معرفی کتابهای جدید الانتشار تخصصی صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

سلام دوستان عزیز

در این تاپیک به معرفی کتب تخصصی صنایع غذایی که به تازگی منتشر شدند می پردازیم.

دوستان صاحب اثر می تونن در این تاپیک، کتابهای خودشون رو معرفی کنند.

:gol:
 

aliakbar64

عضو جدید
1.jpg2.jpg


ترجمه کتاب
Milk Processing and Quality Management به چاپ رسید.


Milk Processing and Quality Management
Editor :Adnan Tamime
A John Wiley & Sons, Ltd., Publication 2009

فرآوری شیر و مدیریت کیفیت
ویرایش: عدنان تمیم

مترجمین: دکتر اکرم شریفی
مهندس محمد رحمانی
مهندس علی اکبر کشاورز هدایتی

انتشارات: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
تیراژ: 2000 جلد
قیمت: 24000 تومان

سرفصل­ها:
1. تولید شیر بهداشتی در مزرعه
2. ویژگی­ها و ترکیبات شیر گاو
3. میکروبیولوژی شیر خام و شیر موجود در بازار
4. کنترل کیفیت
5. ایمنی شیر خام مایع
6. تیمار حرارتی شیر
7. روش­های نوین فرآوری شیر
8. اقدامات بهداشتی در کارخانجات شیر مایع
9. تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در فرآوری شیر- یک مرور کلی
10. پروفایل حسی شیرهای موجود در بازار
 
آخرین ویرایش:
بالا