طرز تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز




آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت30 دقیقه
مجموعاً1 ساعت
مواد برای4-5 نفر






ماکارونی از اون دست غذاهاست که همه دوست دارن و زیاد توی خونه ها درست میشه. قبل از اینکه انواع پاستاهای فرمی قاطی ماکارونی بشه همه از اسپاگتی به عنوان ماکارونی مرسوم استفاده میکردن و به شکل ایرانیش طبخ میکردن و از غذاهای محبوب خونه ها شد. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی رو قرار میدم که خیلی هم براتون تکراری نباشه.




مواد لازم برای تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی



  • ماکارونی ۱ بسته
  • رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • پیاز دو عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد (برای گوشت قلقلی)
  • آرد برای غلتاندن گوشت
  • روغن
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • چند پر ریحان و پنیر پارمسان در صورت تمایل
مراحل تهیه ماکارونی

قبل از هرچیز قابلمه متوسطی رو پر از آب کنید و بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد از اینکه به جوش اومد مقداری نمک و روغن درون آب بریزید و ماکارونی ها رو اگه خواستید دو تکه کنید و اگه نخواستید درسته در آب جوش بریزید و زمان بگیرید بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و روش آب سرد بگیرید و کنار بگذاربد.



آبکش کردن ماکارونی
یکی از پیاز ها رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و با گوشت و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنید. در آرد بغلتونید و در روغن سرخ کنید.



گوشت قلقلی
اون یکی پباز رو هم نگینی خرد کنید و در همون روغن با مقداری زردچوبه سرخ کنید. رب گوجه رو به پیاز اضافه کنید و باز تفت بدید. بعد هم نصف استکان آب اضافه کنید.



تفت دادن پیاز
گوشت قلقلی ها رو که از قبل آماده کردید به رب اضافه کنید. ریحان ها رو هم خرد کنید و همه مواد رو با م مخلوط کنید و ۵ دقیقه ای زمان بدید تا ری حرارت متوسط مواد به خورد هم برن.



روش تهیه ماکارونی
مایه ماکارونی آماده شده رو با ماکارونی آبکش مخلط کنید و ته دیگ مورد نظرتون رو کف قابلمه قرار بدید و ماکارونی رو روش بریزید و بذارید در دمای کم برای حدود نیم ساعت دم بکشه.



مخلوط کردن سس و ماکارونی
موقع سرو هم مقداری پنیر پارمسان رنده شده روش بریزید.


 
Similar threads

Similar threads

بالا