فالوده شیرازی خانگی بخورید

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
کتاب کاله: فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.​
مواد لازم

  • [*=right]۲۵۰ گرم نشاسته
    [*=right]۲ لیوان آب
    [*=right]یک‌سوم لیوان گلاب
    [*=right]آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه
1. ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.​
2. مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.​
3. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.​
4. گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود ۲۰ دقیقه این مرحله طول می‌کشد.​
5. وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.​
6. چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.​
7. مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.​
8. به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.​
9. بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.​
10. فالوده را در کاسه‌ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید. می‌توانید مقداری بستنی زعفرانی کاله با تکه‌های خامه و پسته کنار فالوده سرو کنید.​

برترین ها
 

Similar threads

بالا