[نظرسنجی] - مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا | 02 | دسر سفره های افطاری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون بابت دعوتتون
موفق باشید خانمای هنرمند و کدبانو و خوش سلیقه ی ایرانی;)
دختر ایرونیه دیگه....نیاز به توضیح بیشتر نیست:)

خب الان من گشنه م شده:w12:
نه توروخدا تعارف نکنین من مسواک زدم:tooth:

آخه واقعا چرا منو تو این شرایط قرارمیدین نمتونم با خودم به توافق برسم...مدام خودم تجسم میکنم در واقعیت که اگه اینارو بم تعارف میکردین ترجیح میدادم کدومو بردارم

تو اولی شک ندارم
اولی....شماره 5....چون بسیار پیراشکی دوست دارم و عاااااااااشق شکلات روشم
دومی....شماره 10...فرنی...چون به تزییناتو دکور و حواشی کارشون توجه داشتن
سومی...شماره7...راستش چون حلوا دوست دارم وبنظرم خیلی خوشرنگ و خوشکل و براق و خوشمزه س:redface:

2 و4 روهم میخواستم انتخاب کنم....چه کنم که دستم بسته س
همگی موفق و موید باشید
 

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
با سلام:
همه خوشمزه-لذیذ وعالی تزیین شده اند -وبرکت خدا-ولذا خوب هستند. اما بنا به سلیقه وذائقه -من :5-7-11 را انتخاب می کنم. ودرنهایت می گویم :افرین به این سلیقه وسفره ارایی.


284008320220530090saVw8wGLc.jpg
 

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از قاصدک عزیز برای دعوت :gol:

روش درست در این نوع مسابقات خوردن و نظر دادنه ولی خب چه میشه کرد
یه موضوع دیگه من خیلی اهل حلوا نیستم :redface:
بنابراین دسرهای که دوست داشتم انتخاب کردم :D

1
9
5
باز هم ممنون از همه دوستان هنرمند:gol:
 

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید

همه خیلی عالی بنظر میرسن

اما

انتخابهای من
:






 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازه ی مدیر تالار و بقیه ی عزیزان؛
یک سری دوستان در مورد دسر مَشکوفی سوال کردند!
با اجازه ی سر آشپز محترمی که این دسر خوشمزه رو درست کردن:
من یه توضیح کوتاه بدم:
این دسر معمولا مخصوص استان های گیلان و مازندران،گلستان هست.

طرز تهیه و مواد لازم:

نشاسته(از اینا که سفید هستن) 4ق غ
شیر 2 لیوان
شکر 4 ق غ
گلاب 1 ق غ
وانیل 1 پنسه
زعفران دم کرده به مقدار لازم

نشاسته و شکر را در شیر سرد کاملا حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.
وقتی کمی غلیظ شد زعفران و گلاب و وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید
هنگامی که به غلظت ماست رسید دسر اماده است از روی شعله بردارید و در ظرف سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

نکات:
1- استفاده از زعفران و گلاب اختیاری است و طعمی مانند بستنی سنتی میدهد!
2- مقدار استفاده از زعفران اختیاری است و به هر اندازه که رنگ ان را دوست دارید میتوانید استفاده کنید.
3-تهیه دسر تقریبا شبیه فرنی است یعنی تا زمان اماده سازی باید مرتبا ان را هم بزنید تا گلوله نشود.
4- میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید که در این صورت به دسر میگویند لرزونک.
5- میتوان به جای زعفران ,پودر کاکائو اضافه کرد یا اینکه در 3 مدل زعفرانی وانیلی و کاکائویی دسر را اماده کرد.

اصل این دسر با زعفران هست.
و اینکه اون رنگی رنگی ها هم به خاطره استفاده از رنگ خوراکی مجاز هست.
:gol:
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا