معرفی و دانلود مقاله و کتاب های فارسی صنایع غذایی

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
كاربرد و روش هاي ميكروكپسول سازي(ريزپوشاني)در صنايع غذايي

كاربرد و روش هاي ميكروكپسول سازي(ريزپوشاني)در صنايع غذايي

كاربرد و روش هاي ميكروكپسول سازي(ريزپوشاني)در صنايع غذايي


نويسند‌گان:
[ آزاده كمالي ] - دانشجوي كارشناسي ارشد علوم و صنايع غذايي
[ راضيه نيازمند ] -
[ مژگان شورميج ] -


خلاصه مقاله:
همواره سعي براين بوده است كه مواد غذايي با اجزا و تركيبات مفيد و ضروري كه كمبودشان احساس مي شود غني سازي شوند اكثر اين تركيبات ضروري بهعوامل محيطي مانندنود دما حساس بوده و تخريب مي شود از طرفي برخي از مواد مغذي مانند اسيد چرب امگا _3 درصورتي كه بطورمستقيم بهماده غذايي افزوده شود به دليل ناپايداري و اكسايش پذيري باعث ايجادطعم و بوي نامطلوب مي شود به كمك فرايند ميكروكپسول سازي ريزپوشاني مي توان مواد جامدمايع يا گاز را در مواد ديواره محصور كرده و كپسولهاي ريزي را توليد كرد كه مواد هسته ي دروني را از شرايط محيطي حفاظت كرده و طعم و بوي نامطلوب را نيز مي پوشاند از جمله روشهاي ريزپوشاني مي توان به خشك كردن پاششي پوشش دهي بستر سيال اشاره كرد دراين مقاله روشهاي ريزپوشاني و كاربرد آن در صنايع غذايي مورد بررسي قرارگرفته است.


كلمات كليدي:
پوشش - ميكروكپسول سازي - ريزكپسول - محصورسازي - هسته - ريزپوشاني
 

پیوست ها

  • NCFOODI20_010_1954250.pdf
    804.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بررسي عوامل موثر بر چگونگي ريزپوشاني و كارايي آن در صنعت غذا

بررسي عوامل موثر بر چگونگي ريزپوشاني و كارايي آن در صنعت غذا

بررسي عوامل موثر بر چگونگي ريزپوشاني و كارايي آن در صنعت غذا


نويسند‌گان:
[ نشاط پورمولائي ] - دانشجوي كارشناسي ارشد
[ امين رنگ ريز ] -
[ مريم آذري فر ] -
[ هديه پورمولائي ] -


خلاصه مقاله:
ريزپوشاني يا ميكروانكپسولاسيون داخل كپسول كردن عبارت از تكنولوژي بسته بندي ذرات ريزجامد مايع و گاز درداخل كپسولهاي بسيار كوچكي است كه اين كپسول ها پساز مدت زمان مشخصي محتويات داخلي خود را تحت شرايط خاصي از تنش برشي دما آنزيم تخمير و غيره رها مي كنند كاربرد زيادي درصنايع غذايي دارد براي پايدار كردن مواد درون كپسول كنترل شروع واكنش كنترل زمان و سرعت رها شدن مواد براي پوشاندن طعم ها رنگ ها و بوها افزايش ماندگاري حفاظت از تركيبات غذ ا و حفظ ارزش تغذيه اي براي تبديل يك مايع به شكل جامد و جدانگهداشتن مواد فعال و فرار از اين روش استفاده مي شود عمليات انجام شده طي ميكروانكپسولاسيون همچون منجمد كردن خشك كردن افشاني شرايط نگهداري و نظاير اينها بايد با نهايت دقت صورت گيرند تا از آسيب مكانيكي و شيميايي به ميكروكپسول ها جلوگيري شود.


كلمات كليدي:


ريزپوشاني ، پروبيوتيك - پوستين ساز - تفكيك گازها ، ماندگاري غذا
 

پیوست ها

  • NCFOODI20_178_1954294.pdf
    303.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

reihanehshabani

عضو جدید
اسانس گیری از گیاهان
 

پیوست ها

  • 3.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 4
  • 4.pdf
    827.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش توسط مدیر:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تاثیر مایع رویی جدا شده از کشت لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

تاثیر مایع رویی جدا شده از کشت لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

تاثیر مایع رویی جدا شده از کشت لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
 

پیوست ها

  • تاثیر مایع رویی جدا شده از کشت لاکتوباسیلوس بولگاریک.pdf
    174.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط RN78 جدا شده از پنیر محلی

شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط RN78 جدا شده از پنیر محلی

شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط RN78 جدا شده از پنیر محلی
 

پیوست ها

  • شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط RN78 جدا شده .pdf
    171.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بررسي تاثير باكتريوسين Z و بنزوات سديم بر افزايش زمان ماندگاري فيله ي ماهي سفيد

بررسي تاثير باكتريوسين Z و بنزوات سديم بر افزايش زمان ماندگاري فيله ي ماهي سفيد

بررسي تاثير باكتريوسين Z و بنزوات سديم بر افزايش زمان ماندگاري فيله ي ماهي سفيد
 

پیوست ها

  • بررسي تاثير باكتريوسين Z و بنزوات سديم بر افزايش زمان.pdf
    152 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ

ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ

ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ
 

پیوست ها

  • ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای ?.pdf
    280.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشرت باکتریوسین آن

بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشرت باکتریوسین آن

بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشرت باکتریوسین آن
 

پیوست ها

  • بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتا?.pdf
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 6

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بررسی اثر باکتری تولید کنندۀ باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس

بررسی اثر باکتری تولید کنندۀ باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس

بررسی اثر باکتری تولید کنندۀ باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس
 

پیوست ها

  • بررسی اثر باکتری تولید کنندۀ باکتریوسین روی لیستریا .pdf
    222.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد

ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد

ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
 

پیوست ها

  • ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ما?.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 5

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
شناسايي، جداسازي، تخليص و بررسي طيف اثر باكتريوسينهاي چند سويه لاكتوباسيلوس بومي جدا شده از محصولات لبني ايران

شناسايي، جداسازي، تخليص و بررسي طيف اثر باكتريوسينهاي چند سويه لاكتوباسيلوس بومي جدا شده از محصولات لبني ايران

شناسايي، جداسازي، تخليص و بررسي طيف اثر باكتريوسينهاي چند سويه لاكتوباسيلوس بومي جدا شده از محصولات لبني ايران
 

پیوست ها

  • شناسايي، جداسازي، تخليص و بررسي طيف اثر باكتريوسينه?.pdf
    543.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تأثير باكتريوسين Z روی زمان ماندگاري فيله كپور نقره اي هنگام نگهداري در يخچال

تأثير باكتريوسين Z روی زمان ماندگاري فيله كپور نقره اي هنگام نگهداري در يخچال

تأثير باكتريوسين Z روی زمان ماندگاري فيله كپور نقره اي هنگام نگهداري در يخچال
 

پیوست ها

  • تأثير باكتريوسين Z روی زمان ماندگاري فيله كپور نقره ا.pdf
    176.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
جدا سازی و خالص سازی یک باکتریوسین مقاوم به اشعه ماورا بنفش ...

جدا سازی و خالص سازی یک باکتریوسین مقاوم به اشعه ماورا بنفش ...

جدا سازی و خالص سازی یک باکتریوسین مقاوم به اشعه ماورا بنفش ...
 

پیوست ها

  • جدا سازی و خالص سازی یک باکتریوسین مقاوم به اشعه ماور.pdf
    486.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیر پاستوریزه

بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیر پاستوریزه

بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیر پاستوریزه
 

پیوست ها

  • بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریو?.pdf
    1 مگایابت · بازدیدها: 5

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
شناسایی انتروکوکوس تولید کننده باکتریوسین در محصولات لبنی به وسیله PCR

شناسایی انتروکوکوس تولید کننده باکتریوسین در محصولات لبنی به وسیله PCR

شناسایی انتروکوکوس تولید کننده باکتریوسین در محصولات لبنی به وسیله PCR
 

پیوست ها

  • شناسایی انتروکوکوس تولید کننده باکتریوسین در محصولا.pdf
    417.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.دوستان چندتا کتاب خوب "خشک کردن مواد غذایی" ، فارسی (ترجیحا انگلیسی) میشه برام معرفی کنین یا لینکشو بذارین؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام.دوستان چندتا کتاب خوب "خشک کردن مواد غذایی" ، فارسی (ترجیحا انگلیسی) میشه برام معرفی کنین یا لینکشو بذارین؟







خشك كردن، اصول، طراحي و كاربرد مؤلف سزلا استراميلو، تاديوز كودرا؛ مترجم حسن پهلوانزاده.
استروميلو، چسلاو
دانشگاه تربيت مدرس، مركز نشر آثار علمي،
1377



روشهاي خشك كردن مواد غذايي
گوستاو. باربوسا كانواس، هامبرتو وگامر كادو؛ برگردان علي مرتضوي، مسعود شفافي زنوزيان؛ با همكاري اكرم آريان فر، راضيه نيازمند، شبنم اسدي نژاد.
بربوزا - كانوواس، گوستاوو
دانشگاه فردوسي (مشهد)،

اصول خشك كردن مواد غذايي و محصولات كشاورزي / تأليف حميد توكلي‌پور.
توكلي‌پور، حميد، آييژ،
1385


خشك كردن مواد غذايي اصول و روشها / تأليف حميد توكلي‌پور؛ ويراستار محمدرضا رازقي.
توكلي‌پور، حميد
آييژ،
1380
 
آخرین ویرایش:

mosafere danesh

عضو جدید
سلام
لطفا مقاله هایی در رابطه با *بررسی اثر جایگزینی گوشت ماهی با گوشت گاو در کیفیت همبرگر* معرفی بفرمایید.
با تشکر
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام
لطفا مقاله هایی در رابطه با *بررسی اثر جایگزینی گوشت ماهی با گوشت گاو در کیفیت همبرگر* معرفی بفرمایید.
با تشکر

مطالعه تغییرات کیفیت چربی و خصوصیات حسی برگرهاي تولید شده از مخلوط سوریمیماهی کپور معمولی carpio Cyprinus و گوشت قرمز در طی نگهداري در یخچال

بررسي امكان توليد فيش برگر
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
 

پیوست ها

  • 51313840510.pdf
    261 کیلوبایت · بازدیدها: 4

mosafere danesh

عضو جدید
سلام شب شما بخیر
ببخشید شما کتابی در رابطه با پروبیوتیک میشناسید که معرفی کنید؟
تشکر
 

mosafere danesh

عضو جدید
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
آیا امکانش هست این دو مقاله فرسی را برای من بگیرید؟

اول:

~سال انتشار: ۱۳۹۳

محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

کد COI مقاله: NCFOODI22_443

زبان مقاله: فارسی

حجم فایل: ۱۸۶.۲۳ کلیوبایت


~استفاده از پروبیوتیک های نوترکیب در فرآورده های لبنی جهت تولید غذا-داروها

منصور سعیدی - دانش آموخته کارشناسی ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی،دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
آتنا وفایی ملک آبادی - دانشجوی کارشناسی زیست فناوری مواد غذایی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد
فائزه تجلی - عضو هیئت علمی گروه پژوهشی

لینک مقاله اول:
http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI22-NCFOODI22_443.html

..............................................

مقاله دوم:
~سال انتشار: ۱۳۹۲

محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی

کد COI مقاله: FSS03_191

زبان مقاله: فارسی

حجم فایل: ۳۳۲.۳۵ کلیوبایت

مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها

نگین احمدی - کمیته تحقیقات دانشجویان، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهر
معصومه مسلمی - کمیته تحقیقات دانشجویان، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهر
کیانوش خسروی دارانی - دانشیار گروه تحقیقات علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی،دانشگاه علوم پزشکی
مریم سلیمانی - کمیته تحقیقات دانشجویان، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهر

لینک مقاله دوم:
http://www.civilica.com/Paper-FSS03-FSS03_191=مطالعه-و-بررسی-ویژگی-های-ژنتیکی-پروبیوتیک-ها.html
 
بالا