مسابقه 01- بیست سوالی

soroush_66

عضو جدید
سومیش چندان هم راحت نیس. !!!!! دو دلیل داره یکی به خاطر یه آنزیمه بخصوصه که روی پروتئین اثر میگذاره دیگری به خاطر یه اسید آمینه هست که تو کازئینه !!!!!
البته من منظورم از سخت واقعا خود سخت بود نه اسون :D
 

eli_68

عضو جدید
سلام

سلام

سلام،خوبین؟منم اومدم شرکت کنم،واسه یه تازه وارد جا دارین؟:smile:
چه جور کارخونه ای مد نظرتونه؟ کارخونه لبنیاته؟
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام كارخانه ؟

نام كارخانه ؟

محصولات شامل ؟
كنسرو ماهي
كنسرو لوبيا
رب گوجه فرنگي
كنسرو قارچ
كنسرو نخود سبز
كنسرو ذرت
و ...
 

Sarp

مدیر بازنشسته
موجود زندس؟
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از شركت شما

ممنون از شركت شما

تمام موارد مطرح شده ميتوانند باشند اما هنوز جواب صحيح اعلام نشده

راهنمايي
در استان تهران
در ورامين - پيشوا
 

شهلای تنها

عضو جدید
انواع خشک کن:دو نوع خشک کن پیوسته و ناپیوسته هستش که شامل خشک کن های غیر مستقیم.ثابت.انجمادی.مداوم.تونلی.شبکه ای اگر هم توضیحات بیشتر خواستی در خدمتم
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سوال قبلی رو بیخیال بشید! اگه میخواید این تاپیک رو ادامه بدین یه سوال جدید طرح کنید ...
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
پر مصرف ترين گاز در صنايع غذايي چيست ؟

سه چارتا مطرح هستن: بخارآب:D، کربنیک اسید، هیدروژن، نیتروژن؛ بقیه گازها نمی صرفه!

من فکر می کنم بترتیب استفاده و اهمیتشون نوشتم

H2O (g) is most useful
 
Similar threads
بالا