[صبحانه] - حتما این صبحانه ها را امتحان کنید

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
برترین ها: صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.

اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند را برایتان در چند قسمت گردآوری کرده ایم. می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.

پای پنیر و ژامبون



• تعداد: 12 تا 16 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
• دو قاشق غذاخوری خردل عسل
• 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد
• 170 گرم ورقه های نازک ژامبون
• 170 گرم پنیر چدار رنده شده
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و خردل را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر شیرینی پزی را باز کنید. آن را به شکل مستطیل برش دهید و روی آنها پنیر بمالید.

3. یک لایه عسل، پیاز و پنیر چدار روی لایه پنیر بریزید و لبه های آن را خالی بگذارید.

4. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی لبه های خمیرها بمالید. روی آن یک لایه خمیر بگذارید و با دست لبه ها را محکم کنید. روی خمیر را نیز با قلم مو تخم مرغ بمالید. هر شکلی که دوست دارید روی خمیر ایجاد کنید تا زیباتر بشود.

5. آنها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا 25 دقیقه بپزند و طلایی شوند.


وافل‌ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای



• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ

مواد لازم

• 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای
• 4 قاشق چایخوری عسل
• 8 عدد نان وافل
• 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه
• ¼ پیمانه گرانولای کم چرب
• دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان
• کمی روغن
• عسل (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای نرم شده و 4 قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط به یک طرف نان های وافل بمالید. روی آنها توت فرنگی، گرانولا و تخمه آفتابگردان بگذارید. یک لایه نان وافل دیگر روی آنها بگذارید. کمی به پایین فشار بدهید تا شکل بستنی نانی به خود بگیرند.

2. روی سطح نان های وافل کمی روغن بزنید و آنها را به مدت دو دقیقه در دستگاه پخت وافل بگذارید تا سطح نان ها طلایی شوند. ساندویچ ها را از وسط دو نیم کنید و با عسل تزئین و سرو کنید.


كوكوي آويشن



آويشن، گياهي با طبع گرم است كه مصرف آن باعث ايجاد آرامش و رفع اضطراب مي‌شود. شروع روز با خوردن صبحانه‌اي كه خاصيت آرام‌بخشي دارد، مي‌تواند بسيار مطلوب باشد. آويشن، مدر و ضدعفوني‌كننده مجاري ادراري هم هست. خواص ضد‌ميكروبي، ضد‌قارچي و ضد‌انگلي آن هم به اثبات رسيده است. كوكوي آويشن كه بيشتر در مناطق مركزي ايران طرفداران زيادي دارد، كمتر از 5دقيقه آماده مي‌شود و بسيار هم خوشمزه و مقوي است.

مواد لازم


• تعداد: يك نفر
• 1عدد تخم‌مرغ
• 1قاشق مرباخوري آرد گندم
• 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن
• نمك به ميزان لازم
• يك‌ونيم قاشق غذاخوري روغن مايع

طرز تهيه

1. تخم‌مرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را به‌مدت يك دقيقه با چنگال بزنيد.

2. روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود 30ثانيه روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.

3. مايه آماده شده را داخل تابه بريزيد و در آن را بگذاريد.

4. حرارت را پايين بياوريد و بعد از 2دقيقه در تابه را برداريد و كوكو را برگردانيد.

5. يك دقيقه ديگر در تابه را ببنديد و سپس كوكوي شما در كمتر از 5دقيقه آماده است.


اِستارا پنیر و بوقلمون



• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان خنک شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم

• 12 عدد نان کشمشی
• 170 گرم پنیر چدار خرد شده
• 255 گرم سینه بوقلمون خرد شده یا ژامبون بوقلمون
• ¼ پیمانه کره آب شده
• 1/3 پیمانه پیاز خرد شده
• سه پیمانه شیر
• یک قاشق غذاخوری خردل
• یک قاشق چایخوری سس تند و پرادویه

طرز تهیه

1. یک ظرف مستطیلی را چرب کنید و کنار بگذارید. روی 6 عدد از نان های کشمشی تکه های پنیر و بوقلمون قرار دهید و روی آن، لایه دیگری نان بگذارید. سطح بیرونی ساندویچ را با کره چرب کنید. نان ها را به شکل مثلث برش دهید و داخل ظرف بچینید. برای زیبایی پای قاعده مثلث ها کف ظرف و نوک آنها بالا باشد. روی آنها پیاز بپاشید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، شیر، تخم مرغ، خردل و سس گوجه فرنگی تند و پرادویه را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ساندویچ ها بریزید و حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی و برشته شود.


تاکو صبحانه



• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو تاکو)
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 7 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت

مواد لازم

• نان پیتا یا ترتیلا
• یک قاشق چایخوری روغن گیاهی
• کمی روغن
• ¼ قاشق غذاخوری نمک
• یک پیمانه سیب زمینی قهوه ای رنده شده
• دو قاشق غذاخوری فلفل سبز شیرین، خرد شده
• 4 عدد تخم مرغ، هم زده
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• 5 قاشق غذاخوری سس سالسا
• نصف پیمانه لوبیای سیاه یا قرمز، پخته شده
• ¼ پیمانه پنیر چدار، رنده شده
• پوست لیمو ترش، رنده شده (اختیاری)
• سالسا (اختیاری)

طرز تهیه

1. توری فر را در طبقه وسط قرار دهید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. نان های ترتیلا یا پیتا را داخل پارچه بپیچید و 40 ثانیه درون فر بگذارید تا گرم شوند. هر دو طرف ترتیلاها را با روغن چرب کنید. نمک بپاشید. آنها را به شکل صدف تاکو تا کنید و داخل فر بگذارید. حدود 7 دقیقه بپزید تا ترد شوند. آنها را از فر خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.

2. در همین زمان، درون تابه روغن بریزید، روی حرارت متوسط سیب زمینی های قهوه ای را تفت دهید تا سرخ شوند. حرارت را کم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ ها و سفیده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری سالسا مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را روی سیب زمینی داخل تابه بریزید. بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید پخته شود. با کف گیر یا قاشق بزرگ قسمت های پخته را بلند کنید تا تخم مرغ های خام زیر آن بروند و پخته شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. املت به دست آمده را داخل نان های ترتیلا بگذارید. روی آنها لوبیا و 4 قاشق سالسای باقی مانده را بریزید. در آخر پنیر روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو سرو کنید.


برترین ها: صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.

اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند را برایتان در چند قسمت گردآوری کرده ایم. می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.

مطلب مرتبط:

[h=2]حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (1)[/h]

تخم‌مرغ بندیکت




این صبحانه بسیار زیبا است و ظاهری همچون دسر و بستنی دارد. اما هیچ کدام از آنها نیست. بندیکت در واقع به تخم‌ مرغ‌ آب‌ پز و ژامبون‌ در ميان‌ دولايه‌ نان‌ برشته‌ شده‌ گفته می شود.

• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• یک قاشق چایخوری سرکه
• 8 عدد تخم مرغ
• 4 عدد مافین انگلیسی
• 1/3 پیمانه پنیر نرم طعم‌دار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا ...)
• 8 ورقه ژامبون
• 16 ساقه ریحان یا اسنفاج تازه
• 8 ورقه گوجه فرنگی
• سس هلندی*
• پودر پاپریکا (اختیاری)

طرز تهیه

1. تابه را چرب کنید. تا نیمه تابه را پر از آب کنید. سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید تا نیم جوش باقی بماند. یک تخم مرغ را داخل پیمانه اندازه گیری بشکنید. لبه پیمانه را تا حد امکان به آب نزدیک کنید و تخم مرغ را داخل آب در حال جوش بیندازید. همین کار را با باقی تخم مرغ ها تکرار کنید.

2. تخم مرغ ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشانید تا سفیده کاملا بسته و زرده سفت شود. با کف‌گیر سوراخ‌دار تخم مرغ را از آب خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.

3. سپس، مافین ها را از وسط نصف کنید و آنها را داخل سینی فر بچینید. آنها را حدود 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شوند.

4. یک قالب مستطیلی را چرب کنید. تکه های مافین را با فاصله داخل آن بچینید. روی مافین ها دو قاشق چایخوری پنیر قرار دهید. روی پنیر یک ورقه ژامبون قرار دهید. آن را تا کنید که از لبه های مافین بیرون نزند. روی ژامبون ها یک حلقه گوجه فرنگی و دو برگ ریحان قرار دهید.

5. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی هر کدام از گوجه فرنگی ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. روی آن سس هلندی* بریزید. حدود 25 دقیقه آنها را داخل فر بپزید.

6. در آخر می توانید با پاپریکا و ریحان تزئین کنید.

سس هلندی

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه خامه ترش
• ¾ پیمانه مایونز
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• یک قاشق غذاخوری خردل
• شیر

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل می توانید کمی شیر هم اضافه کنید. البته هر مرتبه یک قاشق چایخوری شیر بریزید تا به غلظت موردنظر برسید.


کیک گردو و عدس



• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 1.5 پیمانه گردوی بوداده
• یک پیمانه عدس سبز یا قهوه‌ای
• دو پیمانه آب سبزیجات
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو پیمانه پیاز سفید خرد شده
• یک پیمانه کرفس خرد شده
• نصف پیمانه هویج خرد شده
• 3 حبه سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری آویشن خشک
• نصف قاشق چایخوری مریم‌گلی
• یک قاشق چایخوری رزماری خشک و خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل سیاه
• 1 ¼ پیمانه خرده نان
• 1 ¼ پیمانه رب گوجه‌فرنگی
• یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی + دو قاشق غذاخوری آب‌گرم
• ¼ پیمانه کچاپ

طرز تهیه

1. درون غذاساز، گردوهای بوداده را آسیاب کنید و کنار بگذارید.

2. عدس‌ها را پاک کنید و بشویید. درون قابلمه بریزید و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا در حالت نیم‌جوش، آب عدس به طور کامل کشیده و عدس‌ها کاملا نرم شوند. در صورت نیاز، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. عدس‌های پخته شده را کنار بگذارید.

3. روغن زیتون را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. عدس پخته شده، آویشن، مریم‌گلی، رزماری و نمک را بیفزایید. نمک و فلفل مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، نمک یا فلفل اضافه کنید.

4. در یک کاسه بزرگ، خرده‌های نان تست، گردو و مخلوط عدس را با یکدیگر مخلوط کنید. رب گوجه‌فرنگی و تخم کتان را بیفزایید و هم بزنید. با دست آنها را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

5. مخلوط را درون قالب مستطیلی بریزید و فشار دهید تا کاملا فرم قالب را به خود بگیرند. روی سطح آن، سس کچاپ بمالید.

6. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی و برشته شود. پس از پخت، 15 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید تا نان از هم نپاشد.


پنكيك كدو حلوايي



مواد لازم

• پوره كدوحلوايي: دو پيمانه
• آرد: سه چهارم پيمانه
• شيرعسل يا عسل: نصف پيمانه
• تخم‌مرغ: دو عدد، بزرگ
• بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
• دارچين: يك قاشق مرباخوري
• وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهیه

1. در يك كاسه آرد، بيكينگ پودر، وانيل و دارچين را با هم مخلوط كنيد.

2. در كاسه ديگر پوره كدوحلوايي (براي درست كردن پوره كدو حلوايي كافي است آن را بخارپز كرده سپس با گوشت‌كوب له كنيد)، شيرعسل و تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستي بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند.

3. مخلوط آرد را به مخلوط كدو حلوايي اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا يك‌دست شوند.

4. يك تابه كوچك را با كمي روغن مايع چرب كنيد و از مواد پنكيك، مقداري درون تابه ريخته و آن را سرخ كنيد. وقتي يك طرف پنكيك سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده و با مقداري شيرعسل روي آن را تزيين و سرو كنيد.


نان كنجدي سوخاري



اين غذا كمي پركالري‌تر است و بيشتر براي بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانه‌هاي چرب و سرشار از ويتامين‌ها و املاح مختلفي است كه مصرف آن مقداري از نياز بدن به ويتامين E، كلسيم، منيزيم، روي، پروتئين و فسفر را تأمين كند. اسيدهاي چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به كاهش چربي بد و افزايش چربي خوب خون كمك مي‌كند.
تعداد: 1نفر

مواد لازم

• 2عدد نان تست،1
• عدد تخم‌مرغ كوچك
• 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد
• نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم
• روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم

طرز تهيه

1. تخم‌مرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد.

2. نان‌هاي تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد.

3. حالا اين نان‌هاي كنجدي را در تابه‌اي كه از قبل روغن ريخته‌ايد و گرم كرده‌ايد، سرخ كنيد.

4. آب پرتقال يا آب انار ملس، بهترين تحريك‌كننده‌هاي اشتهاي صبحگاهي و مناسب‌ترين همراهان اين صبحانه هستند.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
حتما این صبحانه ها را امتحان کنید

حتما این صبحانه ها را امتحان کنید

پنکک هلو و شربت چای



• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• دو قوطی کمپوت هلو
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• دو عدد تخم مرغ هم زده
• یک و نیم پیمانه آرد جو یا آرد کامل
• یک پیمانه آرد کامل
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• 1 ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1 ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• شربت چای*

طرز تهیه

1. کمپوت را آبکش کنید و آب آن را نگهدارید. در غذاساز هلوها را پوره کنید تا نرم شوند. آنها را داخل کاسه بریزید و خامه و تخم مرغ را اضافه کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، ادویه و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط هلو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

3. تابه را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن کف آن بمالید. ¼ پیمانه از مواد را داخل تابه بریزید و هر طرف پنکک را حدود 2 دقیقه بپزید.

4. در آخر، همراه با شربت چای سرو کنید.

شربت چای

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه آب کمپوت هلو
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه آب
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو عدد چای کیسه ای

طرز تهیه

1. در شیرجوش کوچک، آب هلو، شکر قهوه ای، آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود. چای کیسه ای را ضافه کنید و تا زمانی هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شود و آب بجوشد. یک دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید و تی‌بگ ها را خارج کنید.


فرني شكلاتي



تعداد: 3نفر

مواد لازم

• 2ليوان شير كم‌چرب
• 50گرم آرد برنج 100گرم شكر
• يك تا 2قاشق غذاخوري گلاب
• 2قاشق غذاخوري شكلات آب‌كرده

طرز تهيه

1. ابتدا آرد برنج، شكر و گلاب را در شير سرد حل كنيد. اين مواد را داخل قابلمه پيركس يا لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. فرني را خوب هم بزنيد تا جوش‌هاي ريزي از كناره‌هاي ظرف بزند. حالا شكلات تخته‌اي را كه قبلا با روش بن‌ماري آب كرده‌ايد، اضافه كنيد.

2. بعد از جوش‌آمدن و غليظ شدن، فرني را سرو كنيد. براي آب‌كردن شكلات كافي است شكلات تخته‌اي را روي حرارت كتري يا سماور قرار دهيد. اگر شكلات‌تان تلخ بود، ميزان شكر را بيشتر و اگر شيرين بود، ميزان شكر را كمتر كنيد.


گوجه شکم پر با تخم مرغ



مواد لازم

• گوجه فرنگی
• تخم مرغ
• نمک
• فلفل
• روغن زیتون

طرز تهیه

1. سر گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.
2. درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف آن بچینید و درون هر گوجه يك دانه تخم مرغ بشکنید.

3. سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه‌ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از آماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم‌ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.


کیش توفو، قارچ و مارچوبه



• تعداد: 6 نفر
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت

مواد لازم

• 350 گرم توفو (خمير سويا كه‌ سفيد و پنير مانند است‌)
• دو عدد تخم مرغ
• 85 گرم پنیر چدار، رنده شده
• دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
• 340 گرم مارچوبه تازه، خرد شده
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در دستگاه غذاساز، توفو و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل کاسه بزرگی بریزید و پنیر چدار را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری ریحان، فلفل و نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید.

2. در تابه بزرگی، روغن زیتون بریزید و با حرارت ملایم قارچ، پیازچه و مارچوبه را به مدت 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا ترد شوند. از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن به مخلوط توفو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. 170 گرم رامکین یا خرده نان به مواد اضافه کنید و داخل تابه فر بریزید.

4. حدود 20 دقیقه بدون در در فر بپزید. پس از پخت باقی مانده ریحان را اضافه و غذا را سرو کنید.


ساندويچ نان و پنير و گردو



بيشتر ما نان و پنير را با شكل سنتي آن تصور مي‌كنيم اما همين صبحانه سنتي مي‌تواند به‌سادگي شكل و طعم جديد و متفاوتي به‌خود بگيرد. به اندازه يك قوطي كبريت يا 30تا 40گرم پنير مي‌تواند معادل يك واحد لبنيات محسوب شود و مقداري از نياز بدنمان به پروتيئن را هم تأمين كند. بهتر است نان تستي كه قرار است براي تهيه اين غذا مورد استفاده قرار بگيرد، تست سبوس‌دار باشد. نان‌هاي سبوس‌دار، فيبر بيشتري دارند و مي‌توانند ما را براي مدت طولاني‌تري سير نگه‌دارند. ضمن اينكه فيبرهاي غذايي با تحريك حركات دودي روده‌ها، تاحد قابل‌قبولي جلوي ابتلا به يبوست را هم مي‌گيرند.

تعداد: 1نفر

مواد لازم

• 4عدد نان تست
• يك قوطي كبريت پنير
• 2تا 3قاشق غذاخوري گردوي خردشده

طرز تهيه

1. پنير را روي هر 4نان‌ تست بماليد.

2. روي 2 عدد از نان‌هاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد.

3. 2نان ديگر را روي اين تست‌هاي گردويي بگذاريد.

4. اين 2ساندويچ را به‌مدت 2تا 3دقيقه داخل دستگاه ساندويچ‌ساز قرار دهيد.

5. در عرض كمتر از 5دقيقه، ساندويچ داغ نان و پنيرتان كه بوي گردوي حرارت‌ديده آن فضا را پر مي‌كند، آماده است.


لازانیا ادویه‌دار صبحانه



• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان سرد شدن: 8 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

• 680 گرم سوسیس
• 680 گرم پنیر سفید
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه پیازکوهی تازه
• ¼ پیمانه هویج رنده شده
• 18 عدد تخم مرغ
• 1/3 پیمانه شیر
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم سس آلفردو
• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• 8 ورق لازانیا نیمه آماده
• 4 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
• دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال بریزید تا روغنشان گرفته شود. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر سفید، پیاز کوهی، پیازچه و هویج را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم نزنید تا تخم مرغ سفت شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. در یک کاسه کوچک، سس آلفردو و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. حدود نصف پیمانه مخلوط سس را کف ظرف مستطیلی بریزید. نیمی از لازانیاها را روی آن بچینید و در صورت نیاز آنها را روی هم قرار دهید. نیمی از سس، نیمی از مخلوط پنیر، نیمی از سیب زمینی ها، نیمی از تخم مرغ و مخلوط سوسیس را بریزید. روی آنها یک پیمانه پنیر بریزید و باقی نودل های لازانیا را روی مواد قرار دهید.

4. روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و 8 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

5. پیش از پخت، 30 دقیقه آن را در دمای اتاق قرار دهید. پلاستیک را بردارید و روی ظرف را ورقه آلومینیومی بپیچید و حدود 45 دقیقه داخل فر بپزید.


کلوچه موز و جودوسر



• تعداد: 12 عدد
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 16 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت

مواد لازم

• کمی روغن
• یک عدد موز بزرگ، له شده (نصف پیمانه)
• نصف پیمانه کره بادام زمینی
• نصف پیمانه عسل
• یک قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه جو دوسر نیمه کوبیده
• نصف پیمانه آرد کامل
• ¼ پیمانه شیر خشک
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
• یک پیمانه کشمش

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فرنهایت روشن کنید. دو ورق روغنی روی سینی فر بیندازید. سطح آن را نیز روغن بمالید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، موز، کره بادام زمینی، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، جودوسر، شیرخشک، دارچین و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد هر دو کاسه را به هم اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز کشمش ها را اضافه کنید.

2. هر بار حدود ¼ پیمانه از خمیر به دست آمده را با فاصه 7.5 سانتی متر از هم روی کاغذ روغنی قرار دهید. در آخر، با کمک کاردک یا قاشق خیس، سطح گلوله های خمیری را فشار دهید تا صاف شوند و حدود 1.5 سانتی متر ضخامت داشته باشند. هنگام پخت، این خمیر ها بزرگ تر خواهند شد.

3. سینی را در فر گرم بگذارید و حدود 14 تا 16 دقیقه آنها رابپزید تا طلایی شوند. این کلوچه ها را تا سه روز می توانید در یخچال نگهداری کنید. در فریزر هم تا دو ماه می مانند.


مافین صبحانه



• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

• روغن
• 8 ورق ژامبون
• ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا
• 8 عدد تخم‌مرغ
• فلفل سیاه
• 8قاشق چایخوری پستو ریحان
• 8 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی دو نیم شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید. ژامبون‌ها را کف قالب بچینید به طوری که لبه‌های آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالب‌ها تقسیم کنید.

2. تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجه‌فرنگی قرار دهید.

3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخم‌مرغ‌ها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسه‌ای خود را حفظ کنند.


پنكيك موز



تعداد: 4نفر

مواد لازم

• 1/5ليوان آرد الك‌شده
• 1/5 ليوان شير
• يك‌قاشق مرباخوري بيكينگ پودر
• يك‌قاشق غذاخوري شكر
• نصف قاشق چاي‌خوري نمك
• يك عدد سفيده تخم‌مرغ نصف قاشق غذاخوري كره آب‌شده
• موز حلقه شده به ميزان لازم

طرز تهيه

1. شير، كره و سفيده تخم‌مرغ را با يكديگر خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي درست شود.

2. حالا آرد، بيكينگ پودر، شكر و نمك را باهم مخلوط و به اين مايه اضافه كنيد.

3. كف تابه‌اي نچسب را با مقداري روغن چرب كنيد و به اندازه كف ظرف و با قطر كم، يك‌سوم يا يك‌چهارم از مايه پنكيك را داخل آن بريزيد و موزها را هم روي آن بچينيد.

4. بهتر است تابه‌تان كوچك باشد تا حدود يك‌چهارم مايه را داخل آن بريزيد و با بستن در تابه به‌مدت حدود 2تا 3دقيقه، اجازه پف كردن و پوشيده شدن روي موزها را به پنكيك بدهيد.

5. بعد، پنكيك را برگردانيد و بگذاريد تا طرف ديگر آن هم طلايي شود. مابقي مايه پنكيك را هم به همين ترتيب سرخ كنيد.

6. شما مي‌توانيد از تخم‌مرغ كامل هم براي طبخ اين غذا كمك بگيريد.


سيب زميني توپي



تعداد: 3نفر

مواد لازم

• 3عدد سيب‌زميني متوسط
• يك‌عدد تخم‌مرغ
• 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
• 2قاشق غذاخوري برگ كرفس ساطوري
• 2قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
• 3قاشق غذاخوري كنجد خام
• 3قاشق غذاخوري روغن سرخ‌كردني
• نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

1. سيب‌زميني‌ها را پوست بكنيد و با كمي نمك آنها را در مقداري آب بپزيد. پس از پخت، آنها را له و با فلفل و يك عدد زرده تخم‌مرغ، خوب ورز دهيد.

2. ذرت، برگ كرفس و جعفري را با هم مخلوط كنيد. به‌اندازه يك گردو سيب‌زميني كف دستتان بگذاريد و كمي از سبزيجات مخلوطتان را بين آن قرار دهيد. لبه‌هاي سيب‌زميني را به شكل توپ به هم برسانيد. اين توپ‌ها را ابتدا داخل سفيد تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد و سرخ كنيد.


تورتیلای اسپانیایی



تعداد: 6 نفر

مواد لازم

• 900 گرم سیب زمینی
• نمک
• یک عدد پیاز خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 8 عدد تخم مرغ
• فلفل سیاه
• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 1.5 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.

2. فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.

4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

5. کره و روغن باقی مانده را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کیند. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید . پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی روی اجاق بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه تابه سفت شوند. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 20 دقیقه در فر باشد کافی است.

6. تابه را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.



تُست فرانسوی با سس موز کاراملی



• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

• 12 عدد نان تست
• 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 6 عدد تخم مرغ همزده
• سه پیمانه شیر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• سس موز کاراملی*

طرز تهیه

1. 1.نیمی از نان ها را داخل ظرف گود بچینید. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ماسکارپونه، گردو، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر را روی نان ها بمالید و باقی نان ها را روی آنها قرار دهید. باید 6 ساندویچ به دست بیاید.

2. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ساندویچ ها بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند. روی آنها پلاستیک بکشید و حدود 2 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

3. فر را با دمای 275 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر ورق روغنی پهن کنید. ساندویچ ها را روی آن بچینید و به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. باید توجه داشته باشید که هر 15 دقیقه ساندویچ ها را برگردانید.

4. آنها را گرم و به همراه سس موز کاراملی سرو کنید.

سس موز کاراملی

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• نصف پیمانه کره
• دو قاشق غذاخوری شیره ذرت
• یک قاشق چایخوری وانیل
• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
• یک عدد موز

طرز تهیه

1. در یک شیرجوش، شکر قهوه ای، خامه فرم گرفته، کره و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد. به طور مرتب هم بزنید و سه دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید. در این مرحله، نمک و وانیل را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه کوچکی بریزید و در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. پیش از سرو، موزها را خرد و به آن اضافه کنید.


پای صبحانه



• تعداد: 6 تا 8 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

• 8 ورق ژامبون
• نصف پیمانه خرده نان
• 5 عدد تخم مرغ
• 2.5 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
• یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
• نصف پیمانه پنیر سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. وقتی ژامبون ها سرد و خشک شدند آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

2. خرده های نان را داخل تابه بریزید و تفت دهید. سپس آنها را داخل کاسه بریزید، روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید.

3. قالب پای را چرب کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. ژامبون های خرد شده، سیب زمینی رنده شده، پنیر سوئیسی، پنیر سفید، شیر، ¼ پیمانه پیازچه، نمک، فلفل سیاه و سس فلفلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل ظرف پای بریزید و 2 تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. خرده های نان را روی مواد بریزید و بدون در به مدت 50 دقیقه داخل فر بگذارید.


پنکک پفکی با سس موز



• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری کره
• 4 عدد تخم مرغ
• 2/3 پیمانه آرد کامل
• 2/3 پیمانه شیر کم چرب
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه کره
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• 3 عدد موز متوسط
• دو قاشق غذاخوری آب سیب
• خاکه قند (اختیاری)
• خامه فرم گرفته (اختیاری)

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل تابه گرد و گود بریزید. تابه را سه تا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کره آب شود.

2. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را هم بزنید. آرد، شیر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را فورا داخل تابه بریزید و آنها را حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان پف کند و طلایی شود.

3. برای تهیه سس موز، در یک شیرجوش، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا آب شوند. موزها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و مرتب هم بزنید. خیلی آرام، آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید.

4. برای سرو، سس را روی پنکک بریزید و در صورت تمایل، خاکه قند و خامه فرم گرفته را روی آن بریزید.


فِریتر میوه، آجیل و برنج



• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو عدد)
• زمان آماده سازی: 15 دقیقه
• زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه برنج قهوه ای، پخته شده
• ¾ پیمانه مخلوطی از میوه های خشک، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری بادام خرد شده
• یک عدد زرده تخم مرغ
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری وانیل
• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی، رنده شده
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری کره
• دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
• 4 قاشق چایخوری مربای توت فرنگی، زغال اخته و آلبالو

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، برج قهوه ای پخته شده، میوه های خشک، بادام، زرده تخم مرغ، نمک، وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. سفیده پف کرده را به مخلوط برنج اضافه کنید.

2. در تابه بزرگ یک قاشق چایخوری روغن و 1.5 قاشق چایخوری کره بریزید، پس از داغ شدن یک قاشق فریتر را داخل تابه قرار دهید و با قاشق صاف کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. حدود 6 دقیقه هر طرف آنها را بپزید تا حسابی طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید. پس از پخت همه مواد، آنها را با مربا سرو کنید.


املت دانشجويي



مدت‌هاست كه املت تهيه شده با رب، لقب املت دانشجويي را يدك مي‌كشد اما اين املت، هم در مدت كوتاهي آماده مي‌شود و هم با كمي خلاقيت، طعم منحصر به فردي به‌خود مي‌گيرد. رب گوجه‌فرنگي مانند خود گوجه‌فرنگي حاوي ليكوپن فراواني است. مصرف اين آنتي‌اكسيدان بسيار مفيد به پيشگيري از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، كمك مي‌كند. اگر روغن مصرفي‌تان هم كانولا يا كلزا باشد، مي‌توانيد از دريافت اسيدهاي چرب امگا3در وعده صبحانه مطمئن شويد و به اين ترتيب، سلامت قلب و عروق‌تان را تضمين كنيد.

تعداد: 1نفر

مواد لازم

• 1عدد تخم‌مرغ
• 2قاشق سرخالي رب گوجه‌فرنگي
• 2قاشق سر خالي روغن كانولا
• نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
• 1قاشق مرباخوري مرزه خشك
• نصف قاشق مرباخوري ترخون‌خشك

طرز تهيه

1. روغن را درون تابه بريزيد و 30ثانيه اجازه دهيد تا گرم شود.

2. رب، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد و آن را 2دقيقه تفت بدهيد.

3. مرزه و ترخون را به رب بيفزاييد و 30ثانيه ديگر آن را تفت بدهيد.

4. حالا تخم‌مرغ را روي رب بشكنيد، تفت مختصري بدهيد و حدود 2دقيقه بدون هم زدن اضافي، اجازه بدهيد تا تخم‌مرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط 5دقيقه حاضر است.


ساندویچ صبحانه دونات و نیمرو



مواد لازم


• چند باریکه ژامبون
• 1 عدد دونات
• 1 عدد تخم مرغ
• 1 برش پنیر دلخواه

دستور تهیه

1. دونات را به دو نیم کنید. یک دایره بزرگ از وسط یکی از آنها دربیاورید. در این دایره باید نیمرو بپزید.

2. داخل ماهیتابه روغن بریزید و دو تکه دونات را داخلش داغ کنید. حالا تخم مرغ را داخل دایره دونات بشکنید و سریع در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ بپزد.

3. حدود 3 تا 4 دقیقه به همین شکل بگذارید بپزد.

4. حالا دونات ها را از روی شعله بردارید و با ژامبون و پنیر سرو کنید.


املت سبزيجات



تعداد: 3نفر

مواد لازم

• 1عدد پياز متوسط
• 10 عدد قارچ متوسط
• 3 قاشق غذاخوري فلفل دلمه‌اي رنگي
• 2عدد گوجه‌فرنگي متوسط
• 2عدد تخم‌مرغ
• 3قاشق غذاخوري روغن سرخ كردني
• 3قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
• 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
• 2قاشق غذاخوري زيتون بدون هسته
• نمك و فلفل

طرز تهيه

1. پياز را خرد و سرخ كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را هم همينطور. قارچ‌هاي ورقه‌ شده را به آن بيفزاييد.

2. فلفل دلمه‌اي‌هاي رنگي‌خرد شده را بعد از تفت دادن قارچ به مواد اضافه كنيد.

3. مواد را در حدي هم بزنيد كه بافت سبزي‌ها به‌هم نريزد يا گوجه‌ها بيش از حد له نشوند.

4. حالا نمك و فلفل را با مواد ديگر تفت دهيد.

5. تخم‌مرغ‌ها را روي سبزيجات‌تان بشكنيد و بدون هم زدن آنها با ساير مواد، ابتدا ذرت و سپس زيتون و درنهايت جعفري ساطوري را روي آن بپاشيد و در تابه را بگذاريد.

6. از ارزش تغذيه‌اي تخـــم‌مـــرغ و گوجه‌فرنگي كه قبلا گفتيم اما به‌طور كلي، اين املت به‌خاطر دارابودن حجمي از سبزي‌هاي متفاوت، سرشار از انواع ويتامين‌ها، ‌آنتي‌اكسيدان‌ها و مواد معدني مانند ويتامينC، E، D، منيزيم، روي و كلسيم است. اگر مي‌خواهيد كلسيم بيشتري با خوردن اين املت دريافت كنيد، مي‌توانيد كلم بروكلي را هم به تركيبات آن بيفزاييد.

برترین ها
 

Similar threads

بالا