چاه ارت

md455mm

عضو جدید
مقاومت ويژه خاک و عوامل وابسته به زمين
در صورت روبرو شدن با خاک دستي، لازم است تا رسيدن به عمق خاک بکر و بيشتر پيش رفت. زيرا خاک دستي قابل اطمينان نبوده و در احداث الکترود زمين نبايد به حساب آورده شود.

تاثير آماده سازي محل احداث الکترود زمين
در بعضي موارد، براي کم کردن مقاومت اتصال به زمين ممکن است لازم باشد اقدام به آماده سازي و يا حتي تعويض خاک شود. آماده سازي خاک با استفاده از مواد شيميايي انجام مي شود. در اين صورت لازم است ترتيبي اتخاذ شود که در نتيجه کم شدن و شسته شدن املاح در طول زمان، آماده سازي پيوسته در حال تجديد و يا تکميل باشد. تا از کارآيي اتصال زمين کاسته نشود. از طرف ديگر در انتخاب روش آماده سازي براي هر موقعيت، لازم است محيط زيست و اثري را که مواد شيميايي در آن باقي خواهند گذارد، به حساب آورد.
براي ايجاد يک اتصال زمين با عمري طولاني، شايد لازم باشد زميني را که بلافاصله در اطراف الکترود قرار دارد با خاک يا ماده اي که مقاومت ويژه آن کم است، تعويض نمود. بهترين نمونه هاي اين نوع آماده سازي عبارتند از:
- بتونيت

- بتن
- بتن خاص با سيمان هادي که در آن از گرانولهاي کربن يا خاکه ذغال به جاي ماسه استفاده مي شود. اين نوع آماده سازي مخصوصاً درزمينهاي سنگي و زمينهايي که لايه سنگي در نزديکي سطح آن قرار دارد بسيار موثر مي باشد.
- روش سنتي، با استفاده از مخلوطي از نمک و ذغال.استفاده از خاکستر کک به علت خاصيت خوردگي شديد آن براي آماده سازي توصيه نمي شود.

ادامه در فایل ضمیمه
 

پیوست ها

  • ارت.pdf
    392.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
Similar threads

Similar threads

بالا