پژوهشگران انگليسي در تحقيقات خود نشان دادند مصرف شكلات موجب بهبود عملكرد مغز ميشود و زوال آن را در هنگام پيري كاهش ميدهد.
به گزارش پايگاه اينترنتي رويترز، نتايج اين تحقيقات در زمينه تاثيرات "فلاوانول" يكي از اجزاي كاكائو بر مغز، در اجلاس سالانه ارتقاي علوم آمريكا در سان فرانسيسكو ارائه شد.
محققان با بررسي تاثيرات يك تركيب كاكائويي مايع دريافتند فلاوانول جريان خون به مغز را افزايش داده و ميتواند برخي اختلالات در رگها را نيز درمان كند.
"ايان مك دونالد" مجري اين تحقيقات از دانشكده پزشكي ناتينگهام انگليس اعلام كرد اگر چه مصرف كاكائو عملكرد شناختي را بهبود نميبخشد اما موجب افزايش جريان خون به مغز طي يك دوره سه ساعته ميشود.
به گزارش پايگاه اينترنتي رويترز، نتايج اين تحقيقات در زمينه تاثيرات "فلاوانول" يكي از اجزاي كاكائو بر مغز، در اجلاس سالانه ارتقاي علوم آمريكا در سان فرانسيسكو ارائه شد.
محققان با بررسي تاثيرات يك تركيب كاكائويي مايع دريافتند فلاوانول جريان خون به مغز را افزايش داده و ميتواند برخي اختلالات در رگها را نيز درمان كند.
"ايان مك دونالد" مجري اين تحقيقات از دانشكده پزشكي ناتينگهام انگليس اعلام كرد اگر چه مصرف كاكائو عملكرد شناختي را بهبود نميبخشد اما موجب افزايش جريان خون به مغز طي يك دوره سه ساعته ميشود.