معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي

parisa93

عضو جدید
سلام دوستان گلم
من مقاله ای با موضوع ارتباط مغناطیس،الکترومغناطیس و یا الکتریسیته با صنایع غذایی میخوام،کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
اگه کاربردها رو فقط به صورت موردی هم بگید کفایت میکنه)
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام دوستان گلم
من مقاله ای با موضوع ارتباط مغناطیس،الکترومغناطیس و یا الکتریسیته با صنایع غذایی میخوام،کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
اگه کاربردها رو فقط به صورت موردی هم بگید کفایت میکنه)



سلام
puls light
برای کاهش بار میکروبی شیر
یا استفاده از شک الکتریکی
 

Savant

کاربر بیش فعال
میشه لطفا این مقاله رو برام بگیرید ممنون
http://www.civilica.com/Paper-GHOCHANFOOD01-GHOCHANFOOD01_100.html
از اینجا دانلود کنید.


برای دانود، اینجا و اینجا را کلیک کنید.
 

الهام پاییزی

عضو جدید
سلام دوستان عزیز :gol::gol: مقاله با موضوع استخراج آنتی اکسیدان .ترکیبات فنلی .لیکوپن گوجه نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید برام بفرستید شاد باشید با تشکر

 

a3emoon

عضو جدید
سلام دوستان نیاز فوری به مقاله زیر به صورت کامل دارم. ولی لینکشو پیدا نمی کنم. مال2006 هست.
Changes in concentration of aflatoxin M1 during manufacture and storage of skim milk powder
 

90nazan

عضو جدید
سلام خوبید

ممنون از تاپیک زیباتون


من تازه عضو شدم

میخواستم بدونم کسی راجع به شبیه سازی با نرم افزار comsol مقاله ای ابتدایی سراغ داره که مثلا در داخل اون مقاله انتقال حرارت یا جرم یا سرعتو در یک فرایندی مثل خشک کردن سیب یا ... بیان شده باشه

ممنون میشم راهنمایی ام کنید
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همگی...
بچه ها موضوع پروژه من راجع به اثر آنتی اکسیدانی اسانسای گیاهی روی روغنه
کسی راجع به این پروژه تا حالا تحقیقی داشته مقاله ای بهم معرفی کنه؟مرسی


کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین
اصل مقاله (94 K)
چکیده
روغن بذرچای اینتراستریفیه شده (واریته لاهیجان، روغن مایع بذر چای و هیدروژنه آن به نسبت 70 : 30 دردمای 120°C به مدت 30 دقیقه و 1% وزن روغن کاتالیزور هیدروکسیدسدیم) به عنوان پایه جامد چربی مارگارین (40%) با مخلوط روغنهای آفتابگردان و روغن مایع بذرچای (به نسبتهای 0:100 (A)، 20:80 (B)، 40:60 (C)، 60:40 (D)، 80:20 (E) و 100:0 (F)) به عنوان پایه مایع(60%) برای تولید مارگارین صبحانه، به کار رفت و خصوصیات آن با مارگارین تجاری مقایسه شد. نتایج آماری نشان داد مارگارینهای EوD (به ترتیب به نسبتهای 80:20 و 60:40 روغن آفتابگردان و روغن مایع بذر چای) کمترین اختلاف معنا دار را با مارگارین صبحانه تجاری به ترتیب از نظر خواص فیزیکوشیمیایی (نقطه ذوب، عدد یدی، درصد چربی جامد Solid Fat Content=SFC)) و خواص حسی داشت؛ به طور کلی این دو مارگارین از نظر نقطه ذوب و SFC در گروه مارگارینهای نرم طبقه بندی می شوند. همچنین میزان اسید چرب ترانس مارگارینهای D, E و تجاری به ترتیب 8/1، 8/1 و 2/2 درصد بود.


این لینکش روی پی دی اف کلیک کنید دانلود میشهhttp://fsct.ir/?_action=articleInfo&article=37


این به دردتون میخوره ؟:huh:


دوباره میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین
اصل مقاله (94 K)
چکیده
روغن بذرچای اینتراستریفیه شده (واریته لاهیجان، روغن مایع بذر چای و هیدروژنه آن به نسبت 70 : 30 دردمای 120°C به مدت 30 دقیقه و 1% وزن روغن کاتالیزور هیدروکسیدسدیم) به عنوان پایه جامد چربی مارگارین (40%) با مخلوط روغنهای آفتابگردان و روغن مایع بذرچای (به نسبتهای 0:100 (A)، 20:80 (B)، 40:60 (C)، 60:40 (D)، 80:20 (E) و 100:0 (F)) به عنوان پایه مایع(60%) برای تولید مارگارین صبحانه، به کار رفت و خصوصیات آن با مارگارین تجاری مقایسه شد. نتایج آماری نشان داد مارگارینهای EوD (به ترتیب به نسبتهای 80:20 و 60:40 روغن آفتابگردان و روغن مایع بذر چای) کمترین اختلاف معنا دار را با مارگارین صبحانه تجاری به ترتیب از نظر خواص فیزیکوشیمیایی (نقطه ذوب، عدد یدی، درصد چربی جامد Solid Fat Content=SFC)) و خواص حسی داشت؛ به طور کلی این دو مارگارین از نظر نقطه ذوب و SFC در گروه مارگارینهای نرم طبقه بندی می شوند. همچنین میزان اسید چرب ترانس مارگارینهای D, E و تجاری به ترتیب 8/1، 8/1 و 2/2 درصد بود.


این لینکش روی پی دی اف کلیک کنید دانلود میشهhttp://fsct.ir/?_action=articleInfo&article=37
این به دردتون میخوره ؟:huh:


دوباره میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم



اینم چند تا لینک :


گیاهان دارویی - بررسی خواص آنتی اكسیدانی گیاه چویر (Ferulago ...


اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی - IFScience.com


بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس های آویشن شیرازی


بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare)



[PDF] Effect of Phenolic Extracts of Peel and Pulp of Tampson Orange with ...



ارزيابی ظرفيت آنتی اکسيدانی اسانس و عصاره - مجله تحقیقات ...

[h=3]ارزيابي اثر آنتي اكسيداني عصاره گياه گزنه بر - جزئيات پايان نامه[/h]
 

m--

عضو جدید
سلام بچه ها
خسته نباشید
مقالات انگلیسی از سایت ساینس دایرکت میخواستم که راجع به تکنولوزی نوین در تولید عصاره ی گیاهی باشه.
تعداد مقاله ها هرچی بیشتر باشه بهتره چون واسه سمینارم نیاز دارم استاده گفته ده تا به بالا میدونم پیدا کردنش سخته منم سرچ کردنشو بلد نیستم
ممنون میشم بهم کمک کنین.
متشکرم
 

Beat

متخصص محیط زیست
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خسته نباشید
مقالات انگلیسی از سایت ساینس دایرکت میخواستم که راجع به تکنولوزی نوین در تولید عصاره ی گیاهی باشه.
تعداد مقاله ها هرچی بیشتر باشه بهتره چون واسه سمینارم نیاز دارم استاده گفته ده تا به بالا میدونم پیدا کردنش سخته منم سرچ کردنشو بلد نیستم
ممنون میشم بهم کمک کنین.
متشکرم

درخواستتون رو فقط در یک تالار بذارید.
معمول کارهای پژوهشی اینه اول از کتابهای text شروع کنید. بعدش با مقالات مروری و ارجینال در نهایت مقالات جدید
ببین این کتاب بدردت می خوره

http://bookos.org/book/1329443
 
بالا