عكس هايي از سيب درون سرخ

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز





 

گلشید ساحل

عضو جدید
عكس هايي از سيب درون سرخ




خبرگزاری مهر خبری را به نقل از یک منبع خارجی در خصوص تولید سیبی که درونش سرخ است منتشر کرد که در پی انتشار این خبر یکی از خوانندگان "مهر" از وجود سیبی مشابه در کشورمان خبر داد!
بسیاری از رسانه‌های دنیا شنبه خبر از تولید سیبی دادند که علاوه بر پوسته، درون آن هم سرخ است.
پس از انتشار این خبر، یکی از خوانندگان از مشهد تماس گرفت و خبر داد که در روستایی نزدیک به شهرستان شاهرود سیب مشابهی وجود دارد که به آن "سیب سرخ" می‌گویند.
این شهروند مشهدی که "رضا رضوی" نام دارد اطلاع داد که در روستایی در 70 کیلومتری شاهرود گونه‌ای سیب وجود دارد که از گروه سیبهای تابستانی و در اندازه سیب گلاب است. درون این سیب کاملا قرمز است و مزه ای ترش دارد و بیشتر برای تهیه خوراک از آن استفاده می شود. فصل برداشت این سیب یک ماه قبل بوده است.



به گفته این شهروند، به دلیل عدم رسیدگی مناسب، این گونه در حال انقراض است به طوری که این میوه تنها به مصرف داخلی روستای بکران می‌رسد.


این خواننده تصاویری از این سیب را به ذوق و سلیقه خود ارسال کرده است. البته متاسفانه به دلیل عدم دسترسی این خواننده به دوربین مناسب، تصاویر از کیفیت بالایی برخوردار نیستند.


گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ


منبع: mehrnews.com
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
منم از پدرم شنیدم که تو ییلاقمون سیبی بود که اواخر پاییز میرسید و داخلش کاملا سرخ بود البته سیبهای دیگه ای هم بودند به نامهای پنبه سیب که میگفتن پوستش به راحتی با ناخن دست برداشته میشد و داخلش به نرمی پنبه بود ترش سیب که ترشو شیرین بود و کلدم سیب که دارای دمگل بسیار کوتاه بود و بسیار شیرین سیب گلاب رو که خوردین من یه روز حساب کردم پانزده نوع سیب تو همون ییلاقمون وجود داشته که امروزه به لطف ساخت و ساز و بی توجهی مسئولین باغبانی اثری ازشون نمونده کاش مسئولین جهاد کشاورزی بجای خوردن و خوابیدن بفکر این ذخایر ژنی مملکت خودمون بودن و الان حسرت داشتن سیب درون سرخ رو نمیخوردیم

در ضمن من استادی داشتم که برای فرصت مطالعاتی به انگلستان رفته بود عکسی بهم نشون داد از مزرعه بانک سیب اونجا که همه رنگ سیب در اون وجود داشت و میگفت اکثر این سیبها از ایران و منطقه قفقاز به اونجا برده شده
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم از پدرم شنیدم که تو ییلاقمون سیبی بود که اواخر پاییز میرسید و داخلش کاملا سرخ بود البته سیبهای دیگه ای هم بودند به نامهای پنبه سیب که میگفتن پوستش به راحتی با ناخن دست برداشته میشد و داخلش به نرمی پنبه بود ترش سیب که ترشو شیرین بود و کلدم سیب که دارای دمگل بسیار کوتاه بود و بسیار شیرین سیب گلاب رو که خوردین من یه روز حساب کردم پانزده نوع سیب تو همون ییلاقمون وجود داشته که امروزه به لطف ساخت و ساز و بی توجهی مسئولین باغبانی اثری ازشون نمونده کاش مسئولین جهاد کشاورزی بجای خوردن و خوابیدن بفکر این ذخایر ژنی مملکت خودمون بودن و الان حسرت داشتن سیب درون سرخ رو نمیخوردیم

در ضمن من استادی داشتم که برای فرصت مطالعاتی به انگلستان رفته بود عکسی بهم نشون داد از مزرعه بانک سیب اونجا که همه رنگ سیب در اون وجود داشت و میگفت اکثر این سیبها از ایران و منطقه قفقاز به اونجا برده شده


تو منطقه ي ما هم شهري به اسم نمين در 25 كليومتري اردبيل هستش كه همچين درختايي اونجا هم هست كه سيباش اين طوريند و مزه اش هم ترش و شيرين هست و توشم به رنگ قرمز

ممنون مهندس جان;):gol:
 
  • Like
واکنش ها: fgni
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
Phyto دستورالعمل توليد نهال سيب میوه کاری 13
جنگلبان سيب جنگلي میوه کاری 0

Similar threads

بالا