مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان کسی مطلبی از قیمت روز و شکل کارخانجات تولید لبنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوستان منظورم شکل چیدمان و شماتیک و شکل هر دستگاه هست.اگه مطلبی داشتین از طریق پیغام باخبرم کنین.ممن.ن
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان کسی مطلبی در مورد راه اندازی و اصول سیستم haccpدر کارخانه تولید لبنیات داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
 

ely.vahid

عضو جدید
سلام ممنون از کمکتون
ولی من که نتونستم گزارش کارو پیدا کنم!!!!!!! میشه لطفا راهنمایی کنید؟ بازم مرسی
 

nastasan

عضو جدید
سلام عزیزم تروخدا ببخشید من میلتونو گم کردم اگه میشه بدید تا همون موقع واست بدم به میلتون........شرمنده;);):redface:
 

nastasan

عضو جدید
عزیزم میلتو پیدا کردم واستون فرستادم.امیدوارم به دردتون بخوره .موفق باشید..
 

نفس2

عضو جدید
سلام:biggrin::biggrin:از دوستان کسی میدونه فلش کارتهای ارشدصنایع غذایی را چطور تهیه کرد؟
 

ashegh456

عضو جدید
سلام دوستان
مقاله در مورد عوامل موثر در صنایع غذایی میخواستم حداقل 15صفحه باشه. دستون درد نکنه.
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام دوستان کسی مطلبی از قیمت روز و شکل کارخانجات تولید لبنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوستان منظورم شکل چیدمان و شماتیک و شکل هر دستگاه هست.اگه مطلبی داشتین از طریق پیغام باخبرم کنین.ممن.ن




سایت شرکت تولید کننده ( وارد کننده ) ماشین آلات لبنی : http://khoshraveshtrading.com میتونید باهاشون تماس بگیرید و اطلاعات لازم رو کسب کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sh.ab

عضو جدید
سوال در رابطه با درس فراوردهای شیری(رشته صنایع غذایی)

سوال در رابطه با درس فراوردهای شیری(رشته صنایع غذایی)

چرا در فرمول میزان اسیدیته شیر بر حسب اسید لاکتیک از عدد0.009 استفاده شده؟
اسیدیته بر حسب در صد اسید لاکتیک= 100×009/0 ×میلی لیتر هیدروکسید سدیم
گرم وزن نمونه (با ذکر دلیل محاسباتی)
 
آخرین ویرایش:

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان .کسی جدول ذرباره مطالب زیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره ccp در مراحل تولید لبنیات (شیر پاستوریزه-ماست-خامهو...)
haccp(ccp) جدول در فرایند تولید لبنیات (جدول و نمودار و مراحل)
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان .کسی جدول ذرباره مطالب زیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره ccp در مراحل تولید لبنیات (شیر پاستوریزه-ماست-خامهو...)
haccp(ccp) جدول در فرایند تولید لبنیات (جدول و نمودار و مراحل)
اينم اگه بتونم توو همين هفته بهت ميدم فقط انگليسيه .. مشكالي كه نداري
 

هوای صبح

عضو جدید
سلام دوستان .کسی جدول ذرباره مطالب زیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره ccp در مراحل تولید لبنیات (شیر پاستوریزه-ماست-خامهو...)
haccp(ccp) جدول در فرایند تولید لبنیات (جدول و نمودار و مراحل)


دوست عزیز من جداول ccp و نمودار های فرایند مربوط به ماست، دوغ، شیر پاستوریزه و بستنی رو دارم فقط دست دوستم هست اگه فکر میکنی می تونی 3-2 روز صبر کنی میلتو بزار تا برات بفرستم.:)
 

فرزین.م

عضو جدید
آب معدنی

آب معدنی

سلام دوستان.
برای اینکه آب ذخیره شده در تانکر فلزی در دمای (4-) یخ نزنه چیکار باید کرد؟
این تانکر در محیط باز قرار داره.
 

فرزین.م

عضو جدید
آب معدنی

آب معدنی

سلام دوستان.
برای اینکه آب ذخیره شده در تانکر فلزی در دمای(4-) یخ نزنه چه کارهایی میشه کرد؟
این تانمر در محیط باز قرار داره.
 

Savant

کاربر بیش فعال
مشخصاً باید از عایق استفاده کنید. پشم شیشه رایجترین عایق در ایران است .
 

farzadyar

عضو جدید
با سلام به دوستان
جهت احداث یک سرد خانه حداقل بیست تنی در یک شهر گرمسیری برای نگهداری پرتقال نیاز به راهنمایی دارم.

دوستان اگر منبع و یا تجربه ای دارید لطفا کمک کنید.
سلام مهندس يه ايميل بزن هرچي متلب داشته باشم برات ميفرستم
خود من هم اين ترم پروژه طراحي سردخونه دارم
اگه چيزي داشتي برام بفرست
farzady68@yahoo.com
راستي يه سري هم اينجا بزن
www.farzadyar.blogfa.com
 

سروین

عضو جدید
از همتون کمال تشکر رو دارم واقعآ ممنون شرمندم کردید نمی دونم چطوری جبران کنم واقعآممنون
 

سروین

عضو جدید
در حال حاضر تنها کمکی که میتونم بکنم گذاشتن 3 دقیقه ویدیو از خط تولید رب گوجه فرنگی هست. اگه مطلبی پیدا کردم در خدمتم ولی دلتو به اینجا خوش نکن خودت از روی کتاب مطلب پیدا کن و تبدیلش کن به پاور پوینت.
فایلهارو تبدیل به فرمت 3gp کردم تا دانلودش راحت تر باشه.
http://www.irfreeup.com/images/962lhrhkmwc94kalgw70.3gp
http://www.irfreeup.com/images/1nmsvglxxxmphq5yaonl.3gp
http://www.irfreeup.com/images/nuw52v3b0nhdvfb30suc.3gp
خیلی خیلی ممنون واقعآ سپاس گذارم لطف بزررگی به من کردید
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام دوستان .کسی جدول ذرباره مطالب زیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره ccp در مراحل تولید لبنیات (شیر پاستوریزه-ماست-خامهو...)
haccp(ccp) جدول در فرایند تولید لبنیات (جدول و نمودار و مراحل)

من مال ماست طعم دار رو دارم به صورت پاور پوینت :
http://rapidshare.com/files/427469177/________.pptx
 

soroushi

عضو جدید
سلام دوستان.
برای اینکه آب ذخیره شده در تانکر فلزی در دمای(4-) یخ نزنه چه کارهایی میشه کرد؟
این تانمر در محیط باز قرار داره.

با سلام چند تا سوال دارم که پاسخ بهش میتونه راه گشا باشه

-چرا تانکر در فضای باز قرار داره؟ آیا امکان انتقال تانکر به داخل سالن ها نیست؟اصلا تانکر از نوع هواییه و یا زمینی؟

-آیا دیگ بخار یا منبع حرارتی دیگه ای وجود نداره؟(البته اگه واحدی فقط اب معدنی کار میکنه دیگ بخار نیازی نداره)

اما راه حل ها ی احتمالی:
-اگر ضرورتی برای نگهداری طولانی مدت آب در تانکر نیست آنرا تخلیه نمود.
-در صورت امکان از عایق بندی برای جلوگیری از نفوذ سرما استفاده بشه (مثلا پشم شیشه)
-استفاده از نوعی منبع حرارتی : در صورتیکه زمان ماندگاری آب درون تانکر زیاد است میتوان با تعبیه کویل هایی درون تانکر و عبور آب گرم از ان اب را گرم نمود.
-به گردش در اوردن : با به گردش در اوردن و سیرکوله کردن با پمپ تا حدی میتوان جلوی انجماد را در این حدود دمایی گرفت.
 

leili

عضو جدید
سلام و خسته نباشید
یه سمینار در مورد عمل آوری گوشت میخوام.ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
البته پاورپوینت باشه بهتره.
مرسی
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
کسی اسم کتابی رو میدونه که تو رشتمون خیلی به دردمون بخوره و کتاب کاملی باشه؟
 
بالا