کبابه چینی یا فلفل جاوه

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نویسنده معصومه دیوانعلی

ماده موثره کبابه چینی را ازمیوه های نرسیده گیاهی به نام پی پرکوبه با از تیره فلفل به دست می آورند. این گیاه به صورت بته و درختچه های بالارونده و بومی اندونزی ،سوماترا و جاوه می باشد. در بعضی از کشورهای افریقا و کنگو نیز کشت می شود. این گیاه را در کشورهای ذکر شده به عنوان گیاه سایه دهنده برای درختان قهوه پرورش می دهند.
پزشکان اسلامی در قرن نهم و دهم به خصوصیات طبی ان اشنایی داشتند. در قرن یازدهم اروپاییان میوه ان را به عنوان ادویه مصرف میکردند.
ترکیبات:
http://masiid.blogfa.com/category/18

ماده موثره کبابه چینی جز گروه های روغن فراری می باشد که حاوی هیدروکربور می باشند و اهم آنها عبارتند از روغن فرار 6 تا 11 درصد که محتوی ساپی نن /کارن/ ترپین /اول 1.4 سینئول و مشتقات سزکوئی ترپینها مثل کادی نن و کادی نول.
علاوه بر روغن فرار دارای مقداری کوبه بین 2/5درصد اسید کوبه بیک /مشتقات لیگنان 2/5 درصد /رزین 7/5 درصد /و روغن ثابت 8درصد.

موارد مصرف؟:
میوه این گیاه را به عنوان ادراراور /انتی سپتیک /خلط اور و بادشکن مورد استفاده قرار می دهند و مقدار مصرف ان 2 گرم توصیه میشود.
از این دارو سابقا جهت درمان سوزاک و التهابات مجاری تناسلی و برنشیت مزمن استفاده می کردند ولی امروزه مصرف ان کم شده است.
منبع:
www.masiid.blogfa.com
 
بالا