پرسش و پاسخ در HTML ، XHTML ، CSS

samadehghan

عضو جدید
طراحی اسلایدر در html

طراحی اسلایدر در html

سلام دوستان
یه سوال دارم اگه ممکنه بهم کنین
میخوام با کلیک روی عکس اسلایدر به یه صفحه بره یعنی تصاویر اسلایدر به یه صفحه دیگه لینک بشه
خواهش می کنم لطفا بهم کمک کنین:cry:
 

فاطمه طالبی

عضو جدید
سلام دوستان
یه سوال دارم اگه ممکنه بهم کنین
میخوام با کلیک روی عکس اسلایدر به یه صفحه بره یعنی تصاویر اسلایدر به یه صفحه دیگه لینک بشه
خواهش می کنم لطفا بهم کمک کنین:cry:
سلام . خب فکر میکنم کافیه که تگ img رو درون یک تگ a قرار بدین. اگه اسلایدر خاصی مد نظرتون نیست میتونین اینو دانلود کنین . من دانلودش کردم، روی عکس ها که بزنین یه لینک باز میشه که به دلخواه میتونین تغییرش بدین.
 

samadehghan

عضو جدید
خطا در زمان اجرا

خطا در زمان اجرا

سلام دوستان ومهندسین عزیز
من یه مشکل بزرگی واسم پیش اومده اگه ممکنه بهم کمک کنین، من در حال طراحی یه سایت با اچ تی ام ال هستم تا الان مشکلی واسه اجرا برنامه نداشتم اما امروز که یه عالمه کد نوشتم بهم خطا میده این خطاش هست
compiler error message:cs1647:an expression is too long or complex to compile
source error:[no relevant sourcelines]
لطفا بهم کمک کنین
 
آخرین ویرایش:

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه سوال دارم اگه ممکنه بهم کنین
میخوام با کلیک روی عکس اسلایدر به یه صفحه بره یعنی تصاویر اسلایدر به یه صفحه دیگه لینک بشه
خواهش می کنم لطفا بهم کمک کنین:cry:

اگر بخوای لینک با یه نوشته بسازی این دستور:
a href="آدرس مورد نظرتون"
<p>متن مورد نظر</p>
</a>
البته از سمت راست به چپ نگاه کن :D
ولی برای عکس:

a href="آدرس موردنظر"
<img src=روی عکس موردنظر کلیک راست کرده و آدرس copy URLرو وارد کن/>
</a>
 

samadehghan

عضو جدید
ممنون سیما جان اما من تعداد عکسام زیاد هست و برای نمایش تصاویر با جی کوئری کار کردم و میخوام اگه بشه از طریق همین جی کوئری هم آدرس صفحه ها رو بهش بدم
و اگر ممکنه به سوال قبلین هم جواب بدین واسه خطا در زمان اجرا، فکر کنم مشکلش به خاطر تعداد خطوط زیاد باشه چون الان حدود4000 خط شده و وقتی نزدیک 1000 تاشو پاک کردم اجرا شد ولی باید هنوز به عالمه کد دیگه بهش اضافه کنم چیکار کنم؟
 

فاطمه طالبی

عضو جدید
سلام دوستان ومهندسین عزیز
من یه مشکل بزرگی واسم پیش اومده اگه ممکنه بهم کمک کنین، من در حال طراحی یه سایت با اچ تی ام ال هستم تا الان مشکلی واسه اجرا برنامه نداشتم اما امروز که یه عالمه کد نوشتم بهم خطا میده این خطاش هست
compiler error message:cs1647:an expression is too long or complex to compile
source error:[no relevant sourcelines]
لطفا بهم کمک کنین
با چه برنامه ای کد مینویسین؟ شاید مشکل از یکی از کدهای همون هزار خط باشه ک پاکش کردین؟!
 

samadehghan

عضو جدید
با ویژوال استودیو
بعید میدونم آخه تقریبا تمام کدا شبیه هم هستن چون مربوط به منو هست
بازم ممنون میشم اگه تنهام نذارین
 

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون سیما جان اما من تعداد عکسام زیاد هست و برای نمایش تصاویر با جی کوئری کار کردم و میخوام اگه بشه از طریق همین جی کوئری هم آدرس صفحه ها رو بهش بدم
و اگر ممکنه به سوال قبلین هم جواب بدین واسه خطا در زمان اجرا، فکر کنم مشکلش به خاطر تعداد خطوط زیاد باشه چون الان حدود4000 خط شده و وقتی نزدیک 1000 تاشو پاک کردم اجرا شد ولی باید هنوز به عالمه کد دیگه بهش اضافه کنم چیکار کنم؟


راستش تا حالا به چنین چیزی برخورد نکردم ولی نباید اررور بده اول یه سوال با نرم افزاری که برنامه اتو مینویسی قبلش پروژه میسازی دیگه؟شاید حجم اونو کم انتخاب کردین؟
 

hotan_hoho

عضو جدید
سلام
من وقتی از کد برای ایجاد فرم تماس با ما در سایت استفاده می کنم تمامی محتوای سایت به سمت چپ شیفت پیدا می کند
وقتی کد زیر را در html fragment نیز قرار می دهم باز به همین صورت می شود فقط وقتی ابن قسمت فرم تماس با ما را به عنوان آخرین لایه قرار می دهم صفحه درست می شود ولی چون بقیه قسمت ها روی فرم می افتد و فرم دیگر قابل استفاده نیست،بدون کد تماس با ما هیچ مشکلی نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک
http://rozado.co/test
 

hanie db

عضو جدید
سلام دوستان من uml های openid و میخوام از جایی نتونستم پیدا کنم !! کسی هست کمک کنه پیدا کنم این پروژه رو ؟؟ ممنون میشم
:(
 

maryam.raz

عضو جدید
دوستان من یه کد اسلایدر دارم که اون رو توی یه دیو جداگونه گذاشتم حالا یه کد چرخش عکس واسه یه سری عکس ها گذاشتم ولی باعث میشه که عکس اسلایدر ها هم بچرخن
این کد چرخش عکس هست
دوستانی که مسلط هستن یه کمکی میکنن؟
PHP:
<style>
  
img:hover {border: dashed underline 1px #333;border-radius: 80px 6px 80px 6px;box-shadow: 5 5 1px #333;-webkit-transition: all 2s ease-in;-moz-transition: all 2s ease-in;-o-transition: all 2s ease-in;transition: all 2s ease-in;-webkit-transform: rotate(-360deg);-moz-transform: rotate(-360deg);-o-transform: rotate(-360deg);}
a:hover{box-shadow:1px 4px 5px;-moz-box-shadow:1px 4px 5px;-o-box-shadow:1px 3px 4px;-ms-box-shadow:1px 3px 4px;-khtml-box-shadow:1px 3px 4px;-webkit-box-shadow:1px 3px 4px;}
a{text-decoration:none;color:#000;transition:all 0.2s ease;-moz-transition:all 0.2s ease;-o-transition:all 0.2s ease;-ms-transition:all 0.2s ease;-khtml-transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease;}
a:link {text-decoration: none;}
a:visited {text-decoration: none;}
*{
    margin: 0;
    padding: 0;
}

 </style>
 
آخرین ویرایش:

hoseng

عضو جدید
سلام اولا اینکه خیلی کدت بی نظمه
دوم هم اینکه تو برای همه عکس ها کلاس hover رو تخصیص دادی خب روی هر عکسی بری این افکت ها روش اجرا میشه دیگه. مثلا باید اینجوری بنویسی
کد:
.rotateImg:hover
{
همون کدها که نوشتی
}
بعدش به اون عکس هایی که میخوای این افکت وقتی موس رو میبری روش اجرا بشه کلاس rotateImg بده ;)
 

maryam.raz

عضو جدید
درست شد ممنون;)
حالا من بخوام رو همین عکس متن بنویسم چکارکنم؟
یه روش بلدم واسه نوشتن متن روی عکس (کد زیر)ولی نمیدونم چه جوری با کدبالا ادغامش کنم
PHP:
.img {
    font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    font-style: normal;
    text-align: center;
    line-height: 2;
    color: #000000;
    background-image:url(site/33.png);
    width: 85px;
    height: 85px;
    font-weight: normal;}
 
آخرین ویرایش:

فاطمه طالبی

عضو جدید
درست شد ممنون;)
حالا من بخوام رو همین عکس متن بنویسم چکارکنم؟
یه روش بلدم واسه نوشتن متن روی عکس (کد زیر)ولی نمیدونم چه جوری با کدبالا ادغامش کنم
PHP:
.img {
    font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    font-style: normal;
    text-align: center;
    line-height: 2;
    color: #000000;
    background-image:url(site/33.png);
    width: 85px;
    height: 85px;
    font-weight: normal;}
با توجه به کدی که دادین من اینو نوشتم تغییر خاصی ندادم البته شایدم درست نباشه! چون این متن گذاشتن روی عکس، با افکت چرخش نمیخونه . مثلا اگه افکت hide & show بود فکز میکنم بهتر بود

PHP:
<html><head><style>  img:hover {border: dashed underline 1px #333;border-radius: 80px 6px 80px 6px;box-shadow: 5 5 1px #333;-webkit-transition: all 2s ease-in;-moz-transition: all 2s ease-in;-o-transition: all 2s ease-in;transition: all 2s ease-in;-webkit-transform: rotate(-360deg);-moz-transform: rotate(-360deg);-o-transform: rotate(-360deg);}a:hover{box-shadow:1px 4px 5px;-moz-box-shadow:1px 4px 5px;-o-box-shadow:1px 3px 4px;-ms-box-shadow:1px 3px 4px;-khtml-box-shadow:1px 3px 4px;-webkit-box-shadow:1px 3px 4px;}a{text-decoration:none;color:#000;transition:all 0.2s ease;-moz-transition:all 0.2s ease;-o-transition:all 0.2s ease;-ms-transition:all 0.2s ease;-khtml-transition:all 0.2s ease;-webkit-transition:all 0.2s ease;}a:link {text-decoration: none;}a:visited {text-decoration: none;}*{    margin: 0;    padding: 0;} 	#text{	 line-height: 2;    color: #fff;	background:rgba(10,10,20,.7);	padding:2px;	font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;    font-size: 14px;    font-style: normal;    text-align: center;	font-weight: normal;	position:absolute;	top:400;	left:200;	} </style> </head><body><img class="img" src="m.jpg" alt="d"><div id="text">نوشته های دلخواه</div></img></body></html>
 

Zlatan_ibra

عضو جدید
سلام دوستان....دریم ویور من بعد یه مدت اصلا کارنمیکنه...یعنی هرچی روش کلیک میکنم چیزی نمیاد...و فقط قسمت adobe signeمیاد....نسخه دریم ویور هم cc5 هستش..چکار کنم؟
 

فاطمه طالبی

عضو جدید
سلام دوستان....دریم ویور من بعد یه مدت اصلا کارنمیکنه...یعنی هرچی روش کلیک میکنم چیزی نمیاد...و فقط قسمت adobe signeمیاد....نسخه دریم ویور هم cc5 هستش..چکار کنم؟
احتمالا trial بوده و باید کرک بشه!
البته اگه من بودم نوت پد++ نصب میکردم بجاش. نسخه ی جدیدش. خیلی خوب شده.
 

Zlatan_ibra

عضو جدید
دوستان یکی به من بگه که چطور یه دیتابیس به html وارد کنم...واقعا موندم
فقط قسمت ثبت نظرات میخوام....یکی مثلا بنویسه سلام بره بیفته به دیتابیس
 

moomiyayi

عضو جدید
سلام دوستان، من dreamweaver cc 2014 نصب کردم،میخوام از منو classic اش استفاده کنم،اما نمیتونم به classic تبدیلش کنم،توی یکی از فروم های خارجی نوشته بود از این ورژن حذف شده،آیا این درسته ؟؟؟؟ خوب الان اگه classic نیست خوب چه روشی برای طراحی بهتر و سرعت بیشتر پیشنهاد میدین ؟؟؟؟
 
چگونگی قرار دادن تگ h در سایت

چگونگی قرار دادن تگ h در سایت

با سلام من میخواستم از تگ های h برای بهبود سئو سایتم استفاده کنم ممکنه کمکم کنید .
<!DOCTYPE html>
<html lang="fa-ir" dir="rtl" xml:lang="fa-ir" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); bloginfo( 'name' );?></title>

<?php wp_head(); ?>

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/wpcf7.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/custom.js"></script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" media="all">

</head>
<body class="home page page-template page-template-page-home-php">
<div id="motopress-main" class="main-holder">
<div class="mdate"><?php echo jdate ('l j F Y') ; ?></div>
</div>
<div class="sidebarmenu">
<div class="c"><ul id="menu1">
<header class="motopress-wrapper header">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="span12">
<div class="row">
<div class="span5">

<div class="logo pull-right">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>" class="logo_h logo_h__img"><img src="<?php echo of_get_option('logo_img'); ?>" alt="IraniSmartEye" title=""></a>
</div>

</div>
<div class="span7">
<div>

<nav class="nav nav__primary clearfix">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'main', 'menu_class' => 'sf-menu sf-js-enabled', 'menu_id' => 'topnav' ) ); ?>
</nav>

</div>
</div>
</div> </div>
</div>
<div class="langli"><a href="#">English </a><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/en-flag.jpg"></div>
</div>
</header>
<div class="motopress-wrapper content-holder clearfix">
 

89221110

عضو جدید
وقتي در NOTEPADكدهاي html مينويسم در خروجي چاپ نميشه با پسوند html ذخيره ميكنم لطفا كمكم كنيد:(
طبق عکس ارسالی، در پنجره Save as،در قسمت Encoding، گزینهUTF-8را انتخاب کنید و در قسمت save as type گزینه All files را انتخاب کرده و در قسمت File name ، فرمت را html. یا htm. انتخاب نمایید
 

پیوست ها

  • ki.jpg
    ki.jpg
    18.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق عکس ارسالی، در پنجره Save as،در قسمت Encoding، گزینهUTF-8را انتخاب کنید و در قسمت save as type گزینه All files را انتخاب کرده و در قسمت File name ، فرمت را html. یا htm. انتخاب نمایید
از سال 2009 تا الان فک کنم دیگه جوابشو گرفته باشه:D
 

mrmohammad

عضو جدید
دوست خوبم عرض صفحه ای که طراحی میکنی باید 1000 پیکسل باشه که حد اقل اندازه مانیتور های CRT WWW.56K.IR
 

yasinamini

عضو جدید
سلام خدمت شما دوست عزیز
من میخواهم در asp.net نام دانشجویان رو از drop down list انتخاب کنم و در grid view نمره ی آنها رو نمایش دهد(به پایگاه داده وصل کنم)
 

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واسم سواله مدیرای این بخش وظیفشون چیه؟

تاپیکا خودگرداننن
 

تات1393

عضو جدید
استاد اول این که چه جوری سوالمو مطرح کنم؟
دوم این که من میخوام به در گاه بانک برای پرداخت پولی بابت حق دانلود وعضویت بزارم چه برنامه ای بنویسم من بلد نیستم برام برنامشو مینویسید؟؟
 

Af.Sa.Ne

عضو جدید
سلام دوستان
چطور میشه کاری کرد گه طبق عکس ارسالی، لوگو (عکس برگ) درست وسط قسمت تیره رنگ قرار بگیره؟ چون من وقتی margin-top به لوگو میدم به جای اینکه فقط خودش جا به جا بشه و بیاد پایین تر قسمت تیره رنگ header رو هم میاره پایین!
الان parent لوگو قسمت تیره رنگه ولی نمیدونم چرا نسبت به body جابه جا میشه؟!:surprised:2015-07-13_041719.jpg
 

upper of mind

عضو جدید
نوشتن متن بر روی عکس با php

نوشتن متن بر روی عکس با php

درست شد ممنون;)
حالا من بخوام رو همین عکس متن بنویسم چکارکنم؟
یه روش بلدم واسه نوشتن متن روی عکس (کد زیر)ولی نمیدونم چه جوری با کدبالا ادغامش کنم
PHP:
.img {
    font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    font-style: normal;
    text-align: center;
    line-height: 2;
    color: #000000;
    background-image:url(site/33.png);
    width: 85px;
    height: 85px;
    font-weight: normal;}

سلام دوست عزیز

یکی از راه های اعمال تغییرات روی عکسها استفاده از GD درPHP می باشد.

ابتدا بایستی حتمی GD سرور فعال باشد.
نمونه کد ::
<?php

header("Content-type: image/png");
$string ="Hello world!";
$im = imagecreatefrompng("button.png");
$red = imagecolorallocate($im, 255, 0, 0);
$px = (imagesx($im) - 7.5 * strlen($string)) / 2;
imagestring($im, 3, $px, 5, $string, $red);
imagepng($im);
imagedestroy($im);

?>


شرح کد :
خط اول که header است و کارش همین است که اعلام کرده.
خط دوم که رشته نوشتنی را Hello world! اعلام کرده.
خط سوم آدرس عکس و نامش را داده.(در اینجا فقط نام عکس است)
خط چهارم رنگ قرمز را با اعداد 255 و صفر و صفر ساخته ایم. عدد اولی میزان قرمز است که از صفر تا 255 جا دارد و بعدی سبز و بعدی آبی.
خط پنجم محاسبه x نوشته ما. کمی دقت کنید می فهمید چه فلسفه ای دارد این محاسبه.
خط ششم یک سری مقدار ارسال شده که اولی فواصل حروف و دومی x و سومی y نوشته و بعد خود نوشته و رنگی که باید نوشته شود که قرمز است.
دو خط هفتم و هشتم هم انجام نهایی پروسه و تخریب شی.موفق باشید؛

شما میتونید از سایت www.heilton.com آموزش های رایگان برنامه نویسی و طراحی سایت رو دانلود کنید.

یه روش دیگ هم هست :
<div >
<img src="example.jpg" style="width:150px ; height:130px;" >
</div>
<div style="magin-top:-50px;">
Sitring.........
</div>
یه مثال دیگه ::
<!DOCTYPE html> <html> <head> <style type="text/css"> .onvan{ text-align:center; line-height: 13; color:#FFFFFF; background-image:url('Untitled-22.jpg'); width:212px; height:200px; } </style> </head> <body> <div class="onvan">متن</div> </body> </html>
 

upper of mind

عضو جدید
قرار دادن عکس در وسط یک ناحیه

قرار دادن عکس در وسط یک ناحیه

سلام دوستان
چطور میشه کاری کرد گه طبق عکس ارسالی، لوگو (عکس برگ) درست وسط قسمت تیره رنگ قرار بگیره؟ چون من وقتی margin-top به لوگو میدم به جای اینکه فقط خودش جا به جا بشه و بیاد پایین تر قسمت تیره رنگ header رو هم میاره پایین!
الان parent لوگو قسمت تیره رنگه ولی نمیدونم چرا نسبت به body جابه جا میشه؟!:surprised:مشاهده پیوست 246635

سلام دست من

کاش کد CSS روهم قرار می دادید چون از عکس زیاد معلوم نیست.
به هر حال شما بایستی به جای margin-top از padding-top استفاده کنید.

جون وقتی شما یه div واسه قسمت تیره رنگ مینویسی و میخوای که لوگو وسط او باشه یه کد شبیه کد زیر بایستی بنویسی ::
<style >
.blackPart
{
width:100%;
height:300px;
text-align:center;
}
</style>

<div id="blackPart">
<img src="..." style="width:100px;padding-top:120px; " />
</div>
 

MtA66

عضو جدید
سلام ... مفهوم علامت بزرگتر در css چیه؟!!
مثلاً :
cssmenu > ul > li > a #
 

Similar threads

بالا