[مقالات آشپزی] - فرهنگ های آشپزی خاورمیانه

D I S A

عضو جدید
معصومه ابراهیمی
فرهنگ های آشپزی خاورمیانه
(نقد کتاب)
مشخصات فایل: (نوع: PDF حجم: 325KB)
نشریه : نامه انسان شناسی 1383 شماره 6

چکیده:
اگرچه آشپزی را سازوکار آماده سازی خوراک های گوناگون با بهره گیری از روش ها و فنون و ابزار مختلف برای دستیابی به طعم و مزه مطلوب و قابلیت گوارش بهتر دانسته اند، لکن آشپزی مفهومی فراتر از دستور پخت و پز غذاها را دربرمی گیرد. بسیاری از عناصر جغرافیایی- تاریخی و اجتماعی در شکل گیری فرهنگ آشپزی و نظام تغذیه ای هر جامعه ای نقش دارد.
 

پیوست ها

  • 20110104154452-فرهنگ هاي آشپ&#.pdf
    324.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Similar threads

بالا