معرفی سایت های مرتبط با صنایع غذایی

eli_68

عضو جدید
سایت های مرتبط با رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

سایت های مرتبط با رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

salam dustam.
inam chanta site sanaye ghazaee k motabaram has
سایت های مرتبط با رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی
r انستيتو غذايي آمريكا :
r سرويس بازرسي و سلامتي مواد غذايي :
r شرکت تادکای آمریکا :
http://www.takeda-usa.com
r بانك اطلاعات اوليه:
r مدلاين پزشكي كتابخانه ملي آمريكا :
r عادات غذايي مناسب :
r سرويس بين المللي اطلاعات غذايي :
r شبكه جهاني غذا:
r انتشارات چاپ من وهال :
r نرم افزار پاراگون (مرتبط با صنایع غذایی):
r انستيتو تكنولوژيست هاي غذايي آمريكا :
r مجله بين المللي ميكروبيولوژي غذا :
r مجله نگهداري و حفاظت غذا :
r سازمان خوار وبار و كشاورزي ملل متحد :
r مركز تله فود در سازمان فائو :
r شبکه جهانی غذا :
r بازرسی و سلمتی مواد غذایی:
r انستیتوی غذایی آمریکا:
r صنایع غذایی ایران:

این هم یک دیکشنری آنلاین هم برای ترجمه ی متون علمی تخصصی و هم عمومی:
http://www.aviny.com/Dictionary/Translator.htm
 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت های صنایع غذایی معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت ودرمان
دایرکتوری صنایع غذایی
شبکه اطلاع رسانی گندم ایران
شبکه اطلاع رسانی گندم ایران بازار خورشید
جامع صنایع غذایی
ماشین سازی سپهر حمید
سایت مرجع هتل ، رستوران و کافی شاپ
ایران شف بانک اطلاعات مرجع در ایران پایگاه خبری زعفران نیوز
پایگاه خبری زعفران نیوز بانک اطلاعاتی ماشین آلات ایران
بانک اطلاعاتی ماشین آلات ایران سایت تخصصی صنعت شیر ایران
انواع مقالات و مطالب درباره شیر و مواد استحصالی از آن ایران شفت تنها بانک اطلاعات مرجع هتلها،رستورانها،فست فودها و...
تنها بانک اطلاعات مرجع :هتلها،رستورانها،فست فودها ، تالارها،کیترینگ ها، سفره خانه های سنتی ،کافی شاپ ها و موادغذایی مرجع صنایع غذایی ایران
www.foodnavigator.com

]آموزش رایگان انلاین ایمنی درصنایع غذایی

[]From Farm to Fork European Food Safety Legislation Training Programme is an EU Project under EC LLP Leonardo da Vinci Program targeting to develop a curriculum on EU Food Safety Legislation.

F4ESL is an innovative and integrated online training programme on EU Food S...afety Legislation ensuring vocational education for stakeholders of food chain via newest learning methods, and is going to be piloted across all European countries in 2 sessions, at the beginning of 2011.

The target group of the Project includes; food producers and processors, official controllers/inspectors, members of unions, chambers and associations related with food and food safety, local bodies, food importers & exporters, university and graduate students from relevant departments.

Early applications already started on the Project web page. For more information, visit www.f4esl.eu]​
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Javadznl

عضو جدید
فودتک
وب سایت تخصصی صنایع غذایی

http://foodtec.ir



شبکه خبری صنایع غذایی ایران فودنا: http://foodna.ir

خبرگزاری صنایع غذایی ایفنا: http://iranfoodnews.com

پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی: http://agrofoodnews.com

مرجع صنایع غذایی ایران: http://www.foodkeys.com


مرجع تخصصی صنایع غذایی: http://foodtechnology.ir

انجمن مهندسی و علوم صنایع غذایی: http://www.ifseta.com


فروم تخصصی مهندسی صنایع غذایی: http://www.iafst.ir


انجمن تخصصی صنایع غذایی فود اسپات: http://foodspot.ir

انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: http://www.nnftri.ac.ir


دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران: http://utcan.ut.ac.ir/fa/engineering and technology/default.aspx


موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران: http://www.foodiran.org

نخستین سایت تخصصی صنعت شیر ایران: http://www.milkindustry.ir


شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمالشرق کشور: http://www.foodtechpark.com


شبکه اطلاع رسانی گندم ایران: http://www.iranwheat.ir
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sima2009

عضو جدید
در دنياي صنعتي امروز اهميت و نقش بسته بندي به عنوان واسطه بين تکنولوزي و مصرف کننده بر کسي پوشيده نيست . تحقيقات انجام شده نيز نشانگر تاثير شگرف صنعت بسته بندي در افزايش فروش بويژه کسب سود بيشتر برای واحدهاي توليدي است. عدم توجه به بسته بندي بدون شك لطمات و خسارات جبران ناپذيري را می تواند به همراه داشته و تلاش خستگي ناپذير توليد كنندگان ما را در بخش تولید حتي با استفاده از مواد اولیه مرغوب كم رنگ و يا بي ثمر نماید.
از جمله کارهایی که در این زمینه ها به انجام رسیده است، تلاش یکی از اساتید بسته بندی دانشگاه فردوسی مشهد " آقای دکتر صداقت " بوده است که با ایجاد یک مرکز تخصصي قوي تحت عنوان " کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی - ICFP " توانسته است ارتباط مناسب و مؤثری با صنعت داشته باشد و توليد كنندگان را در سراسر ایران در رفع مشكلات بسته بندي راهنمایی نماید.
بدین ترتیب، در شهریور ماه 1383 طی مراسمی از کلینیک بسته بندی مواد غذائی ایران (ICFP) در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان اولین کلینیک بسته بندی کشور رونمائی شد . در ادامه این کلینیک مراحل اولیه رشد خود را در پارک علم و فناوری خراسان رضوی طی نموده و در حال حاضر با استقرار در شهرک فناوری صنایع غذائی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور تصمیم بر آن است تا دامنه فعالیت کاری خود را گسترش دهد.
همچنین این کلینیک در راستای اهداف عالیه خود با توجه به خلاء موجود و توجه به نقش کلیدی بسته بندی و انتقال دانش و تجربیات خود و دیگر متخصصان داخلی و خارجی، سایت تخصصی ICFP را فعال نموده است.
آدرس سایت: http://www.icfp.ir


این سایت از بخش های متنوعی تشکیل یافته است که از دانشجویان صنایع غذایی تا متخصصان ، کارشناسان و صنعتگران می توانند از بخش های مختلف آن بهره ببرند. در بخش های بعدی توضیحات لازمه داده می شود.

بخش گفتگوی بسته بندی در این سایت از دو بخش تشکیل یافته است:

بخش اول: تالارهای گفتگو که خود آن از تاپیک های متنوعی در زمینه بسته بندی مواد غذایی تشکیل شده است. دانشجویان و کارشناسان و ... می توانند اطلاعات مورد نیاز خود را از این بخش دریافت کنند و همچنین اگر مطالبی در آن زمینه تخصصی دارند به بخش مربوطه ارسال نمایند.

بخش دوم: پرسش و پاسخ که در صورتی که سؤالی داشته باشند می توانند در این بخش قرار دهند و یا به سؤالات دیگران پاسخ دهند.

این بخش شامل متخصصان بسته بندی و آزمایشگاه های تخصص است.

متخصصان محترم و آزمایشگاه های تخصصی در زمینه بسته بندی می توانند با داشتن حداقل شرایط آمده در سایت به عضویت این بانک اطلاعاتی درآیند. ;)

با مراجعه به این بخش، شما با داشتن شرایط لازم می توانید تحت عنوان همکار متخصص فعالیت نمایید و از مزایای آن بهره ببرید.

کلیه کارشناسان و دانشجویان رشته های مرتبط با بسته بندی که علاقمندبه فعالیت در این زمینه ها (خبرنگار افتخاری) هستند می توانند با فعالیت در این بخش از مزایای آن برخوردار شوند. :)
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ehssan66

عضو جدید
کلینیک بسته بندی مواد غذایی ایران

کلینیک بسته بندی مواد غذایی ایران

fslidenews_238.JPGfslidenews_238.JPGfslidenews_238.JPGfslidenews_238.JPG
کلینیک بسته بندی مواد غذایی ایران WWW.ICFP.IR
خیلی باحاله من که تمام مقالات پروژه م رو از اینا گرفتم.دمشون گرم با این سایت شون همه چی دارن
 

parisun2006

عضو جدید
سلام

سلام

من دانشجوي كارشناسي صنايع غذايي دانشگاه گرگان هستم اين وبلاگ كلاسمونه ميتونيد بهش سر بزنيد و نظر بديد تا از راهنماييهاتون استفاده كنيم
www.foods90.blogfa.com
 
  • Like
واکنش ها: noom

iMohammad

عضو جدید
ایرفای

http://irfi.ir

نام اختصاری ایرفای مخفف Iran Food Industry (صنایع غذایی ایران) است که با هدف پیشرفت و کمک به صنایع غذایی کشور در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ راه اندازی گردید. این وب سایت از پورتال علمی و انجمن تخصصی تشکیل شده است و وابسته به نهاد یا سازمان دولتی نمی باشد و توسط گروهی از اساتید، مهندسین و دانشجویان اداره می شود.
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
about Food and Agriculture Organization
Achieving food security for all is at the heart of FAO's efforts – to make sure people have regular access to enough high-quality food to lead active, healthy live
Our mandate is to improve nutrition, increase agricultural productivity, raise the standard of living in rural populations and contribute to global economic growth

A short history of FAO


2012
In a landmark decision the Committee on World Food Security (CFS) endorsed the new Voluntary Guidelines on the Responsible Governance of Tenure of Land, Fisheries and Forests in the Context of National Food Security on 11 May 2012. FAO launched a major fund-raising campaign with the aim of securing USD 20 million to translate into action the guidelines, aimed at helping governments safeguard the rights of people to own or access land, forests and fisheries. For the 2012 International Year of Cooperatives, FAO took the lead and partnered with WFP and IFAD and others to help the focus on improving the lives of millions of smallholder farmers and their families.





Each bi-monthly issue of Food Quality & Safety – available in print and digitally – together with its associated website, Foodquality.com, is packed with latest industry news and commentaries, new product developments and technologies, regulatory and quality assurance issues, jobs and training

Food Quality & Safety (formerly Food Quality) is the established authority in delivering strategic and tactical approaches necessary for quality assurance, safety, and security in the food and beverage industry

Copyright ©2013 Wiley Periodicals, Inc., a Wiley Company. All rights reserved
 
آخرین ویرایش:

jmehd

عضو جدید
با سلام.
انجمن علوم غذایی و تغذیه پارسیان شروع به کار کرد. علاقه مندان ميتونن در اين انجمن ثبت نام کنن و از خدماتش بهره مند شن.
از خدماتش ميشه به برگزاري کلاس هاي اموزشي-کاراموزي-کاريابي-لينک با دانشگاه هاي معتبر براي تحصيلات خارج از کشورو برگزاری کلاس های پیشرفت تحصیلی و خدمات ارزشمند دیگر
لازم بذکر که اعضاي هيئت مديره از اساتيد برجسته گروه علوم و صنايع غذايي واحد علوم تحقيقات هستند.
حتما به دوستانتان اطلاع دهید.
سایت انجمنwww.persianfsn.com
 
آخرین ویرایش:

آقا بهنام

عضو جدید
سلام عرض ادب /دیکشنری صنایع غذایی به سایت muhandesisanayeghazae.mihanblog.com مراجعه کنید مرجع کتابی :دکتر غلامرضا کاظمی اسلامیان و بهارک دیوبند
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
Good manufacturing practices (GMP) are the practices required in order to conform to guidelines recommended by agencies that control authorization and licensing for manufacture and sale of food, drug products, and active pharmaceutical products. These guidelines provide minimum requirements that a pharmaceutical or a food product manufacturer must meet to assure that the products are of high quality and do not pose any risk to the consumer or public.​
لینک های مفید:

http://www.fda.gov/food/guidanceregulation/cgmp/default.htm

http://www.hc-sc.gc.ca/dhp-mps/compli-conform/gmp-bpf/index-eng.php

http://www.picscheme.org/publication.php?p=guides

http://www.mhra.gov.uk/Howweregulat...standards/GoodManufacturingPractice/index.htm

http://www.tga.gov.au/docs/html/gmpcodau.htm

http://www.who.int/medicines/areas/quality_safety/quality_assurance/production/en/

http://ec.europa.eu/health/documents/eudralex/vol-4/index_en.htm
 
بالا