شوید میگو با پلو
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری کره
• 2/3 پیمانه تره فرنگی خرد شده
• 1.5 پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه نخود فرنگی
• یک قاشق چایخوری پودر عصاره مرغ
• 340 گرم میگوی پوست کنده
• دو پیمانه برنج پخته شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه
طرز تهیه
1. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی ها را داخل آن دو تا سه دقیقه تفت دهید.
2. پودر عصاره مرغ را در ¼ پیمانه آب داغ مخلوط کنید. میگو، برنج و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا گرم شوند. سپس شوید را اضافه کنید. آنها را داخل ظرف بکشید و با شوید تازه سرو کنید.
سوپ بیف تریاکی
• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 225 گرم فیله گوساله
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• یک عدد پیازچه بزرگ خرد شده
• 4 پیمانه آب
• یک پیمانه آب سیب
• دو عدد هویج خلالی شده
• 1/3 پیمانه برنج دانه بلند
• یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
• نصف قاشق چایخوری عصاره گوشت
• 3 حبه سیر رنده شده
• دو پیمانه بروکلی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری سس تریاکی
طرز تهیه
1. چربی های گوشت را جدا کنید و آنها را به شکل نوارهای باریک و نازک برش دهید. در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. آنها را با پیازچه به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا گوشت ها طلایی و برشته شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.
2. در همان قابلمه، آب، آب سیب، هویج، برنج خام، زنجبیل، سیر و عصاره گوشت را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشند و سپس حرارت را کم کنید تا 15 دقیقه نیم جوش بمانند.
3. بروکلی را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر نیم جوش کنید و در آخر، سس تریاکی را اضافه و گرم سرو کنید.
بیف و سبزیجات فلفلی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• 115 گرم اسپاگتی
• نصف پیمانه آب
• 3 قاشق غذاخوری سس سویا
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• روغن
• یک پیمانه نخود فرنگی
• نصف پیمانه فلفل دلمه ای سبز یا قرمز
• یک حبه سر رنده شده
• یک پیمانه قارچ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• 340 گرم فیله گوساله
طرز تهیه
1. اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید و گرم نگه دارید.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، آب، سس سویا، نشاسته ذرت، فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. تابه عمیق یا واگ (تابه چینی) را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن بریزید. نخود فرنگی ها، فلفل دلمه ای و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. آنها را از تابه خارج کنید.
4. کمی روغن داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، گوشت ها را سه تا 4 دقیقه داخل آن تفت دهید. گوشت ها را کنار تابه بگذارید. سس را وسط تابه بریزید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سبزیجات را به تابه اضافه کنید و همه مواد را یک دقیقه روی حرارت با هم مخلوط کنید. در آخر اسپاگتی را اضافه کنید.
سوپ نودل و مرغ پر ادویه
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• دو پیمانه آب
• 400 گرم آب مرغ
• دو عدد پیازچه خرد شده
• دو قاشق چایخوری سس سویا
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ
• 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• دو پیمانه ¬باك چوى (نوعى كلم برگ چينى)
• یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
• 60 گرم نودل
• 1.5 پیمانه مرغ پخته و خرد شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، پیازچه، سس سویا، سیر، ادویه و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. باک چوی، فلفل دلمه ای و نودل ها را اضافه کنید و بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم جوش روی حرارت کم روی گاز باشند. در آخر، مرغ های پخته شده را اضافه و گرم سرو کنید.
آکاژو چیکن
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 4 تا 6 ساعت
مواد لازم
• 300 گرم سوپ قارچ آماده
• سه قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• 680 گرم مرغ
• 450 گرم بروکلی
• 110 گرم قارچ تازه خرد شده
• نصف پیمانه آکاژو (بادام هندی)
طرز تهیه
1. در یک قابلمه سوپ قارچ،سس سویا و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ، قارچ و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.
2. در قابلمه را بگذارید و به مدت 4 تا6 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
3. بادام هندی را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید آن را با برنج پخته سرو کنید.
www.bartarinha.ir/
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری کره
• 2/3 پیمانه تره فرنگی خرد شده
• 1.5 پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه نخود فرنگی
• یک قاشق چایخوری پودر عصاره مرغ
• 340 گرم میگوی پوست کنده
• دو پیمانه برنج پخته شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه
طرز تهیه
1. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی ها را داخل آن دو تا سه دقیقه تفت دهید.
2. پودر عصاره مرغ را در ¼ پیمانه آب داغ مخلوط کنید. میگو، برنج و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا گرم شوند. سپس شوید را اضافه کنید. آنها را داخل ظرف بکشید و با شوید تازه سرو کنید.
سوپ بیف تریاکی
• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 225 گرم فیله گوساله
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• یک عدد پیازچه بزرگ خرد شده
• 4 پیمانه آب
• یک پیمانه آب سیب
• دو عدد هویج خلالی شده
• 1/3 پیمانه برنج دانه بلند
• یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
• نصف قاشق چایخوری عصاره گوشت
• 3 حبه سیر رنده شده
• دو پیمانه بروکلی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری سس تریاکی
طرز تهیه
1. چربی های گوشت را جدا کنید و آنها را به شکل نوارهای باریک و نازک برش دهید. در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. آنها را با پیازچه به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا گوشت ها طلایی و برشته شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.
2. در همان قابلمه، آب، آب سیب، هویج، برنج خام، زنجبیل، سیر و عصاره گوشت را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشند و سپس حرارت را کم کنید تا 15 دقیقه نیم جوش بمانند.
3. بروکلی را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر نیم جوش کنید و در آخر، سس تریاکی را اضافه و گرم سرو کنید.
بیف و سبزیجات فلفلی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• 115 گرم اسپاگتی
• نصف پیمانه آب
• 3 قاشق غذاخوری سس سویا
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• روغن
• یک پیمانه نخود فرنگی
• نصف پیمانه فلفل دلمه ای سبز یا قرمز
• یک حبه سر رنده شده
• یک پیمانه قارچ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• 340 گرم فیله گوساله
طرز تهیه
1. اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید و گرم نگه دارید.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، آب، سس سویا، نشاسته ذرت، فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. تابه عمیق یا واگ (تابه چینی) را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن بریزید. نخود فرنگی ها، فلفل دلمه ای و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. آنها را از تابه خارج کنید.
4. کمی روغن داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، گوشت ها را سه تا 4 دقیقه داخل آن تفت دهید. گوشت ها را کنار تابه بگذارید. سس را وسط تابه بریزید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سبزیجات را به تابه اضافه کنید و همه مواد را یک دقیقه روی حرارت با هم مخلوط کنید. در آخر اسپاگتی را اضافه کنید.
سوپ نودل و مرغ پر ادویه
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• دو پیمانه آب
• 400 گرم آب مرغ
• دو عدد پیازچه خرد شده
• دو قاشق چایخوری سس سویا
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ
• 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• دو پیمانه ¬باك چوى (نوعى كلم برگ چينى)
• یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
• 60 گرم نودل
• 1.5 پیمانه مرغ پخته و خرد شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، پیازچه، سس سویا، سیر، ادویه و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. باک چوی، فلفل دلمه ای و نودل ها را اضافه کنید و بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم جوش روی حرارت کم روی گاز باشند. در آخر، مرغ های پخته شده را اضافه و گرم سرو کنید.
آکاژو چیکن
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 4 تا 6 ساعت
مواد لازم
• 300 گرم سوپ قارچ آماده
• سه قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• 680 گرم مرغ
• 450 گرم بروکلی
• 110 گرم قارچ تازه خرد شده
• نصف پیمانه آکاژو (بادام هندی)
طرز تهیه
1. در یک قابلمه سوپ قارچ،سس سویا و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ، قارچ و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.
2. در قابلمه را بگذارید و به مدت 4 تا6 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
3. بادام هندی را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید آن را با برنج پخته سرو کنید.
www.bartarinha.ir/