسیایی چین ۱۹۹۰ گنجانده شد واز همان زمان به عنوان یکی از رشته‌های رسمی بازیهای آسیایی در برنامه بازی‌ها وجود داشته‌است.


قوانین ورزش کبدی


نكات مهم :

.1 لازم است در هر طرف زمین به اندازة 4 متر فضای بیرونی در كنار و انتهای خطوط اختصاص داده شود.

.2 سكوی نشستن : SITTING BLOCK
باید در فاصله 2 متر از انتهای خطوط قرار گیرد. این سكو باید به شكل مستطیل 8*1 متر برای مردان و 6*1 متر برای زنان باشد. در صورت عدم امكان فراهم ساختن سكو با چنین ابعادی، داور می تواند در مورد علامت گذاری و تعیین محل مناسب سكوهای محل نشستن تصمیم گیری نماید.

.3كبدی گفتن: با صدای بلند و واضح، باید كلمه كبدی را به طور ممتد بازیكن مهاجم تكرار كند.

.4 مهاجم: كسی است كه وارد میدان حریف می گردد مهاجم قبل از اینكه به زمین یا میدان حریف برسد باید شروع به كبدی گفتن بكند.

.5 حریف: هر یك از بازیكنان یك گروه كه در محوطه زمین خود در مقابل گروه مهاجم در طرف دیگر زمین قرار می گیرند، حریف یا طرف مخالف گروه دیگر محسوب می گردند.

.6 قطع: قطع كردن صدای كبدی كلمه (كبدی كبدی) یا نفس گیری در طی بازی به معنی قطع كردن محسوب می گردد. این عمل باید به طور ممتد كبدی ـ كبدی شروع شده و ادامه یابد تا زمانیكه مهاجم به زمین خود برگردد.

.7 موفق شدن: در صورتیكه مهاجم بدون نقض قوانین بازی با حریف تماس پیدا كند یا اگر قسمتی از بدن حریف با قسمتی از بدن مهاجم تماس پیدا كند و سپس مهاجم با زمین خود تماس پیدا كند، مهاجم موفق به كسب امتیاز شده است.

.8 متوقف ساختن مهاجم: در صورتیكه حریفان یا حریف بدون نقض قوانین بازی مهاجم را نگه داشته و او را در زمین خود متوقف سازند و به مهاجم اجازه رسیدن به زمینش را ندهند تا وی نتواند بازی را ادامه دهد، مهاجم متوقف شده شناخته می شود و یك امتیاز را از دست می دهد.

.9 صحیح رسیدن به زمین: در صورتیكه مهاجم پس از عبور از خط میانی، با هریك از اعضای بدن با زمین خود تماس پیدا كند و قوانین بازی را نیز نقض نكرده باشد و بازی را ادامه داده باشد وی صحیح به زمین خود رسیده است.

.10چنانچه مهاجم خط امتیازی را رد كند یك امتیاز می گیرد.

.11 تماس پیدا كردن: منظور از تماس پیدا كردن تماس مهاجم با حریفان یا لباس، كفش و مو یا هر یك از وسایل یا اعضای بدن آنها می باشد.

.12 درگیری: هنگامی كه مهاجم با حریف یا حریف با مهاجم تماس پیدا كند درگیری آغاز می گردد.

.13 حمله: هنگامی كه مهاجم وارد زمین حریف می شود حمله آغاز شده است.

.14 حمله موفق: اگر مهاجم حداقل یكبار هنگام زمان حمله از خط 75/3 متری (باك) عبور نماید و به زمین خود برگردد، حمله موفقیت آمیز انجام شده است.
 
آخرین ویرایش:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نحوه بازی

.1 طرفی كه برنده شیر یا خط می شود، حق انتخاب زمین یا حمله را دارد و در نیمه دوم زمین باید عوض شود و طرفی كه مهاجمان خود را اول نفرستاده است باید حمله را آغاز كند. بازی در نیمه دوم با همان تعداد بازیكنانی كه در نیمه اول وجود داشته اند ادامه پیدا می كند.
.2 در صورتیكه هر یك از قسمتهای بدن بازیكن با زمین خارج از محدوده تماس پیدا كند باید از زمین خارج شود اما هنگام درگیری اگر هر یك از قسمتهای بدن بازیكن یا بازیكنانی كه در محدوده زمین بازی است برخورد كند، وی نباید از زمین خارج شود (قسمت تماس باید در داخل محدوده زمین بازی باشد)
.3 در صورتیكه بازیكن در زمان بازی از محدوده زمین بازی خارج شود، وی باید از زمین بازی خارج گردد یا سر داور با اعلام شماره بازیكن به وی دستور خروج از بازی را می دهد در این حالت صورت زده نمی شود و بازی ادامه می یابد.
.4 مهاجم می بایست كلمه كبدی را به صورت بلند ادا كند چنانچه او نتواند كلمه مذكور را مكرر ادا كند داور او را با دادن تذكر بر می گرداند و حمله به تیم مقابل داده می شود.
.5 پس از برگشت مهاجم به زمین خودش تیم مقابل باید بلافاصله مهاجم خود را روائه حمله نماید. اگر حمله را بیشتر از 5 ثانیه به تأخیر بیاندازد، سر داور حمله را به تیم مقابل میدهد. بنابراین هر تیم مهاجم خود را تا آخر بازی به نوبت به حمله می فرستد.
.6 چنانچه مهاجم یا مهاجمین پس از یك اخطار، عمداً قوانین شماره 5 و 6 را نقض كنند داور یا سرداور بایستی برگشت او را اعلام كرده و یك امتیاز به حریف بدهد.
.7 چنانچه افراد تیم مقابل، مهاجم را گرفتند و او با تلاش از چنگ آنها بیرون آید و خود را به زمین خودی رساند نبایستی دنبال شود. اما چنانچه مهاجم فقط حریف یا حریفان خود را لمس كرد باید دنبال شود و در زمین خودشان او را زمین گیر كنند تا 1 امتیاز بگیرند.
.8 در یك زمان بیش از یك مهاجم نباید داخل زمین حریف شود، چنانچه بیش از یك مهاجم داخل زمین حریف شود، سر داور می بایست دستور دهد همه آنها برگردند و حمله را به تیم مقابل می دهد.
.9 در صورت تكرار مورد 8، سر داور یا داور بایستی به آنها اخطار دهد و اگر علیرغم اخطار آنها این كار را ادامه دهند داور یا سرداور تمامی مهاجمینی كه به زمین حریف وارد شده اند و قوانین را نقض كرده اند به زمین خود برگردانده و حمله را به تیم مقابل می دهد.
.10 چنانچه مهاجم هنگامی كه در زمین حریف است نتواند امتیاز كسب كند و هنگامی كه مهاجم نگه داشته شده است حریفان نمی دانند عمداً با بستن دهان مهاجم او را ساكت كنند. داور یا سرداور بایستی مهاجم را به زمین خود برگرداند و مدافع خطاكار را از زمین بازی اخراج كند و یك امتیاز به حریف بدهد.
.11 هیچ حریفی نباید خودسرانه مهاجم را هل بدهد و از خط وسط خارج كند. (تنه قانونی مجاز است)
.12 تا زمانی كه مهاجم به زمین خود نرسیده باشد هیچ یك از حریفان نباید با سطح زمین مهاجم تماس پیدا كند و تمامی بدن آنها باید در پشت خط میانی باشد.
اگر وی مرتكب چنین عملی شود در مورد او اعلام اوت می شود از بازی اخراج می گردد.
.13 اگر حریف یا حریفانی كه از بازی بیرون شده اند از قانون شماره 13 تخطی كرده باشند، مهاجمی را بگیرند یا در هنگام گرفتن یا كمك به گرفتن مهاجم از قانون مذكور تخطی كنند در مورد مهاجم اعلام اوت نباید كرد و حریف یا حریفانی كه در زمین مهاجم هستند به زمین خود برمی گردند و فرصت حمله به تیم مقابل داده می شود.
.14 چنانچه مهاجمی خارج از نوبت خود وارد زمین شود یا بازی را شروع كند، سرداور یا داور می بایست به او دستور برگشت و اخطار بدهند اگر به عقیده سرداور یا داور چنین ورودی به طور مداوم و مصرانه صورت گیرد وی به حریف مقابل یك امتیاز می دهد (چنین امتیازی می بایست حداقل پس از دادن یك اخطار به مهاجمین اعلام شود.)
.15 هنگامیكه یك تیم اخراج می شود یا تمام تیم حریف در بیرون زمین هستند و هیچ یك از حریفان حق دوباره بازی كردن را نداشته باشند می بایست امتیاز لونا كه دو امتیاز می باشد علاوه بر امتیازات كسب شده از سوی بازیكنان اخراج شده بدهند. بازی ادامه می یابد و تمامی بازیكنان دو گروه ظرف مدت 10 ثانیه وارد زمینهای خود می شوند و در غیراینصورت سرداور یا داور می بایست یك امتیاز به حریفان بدهند و سپس چنانچه تیم وارد زمین نشود سرداور یا دارو برای هر 5 ثانیه یك امتیاز می بایست بدهد. در نتیجه بازی تا آخر به همین ترتیب ادامه می یابد.
.16 چنانچه به مهاجمی در برابر یك بازی خطرناك اخطار داده شود و یا به هر طریقی از سوی تیم خود راهنمایی شود سرداور یا داور می تواند بازیكن خاطی را دیسكالیفه نماید و 2 دقیقه یا بیشتر از بازی اخراج نماید.
.17 چنانچه امتیازات دو تیم یكسان باشد قانون پنج حمله ای اجرا می شود. از هر تیم 5 نفر مهاجم انتخاب می شود و به ترتیب حمله (حمله اول مهاجم از تیمی كه برنده سكه بوده انجام می شود) انجام می شود و در صورت قطع كردن خط باك توسط مهاجم منجر به كسب امتیاز می شود و مدافعین هفت نفر كامل هستند، اگر باز هم مساوی شدند قانون حمله ناگهانی اعمال می شود.
.18 در سیستم لیگ طرفی كه برنده است صاحب دو امتیاز لیك می شود و طرف بازنده هیج
امتیاز لیگ كسب نمی كند. در صورتیكه دو تیم مساوی شدند هر دو طرف یك امتیاز كسب خواهند كرد.
.19 اگر نور سالن و زمین كافی نباشد یا باران شدیدی ببارد یا بنا به هر دلیل دیگری در ادامه مسابقه اختلال پیش آید و مسابقه تا آخر ادامه نیابد، چنین مسابقه ای می بایست دوباره برگزار شود. در صورت توقف موقتی مسابقه، باید مسابقه ادامه یابد.
.20 مربیان و سرپرستاران تیمها نباید از روی نیمكت بلند شده و سر و صدا نمایند بلكه در وقت تایم اوت و در دو نیمه تیم خود را راهنمایی نماید چنانچه از قانون تخطی نمایند اخطار و جریمه خواهند شد.
توجه :
مدت زمان وقفه موقتی بازی نباید بیش از 20 دقیقه به طول انجامد. وقفه موقتی ممكن است براثر عدم نور كافی، بارانهای شدید و مزاحتمهایی از سوی تماشاچیان، خط كشی مجدد زمین یا هر گونه شرایط دیگری در طی زمانی كه بازیكنان بدون اجازه داور حق ترك زمین خود را ندارند، ایجاد شود و اگر تیمی این قانون را رعایت نكند امتیاز منفی می گیرد.
مقامات رسمی
مقامات رسمی باید متشكل از یك سرداور، یك منشی و دو داور كنار و دو داور خط نگهدار كنار باشد.(جمعاً 6 نفر)
قوانین داوری
-1 تصمیم داوران معمولاً تصمیم نهایی است: اما سرداور نیز می تواند تحت شرایط ویژه و در مواقعی كه بین دو داور اختلاف نظر پیش می آید به نفع بازی تصمیم گیری نماید.
-2 تخطی شدید از رفتار ورزشكار: داور یا داوران می بایست دارای اختیار اخطار دادن و اعلام امتیاز با سلب صلاحیت كردن از مسابقه هر بازیكن با تیم متعهدی كه مرتكب انجام هر یك از موارد زیر شود را داشته باشد.
الف) برخورد مداوم و جر و بحث با مقامات در مورد تصمیمات اتخاذ شده
ب) بیان كلمات زشت و توهین آمیز به مقامات رسمی
ج) ارتكاب به اعمال زشت در مورد مقامات یا انجام عملی كه بر تصمیم آنها تأثیر بگذارد.
د) اشاره با انگشت به مهاجم یا حریف به منظور درخواست تصمیم داور.
-3 خطا: داور یا سرداور می تواند با اخطار دادن، اعلام امتیاز یا سلب صلاحیت كردن از مسابقه هر بازیكن یا تیم خطاكار را كه هریك از موارد زیر یا سایر خطاها را مرتكب شده باشد اعمال نماید.
الف) یك بازیكن نباید جهت فرونشاندن مهاجم با بستن دهان وی ممانعت به عمل خطا نماید.
ب) بازیكن نباید ممانعت شدیدی انجام دهد كه منجر به جراحت طرف مقابل شود.
ج) یك تیم نباید بیش از 5 ثانیه برای فرستادن مهاجم وقت صرف كند.
د) نباید مهاجم را به كمك حركات قیچی كه با پا انجام می شود نگهدارد.
ث) مقامات و مربیان مجاز نیستند كه در طول بازی وارد زمین شوند.
-4 دادن اخطار به بازیكنان و مربیان و سرپرستاران:
انواع كارت‌:
سبز ، قرمز ، زرد
كارت سبز: اولین اخطار كارت سبز است. برای خطای عمد 2 كارت سبز، یك كارت زرد می شود. بازیكنی كه دو كارت زرد بگیرد یك كارت قرمز دریافت می كند. دریافت كارت قرمز به معنی دیسكالیفه می باشد كه داوران و سرداور مسابقه تصمیم می گیرند كه فرد خاطی دو دقیقه یا بیشتر باشد، معمولاً در شرایط خطای عمد معمولی دو دقیقه است و اگر با مشورت داوران تا پایان نیمه اول یا از كل بازی اخراج می گردد در ثانی اگر خطای انجام شده نیاز به محرومیت بیشتری داشته باشد در جلسه كمیته انضباطی مطرح و تصمیم مقتضی اتخاذ می شود.
5- وظایف سرداور:
سرداور باید:
الف) شیر یا خط بیاندازد.
ب) سرداور باید قبل از آغاز مسابقه بازرسی كلی انجام دهد. بدین منظور كه آیا مقررات مسابقات كاملاً از سوی تمامی شركت كنندگان مورد توجه قرار می گیرد یا خیر.
ت) امتیاز هر طرف را در پایان هر نیمه بازی و در پایان مسابقه اعلام نماید.
وی می بایست امتیازات كلی و برنده را نیز اعلام كند چنانچه اسكوربور در مكان مسابقه باشد امتیازات اعلام می شود.
ث) نظارت بر امور كلی و رهبری كل مسابقه به عهده وی می باشد.
ج) زمان را نگه داشته و شروع و پایان مسابقه را به صورت بلند اعلام نماید.
چ) جانشینی و جایگزینی بازیكنان را اعلام كند.
ح) زمان ساعت خود را با ساعت منشی قبل از آغاز مسابقه یكسان نماید. زمان ساعت سرداور زمان ساعت رسمی است.
د) در 5 دقیقه آخر نیمه دوم، زمان را هر یك دقیقه یكبار اعلام كند.
-6 وظایف داوران كنار :
پس از اینكه بازی توسط سرداور آغاز گردید داوران باید مسابقه را رهبری كرده و تا پایان بازی كه با سوت سرداور اتمام بازی اعلام می شود تصمیماتی مطابق قوانین بازی و مسابقات اعمال نماید و در صورت اختلاف نظر داوران رأی نهایی را سرداور اعلام می نماید.
-7 وظایف داور منشی امتیاز دهنده :
الف) برگه امتیازات را تكمیل كرده و امتیازات و نتیجه مسابقه را با اجازه داور در انتهای هر نیمه اعلام نماید.
ب) كلیه امتیازات محاسبه شده هر بازیكن باید در برگه امتیازات و در ردیف امتیازات در طرف مخصوص خود به طور خوانا درج نماید.
ج) برگه امتیازات را تكمیل نموده و به امضاء داور یا سرداور برساند.
د) امتیازات ثبت شده برای لونا بایستی به طور خط كشیده باشد.
ر) زمان خروج هر تیم با گذاشتن علامت T در مقابل تیم مورد نظر نشان داده می شود.
ژ)تنظیم وقت در صفحه امتیازات در ابتدای بازی و در پایان آن 1 و در هر نیمه 2 زمان تلف شده 3 ثبت اولین امتیازات تیم در بازی 4 تیم برنده 5 امتیازات اضافی داور یا سرداور به تیم می دهد بایستی دورش خط كشیده شود. 6 اولین امتیاز برجسته كه تحت عنوان قوانین مسابقات اعطا می شود می بایست در برگه امتیازات بوسیله یك (11) خط كشیده شود.
-8 وظایف داوران خط:
آنان می بایست نام بازیكنانی را كه اوت شده اند ثبت نمایند. آنها همچنین می بایست توجه داشته باشند كه بازیكنان در جایی كه برای آنها علامت گذاشته اند قرار بگیرند. بازیكنانی كه اوت شده اند در خارج از خط پایان بازی درستین بلاك (محل نشستن) كه برای آنان قرار داده اند می نشینند. مسئولان ثبت امتیاز همچنین می بایست بازیكنانی را كه از زمین خارج می شوند را ثبت نمایند آنان به داوران در انجام وظایفشان كمك خواهند نمود و همچنین به داوران و سرداور متذكر می شوند كه آیا بازیكنانی از محدوده زمین بازی خارج شده است یا خیر.

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شهرداري تبريز قهرمان ليگ برتر کبدي شد

شهرداري تبريز قهرمان ليگ برتر کبدي شد

کد خبر : 1033188 زمان ارسال : شنبه 1392/11/19 10:48

شهرداري تبريز قهرمان ليگ برتر کبدي شد

دور برگشت مرحله نهايي هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر کبدي باشگاههاي کشور انتخابي تيم ملي با قهرماني شهرداري تبريز به پايان رسيد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از روابط عمومي فدراسيون کبدي ، دور برگشت مرحله نهايي هشتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر کبدي استاندارد باشگاههاي کشور انتخابي تيم ملي به مناسبت دهه ي مبارک فجر با حضور 4 تيم شهرداري تبريز ، هيئت کبدي گرگان ، هيئت کبدي سيستان و بلوچستان و هيئت کبدي نقده آذربايجان غربي به ميزباني هيئت کبدي آذربايجان شرقي و باشگاه شهرداري تبريز برگزار شد .

اين رقابت ها از روز چهارشنبه 16 بهمن ماه با انجام مراسم وزن کشي و جلسه هماهنگي آغاز شد و در نهايت پس از دو روز تلاش تيم ها در اين مرحله تيم شهرداري تبريز در رقابتي حساس و شانه به شانه با هيئت کبدي گرگان موفق شد جام قهرماني را در خانه نگه دارد.

روز پاياني و مراسم اختتاميه دور برگشت مرحله نهايي هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر کبدي استاندارد باشگاههاي کشور با حضور محمدرضا مقصودلو رييس فدراسيون کبدي ، دکتر نجفي شهردار تبريز ، سيد محمد شروين اسبقيان مدير کل ورزش و جوانان و اعضاء شوراي اسلامي کلان شهر تبريز برگزار شد و تيم شهرداري تبريز در مجموع دو مرحله رفت و برگشت مرحله نهايي با 11 امتياز قهرمان ليگ برترشد، تيم هيئت کبدي گرگان نائب قهرمان شد و تيمهاي هيئت کبدي سيستان و بلوچستان و هيئت کبدي نقده آذربايجان غربي مشترکا سوم شدند.

نتايج کامل اين رقابتها بدين شرح است:

پنج شنبه 17 بهمن ماه

شهرداري تبريز 35 ، سيستان و بلوچستان 30

هيئت کبدي نقده آذربايجان غربي 32 هيئت کبدي گرگان 63

هيئت کبدي نقده آذربايجان غربي 26 سيستان و بلوچستان 62

شهرداري تبريز 39 هيئت کبدي گرگان 36

جمعه 18 بهمن ماه

سيستان و بلوچستان 40 هيئت کبدي گرگان 32

شهرداري تبريز 37 هيئت کبدي نقده آذربايجان غربي 19

در مراسم اختتاميه به تيمها و نفرات مدال و کاپ قهرماني اهداء شد
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اردوي تيم ملي کبدي

اردوي تيم ملي کبدي

کد خبر : 1054944 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/12/07 14:34

دعوت 24 بازيکن به اردوي تيم ملي کبدي


اردوي آماده سازي تيم ملي کبدي به منظور حضوري قدرتمند در بازيهاي آسيايي اينچئون کره جنوبي از روز جمعه 9 اسفند ماه با دعوت از 24 بازيکن آغاز خواهد شد .

به گزارش ورزش سه و به نقل از روابط عمومي فدراسيون کبدي ، اردوي آماده سازي تيم ملي کبدي ايران به منظور حضوري شايسته در بازيهاي آسيايي اينچئون کره جنوبي از روز جمعه 9 اسفند ماه به مدت يک هفته در مجموعه ورزشي انقلاب تهران آغاز خواهد شد .

کادر فني تيم ملي کبدي پس اتمام رقابت هاي ليگ برتر و دسته اول باشگاههاي کشور با بررسي هاي فراوان اسامي 24 بازيکن را جهت شرکت در اردوي تيم ملي اعلام کرد که اسامي نفرات بدين شرح است :

احسان زماني ، رضا کمالي مقدم ، جابر همتي ، غلامعباس کروکي ، محمد علي کروکي ، سيد حسين احمدي ، مهدي صفائيان ، صابر عبدالملکي ، رسول صيدي ، سعيد غفاري ، سليمان پهلوان ، کيانوش نادريان ، معراج شيخ ، هادي اشترک ، امير حسين محمد ملکي ، محمد اسماعيل نبي بخش ، ميثم عباسي ، هادي تاجيک ، مهدي تاجيک ، محمد مقصودلو ، ميثم قجر ، ابوذر مهاجر ميقاني ، فرهاد رحيمي ، سيد مهدي موسوي

تيم ملي کبدي استاندارد ايران در دوره گذشته که در گوانگژو چين برگزارشد موفق شد به مدال نقره مسابقات دست پيدا کرد

رقابت بانوان کبدي کار در ليگ دسته اول

کميته مسابقات فدراسيون کبدي در بخش بانوان آخرين برنامه مسابقات خود را در سال 92 با برگزاري پنجمين دوره رقابت هاي ليگ دسته اول کبدي باشگاههاي کشور گراميداشت دهه ي مبارک فجر در تهران برگزار خواهد کرد.

مجموعه ورزشي بعثت تهران ميزبان اين دوره از رقابت ها است که 9 تيم مازندران ، خوزستان ، فارس ، آذربايجان شرقي ، يزد ، زنجان ، خراسان رضوي ، قزوين و آذربايجان غربي در اين رقابت ها حضور خواهند داشت که بنا بر اعلام کميته مسابقات رقابت هاي بانوان کبدي کار در دو گروه بصورت دوره ايي برگزار خواهد شد.

پس از پايان مرحله مقدماتي 2 برتر هر گروه به مرحله نيمه نهايي راه خواهند يافت و در نهايت تيم هايي که به ديدار فينال راه پيدا کنند جواز حضور در ليگ برتر را بدست خواهند آورد.

گفتني است وزن کشي بازيکنان و مراسم قرعه کشي تيم ها با حضور مربيان و سرپرستان تيم ها عصر روز جمعه 9 اسفند ماه در مجموعه ورزشي بعثت تهران برگزار خواهد شد .
 
بالا