شیمی مواد غذایی- بخش بندی متن لاتین ساده

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
شیمی مواد غذایی از نظر اهمیت طرح سوالات در پایه های بالاتر از کربوهیدارت ها شروع می شه

از طرفی ماده غذایی مورد مصرف خیلی از افراد جامعه انسانی همین کربوهیدراتها هستن که هم به لحاظ فراوانی در طبیعت و هم ارزانی و در دسترس بودن و اثرات تغذیه ای حائر اهمیت هستند.

عمده منابع درسی فارسی هم شامل دو کتاب شیمی مواد غذایی- فاطمی و شیمی مواد غذایی -حامدی هستند

برای مطالعه بیشتر مطالب لاتین گلچین شده رو برای فهم بیشتر ارائه می دهیم


http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=248950&d=1438329908




food-technology-carbohydrates-1-638.jpg

 

پیوست ها

  • food-technology-carbohydrates-2-638.jpg
    food-technology-carbohydrates-2-638.jpg
    42.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
شیمی کربوهیدرات ها

شیمی کربوهیدرات ها

به علاقمندان توصیه می کنم بدون ترجمه و با درک خودشون متن ضمیمه ها رو مطالعه کنند:gol:

1-شیمی مواد غذایی: اصطلاحات عمده
2-واکنش های قندها: موتاروتاسیون، اکسیداسیون، تشکیل گلیکوزید و ....



 

پیوست ها

  • IFTPressBook_FoodCarbohydrateChemistry_Wrolstad_TOC - Copy.pdf
    218.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • WhatisFoodChemistry - Copy.pdf
    81.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
شیمی مواد غذایی- لیپیدها

شیمی مواد غذایی- لیپیدها

1- نکات شیمی لیپیدها: طبقه بندی لیپیدها، طبقه بندی اسیدهای چرب، خواص فیزیکی اسیدهای چرب، خواص فیزیکی روغن ها و چربی ها، رنسیدیتی

2- بخش اصول شیمی لیپیدها: ساختارشیمیایی، مسیر بیوسنتز، ویژگی های مهم لیپیدها



همه متن ها لاتین و روان هستند.
 

پیوست ها

  • Lecture_01 - Copy.pdf
    41.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • chap1 - Copy.pdf
    147.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا