[شیرینی] - شیرینی های مخصوص عید نوروز

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سمنو

چون مربوط به عیده دستورشو اینجا میذارم


مناسب برای 10 - 12 نفر
زمان پخت 480 دقیقه

مواد لازم:
آرد سنگک یا آرد سبوس دار 4 کیلو گرم
گندم با پوست (مناسب برای سبز کردن) 1 کیلو گرم

طرز تهیه:
گندم را تمیز كرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس كنید(آب به اندازه دو بند انگشت روی گندم ها باشد) و طی این مدت چند بار آب آن را عوض كنید تا نوك گندم جوانه بزند.

گندم ها را در دستمالی تمیز و خیس بریزید تا ریشه درآورد . در این مدت پارچه را با اسپری خیس کنید تا هیچگاه بدون رطوبت نماند . لازم به ذکر است که رطوبت زیاد هم باعث گندیدن و ترش شدن گندم میشود.

بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن كرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند. دقت کنید آب آن زیاد نباشد جون میگندد فقط همیشه نم دار باشد.
بعد گندم نقره ای شده را چرخ كرده یا بكوبید
تا کاملا نرم و یکدست شود.

مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس از صافی رد كنید به طوری كه شیره از پوسته گندم درآید. چون شیرینی سمنو از همین شیره سفید رنگ می باشد. باید دقت كنید كه گندم خوب نرم شده و شیره ی آن گرفته شود.
با دست فشار دهید تا شیره کامل خارج شود این کار را چند بار انجام دهید تا شیره کامل خارج شود.

آرد را در قابلمه ی مناسبی (بهترین گزینه قابلمه مسی میباشد) ریخته و شیره ی گندم را كم كم به آن اضافه كنید تا آرد در شیره حل شده و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، كم كم غلیظ شود.این مرحله 5 تا 6 ساعت زمان نیاز دارد و در این مدت مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود.در این مرحله میتوانید بادام نیز به سمنو بیفزایید.

وقتی آب سمنو كشیده شد، آن را كمی تفت دهید(بدین معنی که در همان قابلمه روی حرارت سریع هم بزنید تا خامی آرد کاامل از بین برود) و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه كنید تا كمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود.

سمنو را در ظرف ریخته و مدت نیم ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بكشد.


نکات :

هرگز در سمنو شكر نریزید، زیرا شیره ی گندم به اندازه ی كافی شیرین می باشد

ترجیحا از آرد سبوس دار استفاده شود اگر در دسترس نبود آرد گندم هم ایرادی ندارد

سمنو زمان زیادی برای پخت نیاز دارد که همین مطلب پخت آن را کمی دشوار میکند . در این مدت سمنو باید مداوم هم زده شود تا ته نگیرد و این نکته بسیار مهم است.


 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی




یه شیرینی راحت و خومزه که یه سری نکته داره،که اگه رعایت بشه از درست کردنش بی نهایت لذت میبرین:wiii:

این دستوری که من باهاش شیرینی نخودچی درست کردم دستور پایه ی نخودچی هست راحت و عالی
..

**خب یکی از نشانه های مرغوبیت شیرینی نخودچی به آرد نخودچی هست که استفاده میشه..

من خودم نخودچی بو داده ی بدون نمک خریدم و آرد کردم..

یه نکته که باید بهش دقت بشه** اینه که آرد نخودچی رو باید حتما" چند بار با الک مویی، الک کنید..

یکی دیگه از دلایل کیفیت شیرینی نخودچی **ورز دادن زیاد خمیر هست و **یکی دیگه هم استفاده از روغن خوب و جامد که من از روغن قنادی که همون روغن 50 هست استفاده کردم..

فعلا" چیزی به ذهنم نمیرسه پس بریم برای دستور پخت این شیرینی خومزه و بامزه..


مواد لازم:

آرد نخودچی ............................500 گرم

روغن کاملا" جامد.....................250 گرم

پودر شکر...............................250 گرم

هل.....................................1 قاشق چایخوری

طرزتهیه:

آرد نخودچی رو 3 بار الک کنید تا نرم باشه.

روغن و پودر قند رو داخل ظرفی انقدر میزنیم که کرمی بشه..

هل رو بهش اضافه میکنیم و بعد آرد نخودچی رو.

مواد رو خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.

خمیر رو داخل نایلون قرار میدیم و در دمای آشپزخونه میذاریم یه 24 ساعتی لالا کنه.

تو این فاصله میتونید شیرینیهای خومزه ی دیگه رو آماده کنید.

روز بعد میریم سراغ خمیرمون..از نایلون درش میاریم و داخل ظرفی شروع میکنیم به ورز دادن خمیر.

اندازه ی یه فندق از خمیر رو بر میداریم و بین 2تا دست گلوله ش میکنیم اگه خمیر از هم نپاشید و ترک نخورد و صاف و ساده گلوله شد یعنی خمیرتون انسجام کافی رو داره و برای قالب زدن آمادست.

در غیر اینصورت میتونید به ورز دادن ادامه بدین تا خمیر انسجام کافی رو داشته باشه..

اگر هم از حوصله و وقتتون خارجه میتونید همون اول خمیر رو 2 بار از چرخ گوشت رد کنید تا منسجم بشه

** این خمیر اصلا" اذیت نکرد و بعد از حدود 7-8 دقیقه ورز دادن آماده ی قالب زدن شد.

خمیر آماده شده رو داخل یه نایلون قرار بدین.

فر رو روی 170 درجه ی سانتیگراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.بعد شروع به قالب زدن کنید.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین.

یه نکته..میتونید خمیر رو بین 2 تا کاغذ روغنی بازش کنید و بعد قالب بزنید.

میتونید م هر بار کمی ازخمیر رو بردارین و روی یه سطح صاف به کمک دست پهن کنید و قالب بزنید(که من این کار رو کردم).یعنی بدون وردنه

اگه وقت کافی برای قالب زدن ندارین میتونید گلوله های کوچیکی از خمیر درست کنید و روش رو با یه وسیله ای طرح بندازین.

برای تزئین من از مروارید خوراکی استفاده کردم..شما میتونید از محلول زعفران یا پودر پسته و یا خلال پسته یا شکلات چیپسی استفاده کنید.

سینی رو طبقه ی وسط به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه قرار بدین.**نذارین زیر شیرینی تغییر رنگ بده.

این شیرینی نخودچی های منه که واقعا" طعم و عطر نخودچی داخلش کاملا" مشهوده..و واقعا" نرم و لطیفه..
با این روش یه شیرینی نخودچی عالی میتونید تهیه کنید ..
نوش جان.
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ینم یه دستور دیگه :

مواد لازم:
آرد نخودچی 500 گرم

روغن جامد صاف 300گرم

پودر شکر 250 گرم

هل 1 قاشق چایخوری
گلاب نصف استکان
خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه :

پودر قند و روغن را خوب مخلوط کرده تا نرم و لطیف شود .آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مالش میدهیم . گلاب و هل را اضافه کرده ورز میدهیم تا پسبندگی پیدا کن طوری که اگر با دست گلوله درست کردید باز نشود . خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 2 روز میگذاریم بماند . خمیر را روی تخته به قطر 1 سانت باز کرده با قالب مخصوص قالب میزنیم .
در سینی چرب شده قرار میدهیم . دمای فر 160 درجه سانتی گراد و مدت 15 تا 20 دقیقه . مواظب باشید ته شیرینیتون نسوزه

روی آن را میتوان با خلال پسته تزئین کرد .lمن اندازه یک نقطه کوچیک تو مرکزش با شکلات خال گذاشتم .



 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی آرد نخودچی


امیدوارم بتونید این شیرینی خوشمزه رو برای خودتون درست کنید
پودر شکر.........125 گرم
روغن جامد...... 125 گرم
آرد نخود چی....200 گرم
آرد سفید....... 50 گرم
هل........ نصف قاشق چایخوری



روغن جامد رو با پودر قند زدم تا حدی که کرم و کشدار بشه




آرد نخودچی

آرد سفید

هل و کمی زعفران رو اضافه کردم

ورز دادم تا یک خمیر یکدست به وجود اومد
این خمیر شل نیست و کمی حالت خشکی داره

گذاشتم داخل نایلون و داخل یخچال به مدت 24 ساعت استراحت کرد
کمتر نذارید چون اون موقع شیرنی داخل فر وا میره
فر رو روی دمای 170 درجه روشن کنید
سینی فر رو آماده کنید
نیازی نیست کف سینی کاغذ روغنی بندازید یا روغن مالی کنید
قالبهای 4 پر و 5 پر بیشتر برای این شیرینی استفاده میشه
خمیر رو به قطر یک سانت باز کنید و قالب بزنید
خمیر قالب خورده رو با قالب منتقل کنید به سینی و با نوک انگشت خمیر رو منتقل کنید به سینی


به مدت 20 دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده بذارید
در فر رو که باز میکنید سریع سینی رو بذارید داخل و در رو ببندید
وگرنه شعله زیاد میشه و کف شیرینی میسوزه
اینم نتیجه بعد از پخت

دقت کنید
به هیچ عنوان تا زمانی که کامل خنک نشده دست به شیرینی ها نزنید
چون میشکنه و پودر میشه



 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی مربایی
شيريني مربايي و شكلاتي :


مواد لازم براي خمير :

ارد ۵/۲ ليوان

بادام اسياب شده ۱ ق غ

كره ۱۷۵ گرم تو دماي اتاق نرم شده

پودر شكر ۱ ليوان

براي تزيين مربا با مارمالاد دلخواه

سس شكلاتي فرمند

طرز تهيه :

ارد رو الك ميكنيم وميريزيم تو ظرف و بادام و پودر شكرو كره رو علاوه كرده و ورزش ميديم تا

خميري نرم و يكدست داشته باشيم .از اين خمير به اندازه كوچكتر از گردو برميداريم و گردش

ميكنيم . كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و خميرمونو با فاصله از هم تو سيني ميچينيم وسط

خمير را با انگشت شست فشار داده و گود ميكنيم. و تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت

۱۵ دقيقه ميپزيم تا به رنگ قهوهاي روشن دربيان و بعد از فر دراورده و صبر ميكنيم تا ولرم

بشه و بعد با كمك ق چ مارمالاد و سس شكلاتي رو توي گودي كلوچه ميزاريم .
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شيريني دو رنگ
مواد لازم :

آرد 4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر قند 1 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
روغن 1 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری


طرز تهيه :
روغن ، پودر قند و وانیل را خوب با همزن برقی بزنید تا لطیف شود .
آرد و نمک را الک کرده اضافه نمائید ، خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، به طوری که وقتی یک گلوله کوچک در دست درست می نمائید ، متلاشی نشود .
بعد نصف خمیر را با پودر کاکائو مخلوط نموده تا قهوه ای رنگ شود ، سپس روی آن را پوشانده و چند ساعت بگذارید بماند .
شیرینی خشک دو رنگ را به اشکال مختلف می توانید تهیه کنید .

برای خمیر مارپیچی مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد 10 در 10باز نموده و خمیر شکلاتی را نیز به همین ابعاد باز نموده و روی خمیر وانیلی قرار دهید و با کمک کاغذ روغنی که زیر خمیر وانیلی قرار داده اید ، خمیر را رول کنید و به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید .
پس از اینکه خمیر را از یخچال در آوردید ، یا چاقو به ضخامت نیم سانت برش دهید و با فاصله در سینی بچینید .

طریقه دیگر این خمیر بدین ترتیب است که خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر باز نموده خمیر وانیلی را به قطر 3 سانت لوله نموده روی سطح خمیر شکلاتی را اندکی با قلموی خیس مرطوب نموده خمیر وانیلی را روی آن قرار داده سپس خمیر را لوله نموده و روی خمیر را پوشانده به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار داده سپس آنرا بیرون آورده و به صورت باریکه های نیم سانتی برش داده و در سینی فر قرار دهید .
البته با توجه به تصاویر می توانید جای خمیر وانیلی را با خمیر شکلاتی عوض نمائید .
فر را یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود سپس سینی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار داده به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا بپزد .

 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شيريني دو رنگ
مواد لازم:

کره نرم شده .................... 250 گرم
پودر قند ........................... یک لیوان
تخم مرغ .......................... 1 عدد
وانیل ............................... مقداری
بکینگ پودر ........................ یک قاشق مرباخوری
آرد ................................. سه پیمانه
کاکائو ............................. 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ،کره، پودر قند و وانیل را با هم زن بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید؛ خمیر را ورز دهید تا لطیف شود.سپس روی آن را پوشانده و چند ساعت بگذارید بماند.
نیمی از خمیر را با کاکائو مخلوط کنید؛ سپس دو خمیر را کنار هم قرار داده و با وردنه روی آن کشیده و به قطر یک سانت پهن کنید.
این مدل شیرینی را می‌توان به شکلهای مختلف تهیه کرد.



برای خمیر مارپیچی مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد 10 در 10باز نموده و خمیر شکلاتی را نیز به همین ابعاد باز نموده و روی خمیر وانیلی قرار دهید و با کمک کاغذ روغنی که زیر خمیر وانیلی قرار داده اید ، خمیر را رول کنید و به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید .پس از اینکه خمیر را از یخچال در آوردید ، یا چاقو به ضخامت نیم سانت برش دهید و با فاصله در سینی بچینید .



طریقه دیگر این خمیر بدین ترتیب است که خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر باز نموده خمیر وانیلی را به قطر 3 سانت لوله نموده روی سطح خمیر شکلاتی را اندکی با قلموی خیس مرطوب نموده خمیر وانیلی را روی آن قرار داده سپس خمیر را لوله نموده و روی خمیر را پوشانده به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار داده سپس آنرا بیرون آورده و به صورت باریکه های نیم سانتی برش داده و در سینی فر قرار دهید .
می توانید جای خمیر وانیلی را با خمیر شکلاتی عوض نمائید .





فر را یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود سپس سینی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار داده به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا بپزد .


 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی کشمشی
مواد لازم :

آرد 300 گرم
پودر شکر 350 گرم
روغن جامد200 گرم
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کشمش ریز پلویی 100 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهيه :
روغن جامد و پودر شکررا با میکثر می زنیم تا کاملا سفید شود تخم مرغها را دانه به دانه اضافه می کنیم با هر بار اضافه کردن یک تخم مرغ مجددا با میکثر مخلوط می کنیم
سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بعد کشمش و وانیل . و در آخر هم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر کش پیدا کند.
دیس را چرب کرده و خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و با فاصله رو دیس می ریزم .
درجه فر 190 درجه سانتیگراد مدت پخت 15 دقیقه

* اگر از فرهای خانگی استفاده می کنید مدت پخت کم یا زیاد می شود بنابراین مراقب شیرینی داخل فر باشید .
باید درجه فر به دمای 190 برسد و سپس شیرینی را داخل فر بگذارید.

 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی کشمشی
مواد لازم:
پودر شکر :۳۰۰ گرم
آرد :۲۵۰ گرم
روغن جامد:۷۵ گرم
کره :۱۰۰گرم
کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره وروغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم ومجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر بار اضافه کردن تخم مر غ هم دودقیقه می زنیم تا تخم مرغ کاملأ با مواد مخلوط شود.

از این به بعد دیگه همزن را کنار می گذاریم و اول آرد وبکینگ پودر الک شده را خیلی به آرامی اضافه می کنیم وبا لیسک وحرکت دورانی به هم میزنیم.

اصلأ نباید زیاد به هم بزنیم.ودر آخر کشمش را اضافه می کنیم.غلظتش باید مثل تصویر بشود

سپس با قاشق چای خوری به اندازه فندق از خمیر شیرینی بر میداریم ودر سینی فر با فاصله می چنیم .کف سینی را کاغذ روغنی می اندازیم ولی چرب نمی کنیم .

مدت پخت ۱۰ دقیقه در حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد می باشدحدودآ ۲۰۰ عدد شیرینی با این مقدار شیرینی خواهید داشت.

البته حرارت فرها متفاوت است.شما می تونید اول کار چند دونه شیرینی در فر بگذارید تا هم زمان وهم سایز شیرینی ها دستتون بیاد .این نکته خیلی مهم است.
چند نکته:
۱-اندازه شیرینی ها سلیقه ای است ولی در عید معمولأ سایز شیرینی ها کوچولو است.
۲-فر را ۵ دقیقه قبل از پخت روشن کنید وبه طور کل نباید زیاد داغ باشه وهر چه به آخر نزدیک می شیم مدت پخت کمتر می شه.
۳-هیچ وقت با قیف شیرینی ها را نزنید چون کشمش ها در دهانه ماسوره گیر می کنه.
۴-حتمآ باید بگذارید شیرینیها کاملأ سرد بشه وبعد از کاغذ روغنی جدا کنید .
۵- لطفآ شیرینی ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
۶-می تونید روغن جامد را جایگزین کره بکنید وبه طور کلی ۱۰۰گرم روغن جامد معادل ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم کره است
منبع: مطبخ رويا
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکلات عید خانگی

شکلات عید خانگی

مواد لازم :
شکلات تخته ای 70 ٪ سه بسته
کاغذ الومینیومی
گردو
انجیر خشک
برگه زردالو
مخلوط پودر پسته و پودر شکر
پودر نارگیل
بادام
طرز تهیه :
شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب میکنیم . و کف سینی معمولی رو با کاغذ الومینومی میپوشونیم و با کمک یه قاشق مربا خوری از شکلات دوب شده روی کاغذ میزاریم





و روشو نو با موادی که گفتم به دلخواه تزیین میکنیم



و نیم ساعت میزاریم توی یخچال و بعد از نیم ساعت از کاغذ الومینیومی جدا کردو و توی کپسول های شکلات میزاریم



و دو باره توی طرف دربسته در یخچال نگهداری میکنیم و موقع سرو از یخچال در اورده و سرو میکنیم . نازک ها خیلی زود ذوب میشن . بهتره کمی کلفتر تر بریزین .این هم عکس شکلات های نازک :

 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکلات رو که به صورت بن ماری ذوب کردم ومقداریشو تو قالب سیلیکونی شکلات ریختم

و بعد کمی کره بادوم زمینی و پسته به عنوان مغزی روی شکلات گذاشتم


بقیه شکلات رو روی مغزها میریزم
اینم شکلات های اماده شده



 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی نارگیلی لانه پرنده



مواد لازم برای 24 عدد:
340 گرم نارگیل درشت رنده شده
2/3 فنجان شکر دانه ریز
6 قاشق غذاخوری آرد
¼ قاشق چای خوری نمک
4 عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل
170 گرم شکلات
شکلات تخم مرغ

طرز تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید
نارگیل ، شکر ، آرد و نمک رو توی یک کاسه ی بزرگ بریزید
سفیده تخم مرغ و وانیل رو به کمک همزن با دور متوسط بزنید و به مواد بالا اضافه کنید
سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و با یک قاشق از مواد با فاصله روی سینی بریزید و روی اون رو با قاشق کمی گود کنید
مدت 20 دقیقه توی فر بزارید تا بپزه
بعد از پخت شکلات رو ذوب کنید و وسط شیرینی ها بریزید و اوی اون رو با شکلات هایی که شکل تخم مرغ دارن تزیین کنید







 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی اسکار


مواد لازم:

زرده ی تخم مرغ.....................2عدد

آرد.....................................2پیمانه

کره....................................1پیمانه

پودر قند..............................1/2پیمانه

گردوی خورد شده.................1پیمانه

وانیل................................1/4 قاشق مرباخوری

هل................................در صورت تمایل،کمی

سفیده ی تخم مرغ ...............برای رویه ی شیرینی


طرزتهیه:

کره و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کرمی رنگ بشه.

زرده های تخم مرغ رو به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید.

وانیل و در صورت تمایل هل را اضافه کنید.

آرد را کم کم به مایه اضافه کنید تا جایی که خمیری نرم به دست آید و به دست نچسبد.

*(نیاز به ورزدادن زیاد نداره).

از خمیر به اندازه ی گلوله های کوچکی بر میداریم و گرد میکنیم و در سفیده ی تخم مرغ میغلطونیم و بعد در گردوهای خورد شده میغلطونیم.

*(میتونید روی گلوله ها رو با انگشت یه فرو رفتگی ایجاد کنید و بعد از پخت داخل پودر شکر بغلطونید، و بعد داخل فرو رفتگی رو با مربا یا مارمالاد و یا شکلات آب شده پر کنید.)

*(این شیرینی تو فر یه مقدار بزرگتر میشه پس گلوله هاتون رو بزرگ بر ندارین)

و بعد در سینی فر با فاصله از یکدیگر شیرینی ها رو میذاریم.

فر از 15 دقیقه قبل باید گرم باشه. روی حرارت 170 درجه سانتیگراد.

سینی رو در طبقه ی وسط فر قرار میدیم.به مدت تقریبی 20-25 دقیقه.

*(حرارت فرها نسبت به همدیگه متفاوته،پس مواظب باشید شیرینی هاتون نسوزه)

شیرینی ها که خوب سرد شد از سینی فر برداشته و در پودر شکر میغلطونیم.

*(اگه شیرینی رو داغ بردارین از همدیگه میپاشه،پس بذارین شیرینی ها توی سینی فر خوب سرد بشه)

*در ظرف در بسته و در جایی خشک و خنک نگه داری کنید.(هوا بهش نرسه)
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی اشیانه شکلاتی Chocolate -Nest Cookie


شیرینی اشیانه شکلاتی Chocolate -Nest Cookie

مواد لازم :

تخم مرغ 1 عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
کره دو سوم پیمانه
ارد سفید 1 پیمانه
ارد گندم سبوس دار 1.5 پیمانه
وانیل
پکینگ پودر 1 ق م
شکلات تخته ای برای تزیین

طرز تهیه :
فر را با 180 درجه گرم میکنیم .
کره – شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم .
وانیل – پکینگ پودر و ارد ها را هم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم .
از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و گرد میکنیم و وسطش را با انگشت فشار میدیم تا گودی ایجاد بشه .
به مدت 15 دقیقه میپزیم .
بعد از اینکه شیرینی پخت واماده شد وسطش را با شکلات ذوب شده پر میکنیم .




 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی ساق عروس
اینم شیرینی ساق عروس که هم تو فر تهیه میشه هم سرخ میشه
این مدل سرخ کردنیشه از مجله شماره 15 قناد باشی


مواد لازم:
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل یم چهارم ق ج
شیر نصف پیمانه
روغن مایع 2 ق غ
آرد به حدی که به دست نچسبد حدود 200 گرم

مواد میانی:
پودر بادام 150 گرم
پودر قند 75 گرم
هل 1 ق م

طرز تهیه:

تمام مواد رو داخل غذاساز ریخته و سپس آرد رو کم کم اضافه کنین تا زمانیکه خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو نازک پهن کنین و به طول 35 سانت و عرض 4 تا 5 سنت ببرین(به اندازه یک دور و نیم)
خمیر رو دور نی پهن قنادی بچیپونین و لبه خمیر رو با برس کمی سفیده تخم مرغ بزنین
سپس در روغن سرخ کنین
بعد از کمی خنک شدن از نی جدا کنین و داخلش رو با مواد میانی پر کنین و دو سرش رو توی پودر پسته بزنین و در ظرف دردار نگهداری کنین.

 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شيريني پاپيوني
مواد لازم:


خمیر هزارلا 1 کیلو
پودر قند نصف پیمانه
شربت 1 پیمانه
پودر پسته یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه :
خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید. کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.


طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا :

مواد لازم:

آرد كاملا سفید 300 گرم

كره 150 گرم

تخم مرغ یك عدد

روغن مایع یك قاشق سوپخوری

جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری

وانیل یك دوم قاشق چایخوری

نمك یك قاشق چایخوری

آب خنك یك فنجان

طرز تهیه:

آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید. خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود.
سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید.
شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

نكته : ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.


طرز تهیه شربت :

مواد لازم:

شكر 500 گرم

آب 200 گرم

اسید سیتریك (جوهر لیمو) نوك قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید.

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید.

برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.



طرز تهیه:
خمیر هزار لا رو به ضخامت نیم سانت باز کنین
لبه های خمیر رو ببرین تا ورود هوا به داخل خمیر باعث پف شیرینی بشه



خمیر رو به تکه های 3×6 سانت برش بزنین



از وسط خمیر یک پیچ به اون بدین و توی سینی فر بچینین





فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین و در این فاصله سینی رو توی یخچال بزارین
10 دقیقه شیرینی ها رو با همین دما بپزین سپس دما رو تا 175 درجه سانتیگراد کم کنین و بزارین 10- 15 دقیقه دیگه بپزه



بعد از پخت ، همونجور که شیرینی ها داغ هستن توی پودر قند بغلطونین و پودر قند اضافه رو بگیرین و بزارین تا خنک بشه.(میتونین قبل ازینکه شیرینی ها رو توی فر بزارین روی خمیر عسل یا شربت بار بریزین که من نریختم.)

 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قلب های شکری (شیرینی عید)
مواد لازم برای 12 تا 14 عدد:
کره نرم شده : 70 گرم
شکر: 80 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفید: 150 گرم (یک لیوان)
شکلات آب شده به صورت بن ماری: 28 گرم
ترایفل یا نقل رنگی: جهت تزئین
پوست پرتقال ریز رنده شده: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. در سینی شیرینی پزی کاغذ روغنی بیاندازید.
کره، شکر و زرده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا به صورت کرم درآید.
سپس آرد را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، شکلات آب شده را به یک نیمه خمیر و پوست پرتقال رنده شده را در صورت دلخواه به نیمه دیگر خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
خمیر شکلاتی را بین کاغذ روغنی با وردنه صاف کنید به قطر نیم سانت و خمیر سفید را هم به همین ترتیب و با قالب 4 تا 5 سانت مدل قلب هر دو را قالب بزنید و با قالب کوچک همان مدل از هر دو رنگ به تعداد شیرینی ها قالب زده و روی شیرینی های شکلاتی قلب کوچک سفید و بلعکس گذاشته و با ترایفل، شکلات و نقل تزئین و در فر به مدت 12، 15 دقیقه یا تا وقتی که شروع به تغییر رنگ بدهد بگذارید.

منبع: مجله هنر آشپزی
این عکس مجله


اینم شیرینی من
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی کاکائویی



مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای محیط
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
80 گرم پودر شکر
20 گرم شکر قهوه ای روشن
40 گرم پودر کاکائ
20 گرم شکلات نیمه شیرین ذوب شده
3 و 1/3 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ همزده شده
230گرم آرد قنادی
یه نیشگون نمک


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین و کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین

کره رو با دور بالای همزن حدود 3 4 دقیقه بزنین تا سبک و سفید بشه
وانیل،نمک و پودر شکر رو اضافه و هم بزنین
وقتی شکر کاملا مخلوط شد شکلات و سفیده تخم مرغ رو اضافه کنین و مخلوط کنین

آرد رو طی سه مرحله اضافه و با لیسک هم بزنین تا خمیر کاملا یکدست بشه

این خمیر رو در قیف با شکوفه دلخواه بریزین و روی سینی با فاصله به اندازه یه گردو از مواد بزنین

حدود 6 تا 7 دقیقه سینی رو داخل فر قرار بدین و بعد شیرینی هارو روی پایه بچینین تا خنک بشن
اگه بیشتر از این زمان شیرینی هارو بپزین خشک و بیسکوییتی میشن

بعد با شکلات ذوب شده و ترافل تزیین کنین
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی گل مینا
یه نوع شیرینی خشک که راحت تونستم درست کنم در ضمن خیلی هم خوش طعم بود
اینم دستور شیرینی شب عید من
شیرینی گل مینا:
مواد لازم
کره 200گرم
پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
پودر قند 100گرم
پودر کاسترد 4قاشق سوپخوری
ارد 250 تا 300 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
ارد ذرت یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
بیگینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
کره وپودر قند را با پوست لیمو ووانیل بزنید.
زرده تخم مرغ را اضافه کرده و پودر کاسترد وارد ذرت و ارد وبیکینگ پودر را با مواد مخلوط کنید
خمیر را به صورت دلخواه قالب زده(مثلا قالب گل)وسط ان را پسته یا شکلات چیپسی بگذارید
وبه مدت 10 تا 15دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175درجه سانتی گراد بپزید
نکته
این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید زیاد ارد اضافه کرد
در صورتی که خمیر چسبنده بود ان را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد
منبع:مجله هنر اشپزی



 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی کاترپیلار


مواد لازم:
125 گرم کره (به دمای اتاق رسیده)
1 استکان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ
2 استکان شکر
1 قاشق سوپخوری سرصاف بکینگ پودر
کمی وانیل
آرد

برای تزیین:
80 گرم شکلات شیری ذوب شده
پسته خرد شده
پودر نارگیل

روش تهیه:
در یک کاسه گود کره،روغن،تخم مرغ رو بزینین و بیکینگ پودر و شکرو وانیل رو اضافه و خوب مخلوط کنین
آرد رو کم کم بریزین و با دست ورز بدین تا خیر لطیفی بدست بیاد
خمیر رو توی قیف بریزین و با ماسوره شکوفه ریز به اندازه انگشت توی سینی فر که کاغذ کشیدین بریزین
سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا شیرینی ها طلایی تیره بشن
در این مرحله شیرینی هارو از فر خارج کنین و سرون رو اول توی ظرف شکلات بن ماری شده و بعد ظرف پسته فرو کنین و بذارین خنک بشن


ایده: میتونین به خمیر رنگ یاپودرکاکائو اضافه کنین

 
آخرین ویرایش:

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی پفك گردويي
مواد لازم :
زرده تخم مرغ6 عدد
پودر قند یا شکر دانه ریز 6 ق سوپخوری
گردو (خرد شده نگینی ) 300 گرم
وانیل مقداری
پودر پسته برای تزئین

طرز تهيه :

پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده تا سفت شود .گردو را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید .
ته سینی راکاغذ روغنی گذاشته و با قاشق از مایه گلوله گلوله با فاصله در سینی- ترجیحا الومینیومی - میریزیم .
فر دمای 160 درجه سانتیگراد ,پنجره وسط و به مدت تقریبا 15 دقیقه
بعد از اینکه سرد شد به راحتی از کاغذ روغنی کنده میشه
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی جعبه کادو


مواد لازم:
375 گرم کره (به دمای محیط رسیده)
190 گرم پودر شکر
یک قطره اسانس لیمو یا وانیل
یه نیشگون نمک
40 گرم زرده تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)

برای خمیر ساده:
280 گرم آرد

برای خمیر کاکائو:
260 گرم آرد
20 گرم پودر کاکائو

برای چسباندن نوارهای خمیری:
1 عدد سفیده تخم مرغ


روش تهیه:
کره، پودر قند،نمک و اسانس رو با همزن بزنین تا پوک بشه
حالا زرده هارو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه


حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین
در دو ظرف جداگانه یک قسمت از خمیر رو با آرد مخلوط کنین تا خمیر ساده داشته باشیم و در ظرف دیگه با آرد و کاکائو تا خمیر کاکائویی داشته باشیم

خمیر هارو در دو نایلکس جداگانه بذارین و دو ساعت در یخچال قرار بدین


این مراحل رو در یک سینی انجام بدین چون بعد نوارهارو با همین سینی باید بذارین تو یخچال:

خمیر ساده رو به ضخامت 15 میلی متر و خمیر کاکائویی رو به ضخامت 8 میلیمتر باز کنین
خمیر ساده رو به 4 نوار 1.5 سانتی متری برش بزنین
خمیر کاکائویی رو به 2 نوار
حالا نوار رو از درازا به دو نیم تقسیم کنین

حالا روی لایه ساده رو با قلمو سفیده بمالین و لایه کاکائویی رو روش قرار بدین و روش سفیده بمالین و یه لایه ساده دیگه روش بذارین
پس شد یه نوار ساده،یه کاکائویی و یه ساده روش
نوارهای بعدی رو هم به همین ترتیب رو هم قرار بدین

مثل شکل 4 تا نوار بریده شده بصورتیکه نوار کاکائویی وسط به شکل بعلاوه در بیاد در کنار هم قرار بدین و بینشون رو با سفیده تخم مرغ مرطوب کنین تا 4 تا نوار به هم بچسبن

حالا این خمیرهارو با سینی بذارین تو یخچال تا سفت بشن(حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه)




بعد نوارهارو به برشهای 1 سانتی متری تقسیم کنین

با اضافه خمیر کاکائویی پاپیونهای کوچیک درست کنین وبا سفیده روی شیرینی ها فیکس کنین

این جعبه های کوچولو رو توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 قرار بدین تا زمانیکه شیرینی ها پخته بشن ولی تهشون تیره نشه


 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرنگ پسته ای
از نه چینم دوتا سفیده اضافه اومده بود باهاش مرنگ درست کردم
خیلی راحته
با چای میچسبه

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 80 گرم
خلال پسته 50 گرم


طرز تهیه:

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین
فر رئ با دمای 150 درجه سانتی گراد بذارین گرم بشه
سفیده ها رو اینقدر بزنین که کاملا سفت و سفید بشه
بعد وانیل و شکر رو حین هم زدن قاشق قاشق اضافه کنین تا کاملا به خورد سفیذه ها بره و یه کم کش بیاد
آخر هم خلال بادوم رو اضافه کنین



با قاشق از مواد روی سینی ریخته

بذارین تو فر با در نیمه باز حدود 45 دقیقه تا کاملا خشک بشه
این شیرینی خیلی ترد و پوکه
مراقب باشین خورد نشه

 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی شکلاتی(شکلات تمپرینتز Chocolate Thumbprints)


مواد لازم برای شیرینی:
2 پیمانه آرد قنادی
1 پیمانه پودر کاکائو
225 گرم کره
1 پیمانه شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری خامه
1 قاشق چای خوری وانیل

برای روی شیرینی:
1/3 پیمانه عسل
1/3 پیمانه خامه
1 قاشق چای خوری وانیل
100 گرم شکلات تخته ای
25 گرم کره


روش تهیه:
آرد و پودر کاکائو رو با مخلوط و الک کنین و کنار بذارین
کره و شکر رو بزنین تا پفی و پوک بشه بعد زرده تخم مرغ و بعد خامه و وانیل رو اضافه و هم بزنین
مخلوط آرد و کاکائو رو کم کم اضافه و مخلوط کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد

خمیر رو بصورت توپهای کوچیک در بیارین و توی شکر بغلطونین
بعد روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردین با کمی فاصله بچینین و و به مدت 10 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدین

برای کرم شکلاتی روی شیرینی خامه، عسل و وانیل رو روی حرارت غیر مستقیم قرار بدین تا ترکیب بشن بعد شکلات تخته ای ریز شده و کره رو اضافه کنین و هم بزنین تا همه با هم ترکیب و کرم شکلاتی یکدستی حاصل بشه(روش بن ماری)

بعد از خنک شدن شیرینی ها کرم رو تهیه کنین و روی شیرینی ریخته و بذارین خنک بشه
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی هلویی

مواد لازم برای شیرینی هلویی:
تخم مرغ 3 عدد - مارگارین 1 بسته 250 گرمی - شکر 1 لیوان- روغن مایع 1 لیوان - آرد به میزان لازم - رنگ غذایی مقداری - آب هلو کمی - نعناع تازه برای تزیین کمی- بیکین پودر1/2ق.م - وانیل کمی

مواد لازم برای کرم :شیر نیم لیتر- کره 50 گرم - آرد 5 ق.غ - شکر 5ق.غ - وانیل به میزان دلخواه

طرز تهیه :
برای تهیه تخم مرغ و شکر و روغن مایع و مارگارین را در یک کاسه گود بهم بزنید سپس ارد و بیکین پودر و کمی وانیل را آرام آرالم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید و بدست نچسبد . از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و روی خمیر را کمی فشار دهید و سپس از طرفی که فشار داده اید در روی کاغذ روغنی توی سینی فر بچینید .
در فر 180 درجه تا طلایی شدن زیر خمیر در فر نگه دارید .

برای تهیه کرم : آرد و شکر و کره را با هم در قابلمه ایی ریخته و مخلوط کرده روی حرارت بپزید تا حالت فرنی سفت بخود بگیرد سپس وانیل را اضافه کرده هم بزنید

شیرینیهایی را که از فر درآورده اید اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد با کمک قاشق چایخوری کمی از وسط شیرینی (آنطرف که در فر بطرف پایین قرار گرفته و طلایی شده ) خالی کنید و از کرم بین دو شیرینی گذاشته و رو یهم فشار دهید . سپس با کمک قلمو رنگ غذایی و آب هلو روی شیرینی بمالید تا شیرینی ها رنگ هلو بخود بگیرد و سپس در شکر درشت بغلطانید و برای برگها هم از نعناع ریز استفاده کنید .
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز


مواد لازم:
برای پودینگ:
4 قاشق غذاخوری شکر
3 و ½ قاشق غذاخوری آرد
½ 2 پیمانه شیر
160 گرم شکلات سفید
100 گرم بادام

برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
1 پیمانه پودر شکر
250 گرم کره
آرد به میزان لازم

پوسته گردو برای شکل دادن به خمیر

برای روی شیرینی:
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی نارنجی
1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز
½ دسته نعناع تازه


روش تهیه:
برای پودینگ بین شیرینی،شیر و شکر و آرد رو مخلوط و روی حرارت قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد بعد شکلات سفید رو هم اضافه و هم بزنین تا شکلات حل بشه و مواد غلیظ بشه
بعد بذارین خنک بشه

برای خمیر،تخم مرغهارو با شکر خوب بزنین تا مخلوط بشه
بعد کره نرم رو اضافخ و هم بزنین و بعد آرد رو کم کم اضافه کنین مخلوط کنین تا خمیر شکل بگیره

میتونین برای شکل دادن خمیر از نیمی از پوست گردو استفاده کنین تا دو لپه شیرینی یک اندازه بشن

در غیر اینصورت با دست دو تا توپ کوچیک از خمیر درست کنین و ی سمتش رو با فشار تخت کنین

خمیر هارو روی سینی فر کاغذ روغنی کشیده شده بذارین و توی فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا زمانیکه بپزن
بعد از اینکه شیرینی ها کاملا خنک شدن

بین هر دو شیرینی کمی پودینگ و بادام قرار بدین
روی کوکی هارو با قلمو کمی رنک قرمز و نارنجی رقیق شده بزنین و شکر بپاشین و یه برگ نعناع بالاش فرو کنین
کوکی هلویی های ما آماده سرو
 

Similar threads

بالا