معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي

sima2009

عضو جدید
سلام
ممنون که این تایپیک رو گذاشتید. اگر امکان دارد مقاله ها و کتاب درخواستی من هم دانلود کنید .متشکرم


Genetic and molecularbasis of fragrance in rice
Changes to physicochemical properties and aromaof irradiated rice
Chemical changes in wheatpan bread during storage and how it affects the sensory perception of aroma,flavour, and taste
The fgr generesponsible for rice fragrance was restricted within 69 kb
Molecular Aspects of Fragrance and Aroma in Rice

سلام دوست عزیز

و با اجازه مدیر محترم

ما در این بخش مقاله ها و کتابها رو به شیوه ای که شما درخواست کردید نمی تونیم دانلود بکنیم. ولی در صورتی که عنوان مقاله یا کتابی که خواستید رو اگر داشتیم میتونیم در اختیارتون بزاریم. البته تا حدودی ممکن بشه:
مثلاً با مراجعه به این قسمت: (مقالات ساینس دایرکت)

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/313183-دریافت-مقالات-ISI-صنایع-غذایی-فقط-در-این-تاپیک

البته یک جای دیگر در باشگاه را می تونم بهتون معرفی کنم. شما می توانید مشخصات کتاب یا مقاله تون که ابسترکت آن مورد تأییدتون هست، از هر مجله یا سایتی مثل ساینس دایرکت یا دیتابیسهای دیگر و .... را در این باشگاه با ذکر مشخصات کامل و لینک مربوطه منطبق بر قوانین باشگاه و قوانین این بخش در تالار مقالات علمی و پسوردهای دانشگاهی (مقالات لاتین) در زیر مجموعه فنی مهندسی برای دریافت مقاله کامل قرار دهید، بدین ترتیب دوستانی که در آن تالارها فعالیت می کنند می تونند به شما کمک نمایند.

این هم لینکش:
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/362-مقالات-علمی-و-پسوردهای-دانشگاهی

موفق باشید
 
آخرین ویرایش:

noom

عضو جدید
مقاله انگلیسی مرتبط با پروتیئن غلاتGrain protein میخوام.لطفا کمکم کنـــــــــــید
 

sima2009

عضو جدید

سلام
مقاله ای در لینکتون وجود نداره. برای دریافت اصل مقاله تون در همین تالار به بخش مقالات ISI مراجعه نمایید.
این ابسترکت مقاله ها رو هم نگاهی بندازید شاید مفید باشه.

http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/l...089095.pdf?arnumber=4089095&authDecision=-203

http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.1201/9781420015102.ch4
 
آخرین ویرایش:

sima2009

عضو جدید
من هیچکدوم از این فایل ها رو نتونستن دانلود کنم :(

کدوم فایل ها؟
اونهایی که مربوط به غلات هستند و گذاشتم؟
توضیح: بعد از باز شدن لینک روی Download Now کلیک نمایید. سپس بعد از گذشت 20 ثانیه روی Download File Now کلیک نمایید و صفحه ای که باز میشود مسیر را مشخص و دانلودتان را انجام دهید.
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام دوستان کسی در مورد افزودنی ها و عطر و طعم مطالب داره؟؟؟
لطف میکنید کمکم کنید

سلام . کتاب ساده ای در مورد افزودنی های مواد غذایی :
مشاهده پیوست __Essential_Guide_to_Food_Additives.pdf

[h=1]:Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients, Fourth Edition[/h]
http://www.mediafire.com/?5zqz1nxfu2ktlo9

پ
سورد فایل زیپ : ebooksclub.org
 
آخرین ویرایش:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
:gol::gol::gol:فایل PDF مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی تکنولوژی غذاهای دریایی ازمیر ترکیه- 2008:gol::gol::gol:
 

پیوست ها

  • ICST2008Proceedings.pdf
    4.9 مگایابت · بازدیدها: 0

سپیدوش

عضو جدید
من چند مقاله لاتین راجع به بستنی پروبیوتیک و پنیر فتا میخواستم اگه کمک کنید ممنون میشم
 

gole ziba

عضو جدید
سلام من یه مقاله انگلیش راجع به الیگوساکاریدها و نقش پروبیوتیکی ان ها میخوام .میتونید راهنماییم کنید .مرسی
 
پاسخ

پاسخ

سلام من یه مقاله انگلیش راجع به الیگوساکاریدها و نقش پروبیوتیکی ان ها میخوام .میتونید راهنماییم کنید .مرسی
بفرما مهندس
 

پیوست ها

  • Mechanisms of Prebiotic Impact on Health.pdf
    256.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mehraban63

عضو جدید
سلام
من چندتا مقاله لاتین در ارتباط با پوشش های خوراکی میخواستم کسی میتونه به من کمک کنه؟
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام
من چندتا مقاله لاتین در ارتباط با پوشش های خوراکی میخواستم کسی میتونه به من کمک کنه؟

سلام عنوان انگلیسیاشو بدید ... حداقل چند کلمه لاتین بدید تا پیدا کنم براتون ;)
 

؟؟؟

عضو جدید
سلام
مقاله انگلیسی در رابطه با شیر سویا میخواستم میشه کمکم کنین:cry:
مقاله ای که پیدا کردم صفحه اولشو نشون داد تو ساینس دایرکت هم نبود اگه درباره این موضوع اطلاعاتی دارین کمکم کنین :gol:
عنوانش این بود:
Isoflavone Contents in UHT and Fresh Soymilk a Vailable in Amphur Muang Chang Mai
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام
مقاله انگلیسی در رابطه با شیر سویا میخواستم میشه کمکم کنین:cry:
مقاله ای که پیدا کردم صفحه اولشو نشون داد تو ساینس دایرکت هم نبود اگه درباره این موضوع اطلاعاتی دارین کمکم کنین :gol:
عنوانش این بود:
Isoflavone Contents in UHT and Fresh Soymilk a Vailable in Amphur Muang Chang Mai

سلام دوست عزیزم. ببینین مقاله ای که میخواستین این بود :gol::gol::gol:
 

پیوست ها

  • Supanimit.pdf
    202.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

new moon

عضو جدید
با سلام خدمت شما..من یک مقاله درباره شیرین کننده استویا میخواستم..اگه میشه برام بذارید خیلییی ممنون میشم..با تشکر:))
 

موناترابی

عضو جدید
با سلام نیاز فوری به 5 مقاله معتبر انگلیسی در باره استفاده از گندم دوروم در تولید نان دارم ویا استفاده از گندم دوروم به عنوان بهبود دهنده در صنایع غذایی
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
با سلام نیاز فوری به 5 مقاله معتبر انگلیسی در باره استفاده از گندم دوروم در تولید نان دارم ویا استفاده از گندم دوروم به عنوان بهبود دهنده در صنایع غذایی

سلام دوست عزیزم. شما دقیقا به انگلیسی بگین چی میخواین من درخدمتم ;)
 

؟؟؟

عضو جدید
سلام دوست عزیزم
:w12: ببین این مطالب به دردت میخوره؟؟؟
استویوزید Steviosid
یا قند تهیه شده از گیاه استویا ۳۰۰ بار شیرینتر از قند ساخارز تهیه شده از چغندر است. اساس ساختمانی این ماده شیرین که از برگهای گیاه استویا ریباودیانا تهیه میشود، بر پایه مولکولهای پیچیده الکلی ترکیبی با واحدهای ساختمانی گلوکز میباشد. این مولکولها باعث شیرینی بیش از حد گیاه مزبور شده و به این ترتیب آن را از زیان آفات نباتی در امان میدارند. دکتر رالف پوده متخصص علم کشاورزی از دانشگاه بن در مورد کشت این گیاه تحقیقات گستردهای انجام داده و خواص مثبت آن را اینگونه وصف میکند: "اولاً اثر آن به عنوان یک دارو، پیش از همه برای افراد مبتلا به بیماری قند است. همچنین آزمایشات نشان دادهاند که به کمک این ماده میتوان با بیماریهای پوستی مبارزه کرد و مقادیر زیاد آن را در مقابله با پوسیدگی دندان به کار گرفت.

مطالعات گستردهای در ژاپن، چین و کره در این زمینه انجام گرفتهاند. از سوی دیگر این گیاه نوع دیگری از مواد مشابه شیرین را در خود جای داده است.

مقدار کمتر از نیم گرم از قند گیاه استویا بدون داشتن کالری، میتواند مصرف روزانه یک فرد اروپایی، یعنی رقم میانگین ۱۳۰ گرم را تامین نماید. آنچه که در کشورهای آسیایی مدتهاست ارزش خود را نشان داده است، بایستی اینک همچنین در اروپا به کار گرفته شود. اما این گیاه چند ساله، که موطن آن امریکای لاتین است، نمیتواند به سادگی در شمال اروپا کاشته شود. استویا در آب و هوای بومی خود، هر ساله قابل بهرهبرداری است. اما در دمای زیر صفر اروپا، دچار سرمازدگی شده و به همین علت، باید هر سال مجدداً کشت گردد. به همین دلیل دکتر پوده قصد دارد گونههای مقاومتر این گیاه در برابر یخبندان و سرما را در گلخانههای مخصوص، با دمای قابل کنترل به صورت هدفمند پرورش دهد.

دکتر پوده میگوید: "از این مطالعات نتیجه میگیریم که آیا شرایط آب و هوایی گوناگون به رشد این گیاه کمک کرده یا برای آن زیانآور است. به این ترتیب که شمار اندکی از گیاهان جوان در قفسههای کوچک و با تغییر درجه به درجه دما، مورد آزمون قرار میگیرد. سپس بررسی میگردد که آیا آنها در مقابل سرما مقاومند و در عین حال آیا از قند بیشتری برخوردارند یا نه."

برای اینکه کشت گیاه استویا از هماکنون در اروپا ممکن گردد، دکتر رالف پوده فنآوری جدیدی برای کشت این گیاه به کار میگیرد. که بایستی کار پرورش و تکثیر گیاهان ثمردهنده را بهبود بخشد. به گفته او: " از آنجایی که گیاه استویا را تا کنون از طریق قلمههای کوچک تهیه شده از گیاهان مسنتر تکثیر میکردیم و این عمل بسیار دشوار است، به نتیجه خوبی نمیرسیدیم. به همین دلیل اکنون از راه تکثیر بافت گیاهی، در این جهت تلاش میکنیم. در این روش تنها چند سلول از گیاه مادر گرفته میشوند که در یک محلول تغذیهکننده قرار میگیرند. در این محیط ابتدا بخشهای فوقانی گیاه استویا رشد میکنند. این جوانهها سپس با احتیاط تمام به یک محیط مغذی دیگر انتقال یافته و در آن ریشه میدوانند. نهالهای به دست آمده از این طریق، رشد خود را در گلخانههای مخصوص ادامه میدهند. به این ترتیب میتوان از یک گیاه یک میلیون نهال مشابه به دست آورد. اما پیش از آنکه کشت گسترده گیاه استویا در اروپا ممکن گردد، کمیته کارشناسان، بایستی به بررسی آن و تاثیرش بر بدن انسانها بپردازد.
تهیه کننده محمدعلی اردهالی عضو علمی انجمن متخصصین صنایع غذائی آمریکا

منبع:
http://foodind.blogfa.com

اگه خواستی برو تو وبلاگ صنایع غذایی دانشگاه تهران بیبین :w27:
 

noom

عضو جدید
سلام
مقاله در مورد natural antimicrobial agents and inhibitors in milk لازم دارم. یا لاتین یا فارسی.فرقی نداره

 

موناترابی

عضو جدید
سلام using durum wheat flour as an improvment agent in bread making process

نیاز به 5مقاله درباره این موضوع دارم ممنون میشم اگه بتونید بهم کمک کنید:(

برای درس سمینار میخوام تا 7 اردیبهشت فرصت دارم با تشکر
 

yalda azizi

عضو جدید
سلام من چندتا مقاله السیور میخوام در مورد تک سلولی ها نمیدونم چطور باید پیدا کنم ممنون میشم اگه برام بذارید (تک سلول یا single cell)
 

yalda azizi

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستان
مي‌خوام توي اين تاپيك فايل بعضي از كتاب‌ها و مقاله‌هايي رو كه فكر مي‌كنم مفيد باشن بذارم، البته تمومشون لاتين هستن. اگه كسي درمورد موضوع خاصي كتاب و مقاله مي‌خواد درخواست بده.:thumbsup2:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S095816691000008X
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224404001104
mishe inaro baram begirid mamnoon misham
 

موناترابی

عضو جدید
باسلام نیاز فوری به 5 مقاله انگلیسی با این موضوع دارم

using durum wheat flour as an improvment agent in bread making process
باتشکر
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

پیوست ها

  • Mona.zip
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 0
بالا