مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...!

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با اجازه دوستان من سوال بعدی رو طرح می کنم
امسال توی خوزستان موقع برداشت گندم چند روز بارندگی بود با مقایسه وزن هزار دانه گندم قبل و بعد از بارندگی ها به این نتیجه رسیدیم که وزن هزاردانه کاهش پیدا کرد ه دلیل کاهش وزن هزاردانه بعد از چند روز بارندگی و رطوبت مزرعه را ذکر بفرمایید ؟


سلام

خب نظر منم یکی رو همون چروکیده بذر که باعث کاهش وزن هزار دانه شده

یکی اینکه بارندگی و رطوبت باعت ابن شده که بذر دیر جوانه بزنه و یا حتی جوانه نزنه

و یه دلیل دیگه فکر کنم اینکه بذر گندم شما اصلاح شده و مقاوم نبوده به سرمازدگی و یا بیماریها و .... که بر اساس بارندگی باعث خشک شدن شده


باز باید فکــــــر کنم!:w12:
 

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
شايد دونه ها پوك شدن...

پوک شدن از چه لحاظ ؟؟؟درسته ولی اگه می تونید نوضیح بیشتری بفرمایید .

سلام

خب نظر منم یکی رو همون چروکیده بذر که باعث کاهش وزن هزار دانه شده

یکی اینکه بارندگی و رطوبت باعت ابن شده که بذر دیر جوانه بزنه و یا حتی جوانه نزنه

و یه دلیل دیگه فکر کنم اینکه بذر گندم شما اصلاح شده و مقاوم نبوده به سرمازدگی و یا بیماریها و .... که بر اساس بارندگی باعث خشک شدن شده


باز باید فکــــــر کنم!:w12:
مناسفانه هیچ کدوم از اینها نیست .

سلام
من فکر کنم چندین عامل احتمال دارد دراین امر تاثیر داشته باشند:
1- چروکیدگی بذرگندم براثر وجود رطوبت وضعف گیاه
2- ظهور عوامل قارچی (ساپروفیت)بر اثر رطوبت که درنهایت منچر به کاهش وزن میشود.
3-جوانه زنی ویا استارت برای جوانه زنی بذر که موجب کاهش وزن میشه
4- این را دیگه نمیدونم

1- چروکیدگی بذرگندم براثر وجود رطوبت وضعف گیاه : نمی تونه باشه چون گباه زنده نیست .
2- ظهور عوامل قارچی (ساپروفیت)بر اثر رطوبت که درنهایت منچر به کاهش وزن میشود. : این هم نیست
3-جوانه زنی ویا استارت برای جوانه زنی بذر که موجب کاهش وزن میشه : آفرین درسته ولی اگه می تونید توضیح بیشتری بفرمایید ( از لحاظ فیزیولوژی جوانه زنی بذر )
 

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
زينب جون ميشه توضيحات بيشتر رو خودتون بفرماييد خيلي وقته روي همين موضوع مونديم...
 

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
زينب جون ميشه توضيحات بيشتر رو خودتون بفرماييد خيلي وقته روي همين موضوع مونديم...


مهمترین نقش آب در عمل جوانه زنی عبارت است از فعال کردن آنزیمها ،معمولا در حالت خواب بذر چه به صورت رکود و چه به صورت استراحت اگر فاکتور رطوبت عامل بازدارنده باشد با جذب آب غلظت هورمونهایی که در جنین وجود داشته زیاد شده و فعال می شوند.- تجزیه مواد به تبع فعال شدن آنزیمها را خواهیم داشت- انتقال مواد تجزیه شده از بافت ذخیره ای به محور جنین و ساختن ترکیبات شیمیایی جنین از عواقب جذب رطوبت است.
و با شکستن مولکول های بزرگ به مولکول های کوچک باعث کاهش وزن هزاردانه می شود .
:gol:
:gol:
اما سوالی که برای من بدون جواب مونده اینه که قدرت جوانه زنی بذر های دو نمه شده گندم ( بذری که رطوبت جذب کرده و بعد از شکسته شدن مولکولهای بزرگ به مولکول های کوچکتر خشک شده و عمل جوانه زنی یه علت خشک شدن محیط متوقف شده ) برای فصل زراعی بعد به چه صورت خواهد بود؟؟؟؟؟؟ با توجه به اینکه بیشتر کشاورزا از این بذرها برای کشت سال بعد خود استفاده خواهند کرد .
 
آخرین ویرایش:

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
سلام

من با اجازه دوستان طرح سوال بعد را به دوست عزیزمان مارچین واگذار میکنم .ممنون میشم اگه یه سوال طرح کنند.
سلام باشه چشم...راستش بين شما بزرگان منه بي سواد احساس خوبي براي طرح سوال ندارم....اما بخاطر اينكه بي ادبي نشه...چشم.


عزيزان لطفا بفرماييد:
انواع جنين رو در بذر نام ببريد...
 

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
كسي نميخواد جواب بده...فكرنميكنم سوالم خيلي سخت باشه هاااا....
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام باشه چشم...راستش بين شما بزرگان منه بي سواد احساس خوبي براي طرح سوال ندارم....اما بخاطر اينكه بي ادبي نشه...چشم.


عزيزان لطفا بفرماييد:
انواع جنين رو در بذر نام ببريد...

كسي نميخواد جواب بده...فكرنميكنم سوالم خيلي سخت باشه هاااا....


یادش بخیر تو کنترل گواهی بذر یه چیزهایی خونده بودیم


بذرها به دو بخش تقسیم میشن: با آندوسپرم و بدون آندوسپرم

-بذرهای با آندوسپرم به عنوان ذخیره غذایی(داندرون)که شامل

1)جنین نابالیده یا رشد نکرده:درواقع جنین خیلی کوچک و توسعه نیافته است اما در موقعه جوانه زنی رشد بیشتری می کند مانند ماگتولیا وتاج الملوک

2)رویان خطی:دراین حالت رویان بیشتر از حالت قبل رشد کرده ودر جوانه زنی افزایش بیشتر می یابد مانند چتریان،پامچال،خانواده زیتون

3)رویان کوچک:بیش از نصف بذر زا پر می کند مامنند بگونیا،تنباکو،اطلس،میمون

4)رویان احاطه گر:در این حالت آندوسپرم واحاطه می کند مثل علف هفت بند،تاجفردوس،لاله عباس


بذرهای غیر آندوسپرمی:براساس پوششهای بذر گروه بندی می شوند.

الف)پوسته سخت بذرمانندلوبیا،شوعدانی،پست ه،عناب،پنبه،پیچک

ب)پوسته نازک ،لایه اعاب دارمانند شب در ،شوعدان،بنفشه

ج)پوسته خارجی چوبی با لایه نیمه نفوذ پذیر داخلی مثل خرزه زهر،گاو زبان وحسن یوسف

ح)پوسته خارجی دارای الیافی با لایه بالایی غشایی نیمه نفوذ پذیر مانند بسیار از گونه های خانواده Asteracceae

پ)جنین رشد نکرده بدون هیچ ذخیره غذایی مانند ارکیدها

ه)جنین های کوچک تغییر شکل یافته بذر را احاطه کرده است مانند گندمیان چند جنینی و آپومیکسی


برگرفته از وبسایت: سایت دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات
 
آخرین ویرایش:

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
آفررررررررررين عالي و كامل بود...مرسي گلم تبريك ميگم...

بفرماييد سوال بعد رو در خدمت باشيم.
 

ثریا قدوسی

عضو جدید
انواع جنین در گیاه

انواع جنین در گیاه

سلام باشه چشم...راستش بين شما بزرگان منه بي سواد احساس خوبي براي طرح سوال ندارم....اما بخاطر اينكه بي ادبي نشه...چشم.


عزيزان لطفا بفرماييد:
انواع جنين رو در بذر نام ببريد...

یادش بخیر تو کنترل گواهی بذر یه چیزهایی خونده بودیم


بذرها به دو بخش تقسیم میشن: با آندوسپرم و بدون آندوسپرم

-بذرهای با آندوسپرم به عنوان ذخیره غذایی(داندرون)که شامل

1)جنین نابالیده یا رشد نکرده:درواقع جنین خیلی کوچک و توسعه نیافته است اما در موقعه جوانه زنی رشد بیشتری می کند مانند ماگتولیا وتاج الملوک

2)رویان خطی:دراین حالت رویان بیشتر از حالت قبل رشد کرده ودر جوانه زنی افزایش بیشتر می یابد مانند چتریان،پامچال،خانواده زیتون

3)رویان کوچک:بیش از نصف بذر زا پر می کند مامنند بگونیا،تنباکو،اطلس،میمون

4)رویان احاطه گر:در این حالت آندوسپرم واحاطه می کند مثل علف هفت بند،تاجفردوس،لاله عباس


بذرهای غیر آندوسپرمی:براساس پوششهای بذر گروه بندی می شوند.

الف)پوسته سخت بذرمانندلوبیا،شوعدانی،پست ه،عناب،پنبه،پیچک

ب)پوسته نازک ،لایه اعاب دارمانند شب در ،شوعدان،بنفشه

ج)پوسته خارجی چوبی با لایه نیمه نفوذ پذیر داخلی مثل خرزه زهر،گاو زبان وحسن یوسف

ح)پوسته خارجی دارای الیافی با لایه بالایی غشایی نیمه نفوذ پذیر مانند بسیار از گونه های خانواده Asteracceae

پ)جنین رشد نکرده بدون هیچ ذخیره غذایی مانند ارکیدها

ه)جنین های کوچک تغییر شکل یافته بذر را احاطه کرده است مانند گندمیان چند جنینی و آپومیکسی


برگرفته از وبسایت: سایت دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات

با تشر فراوان از توضیحات کامل دوستمون ، برای این که بد قول نشم در حد بضاعتم اطلاعات اندکی رو که به نظرم مفید می اومد گذاشتم

جنین عبارت از نهال فوق العاده کوچکی که ریشه ،ساقه، برگ و جوانه انتهایی گیاه به اسامی ریشه اولیه،ساقه اولیه ،لپه ها و جوانه اولیه در آن دیده می شود. مواد غذایی بعضی از دانه ها مانند غلات و کرچک و خشخاش در داخل آلبومن ذخیره می گردند و در این صورت لپه های گیاه نازک و غشایی باقی می مانند و دانه های آلبومن دار نامیده می شوند. در این دانه ها اگر جنین که در دانه کرچک راست و در دانه خشخاش خمیده و هلالی است بوسیله آلبومن احاطه شود انترر (Intraire)نام دارد و اگر در فاصله پوسته بذر یا( Tegument) و آلبومن قرار گرفته باشد اکسترر(extraire) نامیده می شوند مانند جنین گندم که در انتهای تحتانی دانه قرار گرفته و همچنین جنین گیاه Saponaria که آلبومن را احاطه نموده است.
 

پیوست ها

  • Embryo(biology.kenyon.edu).jpg
    Embryo(biology.kenyon.edu).jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Embryo1home.earthlink.net.jpg
    Embryo1home.earthlink.net.jpg
    25.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ثریا قدوسی

عضو جدید
کاربرد نور مصنوعی در تولید گیاهان و گلها و چگونگی عملکرد آن

کاربرد نور مصنوعی در تولید گیاهان و گلها و چگونگی عملکرد آن

مرسی سوال بعد: نور مصنوعی چه کاربردی در تولید گیاهان و گلها داره و به چه صورتِ؟
تاثیر نور مصنوعي بر گياهان
در گیاهان رنگدانه های متعددی برای جذب حداکثری طیف های مختلف نور سفیدخورشید که شامل 7 طیف است ، وجود دارد. در این میان نور سبز توسط گیاه تنها جز به میزان اندکی که به واسطه کاروتینوییدها جذب می شود ؛ باز تابیده شده یا از آن عبور می کنند . به همین دلیل است که گیاه سبز رنگ دیده می شود . بالعکس نورهای (Violet-Blue)(آبی - بنفش) و قرمز توسط کلروپلاست و کاروتینویید ها جذب شده و به این ترتیب اثر بیشینه بر سازو کار های گیاهان ایفا می کنند.
وجود نور برای انجام عمل فتوسنتز، گل دهی، جوانه زنی و افزایش گیاهان امری ضروری است اما از کمک نور مصنوعی که راهی آسان برای رویش نهال های سبز و مستحکم است نمی توان به سادگی صرف نظر کرد. نور خورشید دارای طیف های کامل نور است و تمام رنگ های آن مورد استفاده گیاه قرار می گیرد اما در عین حال نورهای قرمز و آبی بیشترین نقش را در فتوسنتز ایفا می کنند. نور قرمز موجب رشد گیاه و گل دهی آن می شود اما اگر گیاه تنها نور قرمز را دریافت کند، به طور طولی رشد می کند اما ضعیف باقی می ماند. نور آبی نیز باعث رشد گیاه می شود اما دریافت آن به تنهایی سبب کوتاه و ضخیم شدن شاخه ها و برگ های گیاه می شود. استفاده از ترکیب ۲ نور آبی و قرمز موجب افزایش فتوسنتز در گیاهان می شود.نور خورشید سفید رنگ و دارای طیف کامل نورهاست و ما تنها ۷ طیف آن را مشاهده می کنیم. در بین این ۷ طیف، رنگ نورهای قرمز و آبی که دارای بیشترین طول و کمترین موج هستند و ترکیب آن ۲ به صورت مصنوعی روی گیاه سبب تسریع فتوسنتز در گیاه می شود. از طرفی، طول موج نور، شدت تابش نور و مدت زمان تابش نیز در فتوسنتز گیاه موثر است.استفاده از لامپ با بخار جیوه سبب تولید نور آبی شدید و بالانس نوری می شود و استفاده از لامپ با بخار سدیم نیز که برای کوددهی و میوه دهی کاربرد دارد، نور زرد و نارنجی تولید می کند که ایجاد این نورها سبب می شود گیاه احساس کند فصل پاییز فرا رسیده است و زمان گل دهی و میوه دهی آن تحریک شود. در صورت استفاده از نور مصنوعی به جای نور طبیعی باید از ترکیب نور قرمز و آبی استفاده کرد زیرا این ۲ نورمکمل هم هستند و اثری مانند نور خورشید در رشد گیاهان دارند.

منابع:
www.answers.com

http://www.mohit-zist.com
 

پیوست ها

  • Light Absorption in different pigments(  www.pci.tu-bs.de).jpg
    Light Absorption in different pigments( www.pci.tu-bs.de).jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Photosynthesis diagrams under diferent lights(www.tsdfbelize.org ).jpg
    Photosynthesis diagrams under diferent lights(www.tsdfbelize.org ).jpg
    46 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ثریا قدوسی

عضو جدید
سلام بله کاملا درسته بفرمایید سوال بعد عزیزم
سلام خدمت همه دوستان گرامی و عرض سپاس از این که به من اجازه طرح پرسش رو می دید ولی من حقیقتا دوست دارم با تجربه های این تالار پرسش ها رو مطرح کنن . و من خودم رو محک بزنم . اگه اجازه بدید می خوام خواهش کنم اینبا ر رو مهندس فردا یا هر کس دیگه ای که خودتون بفرمایین قبول زحمت کنن .
باعث خوشحالی و سپاس فراوان من هست :gol:
اما اگه تا فردا کسی قبول زحمت نکرد برای اینکه فعالیت ادامه داشته... باشه چشم
با احترام:gol:
 
آخرین ویرایش:

hfarda2011

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
باتشکر چشم
1-حلال ایمیداکلوپراید ودیازینون چیست؟(منظورم ماده تکنیکال 95 درصد است که چگونه محلول آن را بدست میاوریم).
ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشداما چون دوستان دربخش گیاهپزشکی هم فعالیت دارد من این سوال را مطرح کردم.
 

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
باتشکر چشم
1-حلال ایمیداکلوپراید ودیازینون چیست؟(منظورم ماده تکنیکال 95 درصد است که چگونه محلول آن را بدست میاوریم).
ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشداما چون دوستان دربخش گیاهپزشکی هم فعالیت دارد من این سوال را مطرح کردم.

According to the German Patent bureau, the industrial synthesis of diazinon is as follows:
β-isobutyrylaminocrotonic acid amine was cyclized with NaOR (R is either a hydrogen or aliphatic chain of 1 to 8 carbons) in a mixture of 0 to 100% by weight of water and an alcohol having 1 to 8 carbon atoms, above 90° C (but below the boiling point of the mixture used). Sodium pyrimidinolate was precipitated out in an inert solvent, such as benzene, with simultaneous removal of the water formed. The potassium salt is then reacted with diethylthiophosphoryl chloride by heating for several hours. When the reaction finished, the potassium chloride formed was washed with water and the solvent was removed under reduced pressure leaving diazinon.


A process for preparing imidacloprid involves reacting 2-nitroiminoimidazolidine with 2-chloro-5-chloromethyl pyridine in the presence of an alkali carbonate in an organic solvent. A stoichiometric amount of the 2-chloro-5-chloromethyl pyridine is gradually added into mixture of a corresponding stoichiometric amount of the 2-nitroiminoimidazolidine and the organic solvent under reflux condition.
 

ثریا قدوسی

عضو جدید
نکاتی درباره حلال ایمیداکلوپراید ودیازینون

نکاتی درباره حلال ایمیداکلوپراید ودیازینون

سلام
باتشکر چشم
1-حلال ایمیداکلوپراید ودیازینون چیست؟(منظورم ماده تکنیکال 95 درصد است که چگونه محلول آن را بدست میاوریم).
ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشداما چون دوستان دربخش گیاهپزشکی هم فعالیت دارد من این سوال را مطرح کردم.


According to the German Patent bureau, the industrial synthesis of diazinon is as follows:
β-isobutyrylaminocrotonic acid amine was cyclized with NaOR (R is either a hydrogen or aliphatic chain of 1 to 8 carbons) in a mixture of 0 to 100% by weight of water and an alcohol having 1 to 8 carbon atoms, above 90° C (but below the boiling point of the mixture used). Sodium pyrimidinolate was precipitated out in an inert solvent, such as benzene, with simultaneous removal of the water formed. The potassium salt is then reacted with diethylthiophosphoryl chloride by heating for several hours. When the reaction finished, the potassium chloride formed was washed with water and the solvent was removed under reduced pressure leaving diazinon.


A process for preparing imidacloprid involves reacting 2-nitroiminoimidazolidine with 2-chloro-5-chloromethyl pyridine in the presence of an alkali carbonate in an organic solvent. A stoichiometric amount of the 2-chloro-5-chloromethyl pyridine is gradually added into mixture of a corresponding stoichiometric amount of the 2-nitroiminoimidazolidine and the organic solvent under reflux condition.
برگردان فارسی :
بر اساس بایگانی یک بیمار آلمانی:
چرخه سنتز صنعتی دیازینون که به عنوان β-isobutyrylaminocrotonic acid amine شناخته می شود ، با NaOR
(که R می تواند هیدروژن یا زنچیره آلیفاتیک 1تا 8 کربنه باشد) در یک محلول صفر تا صد در صد وزنی آب و الکل ( که دارای 1تا 8 اتم کربن است )؛ در دمای بالای 90 درجه سانتی گراد و زیر نقطه جوش محلول مورد استفاده ، انجام می پذیرفت. Sodium pyrimidinolate در یک حلال بی حرکت مانند Benzene با حذف همزمان آب تشکیل شده ته نشین می شد. آنگاه نمک پتاسیم با diethylthiophosphoryl chloride همراه با حرارت دادن به مدت چند ساعت وا کنش می داد. هنگامی که واکنش پایان یافتpotassium chloride تشکیل شده با آب شستشو داده شد و حلال نیز تحت فشار کاهش یافتن دیازینون زدوده شد .

روند فرآوری imidacloprid شامل واکنش 2-nitroiminoimidazolidine با 2-chloro-5-chloromethyl
pyridine
در حضور یک کربنات قلیایی در یک حلال آلی می باشد . تحت شرایط ریفلاکس یا باز گشت chloromethyl pyridine رفته رفته به میزان مخلول nitroiminoimidazolidine و حلال آلی استو کیومتری متناظر افزوده می شود
.


پژوهشگران برای مطالعه اثر حاد دیازینون برسیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صخرایی از تزریق داخل صفاقی روغن ذرت به عنوان حلال دیازینون استفاده کردند و پس از 24 ساعت و بیهوشی موش ها با اتر بافت قلب آن ها را برای مطالعه جدا کردند
مرجع:مجله پزشکی کوثر

 
آخرین ویرایش:

hfarda2011

عضو جدید
کاربر ممتاز

According to the German Patent bureau, the industrial synthesis of diazinon is as follows:
β-isobutyrylaminocrotonic acid amine was cyclized with NaOR (R is either a hydrogen or aliphatic chain of 1 to 8 carbons) in a mixture of 0 to 100% by weight of water and an alcohol having 1 to 8 carbon atoms, above 90° C (but below the boiling point of the mixture used). Sodium pyrimidinolate was precipitated out in an inert solvent, such as benzene, with simultaneous removal of the water formed. The potassium salt is then reacted with diethylthiophosphoryl chloride by heating for several hours. When the reaction finished, the potassium chloride formed was washed with water and the solvent was removed under reduced pressure leaving diazinon.


A process for preparing imidacloprid involves reacting 2-nitroiminoimidazolidine with 2-chloro-5-chloromethyl pyridine in the presence of an alkali carbonate in an organic solvent. A stoichiometric amount of the 2-chloro-5-chloromethyl pyridine is gradually added into mixture of a corresponding stoichiometric amount of the 2-nitroiminoimidazolidine and the organic solvent under reflux condition.

برگردان فارسی :
بر اساس بایگانی یک بیمار آلمانی:
چرخه سنتز صنعتی دیازینون که به عنوان β-isobutyrylaminocrotonic acid amine شناخته می شود ، با NaOR
(که R می تواند هیدروژن یا زنچیره آلیفاتیک 1تا 8 کربنه باشد) در یک محلول صفر تا صد در صد وزنی آب و الکل ( که دارای 1تا 8 اتم کربن است )؛ در دمای بالای 90 درجه سانتی گراد و زیر نقطه جوش محلول مورد استفاده ، انجام می پذیرفت. Sodium pyrimidinolate در یک حلال بی حرکت مانند Benzene با حذف همزمان آب تشکیل شده ته نشین می شد. آنگاه نمک پتاسیم با diethylthiophosphoryl chloride همراه با حرارت دادن به مدت چند ساعت وا کنش می داد. هنگامی که واکنش پایان یافتpotassium chloride تشکیل شده با آب شستشو داده شد و حلال نیز تحت فشار کاهش یافتن دیازینون زدوده شد .

روند فرآوری imidacloprid شامل واکنش 2-nitroiminoimidazolidine با 2-chloro-5-chloromethyl
pyridine
در حضور یک کربنات قلیایی در یک حلال آلی می باشد . تحت شرایط ریفلاکس یا باز گشت chloromethyl pyridine رفته رفته به میزان مخلول nitroiminoimidazolidine و حلال آلی استو کیومتری متناظر افزوده می شود
.


پژوهشگران برای مطالعه اثر حاد دیازینون برسیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صخرایی از تزریق داخل صفاقی روغن ذرت به عنوان حلال دیازینون استفاده کردند و پس از 24 ساعت و بیهوشی موش ها با اتر بافت قلب آن ها را برای مطالعه جدا کردند
مرجع:مجله پزشکی کوثر

سلام
ممنون از پسخگویی تان.
اما حلال این دو اینها نیست.
 

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
سلام
ممنون از پسخگویی تان.
اما حلال این دو اینها نیست.
مهندس جان من فكر ميكنم واقعا جاي سوال شما اينجا نبود...شرمنده ها...اما نه از سوال چيزي فهميدم...
و نه حتي از جواب و ترجمه اي كه دوستان زحمت كشيدن...

ميشه زحمت بكشي و يه سوال ديگه كه در خورد باغباني باشه طرح بفرماييد؟؟؟؟
 

hfarda2011

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس جان من فكر ميكنم واقعا جاي سوال شما اينجا نبود...شرمنده ها...اما نه از سوال چيزي فهميدم...
و نه حتي از جواب و ترجمه اي كه دوستان زحمت كشيدن...

ميشه زحمت بكشي و يه سوال ديگه كه در خورد باغباني باشه طرح بفرماييد؟؟؟؟
سلام
چشم یه سوال دیگه میگذارم
جواب حلال SC ها مثل ایمیداکلوپراید آب هست وحلا ل EC ها مثل دیازینون زایلن ویا سایر مواد نفتی وحتی استن است.
 

gandom talaee

عضو جدید
اما سوال دیگه:
افزایش (مصرف بیش ازاندازه)کدامیک از مواد غذایی دردرختان میوه باعث بروز علایم کمبود آهن درگیاه میگردد؟راه حل را نیز لطفا ارایه فرمایید.





مواد غذایی رو نمیدونم ولی ابهای دارای بیکربنات زیاد باعث کاهش جذب اهن میشود اهک باعث کمبود اهن میشود
 

hfarda2011

عضو جدید
کاربر ممتاز
در واقع كلسيم و آهن در تمام طبيعت ؛ آنتاگونيست هستند
سلام این یک مورد درسته وآهک هم صحیح .عناصر غذایی مهتمری هستند که با افزایش آنها علایم آهن کمبود را ما درگیاه می بینیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

samira20*

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم مهمترین عامل کمبود آهن "زيادي بي كربنات در محلول خاك " هستش ولی مصرف زیاد کودهای فسفره هم باعث کمبود آهن میشه.
درسته؟

 

Similar threads

بالا