طب سنتی

roshy

عضو جدید
سلام بنا بر درخواست یکی از دوستان این تایپیک رو جداگانه زدم و به این بخش اوردم میخواهیم اینجا کلا راجب طب سنتی-فراروری و عرق گیری و اسانس گیاهان دارویی-طرز تهیه گیاهان دارویی بحث بشه و درباره کاربردهای گیاهان -دز مصرفی و ... کلا اطلاعات راجب رشته طب سنتی میخوام شنیدم دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران از بین پزشکان عمومی تو این رشته پذیرش داره منم عاشق طب سنتی هستم شما اطلاع دارین که مراکز دیگه ای هستن یا راهی هست که طب سنتی خوند البته با مجوز رسمی که بشه مطب زد من تبریز یه مرکز پیدا کردم اما مدرکی که میده باید فروشگاه گیاهان دارویی بزنی بعد از یک سال و نیم درس خوندن و یا اینکه کنار یه پزشک مشاور بشی کلاس کاربر گیاهان دارویی رو دارم میگذرونم تو سازمان فنی حرفه ای استادمون میگه تو مرکز جهاد دانشگاهی طب سنتی تدریس میکنه و بعد از 2000 ساعت درس خوندن مدرک دکتری میتونیم بگیریم و مطب بزنیم اما من زیاد باورش نمیکنم از جهاد هم پرسیدم گفتن شاید برابر سسسازی بشه ایشون چون ارشد تغذیه هستن و میگن از دانشگاه تهران دکتری طب سنتی رو تازه گرفتن!!!!!!! و اینبار گفتن مدرکم معادل دکتری هست اما مطب هنوز نزدم چون بخشنامه ها لنگ موندن تا دکتر روحانی بررسی کنن! حالا به نظرتون چیکار میشه کرد که ما دانشجوها و فارغ التحصیلای کشلورزی هم تو زمینه طب سنتی کار کنیم؟ :smile:
 

roshy

عضو جدید
گیاهان متابولیت های اولیه شامل (قند چربی پروتئین املاح و اب) و متابولیت های ثانویه ( بخش دارویی گیاه) شامل ( آلکالوئیدها گلیکوزیدها اسانس ها و سایر مواد موثره ) را دارند.هرگاه میزان متابولیت ثانویه بیشتر باشد آن گیاه را داروی غذایی می گویند مثلا سیر داروی غذایی است و مصرف بیش از اندازه سیر و پیاز باعث ناراحتی معده می گردد.آلوچه و سبزیجات و بخصوص شوید و شنبلیله خاصیت دارویی دارند باید در حد اعتدال مصرف شوند.مصرف بیش از اندازه گشنیز سبب بهم خوردن سیستم عصبی می گردد. اما عسل خاصیت دارویی و غذایی برابری دارد.اگر متابولیت اولیه بیشتر باشد به آن غذا می گوییم.
 

roshy

عضو جدید
افراد چهار مزاج صفرا ( گرم و خشک ) -دم ( گرم و تر) - بلغم ( سرد و تر)-سودا ( سرد و خشک ) و یا در موارد کمی تعادل دارند. بیشتر موارد افراد یکی از آن چهار مزاج یا مخلوطی از دو مزاج را دارند که بهتر است با تغذیه مناسب و تغییر رویه زندگی به سمت تعادل و تغییر مزاج خود پیش روند و برخی موارد را کمتر مصرف و برخی موارد دیگر را جایگذین نمایند برای تعیین مزاج خود می توانید به سایت زیر مراجعه کنید و مزاج خود را تعیین و لیست غذاها و کارهایی که باید انجام دهید را در ایمیل خود دریافت کنید:
http://www.tabaye.ir/exam#
 

mahmood.A

عضو جدید
عرق آویشن ( طبیعت گرم )
تقویت معده ، رفع ترشی معده ، تقویت بینایی ، صد درد و تشنج ، رقیق کننده خون ، در عفونت های ریوی ، زکام و برونشیت بی همتاست .
نحوه استفاده : پس از هر غذا یک استکان

عرق اترج ( زبیعت گرم )
ضد اسهال و استفراغ ، ضد عفونت ، رفع عطش و ***ه ، تامین ویتامین C
نحوه استفاده : بعد از هر غذا یک استکان


عرق اسطوخودوس ( طبیعت گرم )
تقویت کننده اعصاب ، معالج برونشیت و زکام ، پایین اورنده تب ، نیرو بخش ، ضد تشنج و صرع ، درمان بیماری های عصبی
نحوه استفاده : روزی سه مرتبه هر وعده نصف استکان

عرق بابونه ( طبیعت گرم )
نیروبخش ، تب های بلغمی و عفونت های دردناک را تسکین می دهد ، اختلالات قاعدگی و دردناک را منظم می کند ، کرم کش است .
نحوه استفاده : قبل از هر غذا یک استکان


عرق بادرنجبویه ( طبیعت گرم )
بالا برنده فشار خون ، خون ساز ، آرام بخش ، مقوی مغز ، درمان تپش قلب ، خواب آور ، ضد تشنج
نحوه استفاده : یک فنجان در یک لیوان آب سرد

البته خیلی مختصر

:redface:

.http://tebsonaty.mihanblog.com/post/category/11


تاپیک مفیدیه مرسی;)
 

Similar threads

بالا