koochooloo_m
عضو جدید
[FONT="]کومیس یک نوشیدنی شناخته شده در روسیه و آسیای غربی است. این نوشیدنی در مغولستان آیراگ نامیده می شود. این محصول به شکل سنتی از شیر مادیان تولید می شود.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]رنگ آن خاکستری درخشان است. فلور میکروبی مورد استفاده مخلوطی از باکتری و مخمر می باشد. طی تخمیر، پروتئین ها به شدت تجزیه می شوند. همزمان با شکل گرفتن متابولیت های حاصل از تخمیر، پروتئولیز نیز صورت گرفته که این فرآیند سبب ایجاد طعم خاص کومیس است.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]همچنین کومیس با کیفیت خوب ممکن است از شیر گاو به وسیله فرآیند تخمیر تولید شود اما به دلیل اینکه شیر اسب از نظر ترکیب به شیر انسان نزدیک است، در آماده سازی این غذا ترجیح داده شده است.[/FONT][FONT="] [/FONT]