مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام
ممنون از لطفتون
ولی کو گزارش کار لبنیات؟؟!!:smile:
از مطالب وبلاگتونم استفاده کردم،مفید بودن ممنون.ولی بیشتر به کارشناس تغذیه شبیه این تا صنایع غذایی;) یه ذره م ازمحصولات کارخونه ها تعریف کنین کارو کاسبیه همکارا رو کساد نکنین;)
من مطالبه صنايع غذايي رو گذاشتم و نكاته تغذيه اي رو كه لازمه مردم بدوونن كنارش گذاشتم ... ولي اوضاع صنعتمون همينه دووسته عزيز...
چشم ...
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام
ممنون از لطفتون
ولی کو گزارش کار لبنیات؟؟!!:smile:
از مطالب وبلاگتونم استفاده کردم،مفید بودن ممنون.ولی بیشتر به کارشناس تغذیه شبیه این تا صنایع غذایی;) یه ذره م ازمحصولات کارخونه ها تعریف کنین کارو کاسبیه همکارا رو کساد نکنین;)
البته مطالب ساده نوشته شده كه همه متوجه شن ... و نخواستم سخت توضيح بدم ...
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام ممنون از توجه شما راستش استاد ما برای کاراموزی علاوه بر چیزهایی که وجود داره چندتا مقاله لاتین با ترجمه در مورد مسائل روز لبنیات (موضوع گزارش کار من کارخانه لبنیات و بخصوص بستنی هست)را خواسته که من در این زمینه به مشکل بر خوردم اگه لطف کنید در این زمینه کمکم کنید ممنون می شم امیدوارم بتونم از اطلاعات شما هرچه بیشتر استفاده کنم فقط من وقتم کمه اگه سریعتر به من جراب بدین عالی میشه.:gol::victory:
دوستايه خوبم فيله گزارش كارو گذاشتم تو وبلاگم .ميتونيد گزارش كاره لبنيات (صنايع شير) رو از وبلاگم دانلود كنيد ...
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
خب همونجووري كه قول دادم اولين كار يه گزارش كار صنايع لبني بود ... اين گزارش كار آموزي لبنيات از شركت پاك ه ...
فيلشو براتون آپلود كردم ... توويه وبلاگم گذاشتمش ... www.ifoodi.blogfa.com
 

هوای صبح

عضو جدید
دوستايه خوبم فيله گزارش كارو گذاشتم تو وبلاگم .ميتونيد گزارش كاره لبنيات (صنايع شير) رو از وبلاگم دانلود كنيد ...


سلام ممنون زحمت کشیدید اما من هرکاری کردم نشد میشه منو راهنمایی کنید:question: یا اگه لطف کنید این فایلو به میل من بفرستید محبت بزرگی کردید.:w40::w27:
skybird8046@yahoo.com
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام ممنون زحمت کشیدید اما من هرکاری کردم نشد میشه منو راهنمایی کنید:question: یا اگه لطف کنید این فایلو به میل من بفرستید محبت بزرگی کردید.:w40::w27:
skybird8046@yahoo.com
ميشه عزيز ... من چكش كردم ولي چشم اينكارو ميكنم ... ولي كنار لينك دانلود توو وبلاگم نوشتم كه چه گزينه اي رو بزنين
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام اگر لطف کنین در مورد خط تولید بیسکویت و خط تولید کیک بهم اطلاعات کاملی بدین ممنون میشم.:)
ایمیل منlida.tehrani@yahoo.com
از همکاریتون ممنونم
اگر هنووز اطلاعات رو بدست نياوردين بگيد تا براتون بزارم
 
آخرین ویرایش:
راهنمایی

راهنمایی

من 500 شدم اما ریاضی وزبان رو کنار گذاشتم اما امسال میخوام قبول بشم
اینم درصدامه.فقط پارسه خوندم.گیرم رو ریاضی وزبانه چیکارکنم؟
زبان 1.11
ریاضی2.22
شیمی 54.67
میکروب41.3
تکنولوژی 39.39
اصول40
 
سلام مهندس منم تبریک میگم ایشالا دکتری
مریم خانوم من 500 شدم اما ریاضی وزبان رو کنار گذاشتم اما امسال میخوام قبول بشم
اینم درصدامه.فقط پارسه خوندم.گیرم رو ریاضی وزبانه چیکارکنم؟
زبان 1.11
ریاضی2.22
شیمی 54.67
میکروب41.3
تکنولوژی 39.39
اصول40
بنظرت چی بخونم؟ازت میخوام منو کمک کنی؟خواهشا منتظ
 

Savant

کاربر بیش فعال
اگه بتونی ریاضی رو بالای 30 بزنی 100% رتبه خیلی خوبی میاری. زبان رو که سال قبل خیلی سخت گرفتن نامردا. من با اینکه زبانم خوبه و خیلی از سوالارو جواب دادم آخرش اومد 2% ! در آزمونهای اکسین همیشه بالای 48% زبان میزدم. الان تو از سال قبل پیش زمینه داری و راحت میتونی درصد درسهای دیگه رو هم بالا ببری.
 
تشکر

تشکر

مرسی دانشمند جان والا الن مشغول 504 ام نصفش کردم ریاضیم میخوام برم کلاس.میخوام پارسه رو بخونم مثل پارسال+یه سری منابع بچه های رتبه تک رقمی.راستی شما کدوم شهرین؟من اصلا جزوه طراحی واصول مهندسی نداشتم 40%زدم بنظرت چی بخونم تا70-80%ببرمش؟بازم تشکر که حداقل شما به تاپیک من جواب دادین راستی من الان سربازم امریه اداره جهادکشاورزی گرفتم تا حدود 3 سرکارم اما میشه درس خوند
 

sanamjon

عضو جدید
اصلا به جزوات پارسه اكتفا نكنيد چون خيلي نكات رو نداره. هر فصل از پارسه رو كه خوندين حتما بعدش كتاب هاي مرجع و جزوات استادهاي طراح سوال رو يه دور نگاه كنيد و نكاتي كه توي پارسه نيست رو يادداشت كنيد تا موقع مرور حتما اونا رو هم يادآوري كنيد.
رياضي و زبان خيلي سرنوشت سازه به هيچ وجه اونا رو كنار نذارين. من براي رياضي كلاس ميرم. اول با كتاب‌هاي دبيرستان شروع كردم و بعد با استاد و كلاس.
براي زبان هم هر روز يك ساعت وقت بذارين و هر شب قبل از خواب به لغات نگاه كنين ، لازم نيست اونا رو حفظ كنيد فقط نگاه كنيد و صبح وقتي بيدار شدين دوباره نگاه كنين. اينجوري كاملا توي ذهنتون ميمونه.:w30:
 
صنم جون درمورد ریاضی وزبان خووب راهنمایی کرد ریاضی به نظرم کلاس برو وزیاد تست بزن اما ناامید نباش اکثر بچه ها در درس ریاضی مشکل دارند بقیه درصدات رو هم عالی بودی تبریک میگم.موفق باشی
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان . من هرچه سریعتر به کمکدرباره تکنولوژی روغن ولبنیات و خط تولید آنها نیاز دارم.درصورت داشتن مطالب و سایت برام پیغام بزارین ممنون
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک کاراموزی

کمک کاراموزی

سلام دوستان من در کاراموزی لبنیاتم به خط تولید شیر و ماست و دوغ و آزمایشات و نحوه چیدمان دستگاه ها و نام دستگاه ها و کاربرد آنها و قوانین طراحی کارخانه نیاز دارم .هرکس مطلبی گذاشت لطفا منو از طریق پیغام باخبر کنه.ممنون
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان من در کاراموزی لبنیاتم به خط تولید شیر و ماست و دوغ و آزمایشات و نحوه چیدمان دستگاه ها و نام دستگاه ها و کاربرد آنها و قوانین طراحی کارخانه نیاز دارم .هرکس مطلبی گذاشت لطفا منو از طریق پیغام باخبر کنه.ممنون
ميتونين از وبلاگم فايل لبنيات رو برداريد

www.ifoodi.blogfa.com
برا روغن بايد چك كنم اگه بوود اطلاع ميدم
 
سلام من ترم 7 هستم و این رشته رو خیلی خیلی دوست دارم تا حاله 1 مقاله به بوسان کره دادم و یک مقاله داخلی به مشهد میخواستم بگم از خودت شروع کن از همین الان
دوست عزیزم چطور مقاله رو ارائه دادی میشه مراحلیکه طی کردی تا مقالت رو ارئه بدی بگی مرسی
 

fereshte akabere

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزيز من هم مثل شما ترم 3 هستم اين ترم ميكروبيولوژي مواد غذايي گرفتم نميدونم چرا اينقدر مجذوبش شدم اميدوارم همه دوستان موفق باشن شما هم موفق باشيد
 

momo_lavish

عضو جدید
رشته صنايع غذايي برا كسي كه علاقه داشته باشه خيلي جذابه و آينده كاريشم خوبه چون جاي كار در زمينه هاي مختلف زياد داره
 

سروین

عضو جدید
کمک کمکم کنید در مورد خط تولید رب گوجه فرنگی

کمک کمکم کنید در مورد خط تولید رب گوجه فرنگی

سلام تو رو خدا کمکم کنید من یه پروژه خیلی سخت بهم واگذار شده در مورد خط تولید مواد تشکیل دهنده آزمایش کنترل کیفی موادی مثل خشکبار و رب گوجه فرنگی که powerpoint باشه تو رو خدا اگه اطلاعاتی در مورد این دو موضوع دارید بهم بدید به خدا جبران می کنم:(
 

lalaie

عضو جدید
سلام به همگی من دانشجوی ارشد هستم واسه یکی از درسامون باید یه محصول جدید که تو ایران تولید نمیشه یا به صورت صنعتی تولید نمیشه رو تولید کنیم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟نظر خودم بیشتر در مورد اب لبو(beet juice)هست که نوشیدنی مفیدی هست اما تو ایران به طور صنعتی تولید نمیشه
 

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من در مورد همزن هايي كه تو شركت هاي صنايع غذايي استفاده ميشن اطلاعاتي ميخوام
ممنون.
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان کسی کتاب تجزیه مواد خوب و کتابی که تمام آزمایشات مواد غذایی و نام و کاربرد دستگاه های کارخانجات باشه بلده؟لطفا از پیغام خیر بدین .ممنون
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان کسی کتاب تجزیه مواد خوب و کتابی که تمام آزمایشات مواد غذایی و نام و کاربرد دستگاه های کارخانجات باشه بلده؟لطفا از پیغام خیر بدین .ممنون
سلام دوووسته خوووفم ... بله .... من دو كتاب تجزيه مواد زيبا حسيني و ويدا پروانه رو توصيه ميكنم بهت ... هر دو كتااب خوووبن و همه موارد رو دارن
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام به همگی من دانشجوی ارشد هستم واسه یکی از درسامون باید یه محصول جدید که تو ایران تولید نمیشه یا به صورت صنعتی تولید نمیشه رو تولید کنیم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟نظر خودم بیشتر در مورد اب لبو(beet juice)هست که نوشیدنی مفیدی هست اما تو ایران به طور صنعتی تولید نمیشه
سلام دوووسته عزيز ... من منتظره جواب كارشناسي ارشدمم تا ملحق شم و لي به هر حال خيلي دووس دارم كمكت كنم ... شما دانشجو كجايي و اين موضوعه پايان نامته ؟؟ اگه نه خوشحال ميشم با هم مچ شيم و رو اين موضوع كار كنيم .. من تهران هستم
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام
من در مورد همزن هايي كه تو شركت هاي صنايع غذايي استفاده ميشن اطلاعاتي ميخوام
ممنون.

چج.ر اطلاعاتي ... اين بيشتر به اصول دستگاهي بر ميگرده ... بهم بگو دقيقن چي ميخواي توو كدوم صنعت ؟ فرقي نميكنه؟ متن انگليسي يا فارسي؟
 

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چج.ر اطلاعاتي ... اين بيشتر به اصول دستگاهي بر ميگرده ... بهم بگو دقيقن چي ميخواي توو كدوم صنعت ؟ فرقي نميكنه؟ متن انگليسي يا فارسي؟


هر نوع اطلاعاتي كه باشه , نحوه كارشون ( مكانيزم ) يا چه نوع همزن هايي بيشتر كاربرد دارن ,چه مزايا و معايبي دارن و.... , صنعتشم مهم نيست , حتما هم فارسي باشه

فقط اگه ملبي داريد خواهشا زودتر بزاريد چون وقتم كم
ممنون
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام به همگی من دانشجوی ارشد هستم واسه یکی از درسامون باید یه محصول جدید که تو ایران تولید نمیشه یا به صورت صنعتی تولید نمیشه رو تولید کنیم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟نظر خودم بیشتر در مورد اب لبو(beet juice)هست که نوشیدنی مفیدی هست اما تو ایران به طور صنعتی تولید نمیشه

سلام . به نظر من هم آب لبو موضوع خوبی میتونه باشه. ولی پیدا کردن محصولات دیگه ای که در ایران تولید نمیشه کار چندان سختی نیست.


سلام
من در مورد همزن هايي كه تو شركت هاي صنايع غذايي استفاده ميشن اطلاعاتي ميخوام
ممنون.
نمیدونم شما تا چه حد اطلاعات میخواین ولی به طور خلاصه عرض میکنم.
در صنایع غذایی بسته به ویسکوزیته ماده مورد نظر از همزن های مختلفی استفاده میشه :

گروه اول :
همزنهایی که برای مواد با ویسکوزیته پایین استفاده میشه :
1- همزن پادلی : در این نوع همزن جریان شعاعی قوی است ولی جریان محوری ضعیف . پس ورتکس بالا است و احتیاج به بافل جهت کاهش ورتکس میباشد.
2- همزن پروانه ای : در این نوع همزن جریان در کلیه محورها مطلوب است. پس ورتکس آن متوسط است .
3- همزن توربینی : ورتکس آن بسیار پایین است. مشکل آن صاف بودن و احتمال شکست آن است.

گروه دوم :
همزنهایی که برای محصولات با ویسکوزیته بالا استفاده میشن مثل خمیرها :
1- آنچور : همان همزن نانوایی است که ممکنه یک یا دو پره داشته باشه. ممکنه یا پره بچرخه یا بدنه و یا هردو. سرعت همزدن آن کم است و اگر به هر دلیلی سرعت بالا بره به دلیل ایجاد گشتاور بازو میشکند.
2- زِد - بی میکسر :این همزن میتواند ورتکس بالا ایجاد کند اما چون برای مواد با ویسکزیته بالا استفاده میشه عملا ورتکسی نداریم پس احتیاج به بافل هم نداریم.

گروه سوم :
همزنهایی که برای پودرها و مواد تیکسوتروپیک و رئوپکتیک استفاده میشه ( به طور کلی سیالات نیوتونی وابسته به زمان ) :
1- دوبل- کان - میکسر : بیشتر برای پودرها استفاده میشه که از دو مخروط ناقص تشکیل شده که حول یک محور میچرخند.
2- ریبون میکسر : مثل همزن چرخ گوشت است و دارای یک مارپیچ میباشد.



سلام دوستان کسی کتاب تجزیه مواد خوب و کتابی که تمام آزمایشات مواد غذایی و نام و کاربرد دستگاه های کارخانجات باشه بلده؟لطفا از پیغام خیر بدین .ممنون
همان طور که آقا حمید گفتن کتاب زیبا حسینی خوبه ولی اطلاعات کاملی در مورد دستگاهها ارائه نمیده و در ضمن این کتاب روشهای تجزیه ای متداول رو شرح میده و روشهای جدید و سریع در اون نیست. یک کتاب دیگه هست که ترجمه پرویز کاووسی هست به اسم تجزیه مواد غذایی. این هم بدک نیست شرح تعدادی دستگاه هم داخلشه و لی فکر نکنم اون چیزی باشه که شما میخوای.
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان .کسی جزوه برای اصول طراحی داره ؟کسی مطلب از دستگاه ها و قیمت و شکل دستگاه خط تولید لبنیات داره؟در صورت داشتن واسم پیغام بزارین.ممنون
 

Savant

کاربر بیش فعال
سلام دوستان .کسی جزوه برای اصول طراحی داره ؟کسی مطلب از دستگاه ها و قیمت و شکل دستگاه خط تولید لبنیات داره؟در صورت داشتن واسم پیغام بزارین.ممنون

سلام. این هم یک طرح توجیهی کارخانه تولید شیر و ماست و خامه پاستوریزه که نام دستگاهها و قیمتشون که مربوط به سال 86 هست رو داره. با یه سرچ تو اینترنت میتونید از روی لیست مربوطه شکل دستگاهها رو هم پیدا کنید.

http://www.irfreeup.com/images/seung1chf1mndve3cb8k.pdf

اینجا هم آپلود کردم :
مشاهده پیوست shir maast khaame.pdf

راستی شما اگه دنبال یه نمونه کار میگردی برای محاسبات این طرح شیره خرما هست میذارم براتون اگر دقیقا بر طبق فهرست این طرح جلو برین حتماً کارتون رو راحت میکنه. همه چیز رو توضیح داده. مشاهده پیوست 768_4039.pdf

قابل شما رو نداشت.

این هم یه طرح دیگه شیر ماست و خامه به صورت خلاصه دستگاهها و قیمتشون داخلش هست :

مشاهده پیوست tarhe shir , labaniat.pdf
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا