مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
کسی می دونه چرا ظروف بسته بندی قارچ آبی رنگ هستند؟لطفا زود جوابمو بدین.ممنون:gol::heart:

Blue Packaging Says Healthy Eating
OKI Printing Solutions, a company specializing in printing solutions, polled 100 weight loss club members last month to test a theory that health-conscious buyers are more likely to be drawn to foods in blue wrapping.​
Survey results: 76% of those shown two brands of breakfast cereal, orange juice and a yogurt drink believed the blue packaged products to be the healthier choice.​
In their press release, OKI Printing Solution quoted color psychologist Angela Wright. "The 76 per cent agreement rate comes as no surprise to me. Blue is not a natural food colour, however it can be wisely used in the marketing of low-fat foods as it encourages people to eat less," she said.
"Blue is the colour of the mind and evokes a sense of responsibility, tending to encourage us to be on our best behaviour so unconsciously consumers believe the product is lower in fat than other brands," she added.



Blue Packaging

Blue relates to trust, honesty and reliability, strength and unity. When used in your packaging colors it communicates trust and reliability in the product.

The darker the blue, the more professional, serious and conservative the product will be perceived to be. The lighter the blue the softer and more creative the product will be perceived to be.

Blue can indicate a product that will contribute to the buyer's relaxation and calmness. Younger people often see blue to be a color for more mature people so avoid its use if trying to capture the youth market, unless you choose the brighter, more neon or electric blues.

Of course you need to take into account that universally blue is the most liked color by both males and females and therefore the safest color to use, although it is often considered boring and predictable. Just choose the right blue that relates to your specific market.
 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
salam bacheha man 1 tahghigh darbare anvae systemhaye koloeidi mikham mamnoon misham age komakam konid..bara darse shimi mavad 2 mikham

عزیزم توی فصل امتحانا کی می خواد تحقیق برات بکنه؟؟
شیمی مواد فاطمی فصل 2 رو یه ورقی بزن بعدش خیلی خواستی و ترجمه بلدی بگو متن بفرستم برات
ما خودمون انگلیسی خوندیم و فقط بعضی لغت ها رو نوشتیم فایل ندارم
خیلی مطلب عمومی هست و از کتاب باید پیدا کنی؛ کتاب انگلیسی حتما کتابخونه دانشگاهتون داره برو امانت بگیر ترجمه کن
اگه ترجمه بلدی بگو
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام ممکنه آثار زيست محيطي در كارخانه هاي لبني و اثار مخرب اين كارخانجات از لحاظ آلودگي بر روي محيط زيست رو واسه من میل کنید

میل کنیم؟؟
خوب من رشته م منابع طبیعی نیست ولی اگه ترجمه بلدین مقاله سرچ کنین درخواست بدین براتون بذارن!
همین قدرشو به ما مربوط می شد!!!!
آب پنیر WHEY که از ضایعات تولید پنیر هست از نظر زیست محیطی باعث آلودگی می شه، BOD بالایی داره و باعث آلودگی و هجوم حشرات می شه.
برای تولید 1 کیلو پنیر، 10 کیلو شیر موردنیاز است در حالی که 9 کیلوگرم آب پنیر ایجاد می شود. تولید سالیانه جهانی آب پنیر تخمینی، 160 میلیون تن با آهنگ رشد %2-1 در هر سال است. برون ریز پروتئین های سرمی شیر از کارخانه های پنیرسازی، با توجه به توان آلایندگی قوی و با (بی او دی لاتینش منظورمه) بالا، به عنوان مشکلی جدی برای محیط زیست مطرح می شود. اگر فرآیندهای زیستی بطور کامل کنترل نشوند، تجزیه کازئین و لاکتوز باعث ایجاد بوهای نامطلوب قوی و هجوم حشرات و ... می شود. آب پنیر در محیط هایی که وارد می شود، می تواند باعث مصرف اکسیژن اضافی، ناتراوایی و سمیت شود.
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
تحقیق در مورد :خصوصیات نشاسته در 10 مورد غلات ,میخوام

5 مورد هم بخوای نداریم باید مشخص کنی کدوم غلات خداییش 10 تا بشمر ببینم بلدی!!
 

rapics

عضو جدید
دوستان میشه یه راهنمایی برای تکمیل فرم برنامه کاری کارآموزی به من بکنید؟(نیاز به یه سری فعالیت روتین تو خط تولید شیر پاستوریزه دارم) توی فرمش کنار روزهای هفته یه بخش هست بنام "عناوین کارهای انجام شده در خلال روز" که مثلا روزی چند فعالیتو باید بنویسم! اینارو نمیدونم چه فعالیتهای روتینی برای خط تولید شیر پاستوریزه وجود داره که مثلا رندوم برای هر روز چند موردو ذکر کنم؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
فعالیت روتین تو خط تولید شیر پاستوریزه

فعالیت روتین تو خط تولید شیر پاستوریزه

دوستان میشه یه راهنمایی برای تکمیل فرم برنامه کاری کارآموزی به من بکنید؟(نیاز به یه سری فعالیت روتین تو خط تولید شیر پاستوریزه دارم) توی فرمش کنار روزهای هفته یه بخش هست بنام "عناوین کارهای انجام شده در خلال روز" که مثلا روزی چند فعالیتو باید بنویسم! اینارو نمیدونم چه فعالیتهای روتینی برای خط تولید شیر پاستوریزه وجود داره که مثلا رندوم برای هر روز چند موردو ذکر کنم؟

خب می تونی بنویسی

  • بازدید از خط تولید شیر پاستوریزه
  • بازدید جایگاه دریافت شیر خام
  • حضور در آزمایشگاه شیمیایی شیر خام
  • یادگیری ثبت داده های شیمیایی شیر خام
  • حضور در آزمایشگاه میکروبی شیر خام
  • انجام تست های شیر در حال پروسس
  • اشاره تک تکی به تست های شیمیایی مثل تست الکل، اسیدیته، چربی،درصد ماده خام، دانسیته،سنجش چربی شیر خام و شیر در حال پروسس
  • بازدید از تانکر نگهداری شیر خام در قسمت ورودی
  • بازدید از پمپ ها ، کلاریفایر،بوگیر، هموژنایزر، پرکنی،لیبل زنی
  • بررسی قسمت های داخلی کلارفایر، هوموژنایزر
  • بازدید از تانک های در حال پروسس
  • بررسی طراحی داخلی و خارجی خط تولید و ساختمان کارخانه
  • بررسی فاضلاب
  • بررسی ساختمان ها و کارخانه های همسایه و رعایت قوانین
  • بررسی فونداسیون کارخانه، درب های ورودی و خروجی، پنجره ها و روشنایی، رنگ لباس کارگرها، موارد بهداشتی داخل کارخانه و پرسنل، اشاره به تعداد سرویس بهداشتی متناسب با تعداد افراد کارکنان
  • بررسی مساحت و پلان کارخانه
  • پرسش از مشخصات کارخانه مانند پیشینه، ظرفبت تولید، تعداد پرسنل و اهداف آینده آنها برای گسترش
  • پیشنهاد شما با توجه به مشاهدات و مهارت و اطلاعاتتان....
 
آخرین ویرایش:

noom

عضو جدید
5 مورد هم بخوای نداریم باید مشخص کنی کدوم غلات خداییش 10 تا بشمر ببینم بلدی!!


گندم،برنج،جو،ذرت،سویا،ارزن،چاودار،تاپیکو،

خیلی مختصر در مورد تاپیکو برنج ذرت پیدا کردم

کسی میتونه کمکم کنه
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
غلات

غلات

گندم،برنج،جو،ذرت،سویا،ارزن،چاودار،تاپیکو،

خیلی مختصر در مورد تاپیکو برنج ذرت پیدا کردم

کسی میتونه کمکم کنه

خیلی دیر گفتی!! ارزن رو به اسب ها و گنجیشکها می دن!! ارزن ندیدم در صنایع غذایی باشه
بذار من اسمهاشو بگم بهت برو خودت پیدا کن
1- ذرت corn
2- ذرت خوشه ای=سورگوم sogum
3- برنج rice
4- چاودار
5- جو rye
6- گندم wheat
7- تریپتیکاله
8- اینم یادم نمیاد 8 تا هست
نشاسته غلات!! نشاسته تاپیوکا، ذرت مومی، بذار ببینم....
هر وقت مطلب خواستی اسم درستو، ترم چند، مقطعت، فارسی یا لاتینشو بگو
یه سوال میای می پرسی بعدش معلوم نیست چیه نشاسته ها رو می خوای!!
سویا غلات نیست حبوباته!!! مثل اینه بگی نخود


مقاله فارسی برای نشاسته ذرت مومی ، مورد 2،

مقاله انگلیسی برای نشاسته ذرت مومی


عزیزم میری گوگل خب
اون اسم ها رو با هر چی نشاسته داره می نویسی ته اون هم pdf بعد جستجو رو میزنی
می تونی بری www.sid.ir
می تونی starch بنویسی با کلمه معادل غلات مورد نظر حتی یه starch بزنی خودش میاره با یه کلمه pdf
دیگه راحت تر از این کاری نیست
چرا ین همه لنگ می مونی
من فردا و پس فردا کلاس دارم بازم میام اگه بازم چیزی خواستی در خدمتم...
مطلب برا غلات ندارم شرمنده



این در مورد نشاسته برنج

جالب اینه که هنوز نگفتین چه مقطعی می خونین و مطلب رو واسه چی می خواین!؟
بعضی تحقیق های کلاسی هستن که منبع نمی خوان و فقط مطلب مهمه حتی از کتابای فارسی هم می تونین استفاده کنین مثل شیمی حامدی! خیلی گیر باشی برات خلاصه می کنم ها!!
درس سمینار فرق داره مقاله باید باشه و زیاد مهم نیست از کجا آوردی
ارشد باشین بیشتر فرق داره باید به روز باشه
ولی طبق خواسته تون کلی و عمومی هست
ولی می تونه برا درس علوم زراعی باشه یا اینکه چی ؟؟ غلات!!


این یه متن کلی هست و کارتونو راه می ندازه ترجمه ش با خودتون


اینم یه تز 145 صفحه ای مقطع ارشد مطمئنا! از توش مطلب درمیارین!!
 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: noom

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام بر همه بچه های گل صنایع غذایی:
من رشته ماشین الاتم و برای پایان نامه میخوام روی طراحی نوعی دستگاه تولید قیسی یا برگه زرد الو کار کنم . میخواستم بدونم که ایا میتونیم زرد الوی لهیده و سالم را با هم رنده کرده و قالب ریزی کنیم و سپس با خشک کن اونو اماده مصرف کنیم. یک نفر به من گفته که این کار موجب از بین رفتن خواص محصول میشه؟
خوشحال میشه اگه منو راهنمایی کنید.



سلام
هر زردالود که له شده باشه چه بر اثر عوامل فیزیکی چه میکروبی چه شیمیایی رو میشه خشک کرد
اگه بر اثر عوامل فیزیکی باشه معمولا مشکلی برای خشک کردن نداره از نظر بهداشتی ولی اگه بر اثر عوامل میکروبی یا شیمیایی لهیده شده باشه از نظر قانون و بهداشت مورد داره( وگرنه میتونی اونا هم خشک کنی)

از نظر ارزش تغذیه ای
خشک کردن نوعی روش نگهداری مواد غذایی هست به هر حال ارزش غذایی مقداری کاسته میشه به خصوص اگه بر اثر عوامل شیمیایی لهیده باشه

درضمن از هر خشک کنی هم نمیتونی برای خشک کردن زردالو استفاده کنی

ولی برای سهولت و سرعت عمل شاید بهتر باشه ازاون تحت خلا استفاده کنی
 

noom

عضو جدید
خیلی دیر گفتی!! ارزن رو به اسب ها و گنجیشکها می دن!! ارزن ندیدم در صنایع غذایی باشه
بذار من اسمهاشو بگم بهت برو خودت پیدا کن
1- ذرت corn
2- ذرت خوشه ای=سورگوم sogum
3- برنج rice
4- چاودار
5- جو rye
6- گندم wheat
7- تریپتیکاله
8- اینم یادم نمیاد 8 تا هست
نشاسته غلات!! نشاسته تاپیوکا، ذرت مومی، بذار ببینم....
هر وقت مطلب خواستی اسم درستو، ترم چند، مقطعت، فارسی یا لاتینشو بگو
یه سوال میای می پرسی بعدش معلوم نیست چیه نشاسته ها رو می خوای!!
سویا غلات نیست حبوباته!!! مثل اینه بگی نخود


ترم هشت صنایع غذایی
خودم میدونم سویا حبوباته.اما استادم اینارو گفته و میخواد
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام دوستان
کسی در مورد کاربرد میدان الکتریکی پالس دار در صنایع غذایی مطلب داره؟ در چه صنعتی باشه مهم نیست
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی در مورد کاربرد میدان الکتریکی پالس دار در صنایع غذایی مطلب داره؟ در چه صنعتی باشه مهم نیست

مطلب دارم ولی نمی تونم که بفرستم خودم کار نکردم حق الناسه!!بخوای بگرد یکم زحمت بکش بیشتر یاد می گیری...



بیشتر برای مواد غذایی مایع و نیمه مایع در صنعت آبمیوه وشیر استفاده می شه... PEF یا Pulse Electric Field بنویس بگرد دنبالش خواستی درخواست مقاله بده!!
 
آخرین ویرایش:

fatemeh_ch

عضو جدید
بیشتر برای مواد غذایی مایع و نیمه مایع در صنعت آبمیوه وشیر استفاده می شه... PEF یا Pulse Electric Field بنویس بگرد دنبالش خواستی درخواست مقاله بده!!

مرسی از راهنماییتون دوست عزیز
من برای تکمیل اطلاعاتم مطلب میخواستم نه تحقیق اماده...
نحوه گفتارتون تغییر بدید
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک.لطفا کمکم بکنید.
سلام دوستان عزیز.خوبین؟
من به دلیل مشغله کاری چند وقت بود به سایت سر نمیزدم.
دوستان من درباره استارترها و انواع و کاربردشان در لبنیات و ماست و دوغ و در این حدود نیاز به مقاله بالای 2011دارم فارسی و انگلیسی لطفا هر کس تونست پیدا بکنه واسم پیغام خصوصی بزاره تا ایمیلمو بهش بدم.ممنون
 

saman152

عضو جدید
روش های خشک کردن محصولات کشاورزی

روش های خشک کردن محصولات کشاورزی

با سلام خدمت همه دوستان عزیز.من می خوام اطلاعاتی در مورد خشک کردن میوه ها هریک از دوستان که اطلاعاتی داره در اختیارمون قرار بده.همه روش های مکانیزه و هم روش های سنتی .
برای شروع کسی از دوستان هست که در مورد توت سفید اطلاعاتی برای خشک کردنش به روش سنتی بگه :que: موفق باشید:smile:
 

hamid_b1365

عضو جدید
مهندسین محترم صنایع غذایی خواهشمندم به این سوالات جواب بدید

مهندسین محترم صنایع غذایی خواهشمندم به این سوالات جواب بدید

زمان گرم کردن یعنی رساندن به درجه حرارت 72درجه و زمان سرد کردن و رساندن به 4 درجه باید حداکثر چقدر باشه؟؟؟
اگر دما از 72 تجاوز کنه و تا 80 هم برسه آیا مشکلی ایجاد میکنه؟؟
برای طراحی دستگاه پاستوریزاسیون خیلی مهمه
 

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان گرم کردن یعنی رساندن به درجه حرارت 72درجه و زمان سرد کردن و رساندن به 4 درجه باید حداکثر چقدر باشه؟؟؟
اگر دما از 72 تجاوز کنه و تا 80 هم برسه آیا مشکلی ایجاد میکنه؟؟
برای طراحی دستگاه پاستوریزاسیون خیلی مهمه


درجه حرات 72 زمان 15 ثانیه...خنک کردن هم بستگی به جنس پاستوریزاتورتون داره...موفق باشید..


درمورد سوال دومتون هم زمان ها فرق میکنه اگه زمان بیشتر باشه دما باید کم باشه اگه زمان کمتر دما بیشتر....موفق باشید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
زمان گرم کردن یعنی رساندن به درجه حرارت 72درجه و زمان سرد کردن و رساندن به 4 درجه باید حداکثر چقدر باشه؟؟؟
اگر دما از 72 تجاوز کنه و تا 80 هم برسه آیا مشکلی ایجاد میکنه؟؟
برای طراحی دستگاه پاستوریزاسیون خیلی مهمه

قبلا چند بار نوشتم ولی هر بار نتونستم بفرستم 4 تا تصویر می فرستم براتون! سوالاتتون رو فکر نمی کنم یه مهندس صنایع غذایی بتونه جواب بده مثلا خود من نه شیمی فیزیک پاس کردم و نه استاد لبنیمون و نه هیچ کتاب لبنی در این مورد زیاد بحث نکرده بازم چیزی پیدا کردم جواب می دم
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=152916&d=1369831289
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=152919&d=1369831593
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=152920&d=1369831654





زمان نگهداری در 72 درجه سلسیوس 15 ثانیه برای شیر در تبادل کننده حرارتی صفحه ای (پاستوریزاتور) هست و زمان رسیدن به 72 درجه شیر ورودی یا زمان خنک شدن از 72 درجه تا 4 درجه که زمان های بازیافت .

انرژی هست رو نمی دونم!! محاسبه ریاضی مربوط به استریلیزاتور رو سراغ دارم
!http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=152921&d=1369832236


4.jpg
1.jpg2.jpg

3.jpg
 
آخرین ویرایش:

mojtabaafraze

عضو جدید
ژله بستنی

ژله بستنی

سلام
کسی اطلاعی داره در مورده ژله بستنی؟ یا یه مطلب؟
البته روش درس کردنشو نمیخام
میخام بدونم یه همچین محصولی صنعتی شده یا نه
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام
کسی اطلاعی داره در مورده ژله بستنی؟ یا یه مطلب؟
البته روش درس کردنشو نمیخام
میخام بدونم یه همچین محصولی صنعتی شده یا نه

یه جا طرح امکان سنجیشو دیدم اگه وقت کنم و پیداش کنم می ذارم براتون!! گشتم توی طرح های تیپ که داشتم نیست! ولی از سایت اداره شهرک صنعتی طرح های تیپ بگردین هست! فکر می کنم دیدم! بعضی وقتها فایلو ور می دارن!
صنعتی شدنشو نمی دونم... باید پرس و جو کنین از شرکتهای خیلی معروف بستنی... از سایت شرکتهاشون نگاه کنین یا از ایمیلشون سوال کنین!
 
آخرین ویرایش:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی اینجا تهیه جس فیل یا پاپ کورن با مبایلو بلته؟یا امواج مغناطیسی؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
کسی اینجا تهیه جس فیل یا پاپ کورن با مبایلو بلته؟یا امواج مغناطیسی؟

چطور؟ چیزی که قبلاً کشف شده رو می خوای ثبت کنی؟؟ همون میکرویو هست دیگه! می ذاری توش ذرت هاتو، روغن و نمک می زنی، تایم می دی، می ترکونی!! اینجا آشپزخونه نیست در ضمن!!
 

قره داغ

عضو جدید
نياز فوري به بروزه ارد

نياز فوري به بروزه ارد

باسلام دوستان عزيز اكه بروزه ارد دارين لطفا به من اطلاع بدين
 

a3emoon

عضو جدید
سلام دوستان
مندر مورد آفلاتوکسین M1 وB1 به صورت مجزا و همچنین در مورد وجود این دونوع آفلاتوکسین در پنیر و آب پنیر مقاله می خوام.
ممنون میشم اگر برام بذارید.
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
بالا