مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

000000

عضو جدید
درخواست کمک فوری از بچه های صنایع غذایی ارشد

درخواست کمک فوری از بچه های صنایع غذایی ارشد

با سلام خدمت دوستان من یه مقاله فارسی درباره الودگی فراوردههای گوشتی و مواد غذایی با نیتروزامین میخام
 

قره داغ

عضو جدید
نیاز به پروزه کارآموزی

نیاز به پروزه کارآموزی

من برای کاراموزی احتیاج به یه مقاله کامل در مورد یه کارخونه دارم(مهم نیست لبنیات باشه گوشتی باشه یا هر فراورده دیگه ای!) ....
تورو خدا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه لطفا:biggrin::cry::wallbash:
 

sonia.ch

عضو جدید
سلام برو بچ اگه استاد شیمی تجزیه ی خوب سراغ دارید معرفی کنید آخه استاد ما به درد نمی خوره می خوایم عوضش کنیم

ُ سلام دوست عزیز. من کارشناس ارشد صنایع غذایی هستم و شیمی تجزیه ام عالیه.در صورت تمایل منو به دانشگاهتون معرفی کنید
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
من برای کاراموزی احتیاج به یه مقاله کامل در مورد یه کارخونه دارم(مهم نیست لبنیات باشه گوشتی باشه یا هر فراورده دیگه ای!) ....
تورو خدا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه لطفا:biggrin::cry::wallbash:




برات پیام گذاشتم بخون ایشالله پاسختو میگیری
 

sevgin

عضو جدید
سلام دوستان
میشه نمودارفرآیند تولید شیرپاستوریزه روبرام بزارین
تودرس اصول طراحی کارخانه داشتیم که بااین علایم رسم میشدیادم رفته:(
علامت جریان به صورت دایره
علامت بازرسی به صورت مربع
علامت تاخیر به صورت D
..................
اگه برام بزارین ممنون میشم
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان
میشه نمودارفرآیند تولید شیرپاستوریزه روبرام بزارین
تودرس اصول طراحی کارخانه داشتیم که بااین علایم رسم میشدیادم رفته:(
علامت جریان به صورت دایره
علامت بازرسی به صورت مربع
علامت تاخیر به صورت D
..................
اگه برام بزارین ممنون میشم
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
- فلوچارت اصلی تولید شیر پاستوریزه
1- دریافت شیر و تخلیه
2- سرد کردن تا 4 درجه سانتیگراد در مبدل حرارتی صفحه ای کولر
3- هواگیری و بوگیری
4- فیلتراسیون اولیه با توری فلزی
5- بالانس تانک
6- فیلتر پارچه ای
7- کلاریفیکاسیون
8- خنک کردن ثانویه در سالن تولید
9- پیش پاستوریزاسیون
10- خامه گیری
11- هموژنیزاسیون دو مرحله ای
12- هولدینگ در دمای 72 درجه سانتیگراد به مدت 15 ثانیه
13- سرد کردن در واحد سرد کنی پاستوریزاتور
14- بسته بندی

علامتها رو هم که بلدی خودت بشین بکش
 

Elham fs2011

عضو جدید
سلام دوستان
من حد استاندارد فلزات کادمیوم،نیکل،مس،قلع،روی،ک روم،سرب،آهن را در پنیر(در صورت وجود استاندارد) و در صورت نبود آن در پنیر در فرآورده های لبنی ویا مواد غذایی در اتحادیه اروپا، کدکس و ایران میخواستم. ممنون
 

nematii

عضو جدید
مشاوره و سوال

مشاوره و سوال

سلام
من دانشجوي سال 3 كارشناسي صنايع غذايي هستم
آيا گرفتن درس كارآموزي براي تابستون عاقلانه است؟با توجه به اينكه ميخوام واسه ارشد بخونم.
با تشكر
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
من دانشجوي سال 3 كارشناسي صنايع غذايي هستم
آيا گرفتن درس كارآموزي براي تابستون عاقلانه است؟با توجه به اينكه ميخوام واسه ارشد بخونم.
با تشكر

سلام

بذار ترم آخر بگیر

چون فرصت زیاد داری
حتی تابستونش هم میتونی بری
 

maryam.

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

سلام دوستان.من برای درس میکروبیولوژی صنعتی باید تحقیق بدم.استاد موضوشو به عهده خودمون گذاشته:(:(میشه یه موضوع بهم معرفی کنین.مرسییییییییی
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.من برای درس میکروبیولوژی صنعتی باید تحقیق بدم.استاد موضوشو به عهده خودمون گذاشته:(:(میشه یه موضوع بهم معرفی کنین.مرسییییییییی
لطف كنيد سوالاتتونو به صورت يه تاپك نزنيد.. و در اين قسمت بپرسيد.

مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی



مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی



معرفی و دانلود مقاله و کتاب های فارسی صنایع غذایی

معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي
مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sadic

عضو جدید
سلام به همگی
پروژه طراحی کارخونه واسه کارخونه پفک میخوام.
مرسی
 

yasaminabi

عضو جدید
کمک فوری برای تهیه پروپوزال

کمک فوری برای تهیه پروپوزال

سلام دوستان من واسه روش تحقیق نیاز فوری به تهیه پروپوزال فرآیند غشایی در تهیه نشاسته دارم کسی میتونه کمکم کنه مرسی از همتون
 

rapics

عضو جدید
ممنون دوست عزیز کارخونه صنایع لبنی بخصوص شیر نیاز دارم.
راستی دوستان این فرم کارآموزی رو باید چطور پر کنم؟ چندتا فرم "الف تا د" داره که گزارش هفتگی و ماهانه و شرح و شماره گزارش و.... داره بعد مثلا فرم هفتگی باید کارهای انجام شده در طول روز (که برای من خط تولید شیر پاستوریزه هست) نوشته بشه! چون متاسفانه وقت نیست که برم بنابراین خودم پرش میکنم و میرم از مسئولش که اشناس امضا میگیرم! میشه راهنمایی کنید که اینارو چی پر کنم؟
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
ممنون دوست عزیز کارخونه صنایع لبنی بخصوص شیر نیاز دارم.
راستی دوستان این فرم کارآموزی رو باید چطور پر کنم؟ چندتا فرم "الف تا د" داره که گزارش هفتگی و ماهانه و شرح و شماره گزارش و.... داره بعد مثلا فرم هفتگی باید کارهای انجام شده در طول روز (که برای من خط تولید شیر پاستوریزه هست) نوشته بشه! چون متاسفانه وقت نیست که برم بنابراین خودم پرش میکنم و میرم از مسئولش که اشناس امضا میگیرم! میشه راهنمایی کنید که اینارو چی پر کنم؟




دوست خوبم سلام
گزارش کار اموزی زیاد دارم
که همشو رایگان میتونی در وبلاگم پیدا کنی

www.starters.blogfa.com


شیر فراوراده ی گوشت ماکارونی کیک و ابمیوه نوشابه ارد قند و.....
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام.یه درخواست دارم. روغن سویا دارای چه اسید های چرب اشباع و غیر اشباعی هست؟ لطفا یک مقاله بهم بدید به فرمت PDF که توش نوشته باشه و روش استخراجش رو هم داشته باشه. ممنون میشم ;) اگه لطف کنین جوابمو بدید
 

gole ziba

عضو جدید
ارشد بدون کنکور

ارشد بدون کنکور

سلام دوستان خوبی؟ راجع به ارشد بدون کنکور و تاریخ ثبت نامش سوال داشتم ...
میتونید راهنماییم کنید؟ من بهمن91 درسم تموم شده اما ثبت نام نکردم میتونم از این شرایط برای سال دیگه استفاده کنم ؟؟
 

sepide dolatabad

عضو جدید
انواع سیستم کلوئیدی

انواع سیستم کلوئیدی

salam bacheha man 1 tahghigh darbare anvae systemhaye koloeidi mikham mamnoon misham age komakam konid..bara darse shimi mavad 2 mikham
 

000000

عضو جدید
درخداست کمک فوری از برادران و خواهران محترم

درخداست کمک فوری از برادران و خواهران محترم

یه مقاله بصورت پاورپوینت درباره نیتروزامین میخوام هر چی میگردم پیدا نمیکنم برای این هفته سمینار دارم
 

rapics

عضو جدید
دوست عزیز وبلاگ خوبی داری. ممنون/ فقط این گزارشو لینک سالم ازش داری مجدد آپ کنی؟ نتونستم دانلود کنم
http://www.starters.blogfa.com/post-448.aspx

برای پر کردن این فرم ساعات کاری (برنامه هفتگی) کاراموزی کسی نیست کمک کنه؟! برای یه کارخونه لبنی (خط تولید شیر پاستوریزه) میخوام نمی دونم دقیقا چه عنواوین کاری وارد کنم استاد شک نکنه! :)
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
دوست عزیز وبلاگ خوبی داری. ممنون/ فقط این گزارشو لینک سالم ازش داری مجدد آپ کنی؟ نتونستم دانلود کنم
http://www.starters.blogfa.com/post-448.aspx

برای پر کردن این فرم ساعات کاری (برنامه هفتگی) کاراموزی کسی نیست کمک کنه؟! برای یه کارخونه لبنی (خط تولید شیر پاستوریزه) میخوام نمی دونم دقیقا چه عنواوین کاری وارد کنم استاد شک نکنه! :)



سلام

مرسی از حسن نظرت
این لینک اره خرابه
ولی در قسمت
http://www.starters.blogfa.com/cat-8.aspx

فقط کااموزی گذاشتم

در ضمن ادرس ایمیلتو بذار برام
حالا اینجا یا پروفایلم
یا در وبلاگم
که برات کارموزی کارخونه ی لبنی پگاه شیراز ..پگاه مشهد و چندتا کارخونه ی دیگه رو ارسال کنم
اخه الان حوصله ندارم اپلود کنم

برای پر کردن فرم کار اموزی:
اول برو تا کارخونه برات امضا کنه
و اگه اجازه دادن بازدید برو اگه هم اجازه ندادن بیخیال خودت پر کن استاد هم شک نمیکنه مهم تحویل دادن فرم و تحویل دادن گزارش کاراموزیه ....

اگه هم اشتباه نکنم
باید دو هفته بری کازاموزی
که روزی 8 ساعت
حالا تو اگه میخوای تاریخ بزنی جمعه ها رو حساب نکن بعدشم از ساعت 8 شروع میشه تا 12 و نیم ..12 و نیم تا 1 و نیم هم استراحت یک و نیم تا 5 و نیم هم کار .. وتمام
به همین راحتی
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
للل

للل

راستی
اگه میخوای فراورده های گوشتی هم هست در اون لینکی که گذاشتمممممم
 

rapics

عضو جدید
سلام

مرسی از حسن نظرت
این لینک اره خرابه
ولی در قسمت
http://www.starters.blogfa.com/cat-8.aspx

فقط کااموزی گذاشتم

در ضمن ادرس ایمیلتو بذار برام
حالا اینجا یا پروفایلم
یا در وبلاگم
که برات کارموزی کارخونه ی لبنی پگاه شیراز ..پگاه مشهد و چندتا کارخونه ی دیگه رو ارسال کنم
اخه الان حوصله ندارم اپلود کنم

برای پر کردن فرم کار اموزی:
اول برو تا کارخونه برات امضا کنه
و اگه اجازه دادن بازدید برو اگه هم اجازه ندادن بیخیال خودت پر کن استاد هم شک نمیکنه مهم تحویل دادن فرم و تحویل دادن گزارش کاراموزیه ....

اگه هم اشتباه نکنم
باید دو هفته بری کازاموزی
که روزی 8 ساعت
حالا تو اگه میخوای تاریخ بزنی جمعه ها رو حساب نکن بعدشم از ساعت 8 شروع میشه تا 12 و نیم ..12 و نیم تا 1 و نیم هم استراحت یک و نیم تا 5 و نیم هم کار .. وتمام
به همین راحتی
بازم ممنون دوست عزیز
ایمیلمو پ.خ میکنم برات
ساعات کاری که جدیدا شده 240 ساعت! که اکی میکنم ولی توی فرمش کنار روزهای هفته یه بخش هست بنام "عناوین کارهای انجام شده در خلال روز" که مثلا روزی چند فعالیتو باید بنویسم! اینارو نمیدونم چه فعالیتهای روتینی برای خط تولید شیر پاستوریزه وجود داره که مثلا رندوم برای هر روز چند موردو ذکر کنم؟ :) بدبختانه این ترم هم خیلی کوتاه شده فرجه هم اصلا نیست وگرنه حتما یا خود کارآموزی رو میرفتم یا حداقل چندباری سر میزدم ببینم چی به چیه آخه!!
 

shabgard_j

عضو جدید
کمک فوری

کمک فوری

من کمک فوری نیاز دارم به برنامه chem office کسی اگه داره برام بفرسته رو ایمیلم:heart:ممنون
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

dokhtare bala

عضو جدید
سلام خسته نباشيد من يه مقاله در مورد تاثير گوارگام و كربوكسي متيل سلولز (فيبر محلول) بر روي خواص اسپاگتي مي خوام كسي ميتونه كمكمم كنه خواهش ميكنم گيرم مرسي
 

shabgard_j

عضو جدید
سوال

سوال

کسی می دونه چرا ظروف بسته بندی قارچ آبی رنگ هستند؟لطفا زود جوابمو بدین.ممنون:gol::heart:
 

اصغر بلک

عضو جدید
سلام ممکنه آثار زيست محيطي در كارخانه هاي لبني و اثار مخرب اين كارخانجات از لحاظ آلودگي بر روي محيط زيست رو واسه من میل کنید
 

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممممممممممممم..
من یه طرح تو جیهی درمورد پنیر میخوام کجا میتونم پیداش کنم؟؟؟؟؟؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبی؟ راجع به ارشد بدون کنکور و تاریخ ثبت نامش سوال داشتم ...
میتونید راهنماییم کنید؟ من بهمن91 درسم تموم شده اما ثبت نام نکردم میتونم از این شرایط برای سال دیگه استفاده کنم ؟؟

آره می تونی
کجا خوندی؟ آزاد دیگه نه؟؟
اگه آزاد حتی تا دو سال هم از این روش قبول می شن .........
 
بالا