[غذاهای فرنگی] - انواع غذای ملل

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
رتتویی، خوراک محبوب فرانسوی
2nafare.com: اگر کارتون زیبا و دوست داشتنی رتتویی ، موش سرآشپز را دیده باشید مطمئنا دل تان خواسته که کاش دستور پخت این خوراک لذیذ را داشته باشید. این خوراک که مواد تشکیل دهنده اش سبزیجات هستند، یکی از خوراک های محبوب کشور فرانسه است. همچنین این خوراک می تواند مورد توجه گیاه خواران هم باشد که در رژیم خوراک شان گوشت وجود ندارد. این خوراک بعنوان همراه خوراک اصلی و گاهی بعنوان خوراک اصلی سرو می شود.


موش سرآشپز

مواد لازم


  • نصف پیاز ریز خرد شده
  • دو حبه سیر ریز شده
  • گوجه ی رنده شده یک پیمانه
  • روغن زیتون دو قاشق خوراک خوری
  • بادمجان یک عدد ورقه شده
  • کدوی سبز یک عدد ورقه شده
  • کدوی زرد یک عدد ورقه شده
  • فلفل ایتالیایی قرمز یک عدد
  • چند برگ آویشن تازه
  • نمک و فلفل
دستور پخت رتتوئی

ابتدا دمای فر را تا ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد بالا ببرید و بگذارید گرم شود. گوجه فرنگی رنده شده را کمی داخل تابه حرارت دهید تا آبش کشیده شود. سپس سیر و پیاز رنده شده را به این سس اضافه کنید. آن را با یک قاشق از روغن زیتون بهم بزنید و با فلفل و نمک کافی سس را آماده کنید. سر و ته کدوها و بادمجان را ببرید و نازک ورقه کنید. سر فلفل را هم جدا کنید و داخلش را خالی کنید و آن را هم ورقه کنید. برای ورقه کردن تمام مواد رتتویی می توانید از رنده ی ورقه ای استفاده کنید که البته باید بسیار تیز باشد تا همه را با یک ضخامت ورقه کند.


رتتوئی، خوراک فرانسوی


فوت آشپزی، گذاشتن کاغذ روغنی روی سبیجات رتتوئی


رتتوئی پخته شده و آماده

سس آماده شده را کف ظرف نسوز بریزید طوری که کف ظرف را بپوشاند. حالا به ترتیب سبزیجات ورقه شده را مانند تصویر به نوبت و از لبه ی ظرف به سمت داخل ظرف به صورت مورب و تا حدی روی هم بچینید تا ظرف پر شود. روغن زیتون باقی را روی سبزیجات بریزید و نمک و فلفل بپاشید. ساقه های آویشن را جدا کنید و ریز خورد کنید و روی خوراک بپاشید. روی خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید. (این یک فوت آشپزی است)

حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه زمان بدهید تا خوراک خوب بپزد و سبزیجات آب شان را پس بدهند و خوب پخته شوند. اما نه به اندازه ای که له شوند. نباید بگذارید خوراک لبه ی ظرف قهوه ای رنگ شود (یعنی بسوزد) باید ببینید که سس گوجه فرنگی دارد قُل می زند.


سرو کردن رتتوئی با بلغور

حالا دیگر خوراک رتتویی شما آماده است. آن را در بشقاب تخت سرو کنید، می توانید در کنار آن کمی پلوی دم شده یا بلغور پخته شده نیز سرو کنید. نوش جان!


برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
مجله سیب سبز: از این سرآشپز به عنوان پادشاه غذایی فرانسه یاد می کنند، چرا که وی توانسته در کوتاه ترین زمان ممکن تحول عظیمی در طعم و ظاهر غذاهای خود ایجاد کند و مشتریان بسیار زیادی را به سوی خود جذب کند. «پیرگانیر» معتقد است یکی از بزرگترین جاذبه های پخت غذا و مواد غذایی در جهان ایجاد نمای رنگی رنگی در آن است. رنگ در نگاه اول چنان جذاب و دیدنی است که اشتهای هر بیننده ای را به سوی خود جذب می کند.




زمانی‌که منوی یک سرآشپز از انواع غذاهای رنگی سرشار می شود، دیگر فرصت انتخاب را از مشتری گرفته و به سرعت در نقطه جذب مشتری متمرکز شده است. این سرآشپز فرانسوی که طی 4 سال اخیر به عنوان سرآشپز برتر شهر پاریس شناخته شده، هم اکنون در لندن و لاس وگاس هم توانسته مشتریان بیشماری را گرد هم آورد. او معتقد است مهم‌تر از خوش‌آب‌و‌رنگ بود ن غذا، خواص مواد اولیه خوراکی‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

خوراک مرغ به سبک بلغاری



مواد لازم براي 4نفر:


  • مرغ: 6-5 قطعه
  • قارچ: 200 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: 3حبه
  • روغن کنجد: 4 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: یک قاشق چای خوری
  • آویشن: يك قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1. ابتدا مرغ را با آویشن، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه درون روغن کنجد تف دهید تا کمی برشته شود. سپس آن را از درون تابه خارج کرده و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را رنده كرده سپس سیر و پیاز ساطوری شده را در اندکی روغن کنجد تف دهید و گوجه‌های رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوجه‌ها کمی برگردد بعد از آن سرکه، شکر، خردل و قارچ خرد شده را همراه نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و آن را هم بزنید و اجازه دهید مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.

2. در این مرحله فر را روشن کرده و آن را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پس از گرم شدن فر، مرغ‌ها را درون ظرفی نسوز قرار داده و مایه‌ آماده شده را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند.



رولت مرغ با چاشنی سبزیجات



مواد لازم براي 4نفر:


  • سینه مرغ: 2 عدد
  • گوجه‌فرنگی: يك عدد
  • پیازچه: 4 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • کرفس: يك ساقه
  • زیتون: 10 عدد
  • جعفری: 50 گرم
  • تخم‌مرغ : 2 عدد
  • پنیر پیتزا: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل:به میزان لازم

روش تهیه

1. هریک از سینه مرغ‌ها را به 2 قسمت تقسیم کنید. به این ترتیب 4 برش سینه مرغ دارید که باید آنها را با کمک بیفتک‌کوب یا وردنه پهن کنید تا ضخامت شان به 3 تا 4 میلی‌متر برسد. برای این کار هر یک از برش‌ها را در کیسه فریزر قرار دهید و با کمک بیفتک‌کوب آن را بکوبید تا پهن شود. سپس مقداری نمک و فلفل روی آنها بریزید و سطح آن را با کمک روغن زیتون چرب کنید.

2. در مرحله بعد، پیازچه، کرفس و جعفری را ساطوری کرده و همراه زیتون‌ها که هسته آنها خارج شده، در3 قاشق روغن زیتون مدت 4 تا 5 دقیقه تف دهید. پس از آماده شدن مواد درون مرغ، اجازه دهید حرارت آن از بین برود. سپس این مواد را با پنیر پیتزا مخلوط کنید و آن را داخل ورقه‌های آماده‌شده از سینه مرغ بریزید و آن را رول کنید.

3. برای حفظ شکل ظاهری رول، می‌توانید از خلال دندان کمک بگیرید.

4. سپس سینی فر را با مقدار کمی روغن زیتون چرب کنید و رول‌ها را درون آن بچینید. فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را در آن قرار دهید. پس از 25 تا 30 دقیقه غذای شما آماده می شود.



دلمه‌کاهوپیچ با سیب‌زمینی تنوری



مواد لازم


  • گوشت گوسفند: 300 گرم چرخ کرده
  • سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
  • پیاز: يك عدد
  • سیر: 4 حبه، ساطوري‌شده
  • زیره: نصف قاشق غذاخوری، خرد شده
  • نعناع: یک قاشق چای‌خوری
  • کاهوپیچ: يك عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 2 عدد، نگيني‌شده
  • گوجه‌فرنگی: يك عدد
  • نمک، فلفل و آويشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 8 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. پیش از هرچیز سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آنها را با پوست از وسط نصف کنید. سپس با یک قلم‌موي کوچک، روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها بماليد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و آنها را درون سینی چرب شده فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها مغز پخت شود. برای این منظور 20 تا 30 دقیقه زمان کافی است.

2. سپس روغن زیتون باقیمانده را درون تابه بریزید و پیاز و فلفل نگینی‌شده را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده و سیر ساطوری شده را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید رنگ گوشت‌ تغییر کند. بعد از 4 دقیقه زیره پودر شده را به گوشت‌ها اضافه کرده و در آخرین مرحله گوجه‌فرنگی نگینی شده و آویشن را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و طعم‌دار شود.

3. در آخرین مرحله برگ‌های کاهوپیچ را جدا کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس از مایه تهیه شده درون هر یک از برگ‌ها بریزيد و برای هر نفر 2 تا 3 دلمه سرو کنید. می‌توانید در کنار این دلمه‌ها از سیب‌زمینی‌های تنوری هم استفاده کنید.



قزل‌آلاي شكم پر با انواع سبزي



مواد لازم


  • قزل‌آلا: 4 عدد
  • تخم‌مرغ آبپز: 2 عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: 50 گرم
  • آبليمو: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
  • جعفري: 2 تا 3 قاشق غذاخوري
  • زيتون: 6، 7 عدد
  • پودر سوخاري ساده: نصف پيمانه
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن كنجد: 4 قاشق غذاخوري

روش تهیه:

1. پيش از هر چيز ماهي بدون استخوان را بشوييد و اجازه دهيد تا آب آن به‌طور كامل گرفته شود. سپس براي تهيه مواد درون شكم ماهي آماده شويد. ابتدا پياز و قارچ را خرد كنيد و آن را با روغن كنجد درون تابه بريزيد و تفت دهيد تا كمي نرم شود. بعد تخم‌مرغ‌هاي آب‌پز شده، جعفري و زيتون را رنده يا ساطوري کرده و با قارچ و پياز مخلوط كنيد.

2. سپس پودر سوخاري را به اين مخلوط اضافه كنيد و آن را خوب تفت دهيد. براي مزه‌داركردن اين مخلوط به مقدار كافي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.

3. پس از آماده شدن اين مخلوط سراغ ماهي‌ها برويد. با كمك قلم مو، روغن زيتون را به هر دو سطح ماهي و درون آن بزنيد و چند شيار باريك در هر دو سطح ماهي ايجاد كنيد تا هنگام كبابي كردن ماهي به‌طور كامل پخته شود. سپس مواد تهيه شده را هم بزنيد و آن را داخل ماهي بريزيد و ماهي را با كمك خلال دندان يا نخ دندان خوب ببنديد و براي كبابي كردن آماده كنيد.


برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی

استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی

مواد لازم:

غذای: ایتالیایی, بین المللی

گروه: شام, غذاهای مناسب برای تمامی فصول, غذای کودکان, نهار

سطح مهارت: متوسط




  • مقدار: 1
  • مناسب برای: 4
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت : 35 دقیقه
  • مدت زمان آمادگی : 40 دقیقه

مواد لازم:


  • 16 عدد کوفته ریزه
  • 340 گرم پاستا
  • 225 گرم قارچ دکمه ای
  • 2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
  • 1 فنجان شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1. قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)



2. شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)



3. در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .



4. برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.



مجله سیب سبز:




مواد لازم براي 10 نفر:


  • روغن زيتون بكر و بودار: 2 قاشق غذاخوري
  • فيله بره: 5/1 كيلوگرم، باريك باريك بريده شود
  • پياز: 2 عدد، نگيني خرد شود
  • سير: 4 بوته، له‌شده
  • پاپريكاي دودي: يك تا 2قاشق سوپ‌خوري
  • عصاره گوشت گوساله: نيم ليتر
  • گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري‌شده
  • فلفل: 3 عدد، خردشده

مواد لازم براي پودينگ:


  • آرد: 250 گرم
  • روغن زيتون بكر و بودار: 100گرم
  • بكينگ پودر: يك و نيم قاشق سوپ‌خوري
  • پونه: يك دسته كوچك، بيشتر برگ‌هايش ساطوري شود

روش تهیه:

1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه گرم كرده و گوشت‌ها را براي 5-4 دقيقه تفت مي‌دهيم تا قهوه‌اي رنگ شوند؛ بعد آن‌ها را كنار بگذاريد. حالا پياز را در همان روغن براي 8 تا 10 دقيقه سرخ كنيد تا نرم و طلايي‌رنگ شود. بعد سير و پاپريكا را اضافه كرده و آن‌ها را به‌مدت يكي، 2 دقيقه بپزيد. حالا فيله‌ها را با محتويات درون تابه مخلوط كرده و عصاره گوشت و گوجه‌فرنگي‌ها را به آن اضافه كنيد. وقتي سس به جوش آمد، شعله را كم كرده و اجازه دهيد مايع براي 20 تا 30 دقيقه ريز ريز بجوشد تا سس غليظي به دست آيد.

2. براي تهيه پودينگ، تمام مواد ذكر شده را، به جز پونه، با هم مخلوط كرده و مقدار كافي آب سرد به آن اضافه مي‌كنيم تا خميري كيك‌مانند به دست آيد. حالا با اين خميرها 30 گلوله به اندازه فندق درست كنيد. فلفل را داخل گولاش بپاشيد و بعد پودينگ را به آن اضافه كرده و در ظرف را ببنديد و براي 25 تا 30 دقيقه اجازه دهيد روي حرارت ملايم بپزد. بعد از كشيدن غذا در ظرف، رويش را با برگ‌هاي پونه تزئين كنيد.



مجله سیب سبز:



مواد لازم براي 4نفر:


  • گوشت ران گوساله: نيم كيلوگرم (كه با برش‌هاي نازك بريده شده)
  • ادويه تند دلخواه: يك قاشق چايخوري
  • نودل آماده طبخ: 300 گرم
  • فلفل قرمز بزرگ: يك عدد سير: يك بوته درشت، ساطوري شده
  • زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، پوست گرفته و خرد شده
  • تره‌فرنگي: يك بوته بزرگ، پوست گرفته و خرد شده
  • روغن آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوري
  • نخودفرنگي نارس: 100 گرم كه با همان پوست سبز، با برش‌هاي طولي برش خورده
  • بلال كوچك: 8 عدد كه با برش‌هاي قطري خرد شده
  • پيازچه: 6 عدد، پوست گرفته و خرد شده
  • ليمو: نصف يك عدد
  • سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
  • روغن ماهي: يك قاشق غذاخوري
  • بادام زميني بوداده: 2 قاشق غذاخوري
  • گشنيز ساطوري شده: براي تزئين

روش تهیه:


1. گوشت و ادويه را در كاسه‌اي با هم مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا گوشت طعم‌دار شود. نودل‌ها را در آب جوش ريخته و طبق دستور روي بسته بندي، بعد از مدت ذكر شده، آن را آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. فلفل قرمز را با برش‌هاي طولي بريده و دانه‌هايش را مي‌گيريم و آن را با سير، زنجبيل و تره‌فرنگي در كاسه كوچكي مخلوط مي‌كنيم. نيمي از روغن را در ماهيتابه حرارت مي‌دهيم و مخلوط فلفل قرمز را داخل روغن براي يك دقيقه حرارت مي‌دهيم تا مواد نرم شوند؛ احتياجي به تيير رنگ مواد نيست. بعد مواد را از داخل تابه برداشته و كنار مي‌گذاريم.

2. باقيمانده روغن را حرارت داده و براي يك دقيقه گوشت را داخل آن، روي دماي زياد، قرار مي‌دهيم تا گوشت‌ها قهوه‌اي شده و بپزند.

3. دوباره مخلوط فلفل قرمز را به تابه برگردانده و نخودفرنگي‌ها، بلال‌ها و نصف پيازچه‌ها را اضافه مي‌كنيم و قبل از اين‌كه نودل آبكش شده را هم به آن بيفزاييم، مخلوط را براي يك دقيقه حرارت مي‌دهيم. حالا مخلوط را هم مي‌زنيم تا كاملا با هم تركيب شوند و بعد ظرف را از روي اجاق برمي‌داريم. حالا روغن ماهي، سس سويا و آبليمو را به آن اضافه مي‌كنيم.

4. مواد را به 4 قسمت تقسيم كرده، در بشقاب مي‌كشيم و رويش را با بقيه پيازچه‌ها، گشنيز و بادام زميني تزئين مي‌كنيم.



مجله زندگی ایده آل:



مواد لازم برای تهیه خمیر کیش


  • آرد: 280 گرم
  • کره: 160 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر پنیر پارمزان: یک قاشق سوپ‌خوری
  • پودر سیر: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
  • مارگارین: 200 گرم
  • آب سرد: 60 میلی لیتر
  • نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل کیش:


  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • خامه: 250 گرم
  • قارچ: 40 گرم
  • پیاز درشت: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز بزرگ: یک عدد
  • پودر کاری، آویشن، زردچوبه و زنجبیل از هر کدام: یک قاشق چای‌خوری
  • سس خردل: دو قاشق غذاخوری
  • دانه ذرت پخته شده: نصف لیوان
  • پنیر خامه‌ای:200 گرم
  • پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم
  • پودر پنیر پارمزان: سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد کرده: به میزان لازم

روش تهيه خمیر:

1. مارگارین را پس از اینکه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان به خرد آرد می‌دهیم تا مخلوط حاصل، ماسه‌ای شکل شود. سپس نمک می‌پاشیم و پودر سیر و جعفری و پودر پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

2. در ظرفی جداگانه زرده تخم‌مرغ و آب سرد را با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا یکدست شوند. سپس مواد را میان آرد ریخته و مواد را می‌زنیم تا خمیر لطیف و مطلوبی به‌دست آید. روی خمیر را می‌پوشانیم و حدود دو ساعت استراحت می‌دهیم.

3. پس از دو ساعت خمیر را داخل قالب مخصوص تارتلت (تارت کوچک) پهن می‌کنیم به طوری که ضخامت خمیر حدود نیم سانتی‌متر باشد سپس روی خمیر توسط چنگال یا وسیله مخصوص تعداد زیادی سوراخ ایجاد می‌کنیم و خمیر را 10 دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت می‌دهیم.

4. قارچ‌ها را به شکل ورقه شده و به همراه مواد خوب تفت می‌دهیم تا آب آنها کشیده شده و روغن بیندازند. درنهایت سس خردل، ذرت و ادویه‌ها را مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، پودر پنیر پارمزان، خامه و پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند، می‌توانیم کمی سبزی معطر نیز به آن اضافه کنیم.

5. تکه‌های پنیر و سبزیجات سرخ شده را به شکل منظم داخل خمیرها پر کرده و مایه تخم‌مرغ آماده شده را روی آنها می‌ریزیم. کیش‌ها را به مدت حدودا 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.




برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
چند نمونه غذای غیرایرانی

چند نمونه غذای غیرایرانی

[h=1]خوراک گوشت فوری با سس انچیلادا و نان تورتیلا
[/h]
سوران:


مواد اولیه :

برای 6 نفر


  • روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • نان تورتیلا 15 عدد (به تکه های 2.5 سانتیمتری برش خورده)
  • پیاز پیاز 1/2 پیاز (خرد شده)
  • گوشت چرخ کرده 450 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سس انچیلادا 565 گرم
  • پنیر چدار 2 فنجان (رنده شده)
  • خامه ترش به مقدار لازم
  • زیتون به مقدار لازم (زیتون سیاه حلقه شده)



طرز تهیه:


در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

نان ها را به قابلمه اضافه کنید تا برشته و ترد شوند سپس نان ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.

گوشت و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گوشت به طور کامل پخته شده و پیاز نرم شود بعد هر گونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.

سس انچیلادا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بجوشد سپس نان ها را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن پنیر را قرار دهید و با خامه ترش و زیتون سرو نمایید.


پیتزای نیویورکی

آشپزآنلاین:

مواد لازم:

مناسب برای 4 نفر


  • فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
  • لیمو ترش : نصف یک عدد
  • خامه یا سرشیر : یک فنجان
  • خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
  • گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا : به مقدار لازم
  • پیاز متوسط : یک عدد



دستور پخت:


1- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

2- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

3- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

4- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

5- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

6- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .

7- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

8- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.


[h=1]پیتزا کالزونه، پیتزایی از قلب رم
[/h]
آشپزآنلاین:

مواد لازم:

مناسب برای 8 نفر


  • گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو
  • پیاز خرد شده : یک پیمانه
  • فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه
  • پپرونی درشت خرد شده : 100 گرم
  • سس پیتزا :450 میلی لیتر
  • کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی
  • پودر رازیانه : 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن :1/2 قاشق چایخوری
  • پودر نعناع : 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • شیر : یک پیمانه
  • روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
  • آرد : یک پیمانه
  • پنیر نازک ورقه شده مثل موزارلا : 450 گرم
  • پنیر پارمسان رنده شده : 1/4 پیمانه



دستور پخت:


1- گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.

2- آن را با حرارت متوسط در حدی بپزید که گوشت قهوه‌ای رنگ و سبزیجات نرم شوند.

3- پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط و به مایه گوشت اضافه کنید.

4- درب ظرف را کنار بگذارید تا محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و گاهی محتویات ظرف را به هم بزنید.

5- برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغ‌ها، شیر و روغن را مخلوط و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم بزنید؛ آرد را اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک نواختی حاصل شود.

6- یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب، کف و اطراف آن را چرب کنید.

7- مایه گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقه‌های پنیر را روی آن بچینید.

8- مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن بریزید تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند.

9- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.

10- ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.



برترین ها
 

Similar threads

بالا