مشکل محصولات تولیدی ایرانی در مقایسه مشابه جهانی چیست ؟

مشکل محصولات تولیدی ایرانی در مقایسه مشابه جهانی چیست ؟

  • فرمولاسیون

    رای: 0 0.0%
  • بازاریابی

    رای: 0 0.0%
  • نام ایران

    رای: 0 0.0%
  • موارد دیگر ( اگر مایلید بیان کنید )

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    7
  • نظرسنجی بسته .

tfsrl

عضو جدید
باسلام
يه دانشجو هم ميتونه جواب بده كارشناس بودن الزامي نيست قبول داريد؟مشكل ما درمحصولات مواداوليه نامرغوب وارزان- بسته بندي بدون بررسي ومطالعه- عدم رعايت استانداردهاوعدم نظارت دقيق-درمورد فرمولاسيون بدنيستيم ولي مشكل اصلي ما بازاريابي وعدم صداقت ماست محصولي كه صادر ميكنيم براي سود بيشتر محصولات با كيفيت پايين را با كيفيت بالا قاطي ميكنيم ميفرستيم بااين كارمون باردومي نخواهيم داشت ما هر چي ميكشيم از خودمون ميكشيم .
 

saman_e

عضو جدید
سلام بیش ترین مشکلات صنایع ایران به بخش مدیریتی بر میگرده.شما یک کارخانه را تصور کنید مثلا لبنی خیلی خوش شانس باشید مدیر عاملش دامداری داشته باشند شیر را دیده رنگش سفیده دیگه هیچی نمی دونه وبقیه که همین را هم نمی دونند.مشکل حاجی بازاری بودن مدیریته که اگر مسئول فنی هم خیلی با تجربه باشه اسیر میشه
 

شاهد

عضو جدید
تکنوپخت اختراعی ایرانی

تکنوپخت اختراعی ایرانی

اختراعی کاملا ایرانی
http://http://foodna.com/foodna_media/image/2009/04/1711_orig.jpg
هفته گذشته بازدیدی از کارخانه تکنوپخت رفسنجان که به ساخت ماشینهای صنعتی تولید نان می پردازد
این هم اطلاعاتی راجع بع این کارخانه که محصول جدیدش 45 درصد در مصرف انرژی صرف جویی میکند http://foodna.com/foodna_media/image/2009/04/1711_orig.jpgگروه تولیدی صنعتی تکنوپخت تکنوپخت رفسنجان اولین سازنده فرهای استاندارد پخت نان با حرارت غیر مستقیم وزشی و تولید کننده پیشرفته ترین ماشین آلات و تجهیزات پخت نان سنتی. تکنوپخت از سال 1365 صادرات محصول خود را به خارج از کشور آغاز و در سال 1370 به عنوان صادر کننده نمونه صنعت سنگین انتخاب گردید. تکنوپخت در طول 31 سال گذشته 14150 دستگاه دوار و 530 دستگاه حرارت غیر مستقیم تولید و عرضه نموده است. تمام محصولات این شرکت دارای دو سال گارانتی و ده سال تضمین قطعات میباشند
خطوط تمام اتوماتیک پخت نان سنتی با سیستم صنعتی یک محصول صددرصد ایرانی میباشند که در آنها پروسه تولید نان از مرحله تهیه خمیر تا پخت نان به صورت کاملاً مکانیزه و بهداشتی انجام میشود.
نوار انتقال خمیر مجهز به سیستم شانه زنی یکی دیگر از ابتکارات متخصصین این شرکت میباشد. با استفاده از این نوار انتقال علاوه بر اینکه شخص نانوا از حرارت فر دور نگه داشته میشود توسط ماشین شانه زنی بر روی خمیر سوراخهای یکنواختی ایجاد میشود که به کیفیت نان تولیدی کمک شایانی میکند.

فرهای سنگک و بربری و تافتون و انواع نانهای سنتی بسیار جالب بود
بحث عایق بندی با پشم سنگ هم بسیار جالب بود
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي از مهمترين مشكلات هم كه داريم در زمينه بسته بندي هست بخصوص نوع طراحي و ظاهر كه اصلا مشتري پسند نيست
و عدم نظارت دقيق بر استانداردها و قوانين متاسفانه مواد غذايي با سلامت انسان ها در ارتباط مستقيم هست ولي نظارت دقيقي روي كيفيت محصولات و رعايت قانون و استانداردها نمي شه

مثلا اضافه كردن ريكا به شير براي كاهش بار ميكروبي شير كه خودش مي تونه سرطان زا باشه
و شايد به گفته دوستمون عدم مديريت از مرحله توليد تا مصرف بزرگترين مشكل هست

مثلا همين توليد شير مي شه با رعايت قوانين و يه مديريت خوب شير ي با بار ميكروبي پائين توليد كرد و درنهايت زمانيكه وارد كارخانه مي شه با يه فرايند پاستوريزاسيون شير با كيفيت توليد كرد

مثال هاي زيادي مي شه در اين زمينه زد
 

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مثلا اضافه كردن ريكا به شير براي كاهش بار ميكروبي شير كه خودش مي تونه سرطان زا باشه

البته این مورد رو فقط برای مصرف داخل استفاده میکنن چون فقط در ایران اینقدر نظارت ها نادرسته .
 

محسن88

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با حرفای نازی خانم موافقم متاسفانه توی ایران عزیز ما افرادی مسئول هستن که سلامتی مردم براشون پشیزی ارزش نداره شما یه نگاهی به فرآیند تولید در صنعت کشاورزی بندازین اونوقت متوجه منظور من میشوید.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما يكي از بزرگترين كشورهاي توليد كننده در زمينه محصولات باغي و كشاورزي هستيم ولي متاسفانه روز به روز شاهد پسرفت در اين زمينه مي شيم
اگه يكي بياد و يكسري ازمايشات روي محصولات غذايي انجام بده مشخص مي شه چه اتفاقي مي افته
نمونه اش هم چاي كه از خارج وارد مي شد و يكسري اتفاقات افتاد ..............

به هر حال مسئولان كشور تعهد اخلاقي و شرعي ندارن
 

hani baghery

عضو جدید
به نظرمن مهمترين عامل مواد اوليه نامرغوب و بسته بندي مناسب من خودم تو يه كارخونه سس كارميكردم كه مثلاً فرمولاسيونشو از فلان كارخونه معروف با قيمت گزافي خريده بود اما كيفيتش خيلي فرق ميكرد
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
خوب گوشت یخ زده گوشتی هست که وارد میشه
شاید به همین دلیل باشه که استقبال زیادی نداره
اول اینکه مشخص نیست این گوشت کی تولید شده دوم اینکه مشخص نیست درست همون دامی باشه که ذکر کردن
(نظر کارشناسی نبودا:redface:)
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب گوشت یخ زده گوشتی هست که وارد میشه
شاید به همین دلیل باشه که استقبال زیادی نداره
اول اینکه مشخص نیست این گوشت کی تولید شده دوم اینکه مشخص نیست درست همون دامی باشه که ذکر کردن
(نظر کارشناسی نبودا:redface:)

افسون جان شاید درمورد گوشت قرمز وارداتی تا حدودی درست باشه اما در مورد گوشت مرغ که تاریخ هم دارد این مورد وجود دارد
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان به نظر شما چرا محصولات سنتی ما نتوانسته اند جایی بری خود در جهان و یا حتی کشورهای همسایه پیدا کنند ؟
مثل گز سوهان پولکی کلوچه های مختلف و ...
 

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان به نظر شما چرا محصولات سنتی ما نتوانسته اند جایی بری خود در جهان و یا حتی کشورهای همسایه پیدا کنند ؟
مثل گز سوهان پولکی کلوچه های مختلف و ...

چیزی که یه محصول رو در بازارهای جهانی و داخلی مطرح میکنه کیفیت محصوله و نوع بسته بندی . چون به هر حال همه محصولی رو بیشتر می پسندن که بسته بندی زیبایی داشته باشه . برای صادرات هم داشتن استانداردهای جهانی خیلی مهمه و اینکه محصول با اصول استاندارد تولید شده باشه که به نظر من این مورد آخری باعث عدم استقبال از محصولات ما در جاهای دیگه س . :smile:
 
بالا