چگونه غذای گیاهی بپزید؟! |
آیا شما میدانید که چگونه برای خود یا مهمانان گیاه خوارتان غذای گیاهی بپزید. گزینههای زیادی از قبیل بخار پز کردن گیاهان ، دودی کردن برنج یا سبزیجات دارید. |
آیا شما میدانید که چگونه برای خود یا مهمانان گیاه خوارتان غذای گیاهی بپزید. گزینههای زیادی از قبیل بخار پز کردن گیاهان ، دودی کردن برنج یا سبزیجات دارید. کلید پخت غذاهای گیاهی با غذاهای گوشتی و یا غذاهایی که حاوی دیگر آثار حیوانی اند بسیار متفاوت اند، در درست کردن غذای گیاهی منبع پروتئین از حبوبات و سبزیجات متنوع و تازه تامین میشود. در غذاهای گیاهی تمرکز روی گوشت قرمز یا ماهی ندارند. بنابر این اولین چیزی که لازم خواهید داشت که یاد بگیرید چگونه از قبل به غذایتان نگاه کنید. امروزه برای گوشت جایگزینهای مناسبی در فروشگاهها و سوپر مارکتها در دسترس هستند. اگر میخواهید پخت غذا را آغاز کنید در دستور العمل آن از جایگزینهای گوشت قرمز به به جای خود آن استفاده کنید. ماده ی چسبنده ای از گندم وجود دارد که جایگزین مناسبی برای مرغ است به طوری که در ساخت بو و مزه به خوبی شبیه مرغ است. به علاوه تفو بکی از بهترین شرکتهای نام آشنا در فعالیتهای پخت گوشتهای کبابی و سرخ کردنی است. ( به جز این مواد نرم تفو چاشنیهای مناسبی برای سالاد و دسر است.) که این مواد به وسیله سویا و مخلوتی از حبوبات درست میشوند. نوع غلیظ آن در پخت غذا مفید است برای این که پیش از مصرف با آتش ملایم سرخ شده اند. دیگر منابع خوب پروتئین در غذای گیاهی شامل همه حبوبات مثل باقالا، لوبیا و سبزی است. برای درست کردن یک غذای گیاهی مثل خوراک لوبیا ، میتوان سبزیهای خورد شده و حبوباتی مثل باقالا و لوبیا به جای گوشت گاو افزود . باقالا ، لوبیا، عدسهای رنگارنگ و لپه سالم و مقوی هستند و میتوان آنها را به سوپ ، تاس کباب و غذاهای مرکب گوشتی افزود. همچنین میتوانید باقالا و لوبیا و سبزیهای خوردنی را به سالاد و برنجها اضافه کنید. خوب است اگر یک بار خوردن غذای گیاهی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. برای نحوه پخت آنها میتوانید به صورت آن لاین در اینترنت، داخل کتاب خانه ی شخصی، کتاب فروشی بیابید یا از کسانی که گیاه خوار اند بپرسید. استفادههای گوناگون از حبوبات سالم و سبزیجات مغذی طراحی غذا باید بر اساس ظرفی که در آن است باید باشد. برای تامین پروتئین باید مقدار زیادی حبوبات سالم را در نظر داشت مانند لوبیا و محصولاتی مانند تفو. ترکیب غذا با حبوبات باعث میشود غذایی با منبع پروتئین کامل سرو کنید. سرانجام غذایتان با سبزیجات فشرده و طبیعی کامل میشود گیاهانی مثل: اسفناج و کلم پیچ، سیب زمینی شیرین ، شلغم و هویج وحشی ، گوجه فرنگیهای تازه، فلفل، هویج شیرین، کلم بروکلی و اوکادو. این سبزیجات فقط برای تهیه غذا نیستند ، بلکه دارای آنتی اکسیدانهای مفید و فیبر هستند که به شما برای یک تغذیه خوب کمک میکنند. شناخت ادویهها: شما با خوردن غذاهای گیاهی انواع گوناگون پخت غذا را تجربه خواهید کرد. تنوع گیاهان وسیع و نا محدود است. در ظرف ، جایگزینهای گوشت قرمز به آسانی از دیگر مواد مزه و بو میگیرند بنابرای در ابتدا شاید نیاز دارید از ادویههای سر هم بندی در دستور غذای خود استفاده کنید: کاری، دار فلفل و ادویههای قومی، افزودن این ادویهها به غذای گیاهی هنگام گرم کردن، غذا را خوش مزه میکند. هر چیزی شبیه سوپ که این هم که این هم میتواند ذخائر چرب و شیرین گاهی بسازد. پورهها و شیره نارگیل مزایای زیادی دارند. گوجه در غذاهایی مثل آبگوشت ، تاس کباب و غذاهای مرکب گوشتی و سس همراه با ادویه مخلوط و استفاده میشود. |