ساپادیل
ساپادیل از تیرهٔ آنوناسه (Annonaceae) (تیرهٔ سیب کاستر) است.
ساپادیل در زبان مالایی durian belanda به معنیدوریان هلندی,در زبان اسپانیاییguanában ,در زبان اندونزی sirsakو در زبان انگلیسی soursopنامدارد.
ساپادیل بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، منطقهٔدریای کارائیب و بخش شمالیآمریکای لاتین می باشد ولیامروزه در اکثر کشورهای جنوب شرقی آسیا از جملهمالزی و اندونزی کشت میشود.
پوست این میوه به رنگ سبز یا زرد است اما میوهآن سفید رنگ و دارای تعداد زیادیهسته سیاه رنگ می باشدمزهٔ میوهٔ ساپادیل مانند مزه توت فرنگی و آناناس است کهبه آن طعم لیمو ترش افزوده شدهباشد.
این میوه به صورتهای خام ،کنسرو شده ،آبمیوه مصرف می شود
همچنین در صنعتبستنیسازی،ژله و کیک به عنوان طعم دهنده
استفاده فراوان میشود.
در مکزیکآنرا خرد کرده با شیر یا خامه و شکر مخلوط کرده و به عنوان دسر محبوبشاناستفاده می کنند.
خواصساپادیل:
این میوهسرشار از ویتامینهای B1وB2وCهمچنین مقدار زیادی از کربوهیدراتها وفروکتوز می باشد.
میوه، آبمیوه و چای ساپادیل را برای درمان برخی بیماریها مانند معدهدرد ودفعکرمها استفاده میکنند.
همچنین عقیده بر این است که در درمان سریع زخمها موثر است.ساپادیل از تیرهٔ آنوناسه (Annonaceae) (تیرهٔ سیب کاستر) است.
ساپادیل در زبان مالایی durian belanda به معنیدوریان هلندی,در زبان اسپانیاییguanában ,در زبان اندونزی sirsakو در زبان انگلیسی soursopنامدارد.
ساپادیل بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، منطقهٔدریای کارائیب و بخش شمالیآمریکای لاتین می باشد ولیامروزه در اکثر کشورهای جنوب شرقی آسیا از جملهمالزی و اندونزی کشت میشود.
پوست این میوه به رنگ سبز یا زرد است اما میوهآن سفید رنگ و دارای تعداد زیادیهسته سیاه رنگ می باشدمزهٔ میوهٔ ساپادیل مانند مزه توت فرنگی و آناناس است کهبه آن طعم لیمو ترش افزوده شدهباشد.
این میوه به صورتهای خام ،کنسرو شده ،آبمیوه مصرف می شود
همچنین در صنعتبستنیسازی،ژله و کیک به عنوان طعم دهنده
استفاده فراوان میشود.
در مکزیکآنرا خرد کرده با شیر یا خامه و شکر مخلوط کرده و به عنوان دسر محبوبشاناستفاده می کنند.
خواصساپادیل:
این میوهسرشار از ویتامینهای B1وB2وCهمچنین مقدار زیادی از کربوهیدراتها وفروکتوز می باشد.
میوه، آبمیوه و چای ساپادیل را برای درمان برخی بیماریها مانند معدهدرد ودفعکرمها استفاده میکنند.