مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام بچه ها یه سوال داشتم اینکه من ترم اول یه درس 4 واحدی رو 10 گرفتم راهی نداره اونو دوباره بردارم تا نمرم زیاد تر شه؟ اگه بشه معدلم 18.5 میشه!!!!راستی دانشگاه سراسری میخونم روزانه


سلام
اینطور که شنیدم یه قانون هست که اگه نمره ی درسی رو تا یه حدی بگیری میتونی مجددا امتحان بدی
ولی دقیقا قانونشو بلد نیستم میتونی از مدیرگروه سوال کنی
 

farzaneh.sh

عضو جدید
سلام نمیدونم این مطلب براتون مفید یا نه؟ ولی گذاشتم شاید جوابتون بگیرین.
سیستم فشردن بخار: در این سیستم ماده ی سرما زا در قسمت دریافت کننده به صورت مایع می باشدو تحت فشار بالایی می باشد. ماده ی سرمازا در نتیجه ی فشار از طریق دریچه ی انبساط به تبخیرکننده وارد می شود که در تبخیر کننده ، فشار پایین موجود در آن از طریق کمپرسور تامین می شود. گرمای لازم برای جوشش و تبخیر را از طریق محیط اطراف کسب نموده که ماحصل آن سرمازایی است.مجددا این بخار مایع سرمازای تبخیر شده به کمپرسور هدایت شده در آنجا فشرده میشود و سپس به کندانسور هدایت می شود. در کندانسورگرمای نهان خود را به محیط اطراف داده و دوباره تبدیل به مایع می شود و این مایع دوباره به دریافت کننده میرود و این سیکل مجدد تکرار می شود.
 

hasti mo

عضو جدید
خشک کن اسمزی

خشک کن اسمزی

سلام. لطفا در مورد خشک کن اسمزی مطلب بدید. مرسی
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
کسی یوز و پسورد سایت ایران داک رو داره؟چه کسی ترفند دانلود رایگان پایان نامه و رساله دکترای فارسیو بلد هست؟
کسی پوز و پسورد سایت سیلیکا و مگ ایرانو داره؟
دوستان لطفا راهنماسس بکنید.ممنون.
 
آخرین ویرایش:

new moon

عضو جدید
سلام دوستان
کسی یوز و پسورد سایت ایران داک رو داره؟چه کسی ترفند دانلود رایگان پایان نامه و رساله دکترای فارسیو بلد هست؟
کسی پوز و پسورد سایت سیلیکا و مگ ایرانو داره؟
دوستان لطفا راهنماسس بکنید.ممنون.

سلام دوست عزیز.. یک سایتی هست که بدون نیاز به پسورد و یوزر میتونی مقالات معتبر مثل ساینس دایرکت رو دانلود کنی...اسم سایت www.freepapers.ir هست که فقط کافیه لینک مقاله مورد نظرت رو کپی کنی و تو این سایت که گفتم paste کنی...لینک دانلود رو برات میاره...موفق باشی ...
;)
 

noom

عضو جدید
مقاله فارسی در مورد اثرات متقابل صمغ ها در سیستم های غذایی میخوام
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییت.من به این سایت یر زدم انگار فقط مقالات انگلیسی رو میشه دانلود کرد.سایت برای دانلود پایا ن نامه و رساله دکتری و مقالات فارسی میشناسین؟بازم ممنون از کمکتون.
 

new moon

عضو جدید
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییت.من به این سایت یر زدم انگار فقط مقالات انگلیسی رو میشه دانلود کرد.سایت برای دانلود پایا ن نامه و رساله دکتری و مقالات فارسی میشناسین؟بازم ممنون از کمکتون.

سلام دوباره دوست عزیز...یک سایت دیگری هم هست به اسم www.sid.ir و www.qcm-mazand.com که تو قسمت مقالات آموزشی اش مقالات فارسی خوبی داره ...ولی واسه پایان نامه رو سایتی نمیشناسم متاسفانه ..موفق باشید..:)
 

f.cheraghali

عضو جدید
سلام دوستای گلم

بچه ها کمک من 2 روز دیگه سمینار دارم . پالسهای میدان الکتریکی و کاربردش تو صنعت . کسی هست کمک کنه ...................................................
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان

اگه بخواهیم یه ماست با کشت آغازگر ترموفیل و یه ماست دیگه با کشت آغازگر مزوفیل درست کنیم چه تفاوتی با هم خواهند داشت؟ آیا مدت گرمخانه و سردخانه گذاری با هم متفاوت است؟ آیا دید کارخونه ای از کشت های آغازگر مزوفیل استفاده کنه برای تولید ماست؟
 

new moon

عضو جدید
سلام به همگي، من تازه ارشد قبول شدم و همون ترم اول يك درسي هست به اسم محاسبات عددي!!! كه خيلييييي سخته و نامفهوم:((( اگه كسي ميدونه اين درس رو چطور بايد خوند و كسي هست پاس كرده باشه اين درس رو راهنمايي كنه ممنون ميشم ...
 

parisa93

عضو جدید
سلام دوستان
من یه تحقیق راجع به تکنولوژی روغن های خوراکی میخوام،خیلی عجله دارم و وقت سرچ کردن و سرک کشیدن به سایت های مختلف هم ندارم :(
ممنون میشم اگه کمکم کنید
 

somayeh1957

عضو جدید
توتال کانت پنیر

توتال کانت پنیر

سلام دوستان کسی میدونه توتال کانت پنیر رو چه جوری اندازه گیری کنم؟ مرسی
 

مهندسمم

عضو جدید
کمک در سرچ رایگان مقالات انگلیسی

کمک در سرچ رایگان مقالات انگلیسی

سایتی معرفی کنین که بشه مقاله انگلیسی رو رایگان دانلود کنم؟
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
کسی دانشجوی دکتری صنایع غذایی هست؟اگه هست یا کارشناس ارشد صنایع غذایی هست و زبان انگلیسیش خوب هست لطفا واسم پیغام خصوصی بده.آخه یه سوال و درخواست کمک دارم.
ممنون.منتظرتون هستم.

دوستان ؟؟؟
هیچ کدومتون ارشد یا دکتری صنایع غذایی نیستین؟
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sohi_mr

عضو جدید
سلام دوستان
استادم این موضوع رو داده
:cry: چیست ؟و چه کاربردی در تعیین خواص رئولوژیکی هیدروکلوئیدها یا صمغ ها دارد ؟DSC روش
و باید یه مقاله تحویل بدم بهش
ممنون میشم کسی اطلاعاتی ، مطلبی ، مقاله ای در این زمینه داره کمکم کنه اگه مقاله لاتین هم باشه بهتر:gol:
 

مهندسمم

عضو جدید
کدوم قسمت مقاله خارجی رو باید ترجمه کنیم؟

کدوم قسمت مقاله خارجی رو باید ترجمه کنیم؟

کدوم قسمت مقاله خارجی رو باید ترجمه کنیم؟:(
 

f.cheraghali

عضو جدید
سلام

دوستای خوبم کسی می تونه تو زمینه میکروب کمک کنه ؟ من یک متن دارم که در مورد ژنتیک اشرشیا است و اونو ترجمه کردم ولی تو فهم کلی مشکل دارم . اگه کسی می تونه فقط تو بعضی مفاهیم کمک کنه خیلی ممنون می شم .
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام

دوستای خوبم کسی می تونه تو زمینه میکروب کمک کنه ؟ من یک متن دارم که در مورد ژنتیک اشرشیا است و اونو ترجمه کردم ولی تو فهم کلی مشکل دارم . اگه کسی می تونه فقط تو بعضی مفاهیم کمک کنه خیلی ممنون می شم .

حالا اون مفاهیمی که مشکل داری بگو شاید کسی از اینجا رد شد کمکت کرد ...
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام

دوستای خوبم کسی می تونه تو زمینه میکروب کمک کنه ؟ من یک متن دارم که در مورد ژنتیک اشرشیا است و اونو ترجمه کردم ولی تو فهم کلی مشکل دارم . اگه کسی می تونه فقط تو بعضی مفاهیم کمک کنه خیلی ممنون می شم .
متن و اینجا بزارین ایشالا که م تونیم و کمک می کنیم خانم مهندس
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان
کسی دانشجوی دکتری صنایع غذایی هست؟
اگه هست یا کارشناس ارشد صنایع غذایی هست و زبان انگلیسیش خوب هست لطفا واسم پیغام خصوصی بده.
آخه یه سوال و درخواست کمک دارم.
ممنون.
منتظرتون هستم. :smile:


سلام. بگید که چه کی نیاز دارین که اگه از دسمون بر بیاد انجام بدیم
 

new moon

عضو جدید
سایتی معرفی کنین که بشه مقاله انگلیسی رو رایگان دانلود کنم؟
سلام....سایت www.freepapers.ir ...کافیه که لینک مقاله رو کپی کنید و تو سایت تو کادر مربوطه paste کنید...البته بیشتر برای سایت sciencedirect کاربرد داره...موفق باشید...
 

حامد upm

عضو جدید
سلام. لطفا در مورد خشک کن اسمزی مطلب بدید. مرسی
روشی است که در آن مواد غذایی را در یک محلول غلیظی از شکر یا نمک فرو میبرند تا به وسیله ی اختلاف فشار اسمزی آب در ماده ی غذایی جدا شود.
در روش اسمزی برای تولید میوه جات خشک شیرین و یا در بعضی از کشور ها از محلول نمک به عنوان یک پیش فرآیند برای تولید ماهی خشک قبل از خشک کردن اصلی ممکن است به کار رود.
 

foodprosses

عضو جدید
تو ايران جاي خيلي محصولات فرآوري شده خاليه دوست عزيز بات جه به اين كه من گرايشم تبديله دارم اينو ميگم
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
کدوم قسمت مقاله خارجی رو باید ترجمه کنیم؟:(

خوب مهندس باید انگلیسیت تا حدی خوب باشه تا بتونی مطالب و سریع ببینی و بفهمی کجا برای پروژت بدرد بخوره.
البته خوبه که بنا به یه روال پیش بری. مثلا abstract مقالات و اول بخونی ببینی اگه به دردت می خوره از مطالبه intro و نتایج و بحثش مطلب بکشی بیرون.
موفق و موید باشی
 

foodprosses

عضو جدید
سوال دارم لطفا جواب بدید.>>>>>>>>>

سوال دارم لطفا جواب بدید.>>>>>>>>>

من خودم مهندسی کشاورزی با گرایش صنایع غذاییم

سوالم اینه که آیافرقی بین دروسی که ما میخونیم و بچه هایی که از دبیرستان و کار ودانش وارد صنایع غذایی میشن و کاردانین وبعدش باز کار شناسی قبول میشن هست؟؟؟؟؟؟


اگه هست چیه که حتما هست. دروسی که این دوستان میخونن چیاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
 

مهدی 72

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم:چرا در پنیرهای نرم اسیدیته بیشتر پنیرهای نیمه سفت و سفت هستش؟؟؟؟ با توضیح ممنونم!!!
 
بالا