منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی (پست اول را حتما ببینید)

rahele.en

عضو جدید
سلام منترم اخرم وقت چندانی ندارم ببه نظرتون کدوم جزوه ها کامل تره ؟ چجوری میتونم این جزواتو تهیه کنم؟ هزینش چقد میشه ؟ممنون میشم کمکم کنید .. لطفا rahele.eshd@yahoo.com
 

gole ziba

عضو جدید
سلام خوبید؟ دوستان میدونید کدوم دانشگاه ازاد تو تهران 5شنبه ها کلاس داره؟ ورامین ؟
من شاغل هستم نمیتونم اصلا مرخصی بگیرم... میخوام دانشگاهی برم که فقط 5 شنبه هت کلاس داشته باشه .اگه کسی میدونه و اطلاعی داره ممنون میشم بهم بگید
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام خوبید؟ دوستان میدونید کدوم دانشگاه ازاد تو تهران 5شنبه ها کلاس داره؟ ورامین ؟
من شاغل هستم نمیتونم اصلا مرخصی بگیرم... میخوام دانشگاهی برم که فقط 5 شنبه هت کلاس داشته باشه .اگه کسی میدونه و اطلاعی داره ممنون میشم بهم بگید


دوست عزیز دروسی که هر ترم دانشگاه ارائه میکنه بسته به برنامه استاد و دانشگاه در روزهای متفاوت برنامه ریزی میشه. مثلا شاید یک ترم پنجشنبه و جمعه باشه اما ترم بعدش چهارشنبه و پنجشنبه باشه.پس اصلا قابل پیش بینی نیست. موفق باشید
 

rahele.en

عضو جدید
پاسخ : منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی (پست اول را حتما ببینید)

پیشنهاد میکنم جزوات پارسه رو مطالعه بفرمایید به دلیل اینکه وقتتون نسبت به گذشته کمتره



اگه بخواین کل جزوات رو بخرید از خود پارسه 220 تومن میشه حدودا و اگه قصد دارید کپی بزنین حدودا 100 تومن




خودمم یه سری جزوه تو وبلاگم هست که میتونین دانلود کنین
سلام چجوری میشه کپی جزوات پارسرو پیدا کرد شما فایل پی دی افشو دارین؟
پیشنهاد میکنم جزوات پارسه رو مطالعه بفرمایید به دلیل اینکه وقتتون نسبت به گذشته کمتره



اگه بخواین کل جزوات رو بخرید از خود پارسه 220 تومن میشه حدودا و اگه قصد دارید کپی بزنین حدودا 100 تومن




خودمم یه سری جزوه تو وبلاگم هست که میتونین دانلود کنین
 

Tara_RZ

عضو جدید
سلام
دوستام کسی آزمون های پارسه شرکت کرده؟؟؟
من آزمون اینترنتیشو خریداری کردم ولی اصلا نمیدونم چی به چیه! کاش حضوریشو میگرفتم
کسی اطلاعاتی داره؟ من اصلا نمیدونم از چه پورتالی برگزار میشه
لطفا راهنمایی کنید
:(
 
آخرین ویرایش:

آقا بهنام

عضو جدید
به تیپیک بنده مراجعه بفرمایید با عنوان تفکیک دروس
اگر کسی تغییر رشته میده کتاب خوبه / اول کتاب بعد جزوه //
 

Vaez666

عضو جدید
سلام. کسایی که امسال امتحان فوق دادن امتحانش چطور بود؟
من دانشجوی ترم آخر دانشگاه ازادم و میخوام سال بعد امتحان فوق بدم به نظرتون شانسی واسه قبولی دارم؟ البته فقط فوق دولتی و نه آزاد.
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. کسایی که امسال امتحان فوق دادن امتحانش چطور بود؟
من دانشجوی ترم آخر دانشگاه ازادم و میخوام سال بعد امتحان فوق بدم به نظرتون شانسی واسه قبولی دارم؟ البته فقط فوق دولتی و نه آزاد.

اول از همه بگم که ادامه تحصیل بدون *کار عملی و *پژوهش یا *علاقه یا *شغل در این وضعیت برای شما که (فکر کنم) پسر هستین، آب در هاون کوبیدن باشه!!

دانشجوی ترم آخر، بهتره تموم کنه، بره دنبال پول در آوردن! بحثهای مدیریتی، استانداردبازی، کارآفرینی، اشتغال زایی در حد خیلی پایین، اگه 8 ترم اساتید نتونستن به شما این حس رو بدن که چیزی بلد هستین، مطمئن باشین بعد از دو سال، شیش سال، هشت سال ادامه همین راه، چیزی به شما اضافه نمی کنه!!! که هیچ، بدهکار هم می شین!!

اگر واقعاً علاقه دارید، که خودتون برای دل خودتون نه برای پز دادن، نه برای تصورات واهی، فقط برای تمرین مغزی و تعطیل نشدن، ادامه تحصیل بدین!

راستی خدمت بازی هم هست، برای همین شاید یک راه گریز باشه! پس می تونید، اندازه چهار سال که چیزی یاد نگرفتین، در مدت یک سال به هدف مطلوبتون برسید، چرا که نه!!

بدون هدف، ب آب نزنین می افتین به دست و پا زدن! قطب صنایع غذایی کشور مشهد هست! هدف رو بذارین اونجا. البته جا مهم نیس ولی اونجا قطب هست.
 

Vaez666

عضو جدید
سلام
ممنون از راهنماییتون.
اره پسرم والبته سربازی هم قبل از دانشگاه رفتم. دلیل ادامه تحصیل هم چون واسه لیسانس کار نیس و باید تا مدارک بالاتر ادامه داد.
در مورد کارافرینی هم چند ماه قبل برنامه ای برای کارگاه کیک و کلوچه داشتم ولی سرمایه اولیه نداشتم و منصرف شدم.
پس به نظرتون ادامه تحصیل وقت تلف کردنه؟بدون پارتی و آشنا هم کار صنایع غذایی با حقوق مناسب پیدا نمیشه.
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام
ممنون از راهنماییتون.
اره پسرم والبته سربازی هم قبل از دانشگاه رفتم. دلیل ادامه تحصیل هم چون واسه لیسانس کار نیس و باید تا مدارک بالاتر ادامه داد.
در مورد کارافرینی هم چند ماه قبل برنامه ای برای کارگاه کیک و کلوچه داشتم ولی سرمایه اولیه نداشتم و منصرف شدم.
پس به نظرتون ادامه تحصیل وقت تلف کردنه؟بدون پارتی و آشنا هم کار صنایع غذایی با حقوق مناسب پیدا نمیشه.

نه تنها ادامه تحصیل هر چیزی بدون هدف مشخص، بی معنی هست
انتظار زیادی نداشته باشین ادامه تحصیل فقط برای پاسخ به این نیاز زیاده خواهی ی نفر هست، که هر چی بلد باشه بازم می گه بلد نیستم؛ امّا اگه ی نگاه به استخدامی های مزتبط با رشته خودمون بندازین درسته مدرک بالا هم می خوان، ولی سابقه کار هم مطرحه، مدارک دیگه هم لازمه
در کل، بار معنایی زیادی به این ادامه تحصیل حمل نکنین، اگه تونستین ای ول؛ و با توجه به اینکه رتبه بالای 100 شانس روزانه نداره، اندازه 4 سال فشرده فشرده شده باید بلد باشین! یک سال دو سال طول بکشه، مهم نیس،
ولی بله در نهایت اگه تحصیل همراه چیزای دیگه، تلاش برای بهتر شدن نباشه، وقت تلف کردن و موجه نشون دادن به بقیه هست.
 

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. کسایی که امسال امتحان فوق دادن امتحانش چطور بود؟
من دانشجوی ترم آخر دانشگاه ازادم و میخوام سال بعد امتحان فوق بدم به نظرتون شانسی واسه قبولی دارم؟ البته فقط فوق دولتی و نه آزاد.

سلام
من امتحان دادم به نظرم خیلی آسون بود ، راجع به ریاضی و زبانش نظر نمیدم چون اینارو نزدم.... البته خب مطمئناً اگر برای منی که زیاد نخونده بودم آسون بوده برای کسی که حسابی تلاش کرده خیلی خیلی کار راحتی بوده
در هرصورت من شانسی برای قبولی خودم نمیدونم
البته منم مثل دوستمون معتقدم بعد از لیسانس باید رفت دنبال پول دراوردن.... در کل ادامه تحصیل در مقطع ارشد رو برای ارتقاء شغلی یا یه امتیاز خاص تو حیطه کاری مفید میدونم
البته اگه با لیسانسمون و یه سابقه کاری کوچیک بهمون کاری بدن
به هر حال اگر میخواید سال بعد شرکت کنید با تلاش و برنامه ریزی قطعا شانس قبولی دارید
کما اینکه اگر من جزوات اساتید خودم رو هم خوب خونده بودم الان شاید یه امیدی به قبولی داشتم : (
موفق باشید
 

Vaez666

عضو جدید
سلام برای استارتر تاپیک چند روزه پیام گذاشتم برای خرید جزوات ولی جواب ندادن
کسانی که از ایشون خرید داشتن میتونن شماره تلفن یا ایمیل ایشون رو برام بفرستن

ممنون
 

midas.h

عضو جدید
دوست عزیز بعنوان ی پسر بهتون توصیه میکنم ادامه تحصیلو بیخیال شین!(حداقل برای چند سال)
یجورایی میدونم چه احساسی دارین،سرشار از اهداف خاص و امیالی رو که برا خودت چیدی(میشه اوضاع چند سال قبل من)!!
ارشد خوندن بدون دکترا خیلی الکیه!(شاید الان بتونی با این قضیه کنار بیای)ولی دو سال بعد که 1-چوب پایان نامه به تنت بخوره و 2-کاری برات نباشه
مطمئنا قضیه رو با همین لنز نمیبینین!-حداقل بخاطر پسر بودن
چون تا دوسال دیگه بخاطر پسر بودن و حداقل سن 25 سال از خودت انتظار درآمد زایی و تشکیل خانواده داری که این ب کنار_
و بعدش اینکه وقتی سراغ کار با بچه های لیسانس اصلا فرقی نخواهی داشت که البته بخاطر انتظارات بالاتر شاید کمترم تحویل گرفته شی!!!
سال بالایی های من که ارشد گرفتن(رتبه 30 و -13 سال 90 رتبه 5 سال 90 یا 91فک کنم (همون سالی شیمی مواد زیست شناسی سوال داده بودن)*:redface:
و رتبه 11 سال 92
همه بیخیال دکترا شدن!و البته یکم دپسرس!

 

midas.h

عضو جدید
نمیدونم تو چه شرایطی هستین و کجا زندگی میکنین!
اگه بتونین خودتون کار کنین (کارگاه یا ...)که عالی
اگه شهرکوچیک هستین و براتون امکان کاریابی نیست-بهترین گزینه همون مهاجرته(به ریسکش می ارزه اصلا نترس)-کار بخور و نمیر رشته ما شهرهای بزرگ کم نیست
و در آخر ی سری هم به رشته های وزارت بهداشت هم بزنین(کنترل کیفی یا بهداشت و ایمنی مواد غذایی)
اولی با جذب حدود 30 نفری در کل کشور-دانشگاه بهشتی و تبریز-با منابع مشابه صنایع -غیر از ریاضی و اصول مهندسی و طراحی که بجاش کنترل کیفی میاد -(قبولیش یکم سخته)
دومی :ی رشته نوپا(سال تاسیس 1387)-حدود 50 نفر جذب کل کشور-بهشتی ،شیراز،زنجان،یزد،اصفهان،قزوینو ...-
که منابع خیلی کم و راحتن..ولی رقابت یکم شدیده و البته دانشجوی مهمان زیادی داره(بهداشت عمومی-محیط-حتی من تغذیه هم دیدم)!!! مخصوصا همین صنایع غذایی خودمون
ی نگاهی به اینام بندازین
آرزوی توفیق
 

shahy1395

عضو جدید
منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی

منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی سراسری و آزاد ۱۳۱۳

مطالعه کتاب ها و منابع زیر از سوی دوستان شما به داوطلبان آزمون دکتری سراسری پیشنهاد شده است. شما نیز می توانید نظرات خود را در این زمینه مطرح نمایید.



انتخاب درست منابع و مراجع مورد استفاده در آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی ، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد است
آیا خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی توصیه می شود؟

مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سؤالات آزمون کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.




گرایش های رشته کارشناسی ارشد صنایع غذایی سراسری و آزاد عبارتند از:

کارشناسی ارشد صنایع غذایی، گرایش های : ۱- صنایع غذایی ، ۲- علوم مواد غذایی ، ۳- زیست فناوری مواد غذایی ، ۴- فناوری مواد غذایی



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع زبان عمومی

۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.


۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar Press.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع زبان تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی

۱- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۲- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، ابراهیم جدیری سلیمی و حسن عدالت نمین، انتشارات سمت.
۳- کتاب فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی) – جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی، تالیف محمد شاهدی، جلال جمالیان، حسن لامع، شهرام دخانی، مهدی کدیور، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۵- کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.
۶- کتاب ده سال کنکور زبان تخصصی صنایع غذایی، تالیف سجاد عبدی نوروزانی، ندا نصراصفهانی، انتشارات تخت جمشید، قشقایی.
۷- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع ریاضیات

۱- کتاب ریاضیات (۱ و ۲ و ۳)، تالیف خالد احمدالی، زیر نظر عبدالحسین هورفر، انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۲- کتاب ریاضیات مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید علی مرتضوی، انتشارات آییژ.
۳- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف جورج برینتن توماس، راس فینی، انتشارات مرکزنشردانشگاهی.
۴- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال، تالیف لوئیس لیتهلد، سیامک کاظمی و مهدی بهزاد، انتشارات فاطمی.
۵- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال، تالیف رابرت الکزاندر آدامز، مترجمان عبدالله صدرالدینی و نریمان ویسمرادی، انتشارات سرافراز.
۶- کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف ریچارد سیلورمن، مترجم علی اکبر عالم زاده، انتشارات علمی و فنی.
۷- کتاب ریاضی عمومی ۱، تالیف محسن لطف زمان، انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر.
۸- کتاب ریاضی عمومی ۱ و۲، تالیف فرزین حاجی جمشیدی، انتشارات تاخ.
۹- کتاب ریاضی عمومی ۱ و ۲، تالیف مسعود نیکوکار، انتشارات آزاده.
۱۰- کتاب ریاضی ۱ و ۲، تالیف محمدصادق معتقدی، انتشارات میعاد.
۱۱- کتاب ریاضیات عمومی، تالیف ایساک آبراموویچ مارون، انتشارات پاریاب.
۱۲- جزوه ریاضی عمومی ۱ و ۲ دانشگاه صنعتی اصفهان.
۱۳- جزوه ریاضی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه ریاضی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع شیمی موادغذایی

۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۴- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۵- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۶- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۷- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی

۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۶- کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۷- کتاب تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسن زاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۸- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)

۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)

۱- کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)

۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله .
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات..



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)

۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)

۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)

۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)

۱- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۳- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۴- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع اصول طراحی کارخانجات

۱- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب.
۲- کتاب طراحی کارخانه صنایع غذایی، تالیف آنتونیو لوپس گومس و گوستاوو باربوزا-کانوواس، مترجمان احمد کلباسی و حسین میرسعیدقاضی، انتشارات آییژ.
۳- کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز.
۴- کتاب اصول طراحی کارخانه مواد غذایی، تالیف امیر فرخ مظاهری و نسرین مویدنیا، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین.
۵- کتاب طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی (جلد اول و دوم)، تالیف سید مهدی جعفری و محمد خلیلیان، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۶- کتاب اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی.
۷- جزوه اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی دانشگاه اصفهان.
۸- جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی و دکتر محمد حسین حسینی دانشگاه تهران.
۹- جزوه اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی مهندس ابراهیم جلالی دانشگاه مشهد.
۱۰- جزوه اصول طراحی کارخانه (تجهیزات کارخانه مواد غذایی)، تالیف دکتر صادقی.
۱۱- جزوه اصول طراحی کارخانه دکتر هنرور دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.



منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی – منابع اصول مهندسی صنایع غذایی

۱- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۲- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف حمیدرضا ضیاء الدین، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی.
۴- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۶- کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.
۷- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.

نگاهی بر آزمون های زبان انگلیسی داخل کشور

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد توجه داشته باشند اگر بعد از فارغ التحصیلی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در داخل یا خارج از کشور را دارند باید قبل از امتحان جامع برای دانشگاه های داخل و همچنین قبولی پذیرش برای دانشگاه های خارج از کشور باید یکی از مدارک زبان زیر را ارائه دهند لذا داوطلبان آزمون دکتری بعد ازقبولی در آزمون دکتری و قبل از آزمون جامع (معمولا بعد از ۲ سال و بعد از گذراندن واحد های تئوری توسط دانشجو ،آزمون جامع توسط محل دانشگاه تحصیل داوطلب برگزار می شود) ، بایستی در یکی از آزمون های زبان ملی یا بین المللی شرکت کرده و مدرک آن را ارائه دهند.لازم به ذکر است تنها در آزمون MHLE قبل از آزمون دکتری، باید این مدرک ارائه شود.
آزمون MSRT

آزمون زبان وزارت علوم, قبلا با نام MCHE مخفف Ministry of Culture and Higher Education (وزارت فرهنگ و آموزش عالی) شناخته می شد. اما در سال های اخیر, با نام MSRT مخفف Ministry of Science, Research and Technology (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) شناخته می شود. بیشتر دانشجویان متقاضی استفاده از بورس دکترای خارج از کشور, از آن استقبال می کنند. و مورد تایید اکثر دانشگاه های داخلی می باشد.
آزمون EPT

آزمونی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد و تمامی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد می بایست تا قبل از شرکت در امتحان جامع, نمره این آزمون یا آزمون های مشابه را به دانشگاه ارائه کنند. این آزمون مخفف (English Proficiency Test)است.
آزمون زبان UTEPT (زبان عمومی دانشگاه تهران)

این آزمون مخفف (University Tehran English Proficiency Test) است. دانشگاه تهران جهت تسهیل روند ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی، اقدام به برگزاری آزمون زبان عمومی می نماید. نمره قبولی مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.
آزمون MHLE

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این آزمون مخفف Ministry of Health Language Exam می باشد. سطح آزمون MHLE در حد تافل می باشد. ویژه دانشجویان داوطلب شرکت در کلیه دوره های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی است اگر داوطلبان گروه علوم پزشکی تنها قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های سراسری را داشته باشند بهتر است در آن شرکت کنند. اما اگر شرکت در آزمون دکترای هر دو دانشگاه دولتی و آزاد در برنامه آنها قرار دارد باید به سراغ MSRT بروند چرا که دانشگاه آزاد مدرک MHLEE را نمی پذیرد.
آزمون Tolimo

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. نمره قبولی مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.
آزمون TOEFL

تافل مخفف Test of English for Foreign Learners می باشد. آزمون تافل (TOEFL) یک آزمون جامع زبان انگلیسی است که برای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیگر بخش های جهان، مورد نیاز می باشد. نمره قبولیمورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.
آزمون IELTS

(International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارت هـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاه هاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را به عنوان یکى از مهم ترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. نمره قبولی مورد تایید اکثر دانشگاه های تهران و شهرستان می باشد.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Similar threads

بالا