طرز تهیه سوسیس، کالباس و همبرگر بدون گلوتن

DELSAFOOD

عضو جدید
[FONT=&quot]مواد لازم:[/FONT][FONT=&quot]گوشت دوبار چرخ شده 250 گرم[/FONT][FONT=&quot]جعفری و ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری[/FONT][FONT=&quot]سیر دو حبه ارد ذرت دو قاشق غذا خوری[/FONT][FONT=&quot]پنیر پیتزا بدون گلوتن رنده شده 60گرم[/FONT][FONT=&quot]سویا سس بدون گلوتن 3 قاشق غذا خوری[/FONT][FONT=&quot]اب لیمو ترش 3 قاشق غذا خوری[/FONT][FONT=&quot]اب مرغ 1 پیمانه پلو پزی(پیمانه در تمام دستور عمل ها چه کیک وچه غذاها پیمانه پلو پزی است)[/FONT][FONT=&quot]پیاز 1 عدد کوچک[/FONT][FONT=&quot]جوز هندی 1/4 قاشق چایی خوری[/FONT][FONT=&quot]نمک وفلفل به میزان لازم[/FONT][FONT=&quot]طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و اب ان را کاملا بگیرید با گوشت خوب مخلوت کنید وبعد به ترتیب جعفری وریحان ارد ذرت سیر رنده شده پنیر پیتزا وکمی نمک وفلفل مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید یک پلاستیک فریزر را برداشته مقداری از گوشت به اندازه یک گردو داخل پلاستیک گذاشته وبه شکل لوله ای کوچک در اورده و گره بزنید در هر پاکت فریزر سه عدد سوسیس می توان درست کرد بعد از درست کردن سوسیس ها پلاستیک هارا با چنگال چند سوراخ کوچک ایجاد کنید اب مرغ را با سویا سوس و اب لیمو مخلوت کرده وسوسیس ها را درن ا ب مرغ بگذارید می توان دو عدد سیب زمینی را چهار تیکه کرده ودرن اب مرغ بریزید
زیر قابلمه را بسیار کم کنید یا شوله بخش کن بگذارید در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 45الی 1 ساعت با حرارت کم سوسیس های شما بخار پز شود ومی توان ان هارا سرخ هم کنید واز سیب زمینی هم در کنار غذا استفاده کنید توجه داشته باشید سویا سس شور مزه است مقدار نمک سوسیس کم باشد .[/FONT]
 

DELSAFOOD

عضو جدید


طرز تهیه کالباس بدون گلوتن :
لطفا قبل از تهیه از سلامت مواد اولیه خود( از نظر بدون گلوتن بودن ) اطمینان حاصل فرمایید . گوشت چرخ شده یا مرغ چرخ شده(یا ترکیب دوتایی) نیم کیلوگرم
سیاه دانه اسیاب شده یک قاشق چایی خوریسیر رنده شده سه حبه
زرده تخم مرغ دوعدد
ارد ذرت یک و نیم قاشق غذا خوری
روغن مایع یک ونیم قاشق غذا خوری
دار چین یک سوم قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل یک ونیم قاشق مربا خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق مربا خوری
جوزهندی رنده شده یک قاشق مربا خوری
پودر میخک یک چهارم قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
تمامی مواد را باهم خوب ورز دهید یک ورق الومینیوم را باز کرده وتمامی مواد را روی فویل بگذارید وان را به شکل لوله کالباس در اورید و دوطرف فویل را محکم ببندید در یک قابلمه کمی اب بریزید زمانی که اب جوش امد لوله کالباس را درون سبد قلزی یا بخار پز دستی بگذارید درب قابلمه را گذاشته وبه مدت یک
ساعت با شعله ی کم بگذارید تا پخته شود بعد از این مدت ان را به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود وخود را بگیرد می توان ان را برش زده ودر روغن سرخ کنید هم چنین می توانید در کالباس خو خلال پسته بریزید هم چنین می توان از 150گرم قارچ خورد شده در ماهیتابه بدون روغن ریخته و اجازه دهید اب ان جمع شود وچند قطره اب لیمو بپاشید که قارچ ها سیاه نشود وبعد از خنک شدن به مواد گوشتی اضافه کنید وبعد در فویل بگذارید.
 

DELSAFOOD

عضو جدید
طرز تهیه همبرگر بدون گلوتن :

طرز تهیه همبرگر بدون گلوتن :

[FONT=&quot]
مواد لازم:[/FONT]
[FONT=&quot]گوشت دوبار چرخ شده 250گرم[/FONT][FONT=&quot]ارد ذرت 70 گرم[/FONT][FONT=&quot]تخم مرغ 1 عدد[/FONT][FONT=&quot]جعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذا خوری[/FONT][FONT=&quot]جوزهندی رنده شده 1/3 قاشق چایی خوری[/FONT][FONT=&quot]نمک وفلفل به میزان لازم[/FONT][FONT=&quot]طرز تهیه:
تمامی مواد را مخلوط کرده و بادست خوب ورز دهید ارد ذرت را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید از مواد کمی برداشته به شکل دایره در اورده ودر روغن سرخ کنید .[/FONT]
 
بالا