مسابقه 02- یکی من، یکی تو !! ((لغات تخصصی مهندسی صنایع غذایی))

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
Residual = پسماند

LAB
Lactic Acid Bacteria
باکتری های اسید لاکتیک؛ لاکتوز شیر رو به لاکتیک اسید متابولیزه می کنند که همین درصد لاکتیک اسید می تونه شاخصی برای اسیدیته محصول لبنی باشه که مشخص بشه مرحله تخمیر اون تکمیل شده و پروسس با توجه به همین درصد کنترل میشه
لاکتوباسیلوس پلنتاروم مثلا برای تخمیر محصولاتی مثل خیارشور و ساورکراوت هست
لاکتوباسیلوس کازئی و پاراکازئی جز باکتریهای غیراستارتر هستند
لاکتوباسیلوس بیفیدیوم فکر کنم در محصولات گوشتی تخمیری هست
لاکتوباسیلوس کازئی در کره هم پیدا می شه
:gol:
 

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
LAB
Lactic Acid Bacteria
باکتری های اسید لاکتیک؛ لاکتوز شیر رو به لاکتیک اسید متابولیزه می کنند که همین درصد لاکتیک اسید می تونه شاخصی برای اسیدیته محصول لبنی باشه که مشخص بشه مرحله تخمیر اون تکمیل شده و پروسس با توجه به همین درصد کنترل میشه
لاکتوباسیلوس پلنتاروم مثلا برای تخمیر محصولاتی مثل خیارشور و ساورکراوت هست
لاکتوباسیلوس کازئی و پاراکازئی جز باکتریهای غیراستارتر هستند
لاکتوباسیلوس بیفیدیوم فکر کنم در محصولات گوشتی تخمیری هست
لاکتوباسیلوس کازئی در کره هم پیدا می شه
:gol:
adulterate = تقلب کردن (خصوصا در بحث مواد غذایی!)
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
adulterate = تقلب کردن (خصوصا در بحث مواد غذایی!)

ETB
Elongation To Break
درصد ازدیاد طول تا شکست

برای بررسی خاصیت مکانیکی جامدات خصوصا مواد الاستیک استفاده می شه که یک نسبت عددی هست از طول ثانویه در نقطه شکست به طول اولیه که از نمودار منحنی تنش کرنش به دست میاد!
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
ع مسابقه 01- بیست سوالی صنایع غذایی 553

Similar threads

بالا