معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي

diako11

عضو جدید
سلام.
لینکی که درباره رئولوژی پنیر گذاشتین ارور میده.لطفا منو راهنمایی کنین.
با تشکر.
اینم در مورد شیمی و فیزیک و میکروبیولوژی چیز !!! همون پنیر
صدو خورده ای مگ هست در 3 قسمت :
http://rapidshare.com/files/107858212/Cheese_0122636511.part1.rar
http://rapidshare.com/files/107858564/Cheese_0122636511.part2.rar
http://rapidshare.com/files/107858746/Cheese_0122636511.part3.rar
 

diako11

عضو جدید

nargesh

عضو جدید
سلام دوستان
ممنون از مطالبي كه تو سايت مي ذارين
شما رو به خدا فايلاتونو ضميمه كنين نمي دونم ايراد از كامپيوتر منه كه رپيدشرم باز نمي شه ارور مي ده؟ يا نه!
خواهشا خيلي دوست دارم از مطالبي كه مي ذارين استفاده كنم
مرسي
و ساوانت عزيز منتظر هستم ممنون براي كمك :)
 

هوای صبح

عضو جدید
سلام می خواستم بدونم کسی مقاله ای در زمینه جدیدترین مطالب لبنیات داره من به مقاله ای لاتین در یکی از موضوعات لبنی نیاز دارم.:w10:
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

only_leopard124

عضو جدید
سلام.
مقاله ها رو دانلود کردم ولی باز نمیشن.اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
مرسی.
 

Savant

کاربر بیش فعال
مقاله ای که با فرمت داک هست مشکل داره ولی اون یکی هیچ مشکلی نداره خودم دانلود کردم. میگردم ببینم اونو از کجا پیدا کردم اگه بازم پیداش کردم میذارم.
 

الهام پاییزی

عضو جدید
کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس

مراحل تولید:1-دریافت بازرسی و سورتینگ 2-ددم گیری توسط دستکاه stemmer
3-درجه بندی و بازرسی گیلاس به قطر 2 cm
4-پرکردن....غلظت شربت در حدود 16-20 رقیق-21-25
لاک از نوع R
5-اگزاستینگ....دما 85-90 و به مدت 15-17 min
6-درب بندی
7-فرایند حرارتی ....به سبب phپایین تر از 4/5 در اب جوش فرایند می شود.
 

الهام پاییزی

عضو جدید
با سلام ممنون میشم اکه کسی اطلاعاتی دز مورد دانشگاههای جدید ارشد صنایع غذایی 90 داره بده.مرسی
 

nafiseh_z

عضو جدید
سلام.خسته نباشید.من چند کتاب لاتین برای فرایندهای غذایی میخواستم.ممنون
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام.خسته نباشید.من چند کتاب لاتین برای فرایندهای غذایی میخواستم.ممنون
سلام ... يخورده ريز تر كن تايتلتو دووسته عزيز . بگو دقيقا چه چيزي .. منظور اصول فرايند هاييه كه توو اصول مهندسي گفته ميشه يا روش فرايند يه ماده ي غذايي؟؟
 

M_Khodam

عضو جدید
salam vaghte bekheir
man onvane chand maghale ke nemitunam full texte una ro begiram behetun midam age tunestid baram gir biyarid
mer30
1_ Textural and Sensory Characteristics of Whole and Skimmed Flavored

Set-Type Yogurt During Long Storage
2-
Effect of Alternative Sweeteners in Plain and Fruit-Flavored Yogurts
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
salam vaghte bekheir
man onvane chand maghale ke nemitunam full texte una ro begiram behetun midam age tunestid baram gir biyarid
mer30
1_ Textural and Sensory Characteristics of Whole and Skimmed Flavored

Set-Type Yogurt During Long Storage
2-
Effect of Alternative Sweeteners in Plain and Fruit-Flavored Yogurts
اگر تونستم چشم برات ميزارم . اگرم نه كه ايشالا بچه هايي كه دسترسي دارن كمكت ميكنن
 

فرهود مناف

عضو جدید
سلام.درزمینه مواداولیه بسته بندی درمایکروویو اگه کتاب خوبی سراغ داریددریغ نکنید.ممنون
 

sahaaa2007

عضو جدید
سلام من دنبال كتاب biotechnology by w.croger of A.croger ميگردم اگه پيدا كرديد ممنون ميشم اينجا بگذاريد.
 

zinat shariat

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

سلام
ممنون که این تایپیک رو گذاشتید. اگر امکان دارد مقاله ها و کتاب درخواستی من هم دانلود کنید .متشکرم


Genetic and molecularbasis of fragrance in rice
Changes to physicochemical properties and aromaof irradiated rice
Chemical changes in wheatpan bread during storage and how it affects the sensory perception of aroma,flavour, and taste
The fgr generesponsible for rice fragrance was restricted within 69 kb
Molecular Aspects of Fragrance and Aroma in Rice
 
بالا