غذای دانشجویی

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید اینجا تالار آشپزی یا درد ودل:cry:

یه غذا بگین با

پیاز
گرجه
کدو
رشته آش
و عدس
که بشه باهاش یه غذایی دانشجویی خوب درست کرد؟!
برو عدسو بفروش جاش تخم مرغ بخر:Dبعدش اینو درست کن :

مواد لازم :ـ کدو سبز ۴ عددـ گوجه فرنگی ۳ عددـ آب گوجه فرنگی ۲ لیوانـ تخم مرغ ۲ عددـ کره ۱ قاشق غذا خوریـ نمک و روغن به میزان لازمطرز تهیه :کدو را حلقه حلقه و بعد سرخ کنید.سپس کدو را با آب گوجه فرنگی و نمک و کره بپزید و آن فدر صبر کنید تا آب گوجه فرنگی تبخير و آبی برایش نماندسپس گوجه فرنگی ها را پوست بکنیدو قطعه قطعه کرده بین کدو بچینید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال به هم بزنید و روی آن بریزیدو روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود

که میشه این :
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوستان

حالا
یه غذا

واسه وقتی گنج پیدا کردیم:biggrin:
گوشت
برنج
و...

هم چلو مرغ توضیح بدین
و هم آب گوشت و هر غذایی دیگه که که بلدین

ممنون دوستان

البته آرزو بر جوانان عیب نیست:biggrin:
 

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون دوستان

حالا
یه غذا

واسه وقتی گنج پیدا کردیم:biggrin:
گوشت
برنج
و...

هم چلو مرغ توضیح بدین
و هم آب گوشت و هر غذایی دیگه که که بلدین

ممنون دوستان

البته آرزو بر جوانان عیب نیست:biggrin:

دانشجو و گوشت!!!
داریم اصن؟؟!!
 

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بی ربط:

دانشجو باید دانشجو باشه .دانشجویی که دانشجو نباشه دانشجو نیست!!!!!!!
درست نمیگم؟!!
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون دوستان

حالا
یه غذا

واسه وقتی گنج پیدا کردیم:biggrin:
گوشت
برنج
و...

هم چلو مرغ توضیح بدین
و هم آب گوشت و هر غذایی دیگه که که بلدین

ممنون دوستان

البته آرزو بر جوانان عیب نیست:biggrin:

آبگوشتو تو صفحه 7 یا 8 گفتم
چلو مرغ هم
اول مرغی که با خوراکو بپزی بذار آب پز بشه بعد که نیم پز شد برمیداری سرخ میکنی
از قبل باید کلی پیاز پوست بکنی خوب ریزش کنی مثلا واسه دو تا سینه مرغ ...دو تا پیاز بزرگ پوست کن
تو همون روغنی که مرغو سرخ کردی اگه زیاده کمش کن بعد مرغ پیازو سرخ کن(مرغو بعد سرخ شدن بردارا)
وقتی طلایی شد توش فلفل ادویه زردچوبه بریز و نمکو رب (دو تا قاشق رب مثلا) اگه دوس داری یکم آب لیمو هم بریز
بعد که رب خوب تو روغنو و پیاز تفت خورد رنگ داد یه دو تا لیوان آب بریز بذار با رب قاطی شه جوش که اومد میریزی تو قابلمه ای که میخوای مرغو توش دم بذاری
اون مرغای سرخ شده رو بذار تو قابلمه این آبو ربم بریز روش بعد درشو بذار ..بذار با شعله کم بپزه
اگه زرشک یا آلو قیسی داری هم آخرای پختن بریزی تو خورشت خیلی خوشمزه میشه....واسه خوراک هر چقد پیاز بیشتر باشه بهتره چون آبش غلیظ یشه
...برنجم که یاد دادن نمیخواد
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوستان

راستی قروتی چطوری درست میکنن؟!!!
چون خیلی دوست دارم
 

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

صبح زود، گوشت (که یکم چربی داره) و حبوبات (یه شب بذار خیس بخوره ) و لیمو امانی رو بریز تو آب بذار پخته شه یکم روغن و نمکم بزن، برو کلاس، نزدیک ظهر که برگشتی چن تا سیب زمینی رو جدا میذاری آب پز شه، رب و ادویه و نمک فلفل رو به آبگوشتت بزن، بذار یکم جوش بخوره، بعد سیب زمینی پوست کرده رو هم بنداز توش، بذار جا بیفته...به نظر من و بچه های اتاقمون هرچی چرب تر، خوشمزه تر:D نه دیگه طوری که یه وجب روغن روش وایسه:razz: غذاتون برا ساعت 3 آمادس!!

من این غذا رو پختم
فقط صب گذاشتم پخته شه و رفتم بیرون.ظهر برگشتم دیدم ته گرفته:| آب و رب بهش اضافه کردم+فلفل تازه تند
خیلی خوب شد:D
دقیقا ساعت 3 آماده شد خخخ
 

misento

عضو جدید
مفید بود استفاده کردیم. بعدا اگه دانشگاه رفتیم شهر دیگه و خوابگاه استفاده میکنیم :biggrin::biggrin::biggrin:

http://chibepazam.ir/

به این سایتم سر بزنین خوبه هاا. هرجا دیدین مواد مورد نیاز اضافی آورد و ندارین حذفش کنین اونا نکات انحرافیه :D
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ممنونم
معلومه شما خیلی پولدار هستید
چون خانه دانشجوییتون به این با کلاسی و شیک
:surprised:
به نظر شما از یه پسر توقع دارین اینها درست کنه؟!!!
زنده باد تخم مرغ .........
بعدم توضیح بدین چطوری درست میشه با تشکر
 

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیکم السلام.خونه دانشجویی نیست تو خوابگاهیم.باکلاسی و شیکی اتاقمون از کجا معلومه الان؟:)
نه اینجا مگه غذاهارو نمی زارن؟ چه توقعی!! :)))
باشه.

اولی: رولت تخم مرغه. هر موادی که داشتین (مروری بر ایام هفته) مثلا من گوجه فرنگی و فلفل سبزو یکم قارچ و ادویه رو سرخ کردم . تخم مرغو زیاد هم میزنید داخل یه قابلمه نچسب ترجیحا میریزید . بعد موادتونو میریزید روی لایه ی تخم مرغ و رول می کنید. البته من اینجا قابلمه بزرگ نداشتم ولی اگه لایه ی تخم مرغه بزرگ باشه بهتر رول میشه.

دومی: پنیر برشته. روغن بریزید تو قابلمه . چند قاشق پنیر رو داخل روغن آب کنید .بهش شوید+ زردچوبه اضافه کنید .بعدش هم بسته به ذائقه چند تا تخم مرغ بشکونین توش هم بزنید تا گلوله ای بشه.من با سیبزیمینی و گوجه فرنگی می خورم اینو.

سومی : بادمجان+ کدو+ هویج+ پیاز+گوجه فرنگی .... جدا جدا سرخ ....
البته اینا چکیده ی یک ماهن /وگرنه هرشب سرخ کردنی میدونین که خوب نیست.
 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیکم السلام.خونه دانشجویی نیست تو خوابگاهیم.باکلاسی و شیکی اتاقمون از کجا معلومه الان؟:)
نه اینجا مگه غذاهارو نمی زارن؟ چه توقعی!! :)))
باشه.

اولی: رولت تخم مرغه. هر موادی که داشتین (مروری بر ایام هفته) مثلا من گوجه فرنگی و فلفل سبزو یکم قارچ و ادویه رو سرخ کردم . تخم مرغو زیاد هم میزنید داخل یه قابلمه نچسب ترجیحا میریزید . بعد موادتونو میریزید روی لایه ی تخم مرغ و رول می کنید. البته من اینجا قابلمه بزرگ نداشتم ولی اگه لایه ی تخم مرغه بزرگ باشه بهتر رول میشه.

دومی: پنیر برشته. روغن بریزید تو قابلمه . چند قاشق پنیر رو داخل روغن آب کنید .بهش شوید+ زردچوبه اضافه کنید .بعدش هم بسته به ذائقه چند تا تخم مرغ بشکونین توش هم بزنید تا گلوله ای بشه.من با سیبزیمینی و گوجه فرنگی می خورم اینو.


سومی : بادمجان+ کدو+ هویج+ پیاز+گوجه فرنگی .... جدا جدا سرخ ....
البته اینا چکیده ی یک ماهن /وگرنه هرشب سرخ کردنی میدونین که خوب نیست.

همین پنیر معمولیای صبحانه منظورته سحرجان؟ پنیرش باید کامل آب بشه؟ نمیچسبه ته تابه؟
 

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علیکم السلام.خونه دانشجویی نیست تو خوابگاهیم.باکلاسی و شیکی اتاقمون از کجا معلومه الان؟:)
نه اینجا مگه غذاهارو نمی زارن؟ چه توقعی!! :)))
باشه.

اولی: رولت تخم مرغه. هر موادی که داشتین (مروری بر ایام هفته) مثلا من گوجه فرنگی و فلفل سبزو یکم قارچ و ادویه رو سرخ کردم . تخم مرغو زیاد هم میزنید داخل یه قابلمه نچسب ترجیحا میریزید . بعد موادتونو میریزید روی لایه ی تخم مرغ و رول می کنید. البته من اینجا قابلمه بزرگ نداشتم ولی اگه لایه ی تخم مرغه بزرگ باشه بهتر رول میشه.

دومی: پنیر برشته. روغن بریزید تو قابلمه . چند قاشق پنیر رو داخل روغن آب کنید .بهش شوید+ زردچوبه اضافه کنید .بعدش هم بسته به ذائقه چند تا تخم مرغ بشکونین توش هم بزنید تا گلوله ای بشه.من با سیبزیمینی و گوجه فرنگی می خورم اینو.

سومی : بادمجان+ کدو+ هویج+ پیاز+گوجه فرنگی .... جدا جدا سرخ ....
البته اینا چکیده ی یک ماهن /وگرنه هرشب سرخ کردنی میدونین که خوب نیست.


پنیر چی؟
 

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین پنیر معمولیای صبحانه منظورته سحرجان؟ پنیرش باید کامل آب بشه؟ نمیچسبه ته تابه؟



با هر پنیری که دوس دارید. پنیر برشته غذای شمالیه ..شمالیا توش سیرم میریزن. ولی کلا با پنیر خامه خوشمزه تره..اما پرکالری..!
نه عزیزم نمی چسبه ..حرارت باید ملایم باشه وگرنه میسوزه.
اینم دستور اصلیش:
http://namnak.com/16530-طرز-تهیه-پنیر-برشته-شمالی.html
 

Similar threads

بالا