غذای دانشجویی

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان خسته نباشید
چندتا غذایی دانشجویی ساده و کم خرج
(به غیز ار ماکارانی و تخم مرغ)
یادم بدین تا بتونم غذا درست کنم
چون پنجشنبه جمعه ها غذا نداریم
با تشکر
 

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرغ پلو...........


در ابتدا قابلمه رو با آب پر میکنید و میذارید تا جوش بیاد بعد مرغو کمی نمک و یک عدد پیاز کوچولو پوست

کنده و داخل قابلمهمی اندازید......خلاصه وقتی مرغ پخته شد قسمتی آنرا برداشته و خورد میکنید...........و

به ماهی تابه میریزید و اگر از پیاز خوشتون بیاد میتونید کمی پیاز خرد کرده و کمی تفت دهید و مقداری نمک

و روغن و زردچوبه و کمی ادویه پلو اضافه کرده و کمی روی شعلع تفت دهید و در آخر برای زیباییش و ملس

بودن غذا کمی زرشک اضافه کنید.....


و حالا میتونین برنج خیس شده رو بریزید به قابلمه و بذارید به جوش بیاد و مدتی بعد برای ایجاد اطمینان یکی

دوعدد برنجرو برداشته و به خامی یا پختگی آن نگاه کنید که در اینجا باید برنج کمی له شود البته نه زیاد و باید

یک رشته ش پخته نشه .............و بعد از آبکش کردن کمی روغن به ته قابلمه بریزید و اول کمی از برنج را

ریخته و بعد مواد حاصله که درست کردیم رو بریزید و با این ترتیب ادامه بدید تا اینکه مواد شما تمام

شود..........و بگذارید تا برنج دم بکشد...............


امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ..........
 

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوراک لوبیا .....

وسایل مورد نیاز: سیب زمینی,لوبیا سبز ریز ریز , کمی گوجه فرنگی , پیاز خرد شده ,چرخ کرده , زرد چوبه و ادویه و نمک و فلفل........

هر کدام را جدا جدا سرخ میکنین و بعد با هم قاطی کرده و میل میکنید.............

در ضمن بعضیا هم بجای چرخ کرده از تخم مرغ استفاده میکنن............طوریکه چرخ کرده نمیزنن و بعد از پخته شدن تمام وسایل تخم مرغ را در ظرفی زده

و بر روی مواد میریزند و قاطی میکنن تا تخم مرغ همه مواد را گرفته و بپزد............
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیب زمینی رو سرخ کن بذارکنار
پیازو سرخ کن+گوشت یا مرغ فرق نداره ولی اگه گوشته گوشتش چرخ کرده باشه اگه مرغ باید مرغت ریش ریش باشه

بعد نمک و ادویه و.... بزن بعد سیب زمینی بعد اگه دوست داشتی رب گوجه

همین
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیب زمینی رو ابپزکن بعد خوردش کن +سوسیس خورد شده +نمک و فلفلو...........
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرکنم بلد باشی اینو

سیبزمینی و خرد کن و سرخ کن بعد تخم مرغ بزن توش
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوستان
دقت کنید گفتم کم خرج
کل سال که دانشگاه بودم فقط دوبار گوشت خوردیم (البته بگم غذا دانشگه عالی) اونم نذری بوده:biggrin:
چون جا گوشت چیزی دیگه بود که کم خرج تر باشه
بازم منتظر هستم
با تشکر
داود قادری فر
 

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عدسی، املت، انواع کو کو ها هم آسونه هم کم خرجه. بعدش به جای گوشت میتونید اگه دوست داشته باشید از سویا استفاده کنید.
 

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسی کوکو چطوری درست میشه؟!!!


خواهش میکنم. بستگی داره به این که چه کوکویی بخواید درست کنید
کوکو سیب زمینی
چند تا سیب زمینی به تعداد خودتون بذارید آبپز شه بعدش اونا رو پوست کنید و رنده کنید بهش یدونه تخم مرغ بزنید زردچوبه و نمک و فلفل خوب هم بزنید بعدش با دست به شکلهای دایره به اندازه کف دست دربیارید مثل کتلت درنهایت در ماهی تابه با روغن سرخش کنید دو طرفشو.
کوکو سبزی
میرید سبزی فروشی میگید سبزی واسه کوکو میخوام بعدش پاکش میکنید و میشورید و با یه چاقو تیز خوب خردش میکنید بهش زردچوبه، نمک، فلفل میزنید 3 تا 4 تخم مرغ بهش میزنید داخل ماهی تابه سرخش میکنید.
کوکو مرغم هست که گفتید کم خرج باشه دیگه نمیگم
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم. بستگی داره به این که چه کوکویی بخواید درست کنید
کوکو سیب زمینی
چند تا سیب زمینی به تعداد خودتون بذارید آبپز شه بعدش اونا رو پوست کنید و رنده کنید بهش یدونه تخم مرغ بزنید زردچوبه و نمک و فلفل خوب هم بزنید بعدش با دست به شکلهای دایره به اندازه کف دست دربیارید مثل کتلت درنهایت در ماهی تابه با روغن سرخش کنید دو طرفشو.
کوکو سبزی
میرید سبزی فروشی میگید سبزی واسه کوکو میخوام بعدش پاکش میکنید و میشورید و با یه چاقو تیز خوب خردش میکنید بهش زردچوبه، نمک، فلفل میزنید 3 تا 4 تخم مرغ بهش میزنید داخل ماهی تابه سرخش میکنید.
کوکو مرغم هست که گفتید کم خرج باشه دیگه نمیگم

باشه ممنون لطف کردین
فقط یه سوال چطوری پاک کنم؟!!!
 

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه جدی پرسیدم

دختر که نیستم از این کارا بلد باشم

البته که این کارا رو فقط دخترا نباید بلد باشند.سبزی رو که خریدی باید ساقه های بلندشو حذف کنی با دست جدا کنی سعی کنی برگا رو از ساقه جدا کنی مثلا برگای جعفری یا شنبلیله رو. توضیحش سخته یعنی شما تا حالا ندید یکی سبزی پاک کنه جلوتون؟؟!!!.
 

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه غذا تو اصطلاح ما "خفه کن" :D
سیب زمینی بزارید تو آب تا بپزه .پیاز سرخ کنید . سیر..حالا سیرم نبود منفجر نمیشه .بعد سیب زمینی که پخت بکوبید له بشه پیاز سرخ شده رو بریزید توش + ادویه (نمک و فلفل و زردچوبه و...) + رب+ مروری بر ایام هفته . ما هر چی داشتیمو نداشتیم توش میریزیم از جمله: خیارشور، نخود فرنگی، مرغ اگه مونده باشه ..یا هیچی کلا ..همینظوری سیب زمینی و پیاز سرخ شده.:w07: یه بارم من سوسیس ریختم :w25:


یه چیز دیگه که خیلی خوبه بادنجونه .البته خب باید کمی پول + حوصله داشته باشید. بادمجونارو سرخ کنید تمومه ..باهاش میشه n تا غذا درست کرد ..اگه میتونید بگم غذا.
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته که این کارا رو فقط دخترا نباید بلد باشند.سبزی رو که خریدی باید ساقه های بلندشو حذف کنی با دست جدا کنی سعی کنی برگا رو از ساقه جدا کنی مثلا برگای جعفری یا شنبلیله رو. توضیحش سخته یعنی شما تا حالا ندید یکی سبزی پاک کنه جلوتون؟؟!!!.

یه بار پاک کردم ولی از هر جاش که به دستم رسیده گرفتم جدا کردم
حالا این سبزی بلندا هست چیه جعفری یا هر چی اسم شهس اونها رو چطور پاک میکنن؟!
 

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا اینها که گفتین غذاهایی خوبمون

آبلیمو با پیاز:biggrin:

و یتیمچه:biggrin:

بابا یتیمچه که خوراک خودمونه ...بادمجونو کدو سبز و سیب زمینیو اینا دیگه! همون که از جانب گوشت طفلی یتیمه:biggrin: آبلیمو با پیاز وعده ی غذایی نیست که.
 

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا جناب داداش این غذا من در آوردیه واسه لحظات اورژانسی که اعصاب ندارید.وگرنه زرشک پلو با مرغ ، ته چین، قورمه سبزی ..بیفستراناگوف :biggrin:درست کنید ..اگه جنمشو دارین اینارو آموزش بدم :D
بیفستراناگوف :hate:

عاقا ما ی روز تو دانشگاه دعوتمون کردن سلف گفتن بریم ناهار

یه کم برنج بود و خورش قیمه

لبریز بود از کافور :hate: بچه ها وقتی با اشتها میخوردن انگار که از بیابون فرار کرده بودن :d

ما: :weirdsmiley:

گفتن تو جوجه ماشینی ای :d

بشقاب منم خوردن...

و ما همچنان :weirdsmiley:
 

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیفستراناگوف :hate:

عاقا ما ی روز تو دانشگاه دعوتمون کردن سلف گفتن بریم ناهار

یه کم برنج بود و خورش قیمه

لبریز بود از کافور :hate: بچه ها وقتی با اشتها میخوردن انگار که از بیابون فرار کرده بودن :d

ما: :weirdsmiley:

گفتن تو جوجه ماشینی ای :d

بشقاب منم خوردن...

و ما همچنان :weirdsmiley:


واسه منم همین موضوع پیش اومده

مثلا از استانبوی پلو خیلی بدم میاد
تو دانشگاه میدن اصلا نمیخورم
ولی بچه ها طوری میخورن که انگاری آخرین وعده غذایشونه؟!!!:biggrin:
 

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه منم همین موضوع پیش اومده

مثلا از استانبوی پلو خیلی بدم میاد
تو دانشگاه میدن اصلا نمیخورم
ولی بچه ها طوری میخورن که انگاری آخرین وعده غذایشونه؟!!!:biggrin:

آخه استانبولی ام از اون غذاهاییه که هر چی می خوان توش میریزن ..مورد داشتیم رشته های ماکارونیو لپه و اینام بوده .مثه قرمه سبزی که با چمنای یونی درست می کنن:w07:
 

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کوکو سیب زمینی یه طور دیگه هم هست..........

اینکه به تعداد نیاز سیب زمینی پوست بکنید و رنده کنین...........و بعد مواد لازم از قبیل زردچوبه , ادویه , نمک را ریخته و 2 الی3 تا تخم مرغ بهش اضافه کنید............و تمام مواد را بهم زده و بعد درون ماهی تابه روغن سرخ کردنی اضافه کنید و بذارید یکم داغ بشه تا سیب زمینی ها نچسبه.........و بعد با قاشق از مواد برداشته و به ماهی تابه بریزید و با قاشق از حالت گودی درآورده و صاف کنید..........
 

afarenesh

عضو جدید
کوکو سیب زمینی یه طور دیگه هم هست..........

اینکه به تعداد نیاز سیب زمینی پوست بکنید و رنده کنین...........و بعد مواد لازم از قبیل زردچوبه , ادویه , نمک را ریخته و 2 الی3 تا تخم مرغ بهش اضافه کنید............و تمام مواد را بهم زده و بعد درون ماهی تابه روغن سرخ کردنی اضافه کنید و بذارید یکم داغ بشه تا سیب زمینی ها نچسبه.........و بعد با قاشق از مواد برداشته و به ماهی تابه بریزید و با قاشق از حالت گودی درآورده و صاف کنید..........

من با باران موافقم کوکوش ترد و خوشمزه میشه
منم گاهی توش هویج رنده شده هم برای تنوع میزدم اونم خوب میشد
خیلی زودم اماده میشه نهایت 1 ساعت
البته نودلم خوبه ها خیلی وقتا که دیرم میشد میخوردیم خوشمزس میتونی اگه طعمشو دوست نداری یکمی پیاز و با رب سرخ کنی بش اضافه کنی خوب میشه
 

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه بار پاک کردم ولی از هر جاش که به دستم رسیده گرفتم جدا کردم
حالا این سبزی بلندا هست چیه جعفری یا هر چی اسم شهس اونها رو چطور پاک میکنن؟!

آقا یه پیشنهاد شما که میرید خونه و حتما هم یخچال دارید تو خوابگاه. به مادرتون بگید مواد کوکو سبزی و باقالی پلو وعدس پلوو ... رو فریز کنه بهتون بده شما اونجا درستش کنید دیگه نیاز نیست سبزی بخرید و پاک کنید

 

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من با باران موافقم کوکوش ترد و خوشمزه میشه
منم گاهی توش هویج رنده شده هم برای تنوع میزدم اونم خوب میشد
خیلی زودم اماده میشه نهایت 1 ساعت
البته نودلم خوبه ها خیلی وقتا که دیرم میشد میخوردیم خوشمزس میتونی اگه طعمشو دوست نداری یکمی پیاز و با رب سرخ کنی بش اضافه کنی خوب میشه

بله اینطوریشم هست من پخته اشو بیشتر دوست دارم
 

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عدس پلو
دمپختک
املت
زرشک پلو با مرغ
قیمه
قورمه سبزی
کشک و بادمجون
لوبیا پلو
این غداهای خشک...
یه چن مدلم غذای شل بلدم هر کدومو خواستی بگو یادت بدم... :D
 

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد سوسیس بندری و هات داگ و سالاد اولیه آماده بخیر .... هی روزگار هی ....


یادم میاد یک بار دوستمون سوسیس بندری درست کرد خیلی شور بود رفت شستش دوباره گذاشت روی حرارت ...من دیگه طرفش نرفتم واقعیتش ...
:D
 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی دوستان
بازم بگین

چی با همبرگر و سوسیس میشه درست کرد؟!!!
همبرگر را از پوشش خود جدا کرده درون تابه حاوی روغن بر روی گاز سرخ میکنیم...تا مغز پخت شود .... بعد لای نان ساندویچی...در صورت نبود به سنگگ بربری لواش تافتون...بسنده میکنیم...

سوسیس را از پوشش دراورده درون روغن سرخ میکنیم:ی

میتونید سوسیس رو حلقه کنید با تخم مرغ سوسیس تخم مرغ درست کنید...یا سوسیس بندری....یا حتی رنده کنید یا خرد کنید به جای مایه ماکارونی به ماکارونی بزنید...یا پیتزا تابه ای درست کنید...
 

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
:Dمن ی غذا می گم هم کم خرجه هم رژیمی هم تهیش وقتی نمیبره
البته کساییم که هوس فسنجون کردن این غذا خیلی طعم فسنجون دارع

مرغ ی تیکه (هرچه قدر میدونی واسه خودت بسه )
هویچ یک درشت
آلو بخارا 3 یا 4 عدد
پیاز یه فسقلی (البته اگه پیاز تو مرغ دوست دارین می تونین بزرگ بزنین توش حتی می تونین حذف کنین این قلمو)

روش طبخ: مرغ و پیازو میریزی تو قابلمه آبم میریززی میزاری رو شعله وقتی حس کردی تا حدودی پخته شده هویچ خرد شده و الو ها رو بهش اضافه می کنی و میزاری بپزن وقتی هویچ و تست کردی و نرم شده بود غذا امادست

اگرم حوصله دوبار کاری رو نداری همه رو بریز تو قابلمه و بزار با هم بپزن

این غذا نه نمک می خاد نه روغن خیلی هم خوشمزست:D
 

Similar threads

بالا