ترجمه کتاب Milk Processing and Quality Management به چاپ رسید.
Milk Processing and Quality Management Editor :Adnan Tamime A John Wiley & Sons, Ltd., Publication 2009
فرآوری شیر و مدیریت کیفیت ویرایش: عدنان تمیم
مترجمین: دکتر اکرم شریفی مهندس محمد رحمانی مهندس علی اکبر کشاورز هدایتی
انتشارات: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین تیراژ: 2000 جلد قیمت: 24000 تومان
سرفصلها: 1.تولید شیر بهداشتی در مزرعه 2.ویژگیها و ترکیبات شیر گاو 3.میکروبیولوژی شیر خام و شیر موجود در بازار 4.کنترل کیفیت 5.ایمنی شیر خام مایع 6.تیمار حرارتی شیر 7.روشهای نوین فرآوری شیر 8.اقدامات بهداشتی در کارخانجات شیر مایع 9.تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در فرآوری شیر- یک مرور کلی 10.پروفایل حسی شیرهای موجود در بازار